Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Te utálod a jogászokat.azt ha együtt ül 100 jogász az mitől különb mer ők aztán tudnak mindent a dohánymozaikvírustól a klórmészen át átfogóan értenek minden paragrafushoz...azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
hanem hogy milyen értékeket képvisel
és akkor nem lenne az hogy a DNC lényegében a nagy cégeket képviseli
vagy mondjuk az SZDSZ szembeköpi a szavazóit és minden állítása ellenére is összebútorozik az MSZP-vel
mondjuk a közösségia média időkben ahol a politikát a trendek és nem a tények irányítják igazából mind1 ki mikor mit akar képvüselni kevés következetesség van, és ha van is a szavazókat nem érdekli
Negritis
sutianap
Negritis
sutianap
több mint 5 éve
És arról is szavazunk, hogy miről szavazunk?szavazást mondtam, attól, hogy egyből ki akarod dobni a félországot még nem legitim a kérdés - nyilván lehet feldobi cartoon majrékat, de vegyünk alapul egy svejci népszavazási rendeszert online, he???ha azt mondja minden nem nem szőke, hogy a szőkéket akkor toloncoljuk ki az országbólazt ha együtt ül 100 jogász az mitől különb mer ők aztán tudnak mindent a dohánymozaikvírustól a klórmészen át átfogóan értenek minden paragrafushoz...azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
vagy mondjuk az SZDSZ szembeköpi a szavazóit és minden állítása ellenére is összebútorozik az MSZP-vel
mondjuk a közösségia média időkben ahol a politikát a trendek és nem a tények irányítják igazából mind1 ki mikor mit akar képvüselni kevés következetesség van, és ha van is a szavazókat nem érdekli
Negritis
sutianap
Negritis
sutianap
mivel kevesebb a szőke ezért a többség megszavazza
de ugyanez a példa mehetne a szemüvegeskre, cukorbetegekre, köcsög pestiekre, ....
kell valami kontroll mindenképp és sajnos idealista gondolkodás lenne az is hogy ne legyenek pártok hanem csak egyéni képviselők mert úgyis kvázi pártba tömörülnének gyorsan
Negritis
sutianap
Vagy azt eldönti a százjogászod?
Gondókoggyá, a tett halála a logisztika.
több mint 5 éve
szavazást mondtam, attól, hogy egyből ki akarod dobni a félországot még nem legitim a kérdés - nyilván lehet feldobi cartoon majrékat, de vegyünk alapul egy svejci népszavazási rendeszert online, he???ha azt mondja minden nem nem szőke, hogy a szőkéket akkor toloncoljuk ki az országbólazt ha együtt ül 100 jogász az mitől különb mer ők aztán tudnak mindent a dohánymozaikvírustól a klórmészen át átfogóan értenek minden paragrafushoz...azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
Negritis
sutianap
Negritis
sutianap
de ugyanez a példa mehetne a szemüvegeskre, cukorbetegekre, köcsög pestiekre, ....
kell valami kontroll mindenképp és sajnos idealista gondolkodás lenne az is hogy ne legyenek pártok hanem csak egyéni képviselők mert úgyis kvázi pártba tömörülnének gyorsan
Negritis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
ha azt mondja minden nem nem szőke, hogy a szőkéket akkor toloncoljuk ki az országbólazt ha együtt ül 100 jogász az mitől különb mer ők aztán tudnak mindent a dohánymozaikvírustól a klórmészen át átfogóan értenek minden paragrafushoz...azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
Negritis
sutianap
Negritis
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
azt ha együtt ül 100 jogász az mitől különb mer ők aztán tudnak mindent a dohánymozaikvírustól a klórmészen át átfogóan értenek minden paragrafushoz...azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
Negritis
sutianap
Negritis

több mint 5 éve
azért a közvetlen demokrácia inkább a hülyék anarchiájaIgazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
Negritis
sutianap
több mint 5 éve
na az nem én vagyok 😀engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik ellögyé teis anarkista
briareos
sutianap
több mint 5 éve
Igazából teknikailag már megvalósítható lenne a közvetlen demokrácia s nem ijen ratyi nemzeti konzultációval, csak kurvanehéz, mint a homeofice meg az online school - mikor gyön a change, hogy hazamész azt szavazol, akár nap mint nap, mi tart vissza, az hogy még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a 20as évek politikai miliőjét?engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
Negritis

több mint 5 éve
engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik ellögyé teis anarkista
