Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
hát olyan mint a hitgyüli, begyűjtik a súlyosan eltévelyedett báránykákat...Igen olvastam, de nem akarok minden felhaboritoan kettos mercevel mert public outcry-t vagy ugye eppen azok hianyat megemliteni, belattam, hogy a topic nem csak erre valo 😊csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
Erdekes sorok amugy egy olyan milliardostol, akit a fekete csaladja gyerekkoraban elhagyott es feherek fogadtak orokbe, neveltek fel sikeres sportolonak.
Amugy a Nike kampany utan most irt ala szerzodest a Netflix-szel es a Disney-vel.
Most akkor el van nyomva vagy sem?
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
Szponzori szerzodest kotott a Beats by Dre-vel (tularazott fules) 😊 Erre megy ki az osszes faji uszito. Kaepernick is, Bubba is. Rasszizmus aldozatakent tetszelegni jovedelmezo uzlet, igy nem meglepo, hogy rengetegen megrendezik az oket ert rasszista tamadasokat.
undisputedly
mivel csak a fehérek lehetnek rasszisták és kirekesztőek, desean jackson természetesen egy ejnye-bejnyével megúszta az alábbi instagram posztot keresztre feszítés helyett
azért ez még a 2020-as év által eddig hozott szinthez képest is durva (amúgy hitler természetesen ilyet nem is mondott, az idézet louis farrakhantól származik)
r.baggio
Amugy Jaxon a Louise Farrakhan nevu fekete, antiszemita predikator "hatasara" osztotta meg ezt. O vezeti az USA-ban a Muszlim Testveriseg nevu szervezetet amit tobb orszag is terrorszervezetkent tart nyilvan.
Rola azt kell tudni meg, hogy evekig fekete listan volt, mert nyiltan szolit fel a zsidok elpusztitasara es amugy is elkepesztoen karos tanokat hirdet, de a platformjat nem vettek el sehol. Twitteren is fent van, hiszen az nem problema a Social Media gurujainak, ha valaki a zsido allam elpusztitasara izgat, de Trump tweetjeit pl cenzzurazzak.
Itt eppen Obama mellett lathato egy reg elfeledett kepen, amit probaltak jo melyre elasni, nehogy a valasztasok soran elojojjon, hiszen 2008-ban ez meg instant diszkvalifikalas lett volna:
Eleg kinos kep, de amugy nem hiszem, hogy Obama egyetertene a farrakhani tanokkal.
A lenyeg viszont, hogy az NFL jatekosok kozott elkepesztoen konnyen terjednek az ilyen teveszmek, tevhitek, kitalaciok, karos tanok stb. Kb. ugyanolyan kritikus gondolkodasra kepesek, mint az indiai falvakban egymast gyermekrablonak nezo majd meglincselo szomszedok.
undisputedly
Jackson is a Cripsből startolt és s kiégésben megtalálta istenországa, egyik szpichózisból esett be a másikba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Igen olvastam, de nem akarok minden felhaboritoan kettos mercevel mert public outcry-t vagy ugye eppen azok hianyat megemliteni, belattam, hogy a topic nem csak erre valo 😊csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
Erdekes sorok amugy egy olyan milliardostol, akit a fekete csaladja gyerekkoraban elhagyott es feherek fogadtak orokbe, neveltek fel sikeres sportolonak.
Amugy a Nike kampany utan most irt ala szerzodest a Netflix-szel es a Disney-vel.
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
Szponzori szerzodest kotott a Beats by Dre-vel (tularazott fules) 😊 Erre megy ki az osszes faji uszito. Kaepernick is, Bubba is. Rasszizmus aldozatakent tetszelegni jovedelmezo uzlet, igy nem meglepo, hogy rengetegen megrendezik az oket ert rasszista tamadasokat.
undisputedly
mivel csak a fehérek lehetnek rasszisták és kirekesztőek, desean jackson természetesen egy ejnye-bejnyével megúszta az alábbi instagram posztot keresztre feszítés helyett
azért ez még a 2020-as év által eddig hozott szinthez képest is durva (amúgy hitler természetesen ilyet nem is mondott, az idézet louis farrakhantól származik)
r.baggio
Amugy Jaxon a Louise Farrakhan nevu fekete, antiszemita predikator "hatasara" osztotta meg ezt. O vezeti az USA-ban a Muszlim Testveriseg nevu szervezetet amit tobb orszag is terrorszervezetkent tart nyilvan.
