NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 597
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Abban egyetértünk, hogy hőbörögni, fórumra beírni hogy ez szar meg az szar ugyanannyi értelme van, mint magasról tenni rá, hogy milyen komoly horderejű döntéseket hoznak a fejed felett. Viszont abban a rendszerben, amiben az Ötödik pecsét játszódik, esély sem lehetett rá, hogy - egy aktuális példát hozzak - tüntetésekkel megváltoztassák a kormány döntését egy adó bevezetéséről. Ha pedig nincs civil ellenállás, azzal a társadalom saját fejét hajtja diktatúrába (szebb megfogalmazásban illiberális demokráciába).baggioDe az Ötödik pecsét rendszere se a semmiből jött.
Valamint ha ismered a valóságot, akkor jól tudod, hogy ami ma Magyarországon civil ellenállásnak van eladva az semmi más, mint egy eleddig apolitikus és/vagy fiatal és/vagy ostoba és/vagy eddig periférián ügyködő generáció, embercsoport saját céljai (pénz, pozíció, befolyás) eléréséhez használt formátum.
Ha most XY civil vezető nekifog, hogy eljusson a miniszterelnöki székig, mire oda eljut, annyi kompromisszumot, háttéralkut köt, annyi szivességet, nem önzetlen segítséget kénytelen elfogadni, hogy mire odaérkezik, pont ugyanazt tudja tenni, mint most Orbán, elötte Gyurcsány. stb.
Visszafizet, számlákat egyenlít ki, menti a bőrét, a társaiét, stb.
Úgy foglalnám össze: semmiből nem lesz valami.
több mint 10 éve
Fura, hogy győzködöd magad annak érdekében, hogy elhidd, amit írsz.gdavidMiért fura?
Ha baromság amit írok, és nehéz elhinni, akkor azért nem fura, ha igaz, és igyekszem elhinni, akkor meg azért nem.
Neked is írok egy irodalmi példát:
Brecht, Kurázsi mama.
Mit tud tenni Kurázsi mama, hogy ne legyen háború? Írjon petíciót, keressen befolyásos barátokat, szervezzen szabadcsapatot mindenki ellen? Hát nem.
Egy dolgot tud tenni, tudomásul veszi a valóságot, és ígyekszik a maga számára ebből a lehető legtöbbet kihozni.
Ő nem igényli a háborút, nem lételeme, hanem egyszerűen akceptálja a megváltoztathatatlan körülményeket, és ezek ismeretében jár el.
Ha nem lenne háború is megtalálná a számítását, próbálna túlélni, ha van, akkoris. Ez a logikus feldolgozása az élethelyzetének.
Nem arról szól a történet, hogy mit tesz a háború ellen. Hisz semmit.
Hanem arról, hogy mit tesz a túlélésért, a saját, privát győzelméért.
Vagy ha ez a mű kimaradt, akkor Clavell Patkánykirálya biztos megvan. Ott se a Király akarja azt a helyzetet, de ha már érdemben tenni nem tud ellene, akkor azon ügyködik, hogy a saját életében miképp profitál belőle a legtöbbet.
De a 22-es csapdája dettó, ahol bár Yossarian tűnik a központi figurának, mégis Orr a pozitív főszereplő, aki a beteg, felfordult világban megleli a megoldást, ahol szintén nem a Yossarian által bejárt út az eredményes, hanem az, amelyik figyelembe veszi a valóságot, és arra ad hasznos reakciókat.
De persze ha te ezeket nem így értelmezed, az se fura, és attól még ugyanúgy évi 80 milliárd megy el a közmédiumokra.
