NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
113
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
LOL, milyen irány dőlt el? Legfeljebb az, hogy migránsosos / sorosos plakátot látsz állami pénzből az autópályák mellett lépten nyomon nemzeti gárdás / bakancsos helyett 😀 Amúgy olyan fullextrás neoliberális gazdasági viszonyok közt élsz, tövig vágott alkalmazotti / munkavállalói jogokkal, mint a huzat. Kiegészülve egy épülő "ha tudsz fizetni ellátunk, ha nem tudsz megdögölhetsz a folyosón" egészségüggyel, meg fizesdhatudod oktatási rendszerrel. Szóval jól kib*sznak veled és te hálás vagy, mert szidhatod kedvedre a migránst. 😉 Jóreggelt....de eldől amerika esetében is a jövő(nálunk is eldőlt egyelőre szerencsére az irány) a választásokon. Trump egy idióta minden hibájával együtt, de amit a másik oldal kínál és fog követni az egy katasztrófa lesz az amerikai nemzetnek. keserves évek jönnek ha Trump megy.Igen is szükség van az ilyen buba wallaszokra és társaira, szükség van az antifás és blm-es csőcselékre, a törő zúzó lopó csőcselékre. Minden egyes ilyen eset egyre több ember szemét nyitja fel, hogy nem az a követendő út amit a liberális csőcselék most iránynak mutat. Nem mernek az emberek beszélni erről, mert azonnal rasszisták és nácikok lesznek, ha nem térdelnek le, vagy nem állnak be a bégető kisebbség táborába. A szavazáskor majd a szavazófülkékben eldől.Dehogy dől el, az árokásásnak a kiválasztott eliten kívül csak vesztesei vannak, ahogy azt országunk történelme a legjobban illusztrálja.
pfefe8
r.baggio
pfefe8

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
index.hu/kultur/media/2020/06/27/sorra_mondanak_fel_a_feher_szinkronszineszek_akik_nem_feher_karaktereket_jatszanak/a következő az lesz hogy a szép színészek nem szinkronizálnak csúnya karaktert szóval mila kunis nem lesz Meg többé
Na ezt Nálunk hogy oldják meg?
Kálid Arthúr elég elfoglalt lesz!!
nagir
de amúgy arra is kiváncsi leszek hogy mikor jönnek majd azzal hogy nő ne szinkronizáljon férfi/fiú hangot animében/mesében
ami pl elég alap az animéknél
és ugye Polgár Judit is hozzánőtt Niki, Tiki és Viki szinkronjához
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
index.hu/kultur/media/2020/06/27/sorra_mondanak_fel_a_feher_szinkronszineszek_akik_nem_feher_karaktereket_jatszanak/Na ezt Nálunk hogy oldják meg?
Kálid Arthúr elég elfoglalt lesz!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
index.hu/techtud/2020/06/27/facebook-bojkott-coca-cola-hirdetes-gyuloletbeszed/"és azt is kiemelte, hogy a döntéseiket elvek, nem pedig bevételek alapján hozzák meg"
HAHAHAHAHHAHAHA
több mint 5 éve
a BLM-nek nincs vezetősége csak vannak (amúgy elvileg az antifa-nak se) így nehéz megoldaniEzért van az ma Magyarországon h ha vmelyik civil szervezet szervez tüntikét, akkor jelzik h a pártokból nem kérünk 😊kurva nagy különbség hogy BÁRKI beállhat a BLM mögé mint csőcselékÉs a BLM ezt hagyja?
míg a rendőrség elvileg szelektíven válogat és betanít mielőtt valaki felölti az egyenruhát
Negritis
Ha én szerveznék valami mozgalmat, mindent megtennék, hogy semmilyen csőcselék ne másszon be mellém/mögém és járasson le.
Kampman
empty taxi
de elég sokan olyan hír is volt hogy konkrétan BLM tüntetők védték meg az épületeket a rongálóktól
és amúgy a vezérbika hiánya pont azzal a problémával jár hogy így kurva nehéz lesz beszüntetni majd mert nincs kivel megegyezni
és így nincs is igazi céljuk, azon kívül hogy ne legyen rasszizmus ami meg elérhetetlen csak csökkenthető
több mint 5 éve
Ezért van az ma Magyarországon h ha vmelyik civil szervezet szervez tüntikét, akkor jelzik h a pártokból nem kérünk 😊kurva nagy különbség hogy BÁRKI beállhat a BLM mögé mint csőcselékÉs a BLM ezt hagyja?
míg a rendőrség elvileg szelektíven válogat és betanít mielőtt valaki felölti az egyenruhát
Negritis
Ha én szerveznék valami mozgalmat, mindent megtennék, hogy semmilyen csőcselék ne másszon be mellém/mögém és járasson le.