briareos

több mint 5 éve
engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik eligazából ez lehetne a képviseleti demokrácia alapja, mikor nem az alapján döntöd el hogy kire szavazol hogy melyik pártban van
briareos
több mint 5 éve
engem lenyűgöz (tényleg minden irónia nélkül), hogy ennyire tisztán látjátok magatokról h hol helyezkedtek el a politikai skálán. Nekem fogalmam sincs, sok dolog ami fontos nekem abszolút a skála ellentétes oldalain helyezkedik el
több mint 5 éve
csak vicceltem, nem kell komolyan venni.Kb. a 10%-ával értek egyet. De érteni akarom, hogy mit hisznek a neo-marxisták. 18 évesen már olvastam egyszer, egyébként, akkor sem ragadott magával.Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
amúgy neomarxisták meg a neoliberálisok ne Marxot olvassanak hanem Rawlst. nekem ő a kedvencem amúgy. méltatlanul elfeledett személy.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szerintem metafóra volt nála. 😊Újfent egyetértek. Épp ezért olvasom, mert van aki szerint az. És próbálom megérteni. Egyelőre sikertelenül. TGM mondta az Eu csatlakozás után, hogy előveszi, mert újra releváns lesz. Akkor sem értettem.Gimiben én is elolvastam, akkor még jobban tetszett, nem is azzal van a fő baj, ahogy Marx látta a dolgokat, hanem azzal, hogy amióta megírta eltelt több, mint 150 év, és picinyt megváltozott a világ.Kb. a 10%-ával értek egyet. De érteni akarom, hogy mit hisznek a neo-marxisták. 18 évesen már olvastam egyszer, egyébként, akkor sem ragadott magával.Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Egy ilyen átfogó, "megfejtő" könyvnél bizony hiányosság, hogy akkor még nem létező fogalmakról (globalizáció, repülőgép, internet, mobiltelefon, stb.), amik teljesen átformálták a világot nem tudott írni, nem tudott azokra reflektálni, így a meglátásai porosak, avétosak, életszerűtlenek és így eljelentéktelenedtek.
Ezért mint referencia 2020-ban használhatatlan.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Újfent egyetértek. Épp ezért olvasom, mert van aki szerint az. És próbálom megérteni. Egyelőre sikertelenül. TGM mondta az Eu csatlakozás után, hogy előveszi, mert újra releváns lesz. Akkor sem értettem.Gimiben én is elolvastam, akkor még jobban tetszett, nem is azzal van a fő baj, ahogy Marx látta a dolgokat, hanem azzal, hogy amióta megírta eltelt több, mint 150 év, és picinyt megváltozott a világ.Kb. a 10%-ával értek egyet. De érteni akarom, hogy mit hisznek a neo-marxisták. 18 évesen már olvastam egyszer, egyébként, akkor sem ragadott magával.Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Egy ilyen átfogó, "megfejtő" könyvnél bizony hiányosság, hogy akkor még nem létező fogalmakról (globalizáció, repülőgép, internet, mobiltelefon, stb.), amik teljesen átformálták a világot nem tudott írni, nem tudott azokra reflektálni, így a meglátásai porosak, avétosak, életszerűtlenek és így eljelentéktelenedtek.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Gimiben én is elolvastam, akkor még jobban tetszett, nem is azzal van a fő baj, ahogy Marx látta a dolgokat, hanem azzal, hogy amióta megírta eltelt több, mint 150 év, és picinyt megváltozott a világ.Kb. a 10%-ával értek egyet. De érteni akarom, hogy mit hisznek a neo-marxisták. 18 évesen már olvastam egyszer, egyébként, akkor sem ragadott magával.Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kb. a 10%-ával értek egyet. De érteni akarom, hogy mit hisznek a neo-marxisták. 18 évesen már olvastam egyszer, egyébként, akkor sem ragadott magával.Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
csebi

több mint 5 éve
Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊és még Borbinho a komcsi ... 😊
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Osszatok meg ezt hogy lehet !!!😀Magamról tudok beszélni 😊
yooker
Ma azért van ennyi időm, mert képzésen ülök, és rettenetesen unatkozom. Egyébként gyorsan olvasok, viszonylag gyorsan eldöntöm, hogy releváns-e számomra valami vagy sem. Cégvezetőként sokszor az információgyűjtés egy adott témáról fontos része a munkámnak, és ebből kifolyólag sokmindent elolvasok. Pl. ha céget akarok fejleszteni, akkor el kell mélyedem HR/pszichológia/stb. témákban, és ezt szívesen is teszem, illetve ezt fel tudom használni máshol.
