NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
113
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Aktuálban off, de pár napja még téma volt az index...Nekem ezért nem hiányozna:
index.hu/techtud/2020/06/26/koronavirus_jarvany_okosotthon_otthoni_munka_home_office_karanten_tapasztalatok/#
Ilyenért konkrétan az instán már büntetnek! A felénél abbahagytam a burkolt reklámok számolását!
Ennek nem full főcímen a helye! 😔
több mint 5 éve
Sőt csomó olyan van, aki alaptalanul próbált kártérítéshez jutni erre hivatkozva.Minden zsidónak van olyan rokona.Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.Persze, ahogy a legtobb zsido is szeretne ha lenne olyan rokona aki meghalt a holokausztban, hogy lehessen ot sajnalni. Holy shit de tenyleg.
bcsarli
Ha igazak a sztorik, akkor kibaszott fontos is, hogy ezeket megosszak btw.
Borbinho
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezért írtam, hogy korábbi jogos sérelmekre alapozva. Korábban egy ilyen lehet hogy pár nap alatt elsikkad, most mainstream napokig, ahogy a Bubba story.Es minden feketenek is van olyan az USA-ban, akit ert mar diszkrimacio a borszine miatt. KosziMinden zsidónak van olyan rokona.Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.Persze, ahogy a legtobb zsido is szeretne ha lenne olyan rokona aki meghalt a holokausztban, hogy lehessen ot sajnalni. Holy shit de tenyleg.
bcsarli
Borbinho
Sobri Jóska
Borbinho
több mint 5 éve
Es minden feketenek is van olyan az USA-ban, akit ert mar diszkrimacio a borszine miatt. KosziMinden zsidónak van olyan rokona.Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.Persze, ahogy a legtobb zsido is szeretne ha lenne olyan rokona aki meghalt a holokausztban, hogy lehessen ot sajnalni. Holy shit de tenyleg.
bcsarli
Borbinho
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Minden zsidónak van olyan rokona.Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.Persze, ahogy a legtobb zsido is szeretne ha lenne olyan rokona aki meghalt a holokausztban, hogy lehessen ot sajnalni. Holy shit de tenyleg.
bcsarli
Borbinho
több mint 5 éve
Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.Persze, ahogy a legtobb zsido is szeretne ha lenne olyan rokona aki meghalt a holokausztban, hogy lehessen ot sajnalni. Holy shit de tenyleg.
bcsarli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem peterk, abszolut nem hiszem el nekik.1. Kotsog feher tulaj: Uh, ok. Ez mondjuk tokre rasszistanak hangzik egy olyan ember szajabol aki a megertest es elfogadast predikalja, de ok.Hagyjuk a mellébeszédet Undi. Ha Carroll mond valamit - vagy Belichick, vagy Wilson, vagy bármi más, aki az eddigi tevékenységével rászolgált a credibilityre - akkor nem kezdesz nyomozgatni. Akkor elfogadod, hogy úgy volt, aztán ha utólag kiderül, hogy nem, akkor csalódsz benne.
2, Minden ok nelkul: Errol is ugy szereztel bizonyossagot, hogy olvastad Leonard nyilatkozatat, semmi tobb infod az incidensrol (mint ahogy nekem sincs)undisputedly
Ellentétben egy random/noname twitter videóval, ami éppenséggel általában megér egy körüljárást, mielőtt hírt csinál belőle az ember.
Ezt nem csak én, nem csak te, ezt mindenki így csinálja. Az elsőnek először hisz és utólag csalódik, a másik esetben először utánanéz és utána von konklúziót. Annak, hogy nálad megfordult a sorrend, oka van, de hagyjuk...
peterk2005
Elhiszem, ha Carroll vagy Wilson football strategiarol beszel, mert en nem ertek hozza ok meg igen. Elhiszem, ha a csapattal kapcsolatos temaban nyilvanulnak meg, mert ok a frencsajz reszei en pedig nem.
De ha Carroll eloallna azzal, hogy ot bizony tegnap megvertek, mert fekete jatekosokat edz, nem hinnem el gybol, megvarnam amig tobbet lehet tudni.
