Politika
Bubba Wallace-ra emlekeztek? A NASCAR-os fekete versenyzo akirol beszeltunk mar itt.Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
Erdekes sorok amugy egy olyan milliardostol, akit a fekete csaladja gyerekkoraban elhagyott es feherek fogadtak orokbe, neveltek fel sikeres sportolonak.
Amugy a Nike kampany utan most irt ala szerzodest a Netflix-szel es a Disney-vel.
Most akkor el van nyomva vagy sem?
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8
r.baggio
Szponzori szerzodest kotott a Beats by Dre-vel (tularazott fules) 😊 Erre megy ki az osszes faji uszito. Kaepernick is, Bubba is. Rasszizmus aldozatakent tetszelegni jovedelmezo uzlet, igy nem meglepo, hogy rengetegen megrendezik az oket ert rasszista tamadasokat.
Szerkesztette: undisputedly
Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Ha így folytatják előbb-utóbb még tényleg megéljük ezt a napot
Erdekes sorok amugy egy olyan milliardostol, akit a fekete csaladja gyerekkoraban elhagyott es feherek fogadtak orokbe, neveltek fel sikeres sportolonak.
Amugy a Nike kampany utan most irt ala szerzodest a Netflix-szel es a Disney-vel.
Black ppl have been dehumanized, brutalized, criminalized + terrorized by America for centuries, & are expected to join your commemoration of “independence”, while you enslaved our ancestors. We reject your celebration of white supremacy & look forward to liberation for all. ✊🏾 pic.twitter.com/YCD2SYlgv4
— Colin Kaepernick (@Kaepernick7) July 4, 2020
undisputedly
youtu.be/4REO0pucYY8

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mostanaban eleg sokszor nezem meg a Guardian-t, mint balos ujsagot, hogy tajekozodjak az o nezeteikrol is.Engedd el, minden idióta keresi a réspiacit a zavarosban, ahol megmondhat....mindegyik oldalon...és elmegy a falig,...
Ez mondjuk kiakasztott:
[Az idezett konyv szerzoje szerint a felhokarcolok a toxikus ferfiassag jelkepei, mert mint a ferfi nemiszerv meredeznek az eg fele ES ez nem csak megoszto, de HALALOS is lehet 😀 ]
Peak Guardian pic.twitter.com/aHaxAyCfPJ
— Frances Weetman (@francesweetman) July 7, 2020
undisputedly
A kérdés, hogy hova, és mikor teszitek a falat, ha meg nincs fal meddig tudjátok humorral kezelni a nyomorultakat.... szóval a vége mindig a fal...
twitter.com/i/status/1279584122956988418
Simán nyomnék egy hátraarcot ha ezek megjelennének velem szemben.
Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Hány ilyen sztori volt, kint feketékkel, itthon cigányokkal... megkaptak mindent a normális, fehér nevelőszülőktől, taníttatást, szeretetet, lehetőséget, aztán egyszercsak bekattan náluk valami, és egyik napról a másikra visszamennek az övéik közé, adott esetben vissza a gettóba, a nyomorba, a bűnözésbe. Mert a vér gyakorlatilag mindig üti a nevelést, mindig...
undisputedly

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Amúgy meg egy marketingtermék, amelyik (mert a termék nem aki) összefogott a multikkal a nagy rendszerellenes harcában.
Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Teljes identitászavar, maga se tudja már mit gondoljon saját magáról sem.
Black ppl have been dehumanized, brutalized, criminalized + terrorized by America for centuries, & are expected to join your commemoration of “independence”, while you enslaved our ancestors. We reject your celebration of white supremacy & look forward to liberation for all. ✊🏾 pic.twitter.com/YCD2SYlgv4
undisputedly
Vrij6
Ez mondjuk kiakasztott:
[Az idezett konyv szerzoje szerint a felhokarcolok a toxikus ferfiassag jelkepei, mert mint a ferfi nemiszerv meredeznek az eg fele ES ez nem csak megoszto, de HALALOS is lehet 😀 ]
Peak Guardian pic.twitter.com/aHaxAyCfPJ
— Frances Weetman (@francesweetman) July 7, 2020
ennél csak az szebb amikor hamilton kesereg h mennyi hátrány érte életében mert feketeA rossz nyelvek szerint meg is változott a viszony közte, és mérnökei között.
briareos
Mindenki a falig megy el....444.hu/2020/07/07/a-szazadveg-jogi-szakertoje-leleplezte-szerb-antalt-mert-vastagabb-konyvet-irt-a-vilagirodalomrol-mint-a-magyarrol?fbclid=IwAR2V2EoNHHS_ZexPOG7XR4bnp1pGLtiydtg0o4yq4QBebGFEYhhWF1-DUy8Te jó ég..........a legnagyobb baj, hogy meg van győződve róla, hogy igaza van.... brom... 😕
Anyám, borogass.