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kurva nagy különbség hogy BÁRKI beállhat a BLM mögé mint csőcselékÉs a BLM ezt hagyja?
Negritis
több mint 5 éve
kurva nagy különbség hogy BÁRKI beállhat a BLM mögé mint csőcselékLátod ez a baj, egy szóval sem minősítettelek, csak a jelenségről beszéltem. Viszont az utcákon lévő antifások, a blm-esek azon része, aki tör zúz, autókat rongál meg, utakat zár le, rendőrökre vadászik, fehéreket lincsel meg az utcán azok csőcselék bizony. és ide tartozik a liberálisok szélsőséges része is. A rendőrséggel van baj, ki is kell gyomlálni a szemetet közülük, de csak azt. Origót nem olvasok, viszont sok mást igen.de úgyse mennek ki hiszen csak azért hívják őket hogy lelőjjék, undi megmondtaja hogy ha vannak ilyen esetek , akkor már leírod a rendőrséget, de ha baj van akkor azért hívják őket az emberek? vagy nincs is szükség rájuk? a liberális, antifás, blm-es csőcselék ezer mocskos dolgára a példák meggyőznek valamiről, vagy azt elengeded?Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊én nem mondtam hogy Bubbának igaza van, azt mondtam hogy attention whore és a nascarral elérték a publicity stunt céljukat
pfefe8
de még1x, nem Bubba jelentette a csúszóhurkot hanem Nascar munkatárs
szóval más nézte be, el is hiszem hogy nem direkt volt
ettől még "szerencsés egybeesés" mind2 oldalról
és bocs de mikor a rendőr fellöki az öreget akinek a fülén folyik a vér, a rendőrség lehozza hogy egy ember sérült meg aki elesett a tüntetésen
vagy mikor két police union lehozza hogy a shake shack direct mérgezi meg a rendőröket
sőt egy harmadik rendőr picsog hogy a mekiben nem engedik előre
és van még jópár ilyen
akkor nálam az amerikai rendőrség ellőtte a megbízhatóságot
Negritis
pfefe8
már a liberális is csőcselék? jóvan olvass több origot, én meg elkönyvelem hogy csőcselék vagyok
a BLM-nek sok árnyoldala van, csak ezeket ugye külön kéne választani
míg a rendőrségnél épp az a baj hogy nem akarják kiemelni és megbüntetni a mocskos dolgaikat
qualified immunity ugyebár
Negritis
pfefe8
ergo van értelme különbséget tenni a csőcselék és a békés tüntetők között mert egy tüntetésen nehéz elkülöníteni hogy ki miért áll be
viszont a rendőrségnél sokkal könnyebb lenne kiszűrni a szemetet
csak míg a tüntetéseknél igenis sokan elutasítják a fosztogatást, gyujtogatást...