Rola azt kell tudni meg, hogy evekig fekete listan volt, mert nyiltan szolit fel a zsidok elpusztitasara es amugy is elkepesztoen karos tanokat hirdet, de a platformjat nem vettek el sehol. Twitteren is fent van, hiszen az nem problema a Social Media gurujainak, ha valaki a zsido allam elpusztitasara izgat, de Trump tweetjeit pl cenzzurazzak.
Itt eppen Obama mellett lathato egy reg elfeledett kepen, amit probaltak jo melyre elasni, nehogy a valasztasok soran elojojjon, hiszen 2008-ban ez meg instant diszkvalifikalas lett volna:

Eleg kinos kep, de amugy nem hiszem, hogy Obama egyetertene a farrakhani tanokkal.
A lenyeg viszont, hogy az NFL jatekosok kozott elkepesztoen konnyen terjednek az ilyen teveszmek, tevhitek, kitalaciok, karos tanok stb. Kb. ugyanolyan kritikus gondolkodasra kepesek, mint az indiai falvakban egymast gyermekrablonak nezo majd meglincselo szomszedok.
több mint 5 éve
Szívesen megteszem 😊, csak nem biztos, hogy pontosan értem ezen szöveget 😊 ami nem is feltétlenül baj....szó szerint nem is lényeges, az amerikai iszlamista vezető, louis farrakhan agymenése csak, hogy amúgy a négerek izrael igazi gyermekei, és a "fehér zsidók" az USA-ban összeesküdtek a feketék ellen, amit olvasott dj barátunk még azzal is tetézett, hogy az idézetet hitlernek tulajdonította
dande
ezért félelmetes a butaság és tényleg az edukáció mentheti csak meg az emberiséget a pusztulástól, 2020-ban még mindig ott tartunk, hogy egy felnőtt, internettel rendelkező, a világ leggazdagabb országában élő dollármilliomos hitlert se ismeri...
ja a legjobb rész persze az eagles pr által írt bocsánatkérés: "a szándékom az volt, hogy felemeljem, egyesítsem és bátorítsam a közösségünket pozitivitással és fénnyel"
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szívesen megteszem 😊, csak nem biztos, hogy pontosan értem ezen szöveget 😊 ami nem is feltétlenül baj....Asszem én katolikus megbocsátással tekintek ezentúl ezekre a felebarátaimra. Zsidó hitű barátommal raktuk össze a stratégiát tegnap. Ő a belátásra, és az oktatásra bízná a dolgot, de személy szerint nem haragszik.Mi lehet az ilyen emberek fejében...csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
undisputedly
r.baggio
twitter.com/deseanjackson10/status/1280637643034972160?s=21
Klaci79
Valaki a predestináció világából megoszthatná a gondolatait....
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Asszem én katolikus megbocsátással tekintek ezentúl ezekre a felebarátaimra. Zsidó hitű barátommal raktuk össze a stratégiát tegnap. Ő a belátásra, és az oktatásra bízná a dolgot, de személy szerint nem haragszik.Mi lehet az ilyen emberek fejében...csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
undisputedly
r.baggio
Klaci79
Valaki a predestináció világából megoszthatná a gondolatait....
több mint 5 éve
Mi lehet az ilyen emberek fejében...csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
undisputedly
r.baggio
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
csalódtam benned, hogy ezt nekem kell megosztanom:Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
undisputedly

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Haromt (=Tebow, Trump, Tom Coughlin)Lehet, hogy az is, ha kijelenti magáról, ki cáfolhatná meg 😉 😛Jesszus Sobri Ali G-nek képzeli magát! 😊Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
Nem irreleváns, éppen ezért kérdeztem így 😉 Rég volt már az a KRESZ vizsga, ugye?