Meg a megbizhato karakterek szemelyek is lehetnek gyarloak, vezetheti oket adott pillatban barmilyen haszonszerzes, erthenek felre ok is valamit, kerulhetnek felindult allapotba, ami a dontesi mechanizmusukat bearnyekolja es olyan motivumoknak enged teret az elmejuk, aminek amugy sosem. Foleg ha olyan temaban kerulnek konfrontacioba amiben hiszek, amivel szemben elfogultak. Ezernyi pelda van ra, hogy amugy jo emberek rossz dontest hoznak az eletukben. Ettol nem feltetlenul leszek rossz emberek, de adott incidensben ok a hunyoak.
Leaonard nagy BLM szimpatizans, mindig elmondja, szerinte feketenek lenni nehez az USA-ban. Eppen ezert nem fogom egybol elhinni neki, ha azt mondja ok nelkul kitettek es egy feher ferfi ok nelkul panaszolta be oket, mondvan, hogy zaklattak.
Mert nem fuggetlen, mert nem focistrategiarol van szo, hanem egy olyan elethelyzetrol amiben szemelyes konfrontacio tortenik, es tudom magamrol, hogy az ember nem mindig cselekszik llyenkor egy fuggetlen szemlelo szamara is racionalisan. Foleg, ha olyan erintettsege van, mint Leonardnak most, hiszen sajat elmondasa szerint azert hazudott roluk a feher foszer, mert epp az altala tamogatott BLM mozgalomrol diskuraltak.
Sot, az is lehet, hogy felreertes, es mindket fel nagyon csunyan felreertett valamit.
Mindenesetre azert, mert a palyan tegyzuk fel sportszeru Leonard, nem fogok neki mindent elhinni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Óvatosan kérdezem, hogy az nem lehet, hogy zavargások kitörése óta mindenki egy kicsit részese akar lenni az eseményeknek? Esetleg egy storyval hozzá akar járulni hogy tovább terjedjen a láng. Korábbi jogos sérelmek re alapozva, mert most jött el az ideje. Érthető lenne.
több mint 5 éve
1. Kotsog feher tulaj: Uh, ok. Ez mondjuk tokre rasszistanak hangzik egy olyan ember szajabol aki a megertest es elfogadast predikalja, de ok.Hagyjuk a mellébeszédet Undi. Ha Carroll mond valamit - vagy Belichick, vagy Wilson, vagy bármi más, aki az eddigi tevékenységével rászolgált a credibilityre - akkor nem kezdesz nyomozgatni. Akkor elfogadod, hogy úgy volt, aztán ha utólag kiderül, hogy nem, akkor csalódsz benne.
2, Minden ok nelkul: Errol is ugy szereztel bizonyossagot, hogy olvastad Leonard nyilatkozatat, semmi tobb infod az incidensrol (mint ahogy nekem sincs)undisputedly
Ellentétben egy random/noname twitter videóval, ami éppenséggel általában megér egy körüljárást, mielőtt hírt csinál belőle az ember.
Ezt nem csak én, nem csak te, ezt mindenki így csinálja. Az elsőnek először hisz és utólag csalódik, a másik esetben először utánanéz és utána von konklúziót. Annak, hogy nálad megfordult a sorrend, oka van, de hagyjuk...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Teljesen erzelmekbol irsz, semmilyen eszervre vagy ellenvelemenyre nem vagy fogekony es megsertodsz ha valaki ilyen allasponttal all elo, majd felkapod a vizet es elkuldesz melegebb eghajlatra 😀 Most akkor megsem hiszel mar a diskurzusban es az ervekben? 😀1. Hiaba probalod a szamba adni, az egyetlen aki face valuera elfogadta az egyik fel allitasat, az te voltal.Nem tettél be semmit. A "másik fél" meg se szólalt, te egy yahoo cikket linkeltél ami ugyanazt írta le, azzal kiegészítve, hogy a franchise CEO-ja felfüggesztette a kérdéses étteremvezetőt és vizsgálatot indított. A többit te konspiráltad hozzá, azzal, hogy "elképesztően életszerűtlen" a történet. Hát ja. A fekete NFL játékosok döntő többsége ilyen "elképesztően életszerűtlen" történeteket mesélget hetek óta az öltözőkben...
