Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
BLM Temaju hozzaszolas:Egyszer remeg meg a csávó ujja a ravaszon, oszt' rájuk küldik a swat-ot minden szívbaj nélkül, na azok már nemcsak wannabe harcosok lesznek
|
Korabban emlitettem, hogy az egyik legnagyobb ervem a BLM ellen az, hogy csak felerositi a faji gyuloletet a privilegizalas. Na most itt egy video a Black Power nevu civil fegvyveres csoportrol, akik fell feketeben, gepkarabelyokkal menetelnek es a feher elnyomas ellen predikalnak. Joguk van hozza, habar 2 problemat is latok eddig:
1. Amikro feherek vonultak fel fegyverekell Michigenben a karanten ellen tuntetni, nem pedig egy masik borszin ellen, naciknak es feher felsobbrenduseg hivoknek lettek kikialtva
2. OK mondhatjak, hogy Black Power, el is nevezhetik magukat igy, de a White Power az mar naci.
Na ezek utan en kicsit fel szemmel neztem rajuk, habar ugy voltam, hogy igazabol joguk van hozza amig nem minosul gyuloletbeszednek a feherek elleni uszitas.
Viszont mostlattam ezt a videot, ahol megallitjak a forgalmat, es a feher soforhoz oda mennek, hogy hol a rabszolgasag miatti katerites amit neki kellene fizetnie mert feher.
Ez a problema. Ezert szamit minden elet, es ezert is kellene ezt hangoztatni, mert mindegyik oldalon a jelenlegi politikai klima ezeket a kisszamu, de szelsoseges csoportokat erositi.
twitter.com/johncardillo/status/1279758012954148866?s=20
|
undisputedly
több mint 5 éve
BLM Temaju hozzaszolas:Mindenesetre nem volt szívbajos a fickó az autóban.
|
Korabban emlitettem, hogy az egyik legnagyobb ervem a BLM ellen az, hogy csak felerositi a faji gyuloletet a privilegizalas. Na most itt egy video a Black Power nevu civil fegvyveres csoportrol, akik fell feketeben, gepkarabelyokkal menetelnek es a feher elnyomas ellen predikalnak. Joguk van hozza, habar 2 problemat is latok eddig:
1. Amikro feherek vonultak fel fegyverekell Michigenben a karanten ellen tuntetni, nem pedig egy masik borszin ellen, naciknak es feher felsobbrenduseg hivoknek lettek kikialtva
2. OK mondhatjak, hogy Black Power, el is nevezhetik magukat igy, de a White Power az mar naci.
Na ezek utan en kicsit fel szemmel neztem rajuk, habar ugy voltam, hogy igazabol joguk van hozza amig nem minosul gyuloletbeszednek a feherek elleni uszitas.
Viszont mostlattam ezt a videot, ahol megallitjak a forgalmat, es a feher soforhoz oda mennek, hogy hol a rabszolgasag miatti katerites amit neki kellene fizetnie mert feher.
Ez a problema. Ezert szamit minden elet, es ezert is kellene ezt hangoztatni, mert mindegyik oldalon a jelenlegi politikai klima ezeket a kisszamu, de szelsoseges csoportokat erositi.
|
undisputedly

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
BLM Temaju hozzaszolas:|
|
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
hümm válaszonline, ott kapirgálj, mé nincs MoldovázvaNyáry Krisztián szerinted ezért nem írta bele a cikkbe?de komenista zsidó, igy kevesebbre számíthat, mint a szobrokEzt meg csak úgy történelmi érdekességképp, hogy mennyire nem fekete-fehér a legtöbb dolog:Jó cikk, egyedül azt hiányolom, hogy Moldova György a témáról szóló és szerintem zseniális Negyven prédikátor című regénye sehol nincs megemlítve benne. Pedig kurva jó könyv.
www.valaszonline.hu/2020/06/30/michiel-de-ruyter-szechenyi-gyorgy/
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Hm...
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nyáry Krisztián szerinted ezért nem írta bele a cikkbe?de komenista zsidó, igy kevesebbre számíthat, mint a szobrokEzt meg csak úgy történelmi érdekességképp, hogy mennyire nem fekete-fehér a legtöbb dolog:Jó cikk, egyedül azt hiányolom, hogy Moldova György a témáról szóló és szerintem zseniális Negyven prédikátor című regénye sehol nincs megemlítve benne. Pedig kurva jó könyv.
warr_b
Sobri Jóska
sutianap
Hm...
