Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Hagyok idot, hogy meg egszer (legalabb) ujraolvasd.BV intézetben erkölcsösség... ne komolytalankodjunk.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Ezért kemény -és némleg fura- Puzsér a védőre fókuszáló videopublicisztikája.
Sobri Jóska
Ilyenkor mindig furcsallom, hogy pl a bv intezetben nagyobb erkolcsosseg uralkodik az ilyenek fele, mint az ugyvedi kozossegben.
undisputedly
ender1112
több mint 5 éve
BV intézetben erkölcsösség... ne komolytalankodjunk.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Sobri Jóska
Ilyenkor mindig furcsallom, hogy pl a bv intezetben nagyobb erkolcsosseg uralkodik az ilyenek fele, mint az ugyvedi kozossegben.
undisputedly
több mint 5 éve
Akkor nézzünk nem személyeskedőt.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
De ez most Puzsértól elég személyesre és személyeskedőre sikerült.
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 405
en a BLM helyeben visszadnam a foldet az indianoknak es elhagynam a kontinenst, vissza a multba. ez lenne korrekt.anno torontoban tuntettek a migransok ellen, hogy menjenek haza. csak ok indianok voltak akik tuntettek.
több mint 5 éve
Lassan 20 éve a SOTE sebészeten feküdtem mikor hoztak egy ágyhoz bilincselt fószert 24 órás felügyelettel.Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.
Sobri Jóska
undisputedly
Megszurkálták a börtönben kicsit.
Kiskorúak sérelmére követett el valamit, ezért került börtönbe.
És kórházba is.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Oszt ha Kaleta megnyit egy “olyan” oldalt otthon, mert nem bír magával, azt csekkolja valaki?Jó lenne ha leülné..
több mint 5 éve
Vazze, sehogy! Ebben hangzott el utoljára a neve, erre válaszolva kérdeztem. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Fasznak kell kötekedned folyamatosan?!Az hogy korrelál azzal, hogy Amadeus szerint fasz?Mincs neki valami mentális betegsége? Mintha bipoláris zavara lenne emlékeim szerint.Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
bcsarli
Szerinted a borderline emberek vagy depresszióval sújtottak mind faszok?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.
Sobri Jóska
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Az hogy korrelál azzal, hogy Amadeus szerint fasz?Mincs neki valami mentális betegsége? Mintha bipoláris zavara lenne emlékeim szerint.Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
bcsarli
Szerinted a borderline emberek vagy depresszióval sújtottak mind faszok?
több mint 5 éve
jó, lehet, hogy M. Cs. gerinctelen, képmutató, opportunista alak, ahogy mondtam, nekem sem szimpatikus, de a szerepét jelen esetben nem kellene túlmisztifikálni. konkrétan mit tudott elérni ebben az ügyben? úgy kb. semmit. három év a büntetési tétel felső határa, a középmérték 1,5 év. Kaleta büntetlen előéletű, beismerte, így lett 1 év felfüggesztett az ítélet, beismerés esetén az ügyész sem kért végrehajtandó szabadságvesztést. azon lehet vitatkozni, hogy a Btk.-ban foglalt büntetési tétel túl enyhe-e, de ez a jogalkotó és nem M. Cs. sara. van olyan európai ország is, ahol az konkrétan nem bűncselekmény, amit Kaleta csinált, van ahol meg 20 évet kapott volna.lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.Jaja. Meg a pénznek nincs szaga meg ilyenek.
d3Y
Nem rád hegyezem ki a témát de ez az ügy egy 13 éves kislány edesapjakent egyszerűen letaglózott...
Falusi sváb keresztény családban nevelkedtem én az értékrendemet onnan hozom nem szélkakas twitterhuszároktól. Lehet, hogy ez jelenleg nem túl pc és ki tudja, hogy éppen most a véleményemmel kit vagy mely irányzatot simogatom de ez az ügyvéd a Fehér Liliom Egyesület tagjaként remélem most a tükör előtt áll és épp szembeköpdösi magát mert azzal, hogy elvállalta ezt az ügyet ugyanezt tette az Egyesülettel....
gordon
nekem az a véleményem, hogy az ítélet nem, de az komoly büntetés neki, hogy az egész ország megismerte a nevét, a képét, és azt, hogy pedofil. a karrierjének, vállalkozásának annyi, a családja, barátai jó eséllyel elfordultak tőle, az sem biztonságos számára, ha egyáltalán kiteszi a lábát az utcára.