En annyit tettem, hogy beirtam es be is linkeltem, hogy a masik fel szerint mi tortent.undisputedly
2. Mindennapos dolog a fiatalik kozott? Te ezt el is hiszed, hogy amit latsz a videon az mindennapos dolog?undisputedlyNem hiszem el. Amiről beszéltem, az annyi, hogy te ezt azonnal úgy interpretáltad - és most is így interpretálod -, hogy nem lehet más, mint az, hogy fekete kölkök csak úgy kirángattak egy fehéret a kocsiból mert fehér és agyonpetárdázták. Miközben fogalmad sincs, hogy mi történt. Lehetett az is. Lehet, hogy tényleg fekete pöcsök lepetárdáztak egy másik kolköt csak azért mert fehér. De lehetett más is. Lehetett iskolai / gangbeli bullying is, utcakölkök között. Lehetett "a bátyád lepetárdázott, visszaadom bazdmeg" is. Te sem tudod, de itt nem is érdekelt tovább. Darius Leonard - akit viszont ha akarnál nagyon jól ismerhetnél, hiszen ismert játékos, és ismert az is, hogy milyen ember - videó nyilatkozata viszont annyira "elképesztően életszerűtlen", hogy megér egy "nyomozást". Amiben ugyan semmi plusz tény nincs, de attól még lehet hogy Leonard a hunyó.
Nos, sose csinálok ilyent, de most eljött az ideje. **** meg. És ezt most egy cseppet sem PC módon értem. Ha ki leszek emiatt tiltva, akkor is leírom. És sértődj meg nyugodtan, mert adtam rá okot.
peterk2005
Ide teszem mit irtal, ok? Ugy tunik tul regen volt az a 2-3 oraval ezelott,mert ram projektalod a sajat magatartasod:
Egyébként most nincs sok kedvem ilyesmiről vitázni. Pont most olvastam, hogy Darius Leonardot a családjával együtt kib*szta egy kötsög fehér étteremtulajdonos az étterméből, mindenféle ok nélkül. A három legkedveltebb NFL játékosom egyike. Szóval fuck this shit...peterk20051. Kotsog feher tulaj: Uh, ok. Ez mondjuk tokre rasszistanak hangzik egy olyan ember szajabol aki a megertest es elfogadast predikalja, de ok.
2, Minden ok nelkul: Errol is ugy szereztel bizonyossagot, hogy olvastad Leonard nyilatkozatat, semmi tobb infod az incidensrol (mint ahogy nekem sincs)
3, "A 3 legkedveltebb NFL jateksom egyike: Igen, latszik, mivel abszolut elfogult vagy, a velemnyalkotast a puszta szimpatiara alapitod nem az objektiv tenyekre vagy azok hianyara
Magyaran olvastad valahol, hogy Leonard szerint ot es a bandajat minden ok nelkul kitettek, mert egy feher rasszista minden ok nelkul bepanaszolta oket, es ez igy van, es en pedig basszam meg, mert nem hiszem el.
Bocs, de ilyen erzelmi kirohanasokkal abszolut nem hiszem, hogy barki velemenyet is el tudod mozditani.
Amugy igazad van, azt, hogy egy feher urge szolt a managernek mert szerinte abuzalta Leonard tarsasaga, nem hogy a masik fel, de egyenesen Leonard maga arulja el. De o nem tehetett semmit ami miatt o lenne a hibas, vagy csak esetleg barmit ami felreetheto, mert te olvastad, hogy milyen jo ember, mert o meg az utcan is atkiseri az oreg feher mamokat, meg egyebkent is a kedvenc jatekosaid egyike.