több mint 10 éve
Abban egyetértünk, hogy hőbörögni, fórumra beírni hogy ez szar meg az szar ugyanannyi értelme van, mint magasról tenni rá, hogy milyen komoly horderejű döntéseket hoznak a fejed felett. Viszont abban a rendszerben, amiben az Ötödik pecsét játszódik, esély sem lehetett rá, hogy - egy aktuális példát hozzak - tüntetésekkel megváltoztassák a kormány döntését egy adó bevezetéséről. Ha pedig nincs civil ellenállás, azzal a társadalom saját fejét hajtja diktatúrába (szebb megfogalmazásban illiberális demokráciába).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez nem feltétlenül az emberek komfortérzetére hat ki, hanem az igazságérzetére. Az első stadionnál még el lehetett sütni, hogy összességében 10 milliárd forint nem nagy tétel (egyszeri kiadásnak, ami ideális esetben vissza is hozzá az árát), de éves szinten 80 milliárd már valami. De köztévé nyilván kell, így vegyük el csak a felét, évente 40 milliárdból azért fel lehet már újítani pár utat, mert ha majd azért szenvedsz autóbalesetet, mert belefutottál egy kátyún a Dob utcába vagy rádszakad az egyik felüljáró az M1-esen, akkor akarva-akaratlanul is beengeded majd az életedbe a költségvetéssel való rossz gazdálkodás káros hatásait. Persze ha mégse így élsz, és te A pontból B pontba teleportálsz vagy simán nonstop lsd-s tripen vagy, akkor mondom megértem, hogy a negatív hullámokat nem engeded be a privát szférádba. A demokrácia viszont ettől függetlenül úgy működik, hogy az embereknek - részlegesen - joga van a közpénzek elosztásába is beleszólni. Aztán amikor nem így lesz és vígan diktatúrába fordul a dolog, majd azért ne csodálkozz, ha az akkori kormánynak épp a te vagyonodra lesz majd szüksége az új, nyilvánvalóan jobb világ kialakításához. Persze ha épp azon fáradozol, hogy te legyél az, aki mindezt megteszi másokkal, akkor megint csak elnézésedet kérem.baggioÉn megértelek igazságérzet tekintetében, mint mondtam többször, csak az a rész nem világos, hogy a hőbörgéssel, rácsodálkozással, kurvaanyázással és a hülyeségre, ostobaságra, szarháziságra való passzív, súlytalan reagálással ugyan mit lehet elérni? Véleményem szerint semmit.
És ha már diktatúrát vízionálsz, akkor elevenítsük fel együtt Sánta Ferenc Ötödik pecsét című könyvét.
Volt egy valóság, amit ott és akkor a nyilasok testesítettek meg.
A könyvben ez a valóság nem változott meg, persze késöbb a történelem más fordulatot vett, de nem a könyv szereplőinek ténykedése nyomán.
Ott volt Béla kolléga, a kocsmáros, aki a nagy igazságérzetével mire ment?
Az asztalosról nem is beszélve.
Egyedül Gyuricza tudta kezelni a valóságot, és nem beengedni a valódi életébe, ő tudott a saját, értelmes céljaira, valóságára koncentrálni, a valóban fontos dolgot megfelelően priorizálni, és azt tenni, ami ott és akkor ismerve az ő valódi tevékenységét helyes volt. És ezzel aratott egyedül kvázigyőzelmet a nyilasok felett.
De persze te lehet másként értelmezted a könyvet, és más szereplő erkölcsi/valós győzelmét, sorsát tartod helyesnek. Akkor elnézésedet kérem.
több mint 10 éve
Ez nem feltétlenül az emberek komfortérzetére hat ki, hanem az igazságérzetére. Az első stadionnál még el lehetett sütni, hogy összességében 10 milliárd forint nem nagy tétel (egyszeri kiadásnak, ami ideális esetben vissza is hozzá az árát), de éves szinten 80 milliárd már valami. De köztévé nyilván kell, így vegyük el csak a felét, évente 40 milliárdból azért fel lehet már újítani pár utat, mert ha majd azért szenvedsz autóbalesetet, mert belefutottál egy kátyún a Dob utcába vagy rádszakad az egyik felüljáró az M1-esen, akkor akarva-akaratlanul is beengeded majd az életedbe a költségvetéssel való rossz gazdálkodás káros hatásait. Persze ha mégse így élsz, és te A pontból B pontba teleportálsz vagy simán nonstop lsd-s tripen vagy, akkor mondom megértem, hogy a negatív hullámokat nem engeded be a privát szférádba. A demokrácia viszont ettől függetlenül úgy működik, hogy az embereknek - részlegesen - joga van a közpénzek elosztásába is beleszólni. Aztán amikor nem így lesz és vígan diktatúrába fordul a dolog, majd azért ne csodálkozz, ha az akkori kormánynak épp a te vagyonodra lesz majd szüksége az új, nyilvánvalóan jobb világ kialakításához. Persze ha épp azon fáradozol, hogy te legyél az, aki mindezt megteszi másokkal, akkor megint csak elnézésedet kérem.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fura, hogy győzködöd magad annak érdekében, hogy elhidd, amit írsz.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Jó hát Sobri kommentje "Az én valós életemre nulla kihatással van" mondatig komolyan vehető, mert ő nyilván nemhogy a kórházakat, még a közterületeket sem veszi igénybe (sőt nem is ennek az országnak a levegőjét szívja, tehát a környezetgazdálkodás sem fontos), nem közlekedik se tömegközlekedéssel, se autóval közutakon, adót egy forintot se fizet, még a Tesco-ban is áfa nélkül kapja a termékeket. Így tehát érthető, hogy számára teljesen mindegy, mennyi pénzből és hogyan gazdálkodik az állam a költségvetésével.baggioAzt hiszed ironizálsz, pedig jól írod.