több mint 5 éve
de komenista zsidó, igy kevesebbre számíthat, mint a szobrokEzt meg csak úgy történelmi érdekességképp, hogy mennyire nem fekete-fehér a legtöbb dolog:Jó cikk, egyedül azt hiányolom, hogy Moldova György a témáról szóló és szerintem zseniális Negyven prédikátor című regénye sehol nincs megemlítve benne. Pedig kurva jó könyv.
warr_b
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ezt meg csak úgy történelmi érdekességképp, hogy mennyire nem fekete-fehér a legtöbb dolog:Jó cikk, egyedül azt hiányolom, hogy Moldova György a témáról szóló és szerintem zseniális Negyven prédikátor című regénye sehol nincs megemlítve benne. Pedig kurva jó könyv.
warr_b
több mint 5 éve
Puzsér és Amadeus közt ez egy régi story. Puzsér azt mondta Amadeusról , hogy egy "modortalan, nyikhaj kis senki". Gondolom azóta nem barátok.www.youtube.com/watch?v=BNwoaImHZxQ
Amadeus agya elé lejön a vörös köd, ha Puzsér a téma.Szóval már az is baj, ha valaki őszinte. 😊 Amúgy ritkán értek egyet Sobrival, de szerintem is inkább vicces volt, mint szánalmas.aki nőként így beszél magáról az kurva, nem nő a szememben. Amúgy meg zsák a foltját.Ajánlom elolvasni az EGÉSZ interjút.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
www.youtube.com/watch?v=duMKpbOZeZA
iktriad
NB2
- Túlságosan szeretem a faszt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek. Megszédültem azon az erkölcsi magaslaton, ahonnan a Momentum tagjai a konzervatív értékrendet megvallották, ezért lemondtam és kiléptem a pártból.
Sobri Jóska
Amadeus
www.szeretlekmagyarorszag.hu/tulsagosan-szeretem-a-f-szt-es-a-drogokat-ahhoz-hogy-politikus-legyek-interju-pottyondy-edinaval
iktriad
Amadeus
BTW attól még, hogy valaki szereti a szexet, még nem lesz kurva...
iktriad
Egyébként biztos meg tudná különböztetni azt, amikor valaki "magáról beszél", attól, amikor ad egy bugyuta kérdésre egy vicces választ.
Én ismertem olyan nőt, aki nyíltan kimondta, hogy szereti a faszt... kedves emlékeim vannak róla.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt meg csak úgy történelmi érdekességképp, hogy mennyire nem fekete-fehér a legtöbb dolog: www.valaszonline.hu/2020/06/30/michiel-de-ruyter-szechenyi-gyorgy/

több mint 5 éve
g7.hu/vilag/20200627/egy-tarsadalomtudos-2010-ben-elorejelezte-hogy-2020-ban-a-feje-tetejere-all-a-nyugati-vilag/

több mint 5 éve
Ezt nem vitatom, sőt egyetértek. Még tovább is megyek, olyan ügyvéd aki nem teszi oda 100%-ban magát az ügynek, az inkább ne vállalja el. Szóval az egyedi esetek persze érthetők. Sok ügyvéd mond vissza megbízást azért, mert nem hisz a védence ártatlanságában és emiatt úgy gondolja nem tudja hatékonyan védeni. Ez is tisztességes dolog, rendben van. Én általánosságban írtam, hogy nem szeretném, ha elharapózna ügyvéd körökben a lepasszolgatás azért, mert nem tetszik a gyanúsított vélt tette. Vagy a fizimiskája, bármi. Ahogy nyilván egy bírót sem szabad, hogy befolyásoljanak ilyen körülmények. Meg az orvostársadalomban is fontos, hogy a _generális_ viszony az legyen a beteghez, hogy mindenkit el kell látni ugyanolyan jól, legyen az gazdag, szegény, fiatal, öreg, rendes ember vagy bűnöző. Aztán ezen belül, ha egyedi esetekben valamiért nem megy, akkor csinálja meg más. De egyediek legyenek az ilyen esetek - az orvosok fejében is -, ne ez legyen a "norma".miért ne dobálnának vissza morális vagy bármilyen más megfontolás miatt ügyeket? ez szakma, pénzért csinálják. Ha neked van X ügyfélköröd vagy nyilvános imázsod nem fogsz bevállalni egy olyan üggyel összeállást ami árthat ezeknek. Majd megvédi más, aki korábbi szakaszban van, keresi a médiacirkuszt stb. Attól h egy ügyvéd azt mondja h nem tudja vállalni a védelmet adott ügyben, nem mond itéletet bűnösség tekintetében.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.Személyeskedik. A bögyében lehet ez az ügyvéd a Peti miatt. A Peti is amúgy nagyon a bögyében van, érezni, hogy a mai napig nem tette túl magát azon hogy túltolta és rászóltak. (Igen, a Peti egy görény, de Puzsér túl tolta akkor is.)