Hatalmas szemellenzovel kell jarnod-kelned, ha te ezt a videot mashogy interpretalod. Erdekes, hogy Darius sztorijat barmilyen bizonyitek nelkul elhitted, itt meg a nyilvanvalo videos anyagot probalod mosdatni. Iskolai bullying 😀 Aha, igen.
Kb. 8 fekete srac megtamad egy feher sracot, aki kinjaban nem tud hova menekulni es lathatoan ijedt, plusz nem esik neki jol a polo nelkuli testere lott pirotechnika. Az utcan allok elkepedve bamuljak, hogy miert teszi ezt azt a fekete tarsasag. Majd meg fejbe is huzzak a kukaval, hatulrol, futtabol, vedekezni se tud.
De tudod mit? Talaltam gy sokkal epeszubb magyarazatot, te is elfogadhatod igaznak, es akkor talan nem huzod fel magad legkozelebb: Szerintem a srac a JAckass legujabb evadjara gyujt anyagot es megkerte ezt a par segitokesz fiatalt, hogy ussek, verjek, lojjenek ra raketakat, mert az milyen jo video lesz majd neki 😊
Mea culpa.
U.i.: En nem kuldelek el a f@szba 😊
több mint 5 éve
Ezt mondom mióta, nem a bőrszínen múlik a dolog.Itt mindenki fehér, aztán mégis megy a ****.
több mint 5 éve
1. Hiaba probalod a szamba adni, az egyetlen aki face valuera elfogadta az egyik fel allitasat, az te voltal.Nem tettél be semmit. A "másik fél" meg se szólalt, te egy yahoo cikket linkeltél ami ugyanazt írta le, azzal kiegészítve, hogy a franchise CEO-ja felfüggesztette a kérdéses étteremvezetőt és vizsgálatot indított. A többit te konspiráltad hozzá, azzal, hogy "elképesztően életszerűtlen" a történet. Hát ja. A fekete NFL játékosok döntő többsége ilyen "elképesztően életszerűtlen" történeteket mesélget hetek óta az öltözőkben...
En annyit tettem, hogy beirtam es be is linkeltem, hogy a masik fel szerint mi tortent.undisputedly
2. Mindennapos dolog a fiatalik kozott? Te ezt el is hiszed, hogy amit latsz a videon az mindennapos dolog?undisputedlyNem hiszem el. Amiről beszéltem, az annyi, hogy te ezt azonnal úgy interpretáltad - és most is így interpretálod -, hogy nem lehet más, mint az, hogy fekete kölkök csak úgy kirángattak egy fehéret a kocsiból mert fehér és agyonpetárdázták. Miközben fogalmad sincs, hogy mi történt. Lehetett az is. Lehet, hogy tényleg fekete pöcsök lepetárdáztak egy másik kolköt csak azért mert fehér. De lehetett más is. Lehetett iskolai / gangbeli bullying is, utcakölkök között. Lehetett "a bátyád lepetárdázott, visszaadom bazdmeg" is. Te sem tudod, de itt nem is érdekelt tovább. Darius Leonard - akit viszont ha akarnál nagyon jól ismerhetnél, hiszen ismert játékos, és ismert az is, hogy milyen ember - videó nyilatkozata viszont annyira "elképesztően életszerűtlen", hogy megér egy "nyomozást". Amiben ugyan semmi plusz tény nincs, de attól még lehet hogy Leonard a hunyó.
Nos, sose csinálok ilyent, de most eljött az ideje. **** meg. És ezt most egy cseppet sem PC módon értem. Ha ki leszek emiatt tiltva, akkor is leírom. És sértődj meg nyugodtan, mert adtam rá okot.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
undisputedlyRoppant bátor fiatalemberek, öten-hatan mennek egyre. És még csak nem is puszta kézzel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
1. Hiaba probalod a szamba adni, az egyetlen aki face valuera elfogadta az egyik fel allitasat, az te voltal.Egy szoval sem mondtam ezt. Azt irtam, hogy nem lepne meg, ha tobb lenne a tortenet mogott, mint amit Leonard mond, mivel elkepesztoen eletszerutlen maga a sztori. Amit kiirtam a cikkbol az a masik fel allaspontja.De. Pontosan azt írtad, hogy nem hiszel Leonardnak, de hiszel a nevétsetudod menedzsernek meg a senkisetudjakivolt fehér vendégnek.