gdavid
Sobri Jóska
iktriad
dande
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/07/07/5-en_haltak_meg_atlantaban_a_hetvegen_lovoldozesben_az_allam_kormanyzoja_behivta_a_nemzeti_gardat/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Lehet, hogy az is, ha kijelenti magáról, ki cáfolhatná meg 😉 😛Jesszus Sobri Ali G-nek képzeli magát! 😊Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
Nem irreleváns, éppen ezért kérdeztem így 😉 Rég volt már az a KRESZ vizsga, ugye?
gdavid
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Jesszus Sobri Ali G-nek képzeli magát! 😊Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az alsó képen az igazoltatás pillanatát látjuk? Eléggé falhoz lettél állítva! Csoda, hogy nem lett nagyobb baj...........@Jóska! A menetirány szerinti bal oldalon parkoltál?Bár irreleváns, de a Thököly kétirányú. Egy sáv ki, egy be. Plusz a buszsáv. 45 fokban parkoltam a járdán, ahogy ott mindenki.
gdavid
Gondolom nem vagy pesti, így illusztrálom:
Sobri Jóska
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Az már rég megvolt, amikor a Zaraban a női próbafülkéknél ki volt írva, hogy “Csak nőknek”, de a leányzó, akit elkisértem mindenképpen akart tőlem is szakvéleményt, és bementem vele, és szólt az eladó, hogy “ide csak nők mehetnek be”, én meg mondtam neki, hogy nő vagyok, majd az odahívott üzletvezetőt számonkértem, hogy “ugyan mi alapján dönti el ő, hogy én mi vagyok?! csak jobban tudom, hogy nő vagyok, és kikérem magamnak a vegzációt, csak mert a külsőm összezavarta, és az előítéleteit rámvetíti.”.Sobri, a könnyebb utat választott a BLM mögöttSemlyén?csak ne fényezd, me gyáva vót transzgenderelni...Sokáig tolod még, Semlyén felvezetteti a személyibe a születési rasszt. 😊Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
De ezt annulálta, hogy a lehető legjobbkor éreztem magam feketének. 😉
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
sutianap
Ez van, ha az ember öntudatos fekete nő. Amúgyis vagyok annyira nőies, mint Kristin Otto.
És többet a Zaraba se invitáltak szakvéleményezni, pedig én szeretek plázázni.
több mint 5 éve
Sobri, a könnyebb utat választott a BLM mögöttSemlyén?csak ne fényezd, me gyáva vót transzgenderelni...Sokáig tolod még, Semlyén felvezetteti a személyibe a születési rasszt. 😊Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Semlyén?csak ne fényezd, me gyáva vót transzgenderelni...Sokáig tolod még, Semlyén felvezetteti a személyibe a születési rasszt. 😊Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 5 éve
csak ne fényezd, me gyáva vót transzgenderelni...Sokáig tolod még, Semlyén felvezetteti a személyibe a születési rasszt. 😊Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
Sobri Jóska
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Sokáig tolod még, Semlyén felvezetteti a személyibe a születési rasszt. 😊Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az lett volna a logikus.Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
több mint 5 éve
Hetekkel ezelőtt tisztáztuk, hogy nálam az nem számít. Én simán megbüntettelek volna! Annak ellenére, hogy fehér vagy! 😉Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
A manőver szabályos volt, nincs záróvonal, a parkolás nyilván nem, ha volt a sarkon megállni tilos tábla.Na, megvolt az első személyes BLM élményem.Miből gondolod, hiogy a manővered vagy a parkolásod szabályos volt? 😊
A Thökölyn mentem befelé, és balra a szembesávon át felparkoltam a kifelé oldal járdájára, két autó közé.
Egyből odahúzódott egy rendőrautó, amelyik látta az egyébként szabályos manővert, és azt mondja a rendőr a kocsiból ki se szállva (én már kiszálltam), hogy itt nem lehet parkolni, mert ha szabályosan érkeztem volna, akkor látom a sarkon a megállni tilos táblát. Előttem 6 autó, utánam volt vagy 10.
Mondom a rendőrnek, hogy oké, sajnálom, de itt állt ezer autó, nem tudtam, láthatta, hogy szemből jöttem, csak beálltam közibük, 5 perc, itt se vagyok, köszönöm, hogy szólt, majd legközelebb már ezt is tudom.
