NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 311
siminek sajna véges a tervezési lehetősége az egészsége miatt, szóval bármit is akar, azzal sokáig nem várhat...
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 417 — Steelers fan
Ha nem koncepcióban gondolkodnak, előre pontosan megtervezett lépésekben, akkor rossz is. Ha pontról-pontra megvan a kidolgozott stratégiájuk, és ez csak egy folyamat része, amiből majd tervszerűen következik a többi, akkor nyilván más a helyzet. Év végére látni fogjuk szerintem.
Jan
Szerintem van koncepció, felépítmény, mégiscsak Simicskáról beszélünk.
És tartom, hogy az dönti el, hogy ez jó, vagy rossz marketing, hogy lesz e a Jobbiknak több szavazója, mint 2014-ben. (Az már más kérdés, ha a 12 százalékuk felmegy ezzel 15-re, az mennyiben értékelhető sikerként. Szerintem számszakilag igen, politikailag nem.)
Sobri Jóska
Az attól függ, hogy Siminek mi a célja. Meglehet hogy őt nem az érdekli, hogy ki van/lesz kormányon, csak az hogy személyesen Viktort megbuktassa. És ha mondjuk ezt valahogy eléri, utána már nem fogja érdekelni hogy Lázár vagy Vona lép a helyébe. Ezt sem zárnám ki. Azért itt nem csak hatalmi játszma van, hanem komoly személyes sérelmek is.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 144
2006-ban nem volt a tüntetők mögött ilyen nemzetközi szimpátia, Gyurci nem volt vállalhatatlan nyugaton, stb... sokkal többet megengedhetett magának mint most Viktor.
Jan
De, a Putyinnal ápolt szívélyes kapcsolata miatt állandóan basztatta az amerikai külügy, 2006 ősze után meg kifejezetten pária volt az EU-s találkozókon, nem annyira a tömegoszlatás miatt, hanem mert rossz kabalának tartották vele pózolni.

több mint 8 éve
egy faszság 70.000 ember, még pár arogáns baromság, másik párszáz...csak bennük bízhatunk 😊 hátha
ozibozi
70000 ember + a teljes nyugati sajtó, + az EU (mondjuk az kb semmi, de jól hangzik), + az US Govt. (az már komolyabb) és bónusz: a tudományos élet mérvadó emberei-intézményei a világból. Ja meg Soros. Ez az egyik oldal. Ki a másik?
Jan
A demokratikusan megválasztott magyar kormányzat, és a választók nagy része.
És amíg a kormányzat játékszabályai szerint zajlanak a csörték, addig elég egyértelmű a kimenetel is.
(Attól, hogy nem lett netadó, vagy olimpiai pályázat, még elég szépen elkaristol az oligarchia, megvalósulnak a valóban fontos dolgok, szóval az én értelmezésemben addig ők a nyerők, amíg használhatják az állami forrásokat, mintha a sajátjuk volna.)

2006-ban a rendőrök beleálltak, beleállították őket a konfliktusba, szépen el is fajultak a dolgok.
(Fontos adalék: utána még ennek ellenére is 4 évig az MSZP kormányzott.)
Most nem keménykednek, ide-oda kísérgetik a tömeget, amelyik mostanra szépen elkopott, 4-500 ember (atv-hu adat) békésen üldögél az Oktogonon, társasjátékozik!, csasztuskákat énekel, kicsit skandál, majd szépen hazamegy.
Problémakezelés: level +100.
Pintér kb. ennyivel okosabb, és hatékonyabb, mint a 11 évvel ezelötti elődje.
Sobri Jóska
Pintér szíve szerint közéjük lövetne, nem azért nem teszi meg mert okos, hanem mert nem teheti meg. Békés fiatalok, teljes nyugati támogatással.

2006-ban nem volt a tüntetők mögött ilyen nemzetközi szimpátia, Gyurci nem volt vállalhatatlan nyugaton, stb... sokkal többet megengedhetett magának mint most Viktor.
több mint 8 éve
probéma kezelése? azért ne hasonlítsunk össze egy megszervezett közrendet sértő bűncslekményeket elkövető csőcseléket, békésen csasztuszkázó tiltakozókkal...😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 236 — #NoStress
Az még nagyon távoli. Addig sok minden fog történni, ami befolyásolja az eredményt, szvsz a mostani plakátolásnak addigra semmi mérhető hatása nem lesz.
Jan
Ha ez igaz lenne, akkor ez marketing szempontból egy egyértelműen rossz | (ul időzített) | kampány lenne.
Sobri Jóska
Ha nem koncepcióban gondolkodnak, előre pontosan megtervezett lépésekben, akkor rossz is. Ha pontról-pontra megvan a kidolgozott stratégiájuk, és ez csak egy folyamat része, amiből majd tervszerűen következik a többi, akkor nyilván más a helyzet. Év végére látni fogjuk szerintem.
Jan
Szerintem van koncepció, felépítmény, mégiscsak Simicskáról beszélünk.
És tartom, hogy az dönti el, hogy ez jó, vagy rossz marketing, hogy lesz e a Jobbiknak több szavazója, mint 2014-ben. (Az már más kérdés, ha a 12 százalékuk felmegy ezzel 15-re, az mennyiben értékelhető sikerként. Szerintem számszakilag igen, politikailag nem.)