undisputedly
Érdekes módon a belinkelt tweet video-nál nem támadt kedved utána nyomozni.... Pedig ha kedved támadt volna, akkor pillanatok alatt megtaláltad volna, hogy amit ott látsz az az un. "Roman candle fight". Elég barom, agresszív, de mindennapos játék a fiatalok között. Nem tudom, hogy konkrétan ebben az esetben mi történt, de nagyjából annyi esélye van annak, hogy a "BLM szó nélkül megtámadott pár fehéret az utcán", amennyi annak, hogy egy ökör játékról volt szó...
Leonard egyébként egy vidéki gyerek, aki a portást is Sir-nek szólítja, hazafelé edzésről megáll egy fehér nagymamának és kereket cserél a lerohadt autóján. A legutolsó ember, aki egy étteremben nekiállna bárkibe belekötni. Egyáltalán hangoskodni. A felesége egyébként fehér. Szóval most rossz helyre nyúltál, ezt a témát inkább passzoljuk...
peterk2005
En annyit tettem, hogy beirtam es be is linkeltem, hogy a masik fel szerint mi tortent.
Ismered Leonardot? Nem hiszem. Minden amit a karaktererol mondasz, utanaolvasas eredmenye.
Ott voltal az etteremben, hogy elsokezbol add vissza azt ami tortent? Nem. Megis elhiszed barmilyen kritika nelkul, csak mert a kedvenc csapatodban jatszik, pozitivan elfogult vagy vele szemben es mert a public profilja szerint egy rendes, kedves ember.
Nos, attol meg, hogy segitokesz, "jo ember" (fogadjuk el igy latatlanban) o is kerulhet olyan helyzetbe ahol o a hunyo. A ketto nem zarja ki egymast, pont errol ertekeztunk itt a topikban, hogy nem minden fekete es feher, jo emberek is ko etbek el hibat es rossz emberek is cselekszenek jot.
Adrian Petersonrol is mindenki azt hitte milyen jo ember, aztan szijjal verte a kisgyereket.
Te hoztad fel peldanwk, de most mar "engedjuk el", ok, felolem...
2. Mindennapos dolog a fiatalik kozott? Te ezt el is hiszed, hogy amit latsz a videon az mindennapos dolog?
Egy fel tucat fekete srac kikergeti az autojabol a vedtelen a feher sracot, mindenkinel tuzikatek, kiveve a feheret, lovik az arcaba, testebe teljesen kozelrol, majd fejbe vagzak tobbszor egy kukaval amitol foldre is esik 😀 "mindennapos dolog"
Nem, kurvara nem mindennapos dolog. New Yorkban A demokrata Bill De Blasio kulon task forceot allitott fel a tuzijatekos tamadasok megakadalyozasara, 5 napja tamadtak meg egy 66 eves hajlektaan ugyanigy a fekete hood sracok akit korhazba is kellett vinni. De persze, o is csak jatszott 😀
"Ha kicsit utana olvasnal" tisztaban lennel vele, hogy 10x-esere nott cdak New Yorkban a firework bejelentesek szama, ugyanis nem csak a tamadasra valo felhasznalas de a szorakozasbol valo lovoldozes is illegalis.
Azert nott meg a szamuk, mert a new yorki blm tunteteseken ezze lottek a rendoroket.