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Ezért kemény -és némleg fura- Puzsér a védőre fókuszáló videopublicisztikája.
Sobri Jóska
Amúgy én nem ismerem ezt az ügyvédet (nem is neked írom ezt Jóska válaszul, hanem a sok postra reakcióként), de azért én azért mert pedofilt véd (vagy egy Peti féle genyadát) nem akarom elítélni. Nagyon rossz irányba menne a jogszolgáltatás, ha ügyvédek morális alapon elkezdenének visszadobálni ügyeket. Két okból is. Egyrészt a rendszer arra épül, hogy _mindenkinek_ joga van a megfelelő védelemhez. Másrészt az ügyvédnek még az ítélet előtt el kell döntenie, hogy vállalja-e az ügyet. Mi lesz az ártatlanság vélelmével, ha pont a jogszolgáltatásban dolgozók kezdenek el ítélet előtt saját ítéletet alkotni? Aki ügyvédnek megy, legyen rá kész, hogy ha kell az ördögöt is védje, mert ez a dolga. Legfeljebb utána szentségeljen.
A fazon félmillás büntetése persze ettől függetlenül WTF. Nem tudom mennyire valóban a NER-ről van itt szó, de tök mindegy. Ez NER-el is vállalhatatlan, meg NER nélkül is.
peterk2005
És a Kaleta ügy az pont az amit egy aránylag rookie ügyvéd is levitt volna igy, abszolút nem értem miért nem tartotta magát távol ettől mester.
Azaz persze értem.
összefoglalva, nem avval van gond h valaki véd egy pedofilt. De Johnnie Cochran nyilván nem védett KKK-s vezetőt arra volt más
briareos

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Trump bevetette a titkos fegyverét: KANYE WEST INDUL AZ ELNÖKI POSZTÉRT. twitter.com/kanyewest/status/1279575273365594112
Elon Musk máris támogatásáról biztosította.
twitter.com/elonmusk/status/1279577069005897728
Fuck me running.
több mint 5 éve
Amit leirtal arrol, hogy mi az ugyved szerepe, az helytelen es a valosagban nem igy mukodik. Osszekuszaltad a birosagi eljaras menetet es azt, milyen szabalyok szerint jar el egy ugyved.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.Nagyon rossz irányba menne a jogszolgáltatás, ha ügyvédek morális alapon elkezdenének visszadobálni ügyeket. Két okból is. Egyrészt a rendszer arra épül, hogy _mindenkinek_ joga van a megfelelő védelemhez. Másrészt az ügyvédnek még az ítélet előtt el kell döntenie, hogy vállalja-e az ügyet. Mi lesz az ártatlanság vélelmével, ha pont a jogszolgáltatásban dolgozók kezdenek el ítélet előtt saját ítéletet alkotni? Aki ügyvédnek megy, legyen rá kész, hogy ha kell az ördögöt is védje, mert ez a dolga. Legfeljebb utána szentségeljen.
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Sobri Jóska
A fazon félmillás büntetése persze ettől függetlenül WTF. Nem tudom mennyire valóban a NER-ről van itt szó, de tök mindegy. Ez NER-el is vállalhatatlan, meg NER nélkül is.
peterk2005
Rengeteg ugyet nem vesznek fel ugyvedek, kulonbozo okbol. Buntetos ugyvedek is mondjak, hogy bocs ezt nem. Akar lelkiismereti okokbol is. Az ugyved is ember. Az artatlansag velelmenek semmi koze ahhoz, hogy elvallal-e egy ugyet vagy sem. Azt most ki se fejtem mi a kulonbseg a kirendeles es a megbizas kozott. (A te logikad szerint akkor egy kirendelt vedo koteles lenne vedeni egy emberolesert orizetbe vett gyanusitottat, aki tegyuk fel az ugyved gyereket olte meg, de a kirendelesi rendszer miatt ot jeloltek ki? Nem.)
Az ugyved is ember, nem kell az "ordogot is" vedenie csak azert, mert ugyvednek allt. MEgteheti, ha vallalja, de senki sem kenyszeritheti.
Ha elvallalt egy ugyet, akkor nyilvan, megtesz minden tole telhetot. de ez sem ugy megy mint a filmekben, hogy hazudozhat ossze-vissza az ugyfele erdekeben 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Amadeus agya elé lejön a vörös köd, ha Puzsér a téma.Szóval már az is baj, ha valaki őszinte. 😊 Amúgy ritkán értek egyet Sobrival, de szerintem is inkább vicces volt, mint szánalmas.aki nőként így beszél magáról az kurva, nem nő a szememben. Amúgy meg zsák a foltját.Ajánlom elolvasni az EGÉSZ interjút.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
- Túlságosan szeretem a faszt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek. Megszédültem azon az erkölcsi magaslaton, ahonnan a Momentum tagjai a konzervatív értékrendet megvallották, ezért lemondtam és kiléptem a pártból.