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Az a kérdés, hogy ezt a 70-es tömeget lehet-e aktívabb testmozgásra is ösztönözni. Ha nem, akkor semmit nem ér!
több mint 8 éve
egy faszság 70.000 ember, még pár arogáns baromság, másik párszáz...csak bennük bízhatunk 😊 hátha
ozibozi
70000 ember + a teljes nyugati sajtó, + az EU (mondjuk az kb semmi, de jól hangzik), + az US Govt. (az már komolyabb) és bónusz: a tudományos élet mérvadó emberei-intézményei a világból. Ja meg Soros. Ez az egyik oldal. Ki a másik?
Jan
A demokratikusan megválasztott magyar kormányzat, és a választók nagy része.
És amíg a kormányzat játékszabályai szerint zajlanak a csörték, addig elég egyértelmű a kimenetel is.
(Attól, hogy nem lett netadó, vagy olimpiai pályázat, még elég szépen elkaristol az oligarchia, megvalósulnak a valóban fontos dolgok, szóval az én értelmezésemben addig ők a nyerők, amíg használhatják az állami forrásokat, mintha a sajátjuk volna.)

2006-ban a rendőrök beleálltak, beleállították őket a konfliktusba, szépen el is fajultak a dolgok.
(Fontos adalék: utána még ennek ellenére is 4 évig az MSZP kormányzott.)
Most nem keménykednek, ide-oda kísérgetik a tömeget, amelyik mostanra szépen elkopott, 4-500 ember (atv-hu adat) békésen üldögél az Oktogonon, társasjátékozik!, csasztuskákat énekel, kicsit skandál, majd szépen hazamegy.
Problémakezelés: level +100.
Pintér kb. ennyivel okosabb, és hatékonyabb, mint a 11 évvel ezelötti elődje.

több mint 8 éve
Az még nagyon távoli. Addig sok minden fog történni, ami befolyásolja az eredményt, szvsz a mostani plakátolásnak addigra semmi mérhető hatása nem lesz.
Jan
Ha ez igaz lenne, akkor ez marketing szempontból egy egyértelműen rossz | (ul időzített) | kampány lenne.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
ozibozi
több mint 8 éve
Én is olvastam egy marketinges okfejtést, annak az volt a lényege, hogy nem véletlenül nem úgy szól, hogy mi dolgozunk ők lopnak, hanem ezzel a ti-ők megfogalmazással kivonják magukat mindkét csoportból, és kvázi harmadik szereplőként, a probléma megoldójaként definiálják magukat. Másrészt -marketing szempontból- nagyon jó a plakát: rövid azonnal érthető üzenet, vizuálisan: világos oldal ti, sötét oldal ők, és konkrétan kimond egy olyan dolgot, amivel kvázi mindenki tisztában van, de így direktben ez nem mondta ki még senki. Plusz ott a magyarázat, hogy neked miért nem jó, illetve miben érint személyesen téged is hogy ők lopnak: "Ezért nincs pénz oktatásra" stb, stb... szóval marketinges szempontból nagyon jónak tartja a plakátot.
Jan
Ez a szép a demokráciában, még ezt is lehet szakemberszemmel többféleképpen látni. 😊
És az, hogy melyiknek van igaza, pont egy év múlva ki is fog derülni.
(Nem azzal, hogy nyer e a Jobbik, hanem azzal, hogy kap e több szavazatot, mint 2016-ban.)
Sobri Jóska
Jan

több mint 8 éve
bár amíg a gazdaságot nem sikerül destabilizálni, addig csak a remény marad...

több mint 8 éve
Én is olvastam egy marketinges okfejtést, annak az volt a lényege, hogy nem véletlenül nem úgy szól, hogy mi dolgozunk ők lopnak, hanem ezzel a ti-ők megfogalmazással kivonják magukat mindkét csoportból, és kvázi harmadik szereplőként, a probléma megoldójaként definiálják magukat. Másrészt -marketing szempontból- nagyon jó a plakát: rövid azonnal érthető üzenet, vizuálisan: világos oldal ti, sötét oldal ők, és konkrétan kimond egy olyan dolgot, amivel kvázi mindenki tisztában van, de így direktben ez nem mondta ki még senki. Plusz ott a magyarázat, hogy neked miért nem jó, illetve miben érint személyesen téged is hogy ők lopnak: "Ezért nincs pénz oktatásra" stb, stb... szóval marketinges szempontból nagyon jónak tartja a plakátot.
Jan
Ez a szép a demokráciában, még ezt is lehet szakemberszemmel többféleképpen látni. 😊
(Nem azzal, hogy nyer e a Jobbik, hanem azzal, hogy kap e több szavazatot, mint 2016-ban.)
Sobri Jóska
több mint 8 éve
11 napja:
Ez a szomorú az egészben. Maradnak hashtagek, meg ábrák, születik néhány cikk és ezzel ki is fújt a nem túl népes tiltakozók tábora.
VanillaSky
Ma:
70ezer ember. Iszonyat kevés.
Sobri Jóska
hum
Biztos csak a korom miatt, de emlékszem én a 90-es évekből 200ezres Csurka-tüntetésekre, meg "nemmegyünkhazamíggurcsánylenemmond" többszázezres Kossuth téri ultimátumos tobzódásra 2006-ból.
Ők is kevesek voltak.
Csak a választások hoznak érdemi változást, vagy azok se.