Amugy itt egy video az incidensrol masik szogbol, a felvetelt keszuto fekete no is szornyulkodik:
Baltimore City, Maryland, June 23, 2020. Unknown what happened prior or after.Cities being inundated with Roman Candles. How? Why? #romancandles #baltimorecity #dangerousanddeadlyweapon #fireworks #fireworksconspiracy pic.twitter.com/CVXJhZjGqG
— Turnbull Brockmeyer Law Group (@TBLawGroup) June 25, 2020
több mint 5 éve
Meg alapbol mitol lesz egy sztori eletszerutlen? Mert valaki meg nem latott olyat?Egy szoval sem mondtam ezt. Azt irtam, hogy nem lepne meg, ha tobb lenne a tortenet mogott, mint amit Leonard mond, mivel elkepesztoen eletszerutlen maga a sztori. Amit kiirtam a cikkbol az a masik fel allaspontja.De. Pontosan azt írtad, hogy nem hiszel Leonardnak, de hiszel a nevétsetudod menedzsernek meg a senkisetudjakivolt fehér vendégnek.
undisputedly
Érdekes módon a belinkelt tweet video-nál nem támadt kedved utána nyomozni.... Pedig ha kedved támadt volna, akkor pillanatok alatt megtaláltad volna, hogy amit ott látsz az az un. "Roman candle fight". Elég barom, agresszív, de mindennapos játék a fiatalok között. Nem tudom, hogy konkrétan ebben az esetben mi történt, de nagyjából annyi esélye van annak, hogy a "BLM szó nélkül megtámadott pár fehéret az utcán", amennyi annak, hogy egy ökör játékról volt szó...
Leonard egyébként egy vidéki gyerek, aki a portást is Sir-nek szólítja, hazafelé edzésről megáll egy fehér nagymamának és kereket cserél a lerohadt autóján. A legutolsó ember, aki egy étteremben nekiállna bárkibe belekötni. Egyáltalán hangoskodni. A felesége egyébként fehér. Szóval most rossz helyre nyúltál, ezt a témát inkább passzoljuk...
peterk2005
| Nem keresem most vissza, de meg bo 1 honapja egyik fekete New Yorki reporter csaj irta twitterre, h allt a drive throughban, es megallt mogotte egy foszer, hatrasetalt a csomagtartohoz, elovett egy dinnyet, elkezdte lobalni meg majomhangokat adott ki 😀
Kb az a legalja, 80 IQ szint.
Ezek mindennaposak, ahogy a rendori tulkapasok es az ilyen esetek is, ami Leonarddal tortent. |
több mint 5 éve
poison the wellEgy szoval sem mondtam ezt. Azt irtam, hogy nem lepne meg, ha tobb lenne a tortenet mogott, mint amit Leonard mond, mivel elkepesztoen eletszerutlen maga a sztori. Amit kiirtam a cikkbol az a masik fel allaspontja.De. Pontosan azt írtad, hogy nem hiszel Leonardnak, de hiszel a nevétsetudod menedzsernek meg a senkisetudjakivolt fehér vendégnek.
undisputedly
peterk2005
what aboutism
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egy szoval sem mondtam ezt. Azt irtam, hogy nem lepne meg, ha tobb lenne a tortenet mogott, mint amit Leonard mond, mivel elkepesztoen eletszerutlen maga a sztori. Amit kiirtam a cikkbol az a masik fel allaspontja.De. Pontosan azt írtad, hogy nem hiszel Leonardnak, de hiszel a nevétsetudod menedzsernek meg a senkisetudjakivolt fehér vendégnek.
undisputedly
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Egy szoval sem mondtam ezt. Azt irtam, hogy nem lepne meg, ha tobb lenne a tortenet mogott, mint amit Leonard mond, mivel elkepesztoen eletszerutlen maga a sztori. Amit kiirtam a cikkbol az a masik fel allaspontja.érdekes hogy leonardnak face valuera nem adod meg a dolgotNem, nem miatta. O gyujtogat, o uszit, o ver meg mas etnikumokat? Nem.Es mindez a BLM miatt.Nyilván miattuk. Még csak véletlenül sem egy idióta minneapolisi rendőr miatt.
undisputedly
Ez a probléma rendesen ráégett az usákokra, nem lesz belőle egyszerű a kiút. Az pedig egészen biztos, hogy ha a túlpörgött marhákból általánosítva próbálod lesöpörni az asztalról vagy a BLM-re kenni - legyen bármennyire is tökéletlen, hibákkal teli - a dolgokat, azzal megoldani biztosan nem segíted.