addig a rendőrség pl megvédi azt hogy autóval belerongyolnak a tömegbe
több mint 5 éve
Látod ez a baj, egy szóval sem minősítettelek, csak a jelenségről beszéltem. Viszont az utcákon lévő antifások, a blm-esek azon része, aki tör zúz, autókat rongál meg, utakat zár le, rendőrökre vadászik, fehéreket lincsel meg az utcán azok csőcselék bizony. és ide tartozik a liberálisok szélsőséges része is. A rendőrséggel van baj, ki is kell gyomlálni a szemetet közülük, de csak azt. Origót nem olvasok, viszont sok mást igen.de úgyse mennek ki hiszen csak azért hívják őket hogy lelőjjék, undi megmondtaja hogy ha vannak ilyen esetek , akkor már leírod a rendőrséget, de ha baj van akkor azért hívják őket az emberek? vagy nincs is szükség rájuk? a liberális, antifás, blm-es csőcselék ezer mocskos dolgára a példák meggyőznek valamiről, vagy azt elengeded?Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊én nem mondtam hogy Bubbának igaza van, azt mondtam hogy attention whore és a nascarral elérték a publicity stunt céljukat
pfefe8
és bocs de mikor a rendőr fellöki az öreget akinek a fülén folyik a vér, a rendőrség lehozza hogy egy ember sérült meg aki elesett a tüntetésen
vagy mikor két police union lehozza hogy a shake shack direct mérgezi meg a rendőröket
és van még jópár ilyen
Negritis
pfefe8
már a liberális is csőcselék? jóvan olvass több origot, én meg elkönyvelem hogy csőcselék vagyok
míg a rendőrségnél épp az a baj hogy nem akarják kiemelni és megbüntetni a mocskos dolgaikat
Negritis
Steelers fan
több mint 5 éve
de úgyse mennek ki hiszen csak azért hívják őket hogy lelőjjék, undi megmondtaja hogy ha vannak ilyen esetek , akkor már leírod a rendőrséget, de ha baj van akkor azért hívják őket az emberek? vagy nincs is szükség rájuk? a liberális, antifás, blm-es csőcselék ezer mocskos dolgára a példák meggyőznek valamiről, vagy azt elengeded?Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊én nem mondtam hogy Bubbának igaza van, azt mondtam hogy attention whore és a nascarral elérték a publicity stunt céljukat
pfefe8
és van még jópár ilyen
Negritis
pfefe8
több mint 5 éve
de eldől amerika esetében is a jövő(nálunk is eldőlt egyelőre szerencsére az irány) a választásokon. Trump egy idióta minden hibájával együtt, de amit a másik oldal kínál és fog követni az egy katasztrófa lesz az amerikai nemzetnek. keserves évek jönnek ha Trump megy.Igen is szükség van az ilyen buba wallaszokra és társaira, szükség van az antifás és blm-es csőcselékre, a törő zúzó lopó csőcselékre. Minden egyes ilyen eset egyre több ember szemét nyitja fel, hogy nem az a követendő út amit a liberális csőcselék most iránynak mutat. Nem mernek az emberek beszélni erről, mert azonnal rasszisták és nácikok lesznek, ha nem térdelnek le, vagy nem állnak be a bégető kisebbség táborába. A szavazáskor majd a szavazófülkékben eldől.Dehogy dől el, az árokásásnak a kiválasztott eliten kívül csak vesztesei vannak, ahogy azt országunk történelme a legjobban illusztrálja.
pfefe8
r.baggio
Steelers fan
több mint 5 éve
ja hogy ha vannak ilyen esetek , akkor már leírod a rendőrséget, de ha baj van akkor azért hívják őket az emberek? vagy nincs is szükség rájuk? a liberális, antifás, blm-es csőcselék ezer mocskos dolgára a példák meggyőznek valamiről, vagy azt elengeded?Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊én nem mondtam hogy Bubbának igaza van, azt mondtam hogy attention whore és a nascarral elérték a publicity stunt céljukat
pfefe8
és van még jópár ilyen
Negritis
Steelers fan
több mint 5 éve
egy Origo cím írja le jól a helyzetet: "Az osztályharcnak vége, a helyét átvette a fajok közötti háború"Igen is szükség van az ilyen buba wallaszokra és társaira, szükség van az antifás és blm-es csőcselékre, a törő zúzó lopó csőcselékre. Minden egyes ilyen eset egyre több ember szemét nyitja fel, hogy nem az a követendő út amit a liberális csőcselék most iránynak mutat. Nem mernek az emberek beszélni erről, mert azonnal rasszisták és nácikok lesznek, ha nem térdelnek le, vagy nem állnak be a bégető kisebbség táborába. A szavazáskor majd a szavazófülkékben eldől.Dehogy dől el, az árokásásnak a kiválasztott eliten kívül csak vesztesei vannak, ahogy azt országunk történelme a legjobban illusztrálja.