több mint 8 éve
hum 49
11 napja:
Ez a szomorú az egészben. Maradnak hashtagek, meg ábrák, születik néhány cikk és ezzel ki is fújt a nem túl népes tiltakozók tábora.
VanillaSky
Ma:
70ezer ember. Iszonyat kevés.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
ha csak eggyel több rossz napja lesz, már megérte 😊 az idegei erősebbek, jobbak már nem lesznek...
ozibozi
Majd megnyugtatja magát valamivel...

Sobri Jóska
Van miért, elég sűrű napok járnak; fenyegetőzik a Similajos klán, plakátol a Vona, most ezek, aztán jön az amerikai különmegbízott, szerdán megint tüntetés... nem gyenge brainstorming mehet most. 😊 😊
Jan
Szerintem ebből annyi üti át a stabil két, két és fél millió Fidesz-szavazó ingerküszöbét, hogy egy kicsit összébbrántódnak, és a májusi felmérésekben 1-2 százalékkal megerősödik a Fidesz.

Egyébként hallottam egy érdekes marketing-okfejtést a "Ti dolgoztok - Ők lopnak" plakátkampányról, aminek az volt a lényege, hogy a befogadó inkább a nemdolgozó gazdagokhoz akar tartozni, velük azonosul, nem a szerencsétlen hülyével, aki csak dolgozik, és emiatt erősen kontraproduktív ez a kampány, pláne, hogy "semmi újat" nem állít.
Sobri Jóska
Jan

több mint 8 éve
ha csak eggyel több rossz napja lesz, már megérte 😊 az idegei erősebbek, jobbak már nem lesznek...
ozibozi

Sobri Jóska
Van miért, elég sűrű napok járnak; fenyegetőzik a Similajos klán, plakátol a Vona, most ezek, aztán jön az amerikai különmegbízott, szerdán megint tüntetés... nem gyenge brainstorming mehet most. 😊 😊
Jan
Szerintem ebből annyi üti át a stabil két, két és fél millió Fidesz-szavazó ingerküszöbét, hogy egy kicsit összébbrántódnak, és a májusi felmérésekben 1-2 százalékkal megerősödik a Fidesz.

Egyébként hallottam egy érdekes marketing-okfejtést a "Ti dolgoztok - Ők lopnak" plakátkampányról, aminek az volt a lényege, hogy a befogadó inkább a nemdolgozó gazdagokhoz akar tartozni, velük azonosul, nem a szerencsétlen hülyével, aki csak dolgozik, és emiatt erősen kontraproduktív ez a kampány, pláne, hogy "semmi újat" nem állít.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 510 — SB 50 Champion @ Grund
ez is tübb, mint a semmi
ozibozi
Es sajnos pont azt eri. A semmit.
Stez
Ezeknek ha 10-szer ennyi lenne az se érne semmit, de valahol el kell kezdeni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
ez is tübb, mint a semmi
ozibozi
Stez
amikor nem a dékás stb arcok mennek ki hőzöngeni, hanem olyan aktívan nem politizáló réteg verődik össze mint most, facebookon pár nap alatt, az minden csak nem haszontalan (egy "senkit" nem igazán érdeklő ügy miatt) (szvsz)

több mint 8 éve
ez is tübb, mint a semmi, főleg egy olyan keveseket érintő ügy miatt, mint a CEU
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi

Sobri Jóska
Jan

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 928 — Whoops, looks like something went wrong.
ez is tübb, mint a semmi
ozibozi

több mint 8 éve
ez is tübb, mint a semmi, főleg egy olyan keveseket érintő ügy miatt, mint a CEU

több mint 8 éve
Engem az "év legnagyobb tüntetésének" létszáma döbbentett meg, a szervezők szerint 70ezer ember.
Iszonyat kevés.
A CÖF lazán össze tud rántani egy álmos délutánra is 100-200ezer embert, de még Robbie Williams vagy Rihanna is tudja ezt a 70ezret a Szigeten, pedig azért perlálni is kell.
A mostani "kószálók" meg max pár ezren lehetnek.
Ez inkább egy nagy tavaszeleji dzsembori, miniwoodstock-feeling, mint nagy kormánydöntő hangulat.
Talán Gyurma Pappa írta korábban, hogy ez a CEU országosan 50-100ezer embert ha érint. És tényleg.
(Egyébként egy választókerületben átlagosan 100ezer ember, 80ezer választó van, de 25ezer ember szinte mindig elég egy mandátumhoz. Ennek fényében ezek a "gigatüntetések" méginkább haszontalanok.)

több mint 8 éve
ozibozi

Sobri Jóska