Egyébként most nincs sok kedvem ilyesmiről vitázni. Pont most olvastam, hogy Darius Leonardot a családjával együtt kib*szta egy kötsög fehér étteremtulajdonos az étterméből, mindenféle ok nélkül. A három legkedveltebb NFL játékosom egyike. Szóval fuck this shit...
peterk2005
Remelhetoleg utoleri az igazsagszolgaltatas es letolti a kiszabott butnetest.
Tovabbra is tartom, hogy ezt a klimat ami most markaba keritette az USA-t, a BLM tultolt rasszista vezerelvei segitettek kialakulni, jobban mint barmi mas (mert egyeb faktorok is kozrejatszottak).
Nem hallottam Leonardrol, de utanaolvastam, valahogy nagyon fura nekem az egesz tortenet, nem lepne emg, ha mas is lenne a tortenet mogott, abszolut nem fogadom el face valure amit mond. Itt egy kis hatter. Par masik ferfivel ebedelt amikor egy feher ferfi a managernek jelezte, hogy a tarsasag abuzalja es zaklatja, amire a manager felszolitotta oket, hogy menjenek el, vagy hivja a rendorseget. Leonard szerint eppen a BLM-rol beszelgettek, arrol semmit nem mondott, hogy mit ertelmezett a feher ferfi zaklataskent, de szerintem mind belathatjuk, hogy eleg eletszerutlen, hogy egy sportos, eros fizikumu afro sportolot es tarsasagat majd pont egy darab feher ferfi kezdi csesztetni vagy full legbolkapott passzal elni ellenuk, ellentetben mondjuk Leonard twitter feedjebol meg nyilatkozataibol boven kiolvashato a feherekkel szembeni eloitelet:
sports.yahoo.com/colts-all-pro-darius-leonard-says-he-was-racially-profiled-kicked-out-of-a-south-carolina-chipotle-002726183.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAD_czyN0q0E3ONJuF6dbiF0oCWvP_gEBDWm3dWClmS4TbXF90XQRiC3WrS0KoWWx83Vt8opPMdNCFTB6CPf6ZPYvaIEkmv0RLSN2HS3G3jiTI7vU1XGzKhPTnsXAM4fhaRaLyNNHuCH-LF3tDyqGOizM7o5iGQSSHJEtHja7Dof4
Szoval neked is azt tudom tanacsolni, hogy ne higgy el mindent.
Es igen, a BLM miatt elezodtek ki ennyire a dolgok. Szvsz minel elobb visszatalalnak a donteshozok a "szinvak" latasmodhoz, annal hamarabb lesz vege ennek, de ahhoz az is kellene, hogy a BLM-et es a MAduroval meg marxista aktivistakkal pozolo BLM alapitokat es a nezeteiket elutasitsak, ami a jelenlegi helyzetben teljesen eselytelen.
undisputedly
míg a fehérnek elhiszed hogy abuzálták
Negritis
több mint 5 éve
érdekes hogy leonardnak face valuera nem adod meg a dolgotNem, nem miatta. O gyujtogat, o uszit, o ver meg mas etnikumokat? Nem.Es mindez a BLM miatt.Nyilván miattuk. Még csak véletlenül sem egy idióta minneapolisi rendőr miatt.
undisputedly
Ez a probléma rendesen ráégett az usákokra, nem lesz belőle egyszerű a kiút. Az pedig egészen biztos, hogy ha a túlpörgött marhákból általánosítva próbálod lesöpörni az asztalról vagy a BLM-re kenni - legyen bármennyire is tökéletlen, hibákkal teli - a dolgokat, azzal megoldani biztosan nem segíted.
Egyébként most nincs sok kedvem ilyesmiről vitázni. Pont most olvastam, hogy Darius Leonardot a családjával együtt kib*szta egy kötsög fehér étteremtulajdonos az étterméből, mindenféle ok nélkül. A három legkedveltebb NFL játékosom egyike. Szóval fuck this shit...
peterk2005
Tovabbra is tartom, hogy ezt a klimat ami most markaba keritette az USA-t, a BLM tultolt rasszista vezerelvei segitettek kialakulni, jobban mint barmi mas (mert egyeb faktorok is kozrejatszottak).