Sobri Jóska
Amadeus
www.szeretlekmagyarorszag.hu/tulsagosan-szeretem-a-f-szt-es-a-drogokat-ahhoz-hogy-politikus-legyek-interju-pottyondy-edinaval
iktriad
Amadeus
iktriad
Egyébként biztos meg tudná különböztetni azt, amikor valaki "magáról beszél", attól, amikor ad egy bugyuta kérdésre egy vicces választ.
Én ismertem olyan nőt, aki nyíltan kimondta, hogy szereti a faszt... kedves emlékeim vannak róla.
több mint 5 éve
Szóval már az is baj, ha valaki őszinte. 😊 Amúgy ritkán értek egyet Sobrival, de szerintem is inkább vicces volt, mint szánalmas.aki nőként így beszél magáról az kurva, nem nő a szememben. Amúgy meg zsák a foltját.Ajánlom elolvasni az EGÉSZ interjút.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
Sobri Jóska
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
aki nőként így beszél magáról az kurva, nem nő a szememben. Amúgy meg zsák a foltját.Ajánlom elolvasni az EGÉSZ interjút.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
Sobri Jóska
Amadeus
iktriad
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
Inkább vicces.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Ajánlom elolvasni az EGÉSZ interjút.szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
szánalmas.- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
Sobri Jóska
több mint 5 éve
- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?Akkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2
több mint 5 éve
okDe miért?sobri, ha gyerekvédelmi szervezet arca vagy nem védesz pedofiliával gyanusított vádlottat. Mesternek nem hiszem h nem esne be elég meló.Amugy visszaterve kicsit az ugyvedhez. Gondolom a bizonyitekokat megnezte, latta. Ezek utan kepes volt ilyen vedobeszedet mondani... nincs gerince az ilyen embernek.De baszki, ez a dolga.
undisputedly
Az persze opció, hogy nem vállal valamilyen okból egy ügyet, de ha elvállalta, akkor pont az a gerinc, hogy végig is csinálta.
Ez a történet szerintem a legkevésbbé szól az ügyvédről.
A büntetés mértékéről, az ügyészség hozzáállásáról, Kaletáról mind inkább szól, mint pont az ügyvédről.
Teljesen felesleges és káros az ügyvédre, mint értéket képviselő, állást foglaló emberre és nem pedig mint a jogszolgáltatás kellékére tekinteni egy beismerten pedofil ügyében.
(A nürnbergi perben is voltak védők, attól még azok nem voltak se nácik, se náciszimpatizánsok.)
Egyébként a bíróság pont az ügyész által inditványozott büntetést szabta ki, enyhítés, csökkentés nélkül.
Ez érdekesebb -lenne egy másik országban-, nem?
Sobri Jóska
Nürnbergi védők kirendelt védők voltak, az más tészta, de képzeld még kirendelt védő is mondhatja h kösz nem.
briareos
Ő vádlottat véd, nem bűnöst.
Az összes ügyvédminősítő meglátás abból fakad, hogy aki vádlott, az bűnös, aki bűnös, az meg szart se érdemel.
Az ügyvéd egy eszköz, egy szolgáltatás, egy funkció, nem pedig XY ember. A munkáját végzi, pénzt keres. Ennyi köze van a vádlotthoz, az ügyhöz.
Zsidó ügyvéd ne védjen szélsőjobbost? Fekete fehéret? Katolikus ateistát?
Baromság.
Az ügyvéd is egy munka.
Nem lenne életszerű, ha más munkakörben is válogatnának az emberek. Vegán arufeltöltő ne pakoljon húst? Absztinens könyvelő ne könyveljen kocsmának? Családbarát orvos ne gyógyítson prostituáltat?
A munka pénzkereset, nem erkölcsi állásfoglalás.
Illik tudni szétválasztani.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De miért?sobri, ha gyerekvédelmi szervezet arca vagy nem védesz pedofiliával gyanusított vádlottat. Mesternek nem hiszem h nem esne be elég meló.Amugy visszaterve kicsit az ugyvedhez. Gondolom a bizonyitekokat megnezte, latta. Ezek utan kepes volt ilyen vedobeszedet mondani... nincs gerince az ilyen embernek.De baszki, ez a dolga.
undisputedly
Az persze opció, hogy nem vállal valamilyen okból egy ügyet, de ha elvállalta, akkor pont az a gerinc, hogy végig is csinálta.