Tényleg teljesen mindegy, de nem azon indoklással amit te írsz, hanem azért, mert úgysincs semmi ráhatásom, hogy mennyi pénzből és milyen jól/dilettánsan gazdálkodik az állam a költségvetéssel.
Ahogy arra sincs, hogy milyen az időjárás.
Persze hőzönghetnék, hogy nem indokolt, hogy nyáron már 40 fok van, de mit tudok ellene tenni? Veszek egy légkondit, elutazok Grönlandra, effélék. De attól még a 40 fok marad.
És mit tudok tenni, ha az a valóság, hogy xy úgy dönt, hogy 80 milliárdért készüljön fos a tévében? Pont ugyanennyit. Semmit.
A privát életemben meg tudom oldani, hogy jól érezzem magam, de globálisan a tényen, hogy így működik egy állam, nem tudok változtatni.
Valamint végiggondoltam ezt a hetemet, hogy miket csináltam, tettem, gondoltam, éreztem, és valóban semmi kihatással nem volt semmimre, hogy 80 milliárdnyi közpénzből készülnek műsorok az M1-en. Sőt, ha 800 milliárdból készülnének, vagy 800 millióból, annak se lenne. (Ahogy nem volt hatással Rogánnak, Habonynak, Orbánnak, Tóbiásnak, Vonának, de még Putyinnak vagy Obamának egyetlen cselekedete se.)
Korház? Ha beteg vagyok fizetek és megyek. Ha most akarnék egy állami MR-t, akkor augusztusra kapnék időpontot, ha rászánok 30ezret, akkor még ma délután mehetek.
Közterületek? Persze, mászkálok, de ha szét van esve a Dob utca vagy a Kolosy tér, mit tudok tenni? Kikerülöm a csapdákat, oszt ennyi.
Légszenyezettség? Nem vagyok Jacko, lélegzem ami van, ha a fejemen is pörgök se változik a levegőben a CO vagy a N aránya.
Tömegközlekedek néha, autózom, rengeteg adót, járulékot, illetéket, és egyéb sápot fizetek, és bár ránézésre semmit se kapok érte, valójában ezzel biztosítom, hogy élhessem az életem, és ne engem baszkuráljon az állam, tehát a nyugalmamért fizetem a keresetem irreálisan magas százalékát ki, de ha ez az ára, hát akkor ez, nem vagyok alkupozícióban, és ha technikailag én ezzel egálba vagyok, akkor pont leszarom, hogy nincs ráhatásom, hogy oktatásra, kultúrára, stadionokra, állami ünnepségekre vagy bármi baromságra költik.
Ezek miatt valóban érthető, hogy valóban teljesen mindegy, hogyan gazdálkodik az állam, mert megdolgozok azért, hogy a valóság, amin változtatni nem lehet mennyire türemkedhessen be az életembe, és mennyire érintse az én valóságomat.