Olvasásban nagy megváltás volt a háttér világításos Kindle, gyerekaltatás közben olvastam el a könyvek 70%-át az elmúlt 6 évben, akkor tuti csend van 😊
A háttértudásom meg jön abból, hogy imádtam gyerekként is olvasni, és viszonylag fiatalon (14-15 évesen) már elég sok non-fiction olvastam, főleg gazdasági könyveket, meg filozófiát.
Egyébként nincs semmi titok, menedzserként fontos az infó gyűjtés, így gyakorlatilag a munkám része, hogy értek dolgokhoz. A gyerekekkel is sokat tanulok együtt, pl. nagyon érdekli a nagyot az űrutazás, így arról is olvasunk, a középsőt az állatok, a legkisebbet meg, hogy olvassak neki. Múltkor nézte, hogy mit olvasok, és kérte hogy olvassam hangosan. Türelmesen végighallgatott két oldalt Marx Tőkéjéből 😊

több mint 5 éve
Nem kicsit off..de csak erdeklodnek hogy komoly vallalkozasokkal rendelkezo cegvezetok ,tulajdonosok(Gyurma,Peterk2005pl) akik mellesleg zene ,film,filmtortenet,kultura egyeb teruletei (konyvek,a letezo osszes zenei stilus) retegsportok (is)penzpiaci elemzesek ,pszichologia es tarsadalomtudomanyokban is elenjaro es a tobbi es a tobbi Csalados emberek ,gondolom szereto ferjek es a gyerekekkel is nyilvan rengeteg idot tolto apak ....hogy a picsaba van idotok itten meg folyamatos terjengo kommentelesre is allandoan mikor en 3 hete szabin vagyok mas dolgom nincs mint elvezni a nyarat es ezt az egyszem politika topikot sincs meg vegigolvasni sincs idom kb...Ugye ugye, neked is gyanús, hogy valami nem kóser ezeknél a libernyákoknál?... 😊
Osszatok meg ezt hogy lehet !!!😀
yooker
több mint 5 éve
Nem kicsit off..de csak erdeklodnek hogy komoly vallalkozasokkal rendelkezo cegvezetok ,tulajdonosok(Gyurma,Peterk2005pl) akik mellesleg zene ,film,filmtortenet,kultura egyeb teruletei (konyvek,a letezo osszes zenei stilus) retegsportok (is)penzpiaci elemzesek ,pszichologia es tarsadalomtudomanyokban is elenjaro es a tobbi es a tobbi Csalados emberek ,gondolom szereto ferjek es a gyerekekkel is nyilvan rengeteg idot tolto apak ....hogy a picsaba van idotok itten meg folyamatos terjengo kommentelesre is allandoan mikor en 3 hete szabin vagyok mas dolgom nincs mint elvezni a nyarat es ezt az egyszem politika topikot sincs meg vegigolvasni sincs idom kb...a bowl.hu népfőiskola alkimista szak:
Osszatok meg ezt hogy lehet !!!😀
yooker
addig főzzük a szart amíg arannyá nem válik

több mint 5 éve
Nem kicsit off..de csak erdeklodnek hogy komoly vallalkozasokkal rendelkezo cegvezetok ,tulajdonosok(Gyurma,Peterk2005pl) akik mellesleg zene ,film,filmtortenet,kultura egyeb teruletei (konyvek,a letezo osszes zenei stilus) retegsportok (is)penzpiaci elemzesek ,pszichologia es tarsadalomtudomanyokban is elenjaro es a tobbi es a tobbi Csalados emberek ,gondolom szereto ferjek es a gyerekekkel is nyilvan rengeteg idot tolto apak ....hogy a picsaba van idotok itten meg folyamatos terjengo kommentelesre is allandoan mikor en 3 hete szabin vagyok mas dolgom nincs mint elvezni a nyarat es ezt az egyszem politika topikot sincs meg vegigolvasni sincs idom kb...Osszatok meg ezt hogy lehet !!!😀
több mint 5 éve
Ezért érzem mindig mókásnak (de persze inspirálónak is), amikor egy random fideszszavazót azzal akarnak meggyőzni, hogy Mészáros, Tiborcz, meg korrupció, meg autokrácia, meg egészségügy, meg oktatás, meg stadionok, meg ezer egyedi eset szerteszét az országba, mert ezekre még csak meg se kell erőltesse magát, hogy annyival elintézze "Gyurcsány". A Lánczi féle nemzeti burzsoázia építés teoriája, vagy a "nem leszünk gyarmat", a migránsok, rezsicsökkentés, jobbanélünk, a Századvég adatai vagy Soros már teljesen felesleges túlmagyarázás.Ott, hogy szerinted egy politikai vitában ez számít.Ja így már értem. Lehet, hogy akkor ezentúl átmásol a válaszaimat mondjuk a pénzvilága topikba. Ott több értelme van talán akkor 😊
Formalizálom a politikai vitát:
- A kurva anyád!