pfefe8
r.baggio
és ez kurvára tetszik a corp demeknek és a repuknak is
mind1 mi lesz novemberben, az alsó 50% megszopta a felső 1% örül
több mint 5 éve
Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊én nem mondtam hogy Bubbának igaza van, azt mondtam hogy attention whore és a nascarral elérték a publicity stunt céljukat
pfefe8
és van még jópár ilyen
több mint 5 éve
Igen is szükség van az ilyen buba wallaszokra és társaira, szükség van az antifás és blm-es csőcselékre, a törő zúzó lopó csőcselékre. Minden egyes ilyen eset egyre több ember szemét nyitja fel, hogy nem az a követendő út amit a liberális csőcselék most iránynak mutat. Nem mernek az emberek beszélni erről, mert azonnal rasszisták és nácikok lesznek, ha nem térdelnek le, vagy nem állnak be a bégető kisebbség táborába. A szavazáskor majd a szavazófülkékben eldől.Dehogy dől el, az árokásásnak a kiválasztott eliten kívül csak vesztesei vannak, ahogy azt országunk történelme a legjobban illusztrálja.
pfefe8

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ugyanúgy járatod le a BLM-et mint azok a bűnözők, akik a tüntetők közé vegyülve rabolják le a boltokat.Én az undi által belinkelt cambridge-i indiai profnőn húztam fel magam, mert egészen megdöbbentő, mikor hiába a rengeteg felszedett elméleti tudás, akkora buborékban él, hogy a diplomata apja által már középiskolásként Angliába küldött hölgy képes játszani az áldozatot. És még képes lejjebb menni, mert twitteren trollkodik az őt támadókkal, mikor meg szembesítik azzal, hogy talán illene okosabban fogalmazni, mint egy gyerek bevédeti magát öngyűlölő tanártársaival...
akdestroyer
Aztán hamar rá kell jönni, nincs mást tenni, muszáj engedni a témát. Tort ül az agyhalál, a coca cola és további nagyvállálatok osztják az észt a véleményszabadságról, elég valószínű, hogy ennek nagyon nem lesz jó vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csak azért mert "híres" sportoló nem érheti atrocitás?Ja a hazudós rendőrök😊 de bubba wallasz meg igazat mond😊 szaros tények nem zavarnak a bubba esetben, az fbi vizsgálata sem zavart meg😊
Sterling Brown esete még mindig ott van, és eredetileg nem Bubba hozta be a sztorit, hanem maga a nascar
ő csak mint minden rendes primadonna ráugrott
és amit lehoztak hogy több ilyen hurok is van, de elvileg csak 1 csúszóhurok a többi gondolom futóhurok aminek van is értelme ha le akarsz húzni valamit
és elvileg tavaly még nem olyan hurok volt ott
valahogy a 2 hurok nem hasonlít egymásra, de biztos én látom rosszul
de amúgy ha senki nem foglalkozna vele azután hogy az FBI elmondta amit akart
a Nascar és Bubba megkapja a publicitást amit akart
én próbáltam is kimaradni az egészből amennyire lehet mert fárasztó
ahogy az is ahogy Undi számon kér minden másokon hogy milyen szar forrásból dolgozik mikor hoz példát arra hogy a tüntetéseken a rendőrök mit csinálnak vagy hogy a rendőri brutalitás milyen
és hoz elszigetelt példákat ami szerinte tökéletesen bizonyítja hogy mennyire szar az egész, csak kérdezem hogy ha a mi példánk nem jó a tiéd miért?
amúgy én bele fáradtam az egészbe, és a rendőrségnek egy szavát nem hiszem el
nem csak a Buffalói radar zavaró antifa bácsi óta, úgy összességében is túl sok kamu dolog van amit lehoznak hogy aztán kiderüljön az nem úgy volt, de akkor szarabbul néznének ki
hálisten nekem most jön 2 hét balaton, próbálok kimaradni mindenből
a mentális egészségemnek jót fog tenni
Negritis
Steelers fan
több mint 5 éve
Igen is szükség van az ilyen buba wallaszokra és társaira, szükség van az antifás és blm-es csőcselékre, a törő zúzó lopó csőcselékre. Minden egyes ilyen eset egyre több ember szemét nyitja fel, hogy nem az a követendő út amit a liberális csőcselék most iránynak mutat. Nem mernek az emberek beszélni erről, mert azonnal rasszisták és nácikok lesznek, ha nem térdelnek le, vagy nem állnak be a bégető kisebbség táborába. A szavazáskor majd a szavazófülkékben eldől.
Steelers fan
több mint 5 éve
csak azért mert "híres" sportoló nem érheti atrocitás?Sterling Brown esete még mindig ott van, és eredetileg nem Bubba hozta be a sztorit, hanem maga a nascar
ő csak mint minden rendes primadonna ráugrott
és amit lehoztak hogy több ilyen hurok is van, de elvileg csak 1 csúszóhurok a többi gondolom futóhurok aminek van is értelme ha le akarsz húzni valamit
és elvileg tavaly még nem olyan hurok volt ott
valahogy a 2 hurok nem hasonlít egymásra, de biztos én látom rosszul
de amúgy ha senki nem foglalkozna vele azután hogy az FBI elmondta amit akart
a Nascar és Bubba megkapja a publicitást amit akart
én próbáltam is kimaradni az egészből amennyire lehet mert fárasztó
ahogy az is ahogy Undi számon kér minden másokon hogy milyen szar forrásból dolgozik mikor hoz példát arra hogy a tüntetéseken a rendőrök mit csinálnak vagy hogy a rendőri brutalitás milyen
és hoz elszigetelt példákat ami szerinte tökéletesen bizonyítja hogy mennyire szar az egész, csak kérdezem hogy ha a mi példánk nem jó a tiéd miért?
amúgy én bele fáradtam az egészbe, és a rendőrségnek egy szavát nem hiszem el
nem csak a Buffalói radar zavaró antifa bácsi óta, úgy összességében is túl sok kamu dolog van amit lehoznak hogy aztán kiderüljön az nem úgy volt, de akkor szarabbul néznének ki
hálisten nekem most jön 2 hét balaton, próbálok kimaradni mindenből
a mentális egészségemnek jót fog tenni
több mint 5 éve
Nascar: Bubba, valami vót a garázsoda!Bubba: Az az vót!
FBI: Nem az vót!
Bubba: De jó hogy nem az vót!
Bubba: Nemérdekel, mégisazvót!
több mint 5 éve
Napi NASCAR:www.usaracing.hu/2020/06/26/wallace-vegre-nem-kell-politikailag-korrektnek-lennem/?fbclid=IwAR3BTWdpYe0qKPaEC7-Ct4qWS8_aHplL2LPUjqNL6aGc3LgmP2O3OD-enZs
Végre nekem sem kell annak lennem. Ez az ember egy ostoba alsóbbrendű véglény. Nem azért mert fekete, hanem azért mert egy véglény.
Mi történik éppen? A BLM zászlója alatt, és az újbalos PC véleményterror-kommandóval a háta mögött, éppen gyűlöletet szít, rasszistáskodik, veret a nagy semmire, hazudozik össze vissza, és ennek most tapsolni kell. Mert BLM. Hát egy
Mi is a bajom?
Először is: Ez az akasztófa sztori valami olyan szinten szánalmas volt, hogy hetek óta kb én szégyenkezem miatta.
Ezek a fiúk a fél életüket a versenypályán töltik, garázsról garázsra járnak. Most tényleg higgyem el, hogy egy rohadt köteles nyitót nem ismert fel, sőt ráhallucinálta az akasztófahurkot?
Nem az van véletlenül, hogy felvette az áldozati pózt, és leült játszani a BLM által felhalmozott zsetonokkal a kártyaasztalhoz?
És ahogy látom nyer:
Bubba pár hete még úgy nyilatkozott, hogy az ugrásszerűen megnőtt hírneve ellenére egyetlen szponzorációs megkeresést sem kapott. Mostanra viszont úgy fest, megváltoztak a dolgok.
“Zárt ajtók mögött a telefonok megállás nélkül csengenek” – mondta Wallace a potenciális, új partnerségek kapcsán.
Mondjuk úgy nem nehéz, hogy a többi zsugás fejéhez a PC kommandó pisztolyt szorított, és még az ászpárt is preflop bedobják.
Másik: Egy NASCAR pilóta, akinek soha életében nem volt anyagi gondja, nekem ne kamuzzon rasszistasérültséget. Millió fekete van, akiknek lelövik a szüleit, a döngölt padlón él, az utca neveli, akiket rendszeresen elverik azért mert néger, a társadalom meg kiveti magából, stb.
Ezeknek az embereknek igenis szüksége van szociális hálóra, védelemre, felzárkóztatásra, meg küzdelemre a kirekesztés ellen.
De ennek a majomnak?
Ennek mégis milyen nem képzelt sérelme van?
Ráadásul még magát áldozati pózba való vágásban is kurva gyenge, mert azt se tudja mit hazudjon.
Először nem látta a kötelet, csak a haverjának a faterja mesélte, aki a pornó linkeket is kérni szokta. Aztán kiderült hogy látta, és mélyen tarumatizálódott tőle, de mégse, és mégis, és amúgy is, aki nem hisz neki, az rhasszista pahaszt.
Maga a 26 éves alabamai szintén többször kijelentette, hogy az őt kritizáló NASCAR-rajongók nem mások, mint mérhetetlenül ostoba, fajgyűlölő emberek. Wallace ezzel párhuzamosan folyamatosan méltatja a BLM eszméje iránt nyitott, már meglévő szurkolókat, valamint azokat, akik az ő aktivista-szerepének köszönhetően kezdtek érdeklődni az autósport iránt.
Az első kiemelt részt nem is tudom a jóízlés határan belül értékelni. Ez az ember egy szélsőségesen rasszista primitív majom.
Ha ugyanebben a stílusban nyilatkozott volna egy fehér pilóta a BLM ellenében, épp most zajlana a nyílvános kivégzése a timesquaren, és a CNN élőben adná.
De ez a hangnem egy fekete paraszt szájából, ó, ez most nagyon szexi, ő most az ünnepelt hős, mert ő...
Miért is?
Mert fekete?
A második kiemelt részben meg egyből épül a személyikultusz, hiszen az ember sajár magára is úgy gondol, mint valami modern Batmanre, a hősre, akire a sportnak és az országnak szüksége van, és gyertek hívek, és ti is gyertek kedves a polgárháború fenntartásában érdekelt multik, én leszek a szponzorotok sok pénzért. Merténtarumalizávavagyoképpen.
Nem az van, hogy inkább csak erről szól az egész?
Szóval baszd meg magad Wallace, te agyhalott rasszista primitív bunkó.
Ugyanúgy járatod le a BLM-et mint azok a bűnözők, akik a tüntetők közé vegyülve rabolják le a boltokat.
több mint 5 éve
összesen 11 húzókötél volt, egyetlenegy noose, s még mindig nem kerítettél sort arra, hogy fölvilágosíccs, hogy a pék fazának kell csúszócsomó egy kapuhúzóra????Há hogya nigger összeszargya magát, mimásé?!
sutianap
több mint 5 éve
aki óhajtja megérteniTrial by Media/ Amadou Diallo epizód mindent egybefog
pontosan ugyanazok az indulatok - ugyi azér a Giuliani-féle osztagoknál nem volt nagy kunszt bebizonyítani a faji alapú profilozást, mégis felmentették az összes rendőrt, utána oszlatták fel az egész bagázst.
Amúgy undi attól, hogy saját magad ismételed, - hát, az egy fox közlemény, összesen 11 húzókötél volt, egyetlenegy noose, s még mindig nem kerítettél sort arra, hogy fölvilágosíccs, hogy a pék fazának kell csúszócsomó egy kapuhúzóra????
Persze még nyolcvanötször elmondhatod ugyanazt, amellyel önbizonyosságodat megerősítheted mennyire csőlátó vagy, és számomra elkeserítő, hogy te vagy az egyetlen, aki abszolút indulatból kommunikálsz. 😭
mint drákajó Eta anyó mondotta volt, szeretem az embereket akik keresik az igazságot, de a jóisten óvjon azoktól, akik megtalálták 🧐

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Aktuálban off, de pár napja még téma volt az index...www.youtube.com/watch?v=Jt-qTSnJUPE
Nekem ezért nem hiányozna:
index.hu/techtud/2020/06/26/koronavirus_jarvany_okosotthon_otthoni_munka_home_office_karanten_tapasztalatok/#
Ilyenért konkrétan az instán már büntetnek! A felénél abbahagytam a burkolt reklámok számolását!
Ennek nem full főcímen a helye! 😔
clbass
több mint 5 éve
Aktuálban off, de pár napja még téma volt az index...Remélem senki nem áll mögötted fegyverrel, hogy el kell olvasnod, különben véged...
Nekem ezért nem hiányozna:
index.hu/techtud/2020/06/26/koronavirus_jarvany_okosotthon_otthoni_munka_home_office_karanten_tapasztalatok/#
Ilyenért konkrétan az instán már büntetnek! A felénél abbahagytam a burkolt reklámok számolását!
Ennek nem full főcímen a helye! 😔
clbass