Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Ezért kemény -és némleg fura- Puzsér a védőre fókuszáló videopublicisztikája.
Sobri Jóska
A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.

Ilyenkor mindig furcsallom, hogy pl a bv intezetben nagyobb erkolcsosseg uralkodik az ilyenek fele, mint az ugyvedi kozossegben.
undisputedly
BV intézetben erkölcsösség... ne komolytalankodjunk.
ender1112
Hagyok idot, hogy meg egszer (legalabb) ujraolvasd.
több mint 5 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Az ügyvédi védelem nem azt jelenti, hogy a védő egyetért, vagy egyáltalán minősíti az ügyfelét. Csupán annyit, hogy biztosítja számára az eljárás, tárgyalás során azt, hogy jogszerűen történjenek a dolgok és az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.
Az nem az ügyvéd felelőssége, hogy milyen súlyú ítélet születik, hanem a jogszolgáltatóé (bíróság) és a jogalkotóé (törvényhozás).
Sobri Jóska
A foszer nem kirendelt vedo volt, hanem megbizott. En tartom, hogy egy jo ertekrendu ugyved nem vallal el ilyen ugyet, de hat az ugyvedseg soraiban is rengeteg a haszonleso sz@r alak aki meg az ilyet is orommel.

Ilyenkor mindig furcsallom, hogy pl a bv intezetben nagyobb erkolcsosseg uralkodik az ilyenek fele, mint az ugyvedi kozossegben.
undisputedly
BV intézetben erkölcsösség... ne komolytalankodjunk.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska
istenem, Kaleta és a védője Mester aka szamuráj Csabi.

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
De ez most Puzsértól elég személyesre és személyeskedőre sikerült.
Sobri Jóska
Akkor nézzünk nem személyeskedőt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 405
en a BLM helyeben visszadnam a foldet az indianoknak es elhagynam a kontinenst, vissza a multba. ez lenne korrekt.

anno torontoban tuntettek a migransok ellen, hogy menjenek haza. csak ok indianok voltak akik tuntettek.
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Sobri Jóska

undisputedly
Lassan 20 éve a SOTE sebészeten feküdtem mikor hoztak egy ágyhoz bilincselt fószert 24 órás felügyelettel.
Megszurkálták a börtönben kicsit.
Kiskorúak sérelmére követett el valamit, ezért került börtönbe.
És kórházba is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Oszt ha Kaleta megnyit egy “olyan” oldalt otthon, mert nem bír magával, azt csekkolja valaki?
Jó lenne ha leülné..
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
Amadeus
Mincs neki valami mentális betegsége? Mintha bipoláris zavara lenne emlékeim szerint.
bcsarli
Az hogy korrelál azzal, hogy Amadeus szerint fasz?
Szerinted a borderline emberek vagy depresszióval sújtottak mind faszok?
Sobri Jóska
Vazze, sehogy! Ebben hangzott el utoljára a neve, erre válaszolva kérdeztem. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Fasznak kell kötekedned folyamatosan?!

több mint 5 éve
Sobri Jóska

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
Amadeus
Mincs neki valami mentális betegsége? Mintha bipoláris zavara lenne emlékeim szerint.
bcsarli
Az hogy korrelál azzal, hogy Amadeus szerint fasz?
Szerinted a borderline emberek vagy depresszióval sújtottak mind faszok?

több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.
d3Y
Jaja. Meg a pénznek nincs szaga meg ilyenek.
Nem rád hegyezem ki a témát de ez az ügy egy 13 éves kislány edesapjakent egyszerűen letaglózott...
Falusi sváb keresztény családban nevelkedtem én az értékrendemet onnan hozom nem szélkakas twitterhuszároktól. Lehet, hogy ez jelenleg nem túl pc és ki tudja, hogy éppen most a véleményemmel kit vagy mely irányzatot simogatom de ez az ügyvéd a Fehér Liliom Egyesület tagjaként remélem most a tükör előtt áll és épp szembeköpdösi magát mert azzal, hogy elvállalta ezt az ügyet ugyanezt tette az Egyesülettel....
gordon
jó, lehet, hogy M. Cs. gerinctelen, képmutató, opportunista alak, ahogy mondtam, nekem sem szimpatikus, de a szerepét jelen esetben nem kellene túlmisztifikálni. konkrétan mit tudott elérni ebben az ügyben? úgy kb. semmit. három év a büntetési tétel felső határa, a középmérték 1,5 év. Kaleta büntetlen előéletű, beismerte, így lett 1 év felfüggesztett az ítélet, beismerés esetén az ügyész sem kért végrehajtandó szabadságvesztést. azon lehet vitatkozni, hogy a Btk.-ban foglalt büntetési tétel túl enyhe-e, de ez a jogalkotó és nem M. Cs. sara. van olyan európai ország is, ahol az konkrétan nem bűncselekmény, amit Kaleta csinált, van ahol meg 20 évet kapott volna.
nekem az a véleményem, hogy az ítélet nem, de az komoly büntetés neki, hogy az egész ország megismerte a nevét, a képét, és azt, hogy pedofil. a karrierjének, vállalkozásának annyi, a családja, barátai jó eséllyel elfordultak tőle, az sem biztonságos számára, ha egyáltalán kiteszi a lábát az utcára.

buhloone mindstate

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
Amadeus

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
Legjobb forma? Érdekes az értékrended....
Csak nekem van szégyenérzetem az ügy kapcsán?
gordon
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a legjobb forma kitétel szarkasztikus volt. annak szólt, hogy M. Cs. excentrikus figura, vannak dolgai, amin lehet röhögni. összességében én sem szimpatizálok vele, de tudom, ez nem elég, most éppen utálni kell, mert pedofilt védett, a védelem joga, mint a büntetőeljárás alá vont terheltet megillető alkotmányos alapjog ilyenkor nem számít. elnézést, hogy olyat mertem írni, amiben éppen nem anyázom.
d3Y
Jaja. Meg a pénznek nincs szaga meg ilyenek.
Nem rád hegyezem ki a témát de ez az ügy egy 13 éves kislány edesapjakent egyszerűen letaglózott...
Falusi sváb keresztény családban nevelkedtem én az értékrendemet onnan hozom nem szélkakas twitterhuszároktól. Lehet, hogy ez jelenleg nem túl pc és ki tudja, hogy éppen most a véleményemmel kit vagy mely irányzatot simogatom de ez az ügyvéd a Fehér Liliom Egyesület tagjaként remélem most a tükör előtt áll és épp szembeköpdösi magát mert azzal, hogy elvállalta ezt az ügyet ugyanezt tette az Egyesülettel....
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
Amadeus
az ember konkrétan hiánypótló, bár számos témában nem értek egyet vele.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
Amadeus
Na de ki a nagyobb?!
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Mondhatni.
Sobri Jóska
Puzsér egy fasz.
több mint 5 éve
Ezek utan csak azt remelem, hogy az FBI tobbe nem mukodik egyutt a magyar hatosagokkal es sajat maga veszi orizetbe majd az ilyen beteg allatokat.

Volt ugye a fegyverkereskedokkel is a huzavona, USA intel alapjan kerultek elfogasra, de gyorsan kiadtuk oket az oroszoknak, akik szabadon is engedtek oket.

Nem szabad a magyar kormannyal nemzetkozi bunuldozes teren egyuttmukodni olyan velelemmel, hogy ha valakit atadnak, akkor az bunhodni fog. LAssan rabrednek szerintem ok is.

Ez meg a keresztenyseg teljes arconkopese, hogy meg az ilyen beteg sopredeket sem veti ki magabol a "kereszteny" kormanypart.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
legjobb forma. talár nincs rajta a tárgyalásokon, de izompóló, rockerbizsu meg emós halálfejes öv igen.

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
d3Y
btw én nem utálom, szimplán egy - ahogy te is fogalmazol - széles körben ismert, extrém karaktere a pesti ügyvédi társadalomnak. Az meg alap, hogy egy pedofilnak is jár a védő.
több mint 5 éve
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon

buhloone mindstate

több mint 5 éve
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
az ügyvéd kollégára értette nem a pedofilra.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 382 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
gordon
Vigyázz ezzel, hogy mások bűnei miatt érzel szégyent, nehogy az legyen belőle, hogy libsi simogatóvá legyél 😀

Amúgy gondolom az történt, hogy NER-t nem lehet seggbekúrni. Márpedig, ha letöltendőt kapott volna és börtönbe megy egy ilyen pedofil, akkor ugye neki is állhatna sikosítózni, hogy ne fájjon. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus

i.imgur.com/04DTnXy.jpg
d3Y
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus
Én meg interjún is voltam nála. Kabaré 😊
csebi
Az öreg Mester Csabinál?
Amadeus
Fiatal voltam és kellett (volna) a pénz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Ez most kemény lett:

youtu.be/T3_9Fdi2RXg
Sobri Jóska

kabaré.
Amadeus

i.imgur.com/04DTnXy.jpg

buhloone mindstate

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
 ertekrend.ujegyenloseg.hu/eredmeny/182bcc2f7e/
teljesen jól eltaláltam a tesztet, de igazából Sobrihoz hasonlóan a kérdések egy része nekem sem tetszett.
Gyurma Pappa
Nem csoda, hogy nem tetszett, mert maximum azt tudja lemérni, hogy melyik sztereotip választ vagy hajlandó inkább bejelölni a több közül.
peterk2005
No oszt a Meredith Belbin, vagy a Captain tesztekhez mit szólsz?!