"Kedvenc példám, hogy Szerb Antal világirodalmi kötete az többszörösen vastag, mint a magyar irodalomról szóló monográfiája."
Vrij6
dande
Ha Colin barátunk ezt ténylegesen így érzi/gondolja, nem csupán marketing fogásként csinálja, akkor igen komoly mentális problémái vannak, amik akár az öngyilkosságig súlyosbodhatnak.pedig ő nem kapott burfict kezelést ha jól emlékszem
gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
444.hu/2020/07/07/a-szazadveg-jogi-szakertoje-leleplezte-szerb-antalt-mert-vastagabb-konyvet-irt-a-vilagirodalomrol-mint-a-magyarrol?fbclid=IwAR2V2EoNHHS_ZexPOG7XR4bnp1pGLtiydtg0o4yq4QBebGFEYhhWF1-DUy8Te jó ég..........a legnagyobb baj, hogy meg van győződve róla, hogy igaza van.... brom... 😕
Anyám, borogass.
"Kedvenc példám, hogy Szerb Antal világirodalmi kötete az többszörösen vastag, mint a magyar irodalomról szóló monográfiája."
Vrij6
en.wikipedia.org/wiki/Post-truthKaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Teljes identitászavar, maga se tudja már mit gondoljon saját magáról sem.
undisputedly
Vrij6
"Relating to or denoting circumstances in which objective facts are less influential in shaping public opinion than appeals to emotion and personal belief"

Kaepernick mar nem is rejtegeti az igazi nezeteit. Sosem a rendori eroszakrol szolt ez nala. Most mar a feher felsobbrenduseggel azonositja Julius 4-et, a feherek eltiportak az oveit es jon a felszabaditas. (erdekesseg: 2011-ben meg koszontotte az unnepet egy tweetben 😊 )Teljes identitászavar, maga se tudja már mit gondoljon saját magáról sem.
undisputedly
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Anyám, borogass.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/janez-jansa-szlovenia-lelegeztetogep-botrany-korrupcio.709079.html?fbclid=IwAR0swspphceUsYy0kXtWJURg-S3DQz5gJGDZq1TEKfhaJoze9VZyYoxpnoY
Itt egy ellenvélemény, vagy legalábbis egy írás, ami vitatja Schiffer gondolatmenetét.www.youtube.com/watch?v=sPS0Yxm5-Hk&t=Ehhez kis kiegészítés.
Vrij6
www.valaszonline.hu/2020/06/16/black-lives-matter-schiffer-andras-velemeny/
dawyd728
www.valaszonline.hu/2020/07/03/black-lives-matter-rasszizmus-baloldal-lanyi-andras/
Lányi András esszéje. Megéri.
Szerkesztette: dawyd728
Ebben igazad van, de pont azért volt támogatható a BLM, mert erőszakmentes mozgalomnak indult, és azzal hogy sok fehér szolidarított (nem csak az öngyarmatósítók) lett volna rá lehetőség, hogy áttörjön bizonyos tudati gátakat. Megjegyzem szerintem továbbra sem a rasszizmus a fő probléma, hanem a társadalom végleges szétszakadása, és a nagy büdös alsó-középosztálybeli frusztráció. De azzal, hogy fehér és fekete polgárok együtt emelték fel a szavukat elő lehetett volna venni fontos társadalmi kérdéseket, és legalább megvitatni. Ma már erre semmi esélyt sem látok.Ahogy néztem ezek meg az idióták között is csak egy szűk kisebbség! Szerencsés aki csak ezektől félti a világot.😊BLM Temaju hozzaszolas:Én azért látok egy 3. problémát is.