De a rendőrnek nem tetszhetett a szivélyességem, mert azt mondta, hogy üljek vissza a kocsiba, és álljak onnan el most.
Én meg megkérdeztem, hogy “azért mondja, mert fekete vagyok?”
Úgy tíz másodperc hatásszünet, majd összenézés után köszönés nélkül elhajtottak.
Konklúzió: a magyar rendőrök nem rasszisták.
Sobri Jóska
warr_b
De ez a rassztudatról szól, nem holmi közlekedési szabályokról.
És nekem ott fekete rassztudatom lett. Felülbírálnád bro’?
több mint 5 éve
Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Te is azért értetlenkedsz csak, mert fekete vagyok?! 😉
gdavid
több mint 5 éve
Jól megcáfoltál 😊Rendszeresen hozod ezeket a 'barátom látta' meg a 'szomszédom is mondta' példáidat, de a 'a vér gyakorlatilag mindig üti a nevelést, mindig' tényállításodat bizonyítsd már valamiféle szakirodalommal, ahelyett, hogy hát biza hallottam meg a barátom is mondta példák helyett! Meg melyik a 'jó' vér AB-s 0-ás, rhesus-faktor is számít?Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Hány ilyen sztori volt, kint feketékkel, itthon cigányokkal... megkaptak mindent a normális, fehér nevelőszülőktől, taníttatást, szeretetet, lehetőséget, aztán egyszercsak bekattan náluk valami, és egyik napról a másikra visszamennek az övéik közé, adott esetben vissza a gettóba, a nyomorba, a bűnözésbe. Mert a vér gyakorlatilag mindig üti a nevelést, mindig...
undisputedly
warr_b
VanillaSky

több mint 5 éve
Na, megvolt az első személyes BLM élményem.Miből gondolod, hiogy a manővered vagy a parkolásod szabályos volt? 😊
A Thökölyn mentem befelé, és balra a szembesávon át felparkoltam a kifelé oldal járdájára, két autó közé.
Egyből odahúzódott egy rendőrautó, amelyik látta az egyébként szabályos manővert, és azt mondja a rendőr a kocsiból ki se szállva (én már kiszálltam), hogy itt nem lehet parkolni, mert ha szabályosan érkeztem volna, akkor látom a sarkon a megállni tilos táblát. Előttem 6 autó, utánam volt vagy 10.
Mondom a rendőrnek, hogy oké, sajnálom, de itt állt ezer autó, nem tudtam, láthatta, hogy szemből jöttem, csak beálltam közibük, 5 perc, itt se vagyok, köszönöm, hogy szólt, majd legközelebb már ezt is tudom.
De a rendőrnek nem tetszhetett a szivélyességem, mert azt mondta, hogy üljek vissza a kocsiba, és álljak onnan el most.
Én meg megkérdeztem, hogy “azért mondja, mert fekete vagyok?”
Úgy tíz másodperc hatásszünet, majd összenézés után köszönés nélkül elhajtottak.
Konklúzió: a magyar rendőrök nem rasszisták.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
a rhesusozás=majmozás, csaxólok! 🧐😎🌞😉Rendszeresen hozod ezeket a 'barátom látta' meg a 'szomszédom is mondta' példáidat, de a 'a vér gyakorlatilag mindig üti a nevelést, mindig' tényállításodat bizonyítsd már valamiféle szakirodalommal, ahelyett, hogy hát biza hallottam meg a barátom is mondta példák helyett! Meg melyik a 'jó' vér AB-s 0-ás, rhesus-faktor is számít?Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Hány ilyen sztori volt, kint feketékkel, itthon cigányokkal... megkaptak mindent a normális, fehér nevelőszülőktől, taníttatást, szeretetet, lehetőséget, aztán egyszercsak bekattan náluk valami, és egyik napról a másikra visszamennek az övéik közé, adott esetben vissza a gettóba, a nyomorba, a bűnözésbe. Mert a vér gyakorlatilag mindig üti a nevelést, mindig...
undisputedly
warr_b
VanillaSky

több mint 5 éve
Csak okkal kelek át a Duna azon oldalára 😁Nem irreleváns, éppen ezért kérdeztem így 😉 Rég volt már az a KRESZ vizsga, ugye?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: