NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
30
7
19:00
RedZone week 12
17
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
14
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
13
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
10
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Trianon nem politikai kérdés, viszont teljesen lényegtelen, és érdektelen 2011-ben.Attól, hogy valaki ismeri a történelmet még nem talál okvetlenül megoldást a jelen, és a saját létének probémáira.
Persze lehet rugózni a trianoni kastélyban történéteken, de most, hogy Európa kebelén egyesülünk teljesen irreleváns, hogy így mondjam.
Kábé mint azon pörögni, hogy 54-ben nem mi nyertük a soccer vb-t.
Szomorú, igazságtalan esemény, de semmi lényeges kapcsolódási pontja nincs 2011 magyar valóságához, még akkor sem, ha néhány történészérzületű értelmiségi, és szélsőjobbos politikai szereplő igyekszik is túlmisztifikálni.
több mint 13 éve
Arra gondoltam, hogy amint arról írtam, hogy a Trianon-téma jelentőségéhez képest június 4. mennyire nem mond semmit az embereknek, te rögtön tévhitekkel, siránkozással "vádoltál". Pedig csak úgy vélem, hogy ennek alapvető dátumnak kellene lennie minden magyar fejében. Nem azért, mert ezzel minden bajunkat a világ nyakába lehet varrni, hanem mert enélkül még nagy vonalakban is nehezebb megérteni az elmúlt 100 év magyar történelmét, a 2 vhb. közti magyar politikát, a németek karjába történő rohanást, a nagyhatalmak politikáját, a holokausztot, a lakosságcseréket, a magyarok által elkövetett atrocitásokat a területek visszaszerzése során/után, a környező államok magyar kisebbségeinek sorsát a párizsi béke után, stb.
Ha már aktuálpolitika, én pont ezért tartottam jó ötletnek jún. 4-ből magyar összetartozás napot csinálni, beemelni úgy a köztudatba, hogy a 20 év alatt a széljobb által összehordott hülyeségek és az elit mérhetetlenül túlzott polkorrektségének aknáit kikerülve nem a területi kérdésre koncentrálnak, hanem a környező országokban élő magyar kisebbségekre és az ottani állami keretek közti létükre, a helyzetük javítására.
Ahogy írod, az ember a sok utazástól bölcsebb lesz, talán a most szervezett határon túli kirándulások segítik a fiatalokat nem csak a történelmi ismeretszerzésben, hanem a jelen valóságának felismerésében. Talán könnyebben megértik a kisebbségi lét terhét, annak okait, hogy a határon túliak döntő többsége miért nem gondolkodik revízióban, nagyon legfeljebb területi autonómiában.
Hogy a Jobbik ilyenkor se bír magával, az magától értetődő. De ha sikerülne a közvélemény előtt leporolni a trianoni kérdés feszegetésére rakodott sztereotípiákat, annak pont ők lennének a legnagyobb vesztesei szerintem.
több mint 13 éve
Jó, az első cikk érdekes.. a török dolgot még én is viccesnek tartottam, kicsit visszanyúlt Ádám&Éváig, azt hiszem. De abból a szempontból érdekes, hogy el lehet/kell gondolkodni, hogy vajon hol is kezdődött a dolog.. a második cikk az ami inkább a tárgyhoz kötődik, teljesen.Biztos vannak előítéleteim.. bár én ezt nem tudhatom/láthatom objektívan ugye 😊 nem igazán tudom mire utalsz itt, ki is fejtheted, meg is hallgatnám. Sztem az hogy sokfele utazgattam/sokféle kultúrát láttam már és így lettem kozmopolita, jóval nagyobb szerepet játszott a személyiségem eddigi kialakulsában (mert ez nem befejezett dolog), mint az hogy liberális/enyhén balos családi fészekben nőttem fel.. pedig van igazzy, nemzetty hazaffy rokon is 😊
Amit írsz, azzal meg "sajnos" kénytelen vagyok egyet érteni.. 😊 többször egyetértünk mint gondolnád. 😊
Jó lenne továbblépni, emészteni, feldolgozni. Meglátjuk, hogy a polgári kormányzat alatt legalább elindulunk-e a jó úton a következő 3/7 évben. Kissé szkeptikus vagyok (pláne amíg a KDNP-nek/Jobbik-nak ilyen hosszú lánca van.. nem feltétlenül ebben az ügyben egyelőre, de más ügyekben is eleget pattognak, és sajna nem néz a körmükre a nagy testvér), de nekem ne legyen igazam a végén.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Hogy az előzményei a török hódításig nyúlnak vissza? Persze, mint minden nagy történelmi fordulópontnak, ennek is megvoltak a maga hosszú folyamatokban összegezhető előzményei.június 4. szvsz az egyik legmeghatározóbb dátum a XX. sz-i Magyarország történelmében, jelentőségében és hatásában simán ott a helye okt. 23. mellett. atapapaAkkor már lehet Jalta is, nem? Különösen a második cikk az ami érdekes/kifejezi a véleményem.