|
Korabban emlitettem, hogy az egyik legnagyobb ervem a BLM ellen az, hogy csak felerositi a faji gyuloletet a privilegizalas. Na most itt egy video a Black Power nevu civil fegvyveres csoportrol, akik fell feketeben, gepkarabelyokkal menetelnek es a feher elnyomas ellen predikalnak. Joguk van hozza, habar 2 problemat is latok eddig:
1. Amikro feherek vonultak fel fegyverekell Michigenben a karanten ellen tuntetni, nem pedig egy masik borszin ellen, naciknak es feher felsobbrenduseg hivoknek lettek kikialtva
2. OK mondhatjak, hogy Black Power, el is nevezhetik magukat igy, de a White Power az mar naci.
Na ezek utan en kicsit fel szemmel neztem rajuk, habar ugy voltam, hogy igazabol joguk van hozza amig nem minosul gyuloletbeszednek a feherek elleni uszitas.
Viszont mostlattam ezt a videot, ahol megallitjak a forgalmat, es a feher soforhoz oda mennek, hogy hol a rabszolgasag miatti katerites amit neki kellene fizetnie mert feher.
Ez a problema. Ezert szamit minden elet, es ezert is kellene ezt hangoztatni, mert mindegyik oldalon a jelenlegi politikai klima ezeket a kisszamu, de szelsoseges csoportokat erositi.
twitter.com/johncardillo/status/1279758012954148866?s=20
|
undisputedly
Joguk van gépkarabélyokkal menetelni?
És nálam ez az első.
kittli
Klaci79
legtöbb államban aránylag könnyű open carry, semiauto engedélyt kapni. concealed carry* már problémásabb, full auto v machine gun kategória (reciever, trigger assembly és stock configuration pár key sarokpont) meg elvileg elég nehezen papírozható. Már ha legális fegyverekről beszélünk.BLM Temaju hozzaszolas:Én azért látok egy 3. problémát is.
|
Korabban emlitettem, hogy az egyik legnagyobb ervem a BLM ellen az, hogy csak felerositi a faji gyuloletet a privilegizalas. Na most itt egy video a Black Power nevu civil fegvyveres csoportrol, akik fell feketeben, gepkarabelyokkal menetelnek es a feher elnyomas ellen predikalnak. Joguk van hozza, habar 2 problemat is latok eddig:
1. Amikro feherek vonultak fel fegyverekell Michigenben a karanten ellen tuntetni, nem pedig egy masik borszin ellen, naciknak es feher felsobbrenduseg hivoknek lettek kikialtva
2. OK mondhatjak, hogy Black Power, el is nevezhetik magukat igy, de a White Power az mar naci.
Na ezek utan en kicsit fel szemmel neztem rajuk, habar ugy voltam, hogy igazabol joguk van hozza amig nem minosul gyuloletbeszednek a feherek elleni uszitas.
Viszont mostlattam ezt a videot, ahol megallitjak a forgalmat, es a feher soforhoz oda mennek, hogy hol a rabszolgasag miatti katerites amit neki kellene fizetnie mert feher.
Ez a problema. Ezert szamit minden elet, es ezert is kellene ezt hangoztatni, mert mindegyik oldalon a jelenlegi politikai klima ezeket a kisszamu, de szelsoseges csoportokat erositi.
|
undisputedly
És nálam ez az első.
kittli
* tehát gipsz jakab mászkálhat úgy hogy a hátán visz egy semiautó AR-15öt lézerrel v red dot sighttal, akár 100-as dobtárral (bár az nem praktikus) sok államban nem lesz belőle baja, de egy hónalj alá bedugott dzseki által elfedett 22-es kaliberü single shot pisztoly (nem mintha sok ilyen lenne de csak a példa kedvéért) sokkal problémásabb.
Ahogy néztem ezek meg az idióták között is csak egy szűk kisebbség! Szerencsés aki csak ezektől félti a világot.😊BLM Temaju hozzaszolas:Én azért látok egy 3. problémát is.
|
|
undisputedly
És nálam ez az első.
kittli
BLM Temaju hozzaszolas:Én azért látok egy 3. problémát is.
|
|
undisputedly
És nálam ez az első.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
Személy szerint én már most simán rájuk küldeném! Ilyet büntetlenül lehet? 😮BLM Temaju hozzaszolas:Egyszer remeg meg a csávó ujja a ravaszon, oszt' rájuk küldik a swat-ot minden szívbaj nélkül, na azok már nemcsak wannabe harcosok lesznek
|
|
undisputedly
slowmotion
Elképesztő világot élünk 😕