Nem hallottam Leonardrol, de utanaolvastam, valahogy nagyon fura nekem az egesz tortenet, nem lepne emg, ha mas is lenne a tortenet mogott, abszolut nem fogadom el face valure amit mond. Itt egy kis hatter. Par masik ferfivel ebedelt amikor egy feher ferfi a managernek jelezte, hogy a tarsasag abuzalja es zaklatja, amire a manager felszolitotta oket, hogy menjenek el, vagy hivja a rendorseget. Leonard szerint eppen a BLM-rol beszelgettek, arrol semmit nem mondott, hogy mit ertelmezett a feher ferfi zaklataskent, de szerintem mind belathatjuk, hogy eleg eletszerutlen, hogy egy sportos, eros fizikumu afro sportolot es tarsasagat majd pont egy darab feher ferfi kezdi csesztetni vagy full legbolkapott passzal elni ellenuk, ellentetben mondjuk Leonard twitter feedjebol meg nyilatkozataibol boven kiolvashato a feherekkel szembeni eloitelet:
sports.yahoo.com/colts-all-pro-darius-leonard-says-he-was-racially-profiled-kicked-out-of-a-south-carolina-chipotle-002726183.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAD_czyN0q0E3ONJuF6dbiF0oCWvP_gEBDWm3dWClmS4TbXF90XQRiC3WrS0KoWWx83Vt8opPMdNCFTB6CPf6ZPYvaIEkmv0RLSN2HS3G3jiTI7vU1XGzKhPTnsXAM4fhaRaLyNNHuCH-LF3tDyqGOizM7o5iGQSSHJEtHja7Dof4
Es igen, a BLM miatt elezodtek ki ennyire a dolgok. Szvsz minel elobb visszatalalnak a donteshozok a "szinvak" latasmodhoz, annal hamarabb lesz vege ennek, de ahhoz az is kellene, hogy a BLM-et es a MAduroval meg marxista aktivistakkal pozolo BLM alapitokat es a nezeteiket elutasitsak, ami a jelenlegi helyzetben teljesen eselytelen.
undisputedly
míg a fehérnek elhiszed hogy abuzálták
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem, nem miatta. O gyujtogat, o uszit, o ver meg mas etnikumokat? Nem.Es mindez a BLM miatt.Nyilván miattuk. Még csak véletlenül sem egy idióta minneapolisi rendőr miatt.
undisputedly
peterk2005
A legnagyobb hiba amit a mai amerikai tarsadalom elkovet, az az, hogy az egyen hibajat es felrelepeset a teljes tarsadalomra kivetiti. Ez csakis a rendor hibaja, nem a feher tobbsegi tarsadalome, nem ok oltek meg Floydot kollektive.
több mint 5 éve
Es mindez a BLM miatt.Nyilván miattuk. Még csak véletlenül sem egy idióta minneapolisi rendőr miatt.
undisputedly

több mint 5 éve
Na ugye...meg a blackgammon is. Utóbbi duplán, mert a neve is rasszista meg a színei is.nem akarom elrontani a poént, de az ostábla az backgammon, csak a magyar nevében van L betű...
peterk2005
r.baggio
Külföldön a blm-eseknek már sikerült kitöröltetni belőle.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
meg a blackgammon is. Utóbbi duplán, mert a neve is rasszista meg a színei is.nem akarom elrontani a poént, de az ostábla az backgammon, csak a magyar nevében van L betű...
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez csak a pontosításért egy spinoff, a Paradise PD. Jó kis agyradír 😀ez azthiszem ide valo😀nekem a brickleberry nem szokott bejönni, de ez mondjuk ül
9gag.com/gag/a43Q4xQ
rokaur
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Azért ez a Hitleres dékás tényleg wtf