Bár én kicsit el vagyok csúszva a komcsik felé 😊 mert az én mottóm az, hogy ideje lassan túllépni a tévhiten, hogy mi vagyunk a világ legszerencsétlenebb nemzete..
http://www.origo.hu/kultura/20110527-interju-hahner-peter-tortenesz-tortenelmi-tevhit-sok-a-hamis-hordalek.html
http://www.komment.hu/tartalom/20110604-velemeny-trianonbol-fakado-ellenteteinken-a-tenyek-elfogadasaval-lephetunk-tul.html?cmnt_page=1Igor
ahogy nézem neked is vannak előítéleteid 😊
szó sincs arról, hogy siránkoznék vagy határt akarnék újrarajzolni. Egyszerűen a trianoni béke hatásait nem lehet túlhangsúlyozni és végre szembe kellene vele nézni, ki kéne beszélni, a helyén kéne tudni kezelni. Egyáltalán tudni kéne, hogy miről van szó. Mert szerintem az 1950-1990 között szocializálódott átlagmillióknak még a tudomásszerzés is szűken adatott meg.
Valamin csak úgy lehet túllépni, ha van lehetőség annak feldolgozására. Trianon feldolgozására nem volt, még az elmúlt 20 évben sem. A politikai elit a témában való kussolásával átengedte a terepet annak a széljobbnak, amely csak hőbörögni tud és Nagy-Magyarországról vizionál.
A kommunizmus indukálta totális szemlesütés és revízió között van néhány lépcsőfok, ott kéne végre valahol megfelelő helyett találni, majd igen, továbblépni.
több mint 13 éve
június 4. szvsz az egyik legmeghatározóbb dátum a XX. sz-i Magyarország történelmében, jelentőségében és hatásában simán ott a helye okt. 23. mellett. atapapaAkkor már lehet Jalta is, nem? Különösen a második cikk az ami érdekes/kifejezi a véleményem.
Bár én kicsit el vagyok csúszva a komcsik felé 😊 mert az én mottóm az, hogy ideje lassan túllépni a tévhiten, hogy mi vagyunk a világ legszerencsétlenebb nemzete..
http://www.origo.hu/kultura/20110527-interju-hahner-peter-tortenesz-tortenelmi-tevhit-sok-a-hamis-hordalek.html
http://www.komment.hu/tartalom/20110604-velemeny-trianonbol-fakado-ellenteteinken-a-tenyek-elfogadasaval-lephetunk-tul.html?cmnt_page=1
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
június 4. szvsz az egyik legmeghatározóbb dátum a XX. sz-i Magyarország történelmében, jelentőségében és hatásában simán ott a helye okt. 23. mellett. De nem a csaj tehet arról, hogy a komcsik, majd részben ennek hatására aztán a rendszerváltás óta az elit is tabuként kezelte ezt a témát és a közvéleményben egyáltalán nem forog ez a nap.
több mint 13 éve
most nem azért mert ördög nora forveaaa :love: de mégis honnan kellett volna tudnia h mire gondol a gyerek ? miért ne lehetett volna mondjuk egy családi kötődésű évforduló ami csak neki fontos. nekem meg se fordult elsőre a fejemben h erre gondol.Szerintem nem. Látszik rajta, hogy nem tudja, azért kérdezi. De ezen nem veszünk össze. 😊http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Ördög Nóra meg tehet egy nagy szívességet...
Ostoba, hülye liba.
Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.Vrijbloed
Vrijbloed
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Miért, neked mi jut eszedbe június 4-ről elsőre? Szülinap?Vrijbloedmár miután elküldtem, éreztem, hogy rosszul fogalmaztam meg. így kellett volna: "ha azt mondják, júni 4, nem egyből ez jut az eszembe". de egyébként igen, van olyan barátom, akinek a szülinapja előbb jut az eszembe. persze ha elém raknak egy kérdőívet, hogy milyen jelentős esemény történt ezen a napon, nyilván tudom. de nem gondolom, hogy baj az, ha valakinek nem ez ugrik be egyből, kontextustól függetlenül (mondhatjuk, hogy itt megvolt a kontextus, de ha azt vesszük, hogy egy tv-s vetélkedőt vezet, nem biztos)
több mint 13 éve
Miért, neked mi jut eszedbe június 4-ről elsőre? Szülinap?dehogyis, a kurucinfo is megírta, hogy nem így volt, egyszerűen csak antimagyar. ilyen egyszerű.http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Ostoba, hülye liba.
Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.Vrijbloed
és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni. meg lehet sajnálni is
még 1 apróság: mind ezt a műsort, mind Ördög Nórát utálom.Szobi22
több mint 13 éve
Szerintem nem. Látszik rajta, hogy nem tudja, azért kérdezi. De ezen nem veszünk össze. 😊http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Ostoba, hülye liba.
Sobri: nem az oldal a lényeg, hanem a tartalom. Ha más oldalról linkelném be ugyanazt, akkor máshogy ítélnéd meg?
több mint 13 éve
Azt hittem viccből nyomod be.Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.Sobri JóskaSajnállak.Vrijbloed
Meg se fordult a fejemben, hogy értelmes, 70iq feletti ember komolyan linkel kurucinfót. (Most is nehéz elhinni.)
Nekem a kuruc a napiszar, demotiváló, hírcsárda, legalja ötösfogat tagja a 'poén' mappában.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
én kapásból félreérteném júli 4-nek 😀 (erőltetett vicc)dehogyis, a kurucinfo is megírta, hogy nem így volt, egyszerűen csak antimagyar. ilyen egyszerű.http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Ostoba, hülye liba.
és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni.Szobi22
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
dehogyis, a kurucinfo is megírta, hogy nem így volt, egyszerűen csak antimagyar. ilyen egyszerű.http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Ostoba, hülye liba.
és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni. meg lehet sajnálni is
még 1 apróság: mind ezt a műsort, mind Ördög Nórát utálom.
több mint 13 éve
http://kuruc.info/r/34/80154/öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.
Ostoba, hülye liba.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
http://kuruc.info/r/34/80154/Ördög Nóra meg tehet egy nagy szívességet...
Ostoba, hülye liba.
Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.
több mint 13 éve
Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.Sobri JóskaSajnállak.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/Egyrészt nem tudom elképzelni, hogy a Keletinél majd, ahogy átérünk a paravánokon, legázoljuk a kis törpe kéregető csövest meg a cigiárus cigányokat, majd egy közös Burger King & MC Játszó fog minket fogadni... másrészt meg a McDonald's mögött áll akkora lobbi, hogy megfingassa a magyar kormányt.
Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.Schleck
Amúgy meg miért kéne itt bárki is figyelmeztetni? Nem kötelező ott enni. Aki nem akar, nem megy be.
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Abból a 26 ezerből hány van, aki a végzettségének megfelelő munkahelyet kapott? Az ne számoljuk már akinek a Széll Kálmán téren a lapát jutott... amúgy én itt Békés megyében lófaszt se érzékelek a 26 ezer munkahelyből. Valahogy itt maradt a régi sláger; "Létszámleépítés, megszorítás, nincs pénz, protekció"....Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomiAmúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
több mint 13 éve
A statisztika jó dolog, én is szeretem. Mindíg azt mutatja amit látni szeretnék....Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomiAmúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapaA "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés.Aki ebben az országban gondolkodik, az lassan menekülőre fogja. Vagy nem is olyan lassan....
Legyen hited pajtás!haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.sokat focizik viktorka. úgy gondolja a munkahelyeken is lehet cserélgetni az embereket és akkor majd jobban fog menni...
Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.zinedine5
komolyan égni akarom látni a parlamentet.
több mint 13 éve
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.
több mint 13 éve
"Árok Kornél rendvédemi szakszervezeti vezető azt mondta, az eddig ismertetett javaslatokból már nem engednek. Javasolta Orbán Viktornak, hogy menjen ki a Kossuth térre, és tartson ott egy szociális konzultációt. Mint Árok Kornél fogalmazott, a kormányfő erre azt mondta, az ötletet majd elmondja a bohócügyi államtitkárának." (Index)Legalább a hangulat jó volt...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)