- A te kurva anyád!
Ebben hol számít hogy mi a forrás, mi fals vagy mi érdekel téged?
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Monthy Python vitajelenet.
- Nem.
- De.
- Nem.
- De.
- Elnézést Uram, én vitára fizettem be, de ez nem vita, ez csak automatikus ellentmondás.
- Nem.
több mint 5 éve
Ott, hogy szerinted egy politikai vitában ez számít.Ja így már értem. Lehet, hogy akkor ezentúl átmásol a válaszaimat mondjuk a pénzvilága topikba. Ott több értelme van talán akkor 😊
- A kurva anyád!
- A te kurva anyád!
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ott, hogy szerinted egy politikai vitában ez számít.De mivel az értelmes emberek hajlamosak belecsúszni az ideák, álmok, "kéne lennie"k világába még akkoris, ha politikáról van szó, ilyenkor inkább arra a szerepre vállalkozom, ami a valóság talajára való visszatérést segíti elő.Ezt most nem tudom magamra hol értelmezni, továbbra sem érdekel, hogy minek kéne lennie.
Sobri Jóska
Láttam számokat. Utánanéztem. Rájöttem, hogy mi a forrás, és miért fals. Leírtam. Megkaptam hogy felsőbbrendű liberális vagyok. Erre leírtam, hogy nem. Erre te jöttél nekem a kommunikációs térrel. Erre meg leírtam, hogy nem érdekel.
Hol álmodoztam? 😊
Gyurma Pappa
- A kurva anyád!
- A te kurva anyád!
több mint 5 éve
Egyébként pfefe8 itt téved nagyot:Én is általánosságban mondom, hogy tipikus komcsi tempó a másik érveit, szempontjait, állításait figyelmenkívül hagyni és ráfogni, hogy az nem elég PC, diszkriminatív vagy gyűlöletkeltő.Igazad van, valóban nem arról szól.
Erről szólt itthon kb. a rendszerváltás utáni első 20 év. Az SZDSZ és holdudvara megmondta, hogy ki a náci. Akár az volt, akár nem, ők jobban tudták. Mivel mást se tudtak.
pfefe8 meg jót akar, Trumppal szimpatizál, de ettől függetlenül (visszaolvasva) se diszkriminatív részt, se gyűlöletkeltést nem tartalmazott. Utálkozást nyilván, dehát ez a politika topik. Te is utálkozol, hisz itt mindenki azt teszi. A politika nem a szeretetről szól.
Sobri Jóska
én azon húztam fel magam, hogy Gyurma írt egy hosszú, érvekkel és adatokkal alátámasztott kommentet, amire jött ez a reakció: "Tipikus liberális szöveg, a másik lenézése, mert nem a pc betanított szöveget nyomatja😊. Szerencsére az emberek nem hülyék, hiába nézi annak őket a liberális kisebbség. Természetesen semmi összefüggés sincs amerikában a rendőrség szétzúzása, forrásainak megkurtítása és a bűnözés növekedése között. A kedvencem a zsákfalu "idióta vidéki parasztja" elhiszi hogy a szomszéd faluban muszlimok tombolnak😊 erre a liberális moslék szövegre nem vevő csak az ország elenyésző kisebbsége. és a világ is változni fog és egyre többen látják a liberális kisebbség szövegének hazukságait."
Azért, mert nem értett egyet Gyurmával.
Az én részemről gondolom az volt az utálkozás, hogy némítom.
Na mindegy, haladjunk tovább elvtársak.
Borbinho
"Szerencsére az emberek nem hülyék"
De, az emberek rettenetesen hülyék.
Van, hogy szerencsénkre, vagy hogy pechünkre.