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Mincs neki valami mentális betegsége? Mintha bipoláris zavara lenne emlékeim szerint.Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
több mint 5 éve
Jaja. Meg a pénznek nincs szaga meg ilyenek.lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
Csak nekem van szégyenérzetem az ügy kapcsán?
gordon
d3Y
Nem rád hegyezem ki a témát de ez az ügy egy 13 éves kislány edesapjakent egyszerűen letaglózott...
Falusi sváb keresztény családban nevelkedtem én az értékrendemet onnan hozom nem szélkakas twitterhuszároktól. Lehet, hogy ez jelenleg nem túl pc és ki tudja, hogy éppen most a véleményemmel kit vagy mely irányzatot simogatom de ez az ügyvéd a Fehér Liliom Egyesület tagjaként remélem most a tükör előtt áll és épp szembeköpdösi magát mert azzal, hogy elvállalta ezt az ügyet ugyanezt tette az Egyesülettel....
több mint 5 éve
az ember konkrétan hiánypótló, bár számos témában nem értek egyet vele.Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Na de ki a nagyobb?!Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Puzsér egy fasz.Mondhatni.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezek utan csak azt remelem, hogy az FBI tobbe nem mukodik egyutt a magyar hatosagokkal es sajat maga veszi orizetbe majd az ilyen beteg allatokat.Volt ugye a fegyverkereskedokkel is a huzavona, USA intel alapjan kerultek elfogasra, de gyorsan kiadtuk oket az oroszoknak, akik szabadon is engedtek oket.
Nem szabad a magyar kormannyal nemzetkozi bunuldozes teren egyuttmukodni olyan velelemmel, hogy ha valakit atadnak, akkor az bunhodni fog. LAssan rabrednek szerintem ok is.
Ez meg a keresztenyseg teljes arconkopese, hogy meg az ilyen beteg sopredeket sem veti ki magabol a "kereszteny" kormanypart.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
btw én nem utálom, szimplán egy - ahogy te is fogalmazol - széles körben ismert, extrém karaktere a pesti ügyvédi társadalomnak. Az meg alap, hogy egy pedofilnak is jár a védő.lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
d3Y
több mint 5 éve
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
buhloone mindstate
több mint 5 éve
az ügyvéd kollégára értette nem a pedofilra.Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
több mint 5 éve
Vigyázz ezzel, hogy mások bűnei miatt érzel szégyent, nehogy az legyen belőle, hogy libsi simogatóvá legyél 😀Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
Amúgy gondolom az történt, hogy NER-t nem lehet seggbekúrni. Márpedig, ha letöltendőt kapott volna és börtönbe megy egy ilyen pedofil, akkor ugye neki is állhatna sikosítózni, hogy ne fájjon. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Legjobb forma? Érdekes az értékrended....legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
több mint 5 éve
Fiatal voltam és kellett (volna) a pénzAz öreg Mester Csabinál?Én meg interjún is voltam nála. Kabaré 😊Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
csebi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.Ez most kemény lett:istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.
youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
kabaré.
Amadeus
i.imgur.com/04DTnXy.jpg
buhloone mindstate
több mint 5 éve
No oszt a Meredith Belbin, vagy a Captain tesztekhez mit szólsz?!ertekrend.ujegyenloseg.hu/eredmeny/182bcc2f7e/Nem csoda, hogy nem tetszett, mert maximum azt tudja lemérni, hogy melyik sztereotip választ vagy hajlandó inkább bejelölni a több közül.
teljesen jól eltaláltam a tesztet, de igazából Sobrihoz hasonlóan a kérdések egy része nekem sem tetszett.
Gyurma Pappa
peterk2005