Ez a történet szerintem a legkevésbbé szól az ügyvédről.
A büntetés mértékéről, az ügyészség hozzáállásáról, Kaletáról mind inkább szól, mint pont az ügyvédről.
Teljesen felesleges és káros az ügyvédre, mint értéket képviselő, állást foglaló emberre és nem pedig mint a jogszolgáltatás kellékére tekinteni egy beismerten pedofil ügyében.
(A nürnbergi perben is voltak védők, attól még azok nem voltak se nácik, se náciszimpatizánsok.)
Egyébként a bíróság pont az ügyész által inditványozott büntetést szabta ki, enyhítés, csökkentés nélkül.
Ez érdekesebb -lenne egy másik országban-, nem?
Sobri Jóska
Nürnbergi védők kirendelt védők voltak, az más tészta, de képzeld még kirendelt védő is mondhatja h kösz nem.
briareos
Ő vádlottat véd, nem bűnöst.
Az összes ügyvédminősítő meglátás abból fakad, hogy aki vádlott, az bűnös, aki bűnös, az meg szart se érdemel.
Az ügyvéd egy eszköz, egy szolgáltatás, egy funkció, nem pedig XY ember. A munkáját végzi, pénzt keres. Ennyi köze van a vádlotthoz, az ügyhöz.
Zsidó ügyvéd ne védjen szélsőjobbost? Fekete fehéret? Katolikus ateistát?
Baromság.
Az ügyvéd is egy munka.
Nem lenne életszerű, ha más munkakörben is válogatnának az emberek. Vegán arufeltöltő ne pakoljon húst? Absztinens könyvelő ne könyveljen kocsmának? Családbarát orvos ne gyógyítson prostituáltat?
A munka pénzkereset, nem erkölcsi állásfoglalás.
Illik tudni szétválasztani.
több mint 5 éve
miért ne dobálnának vissza morális vagy bármilyen más megfontolás miatt ügyeket? ez szakma, pénzért csinálják. Ha neked van X ügyfélköröd vagy nyilvános imázsod nem fogsz bevállalni egy olyan üggyel összeállást ami árthat ezeknek. Majd megvédi más, aki korábbi szakaszban van, keresi a médiacirkuszt stb. Attól h egy ügyvéd azt mondja h nem tudja vállalni a védelmet adott ügyben, nem mond itéletet bűnösség tekintetében.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.Személyeskedik. A bögyében lehet ez az ügyvéd a Peti miatt. A Peti is amúgy nagyon a bögyében van, érezni, hogy a mai napig nem tette túl magát azon hogy túltolta és rászóltak. (Igen, a Peti egy görény, de Puzsér túl tolta akkor is.)
Sobri Jóska
Amúgy én nem ismerem ezt az ügyvédet (nem is neked írom ezt Jóska válaszul, hanem a sok postra reakcióként), de azért én azért mert pedofilt véd (vagy egy Peti féle genyadát) nem akarom elítélni. Nagyon rossz irányba menne a jogszolgáltatás, ha ügyvédek morális alapon elkezdenének visszadobálni ügyeket. Két okból is. Egyrészt a rendszer arra épül, hogy _mindenkinek_ joga van a megfelelő védelemhez. Másrészt az ügyvédnek még az ítélet előtt el kell döntenie, hogy vállalja-e az ügyet. Mi lesz az ártatlanság vélelmével, ha pont a jogszolgáltatásban dolgozók kezdenek el ítélet előtt saját ítéletet alkotni? Aki ügyvédnek megy, legyen rá kész, hogy ha kell az ördögöt is védje, mert ez a dolga. Legfeljebb utána szentségeljen.
peterk2005
És a Kaleta ügy az pont az amit egy aránylag rookie ügyvéd is levitt volna igy, abszolút nem értem miért nem tartotta magát távol ettől mester.
Azaz persze értem.
összefoglalva, nem avval van gond h valaki véd egy pedofilt. De Johnnie Cochran nyilván nem védett KKK-s vezetőt arra volt más
több mint 5 éve
Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.Személyeskedik. A bögyében lehet ez az ügyvéd a Peti miatt. A Peti is amúgy nagyon a bögyében van, érezni, hogy a mai napig nem tette túl magát azon hogy túltolta és rászóltak. (Igen, a Peti egy görény, de Puzsér túl tolta akkor is.)
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
milyen beszédet kaphat ha elbassza a csirkepöritAkkor nézzünk nem személyeskedőt.én múltkor tudtam meg, hogy ez a csaj Puzsér nője 😊
iktriad
NB2