Arról nem tehetek, ha valaki más nem így szervezte meg magát, de amikor valaki azt fejtegeti, hogy valójában számít, hogy mennyi pénzből és milyen állami tévé működik, akkor nem esik nehezemre jelezni, hogy ez mekkora nagy tévedés, és mennyire tévútra viszi az embert, ha hagyja, hogy ez kihasson a komfortérzetére.
több mint 10 éve
mondjuk ez se volt mégMuris ez is nagyon. Amikor a béka segge alá minősítettek bennünket, akkor azt tanultuk, hogy a minősítők még a bankoknál is rosszabbak, sőt, ők okozták a világválságot is, mert hamisan minősítettek. Most, hogy felfelé viszik a minősítést, most majd azt tanuljuk meg, hogy mennyire is fontos amit mondanak. 😀
www.origo.hu/itthon/20150320-itt-a-varva-vart-felminosites.htmlbaggio
(Egyébként fontos amit mondanak. Pár éve is az volt, és most is az. És itt is volt már lassan az ideje, mert - szerencsére - valóban egy ideje nyugalom van a pénzpiacokon, és a hitelfinanszírozás - már az állami - is végre elfogadhatóan olcsó lett. Még, ha kellett hozzá a nemzetközi dezinflációs környezet is, akkor is legalább elértük.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
mondjuk ez se volt mégwww.origo.hu/itthon/20150320-itt-a-varva-vart-felminosites.html

---
több mint 10 éve
Jó hát Sobri kommentje "Az én valós életemre nulla kihatással van" mondatig komolyan vehető, mert ő nyilván nemhogy a kórházakat, még a közterületeket sem veszi igénybe (sőt nem is ennek az országnak a levegőjét szívja, tehát a környezetgazdálkodás sem fontos), nem közlekedik se tömegközlekedéssel, se autóval közutakon, adót egy forintot se fizet, még a Tesco-ban is áfa nélkül kapja a termékeket. Így tehát érthető, hogy számára teljesen mindegy, mennyi pénzből és hogyan gazdálkodik az állam a költségvetésével.

---
több mint 10 éve
Sobri!Vajon te kérhetsz-e azért több pénzt a melódért, mert nem havi 1x, hanem heti 3x akarsz elmenni a rossz lányokhoz? Kérhetsz, de ha sokallja a megrendelő elmegy máshova. Kishazánkban urambocsá azért kell ennyi rohadt adót fizetni, mert ott fent több 100 milliárdot fizetnek ki mindenféle hülyeségre. És miután már az emberek nagyrészének k...a nincs miből fizetni, megnézik, hogy mégis ki a lófüttyre költik a beszedett pénzt. És ha látják, hogy felelőtlenül, hülyeségre, azt szóvá teszik.
több mint 10 éve
DEMAGÓGIA ON:És mi lenne, ha ezt a sok "nincs kompetenciám eldönteni", "nem hat ki az életemre" pénzverést, mondjuk ne adj Isten, OKTATÁSRA, EGÉSZSÉGÜGYRE költenénk??? Nem kell az egészet, legyen nekik az M1 a médiatemplom, de ne ennyiért könyörgöm
OFF
és az a legszomorúbb, hogy már a látszatra sem ügyelnek, egy szemernyit sem félnek, hogy bármi következménye lehet annak, amit most csinálnak, és pont a hozzád hasonló "nem érdekel, nem hat ki az életemre" felfogás miatt
nyilván téged nem tudnak megfingatni(többször hangoztattad), a többiek akik meg nem ennyire szerencsések, őket meg ezzel a "ne enged be az életedbe" bullshittel lesöpröd, hogy így jártál barátom, tulajdonképpen te vagy a hülye
UI.: azt azért megnézném, amikor a nevetséges fizetéssel rendelkező orvosoknak, tanároknak, tűzoltóknak beadod ezt a "ne enged be az életedbe a politikát" maszlagot

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ez olyan, mint az, hogy pl. Revis vagy Wilfork mennyi fizetést kap.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Ezen dolgok összességét hívják valóságnak.Sobri Jóska
Az indokolatlanul sok lihegés meg kóros folyamatokat jelez.
Egy gyors kérdés:
Mennyi lenne az a költségvetés, amire azt mondanád, hogy ez már neked is sok?
Tudom, hogy ez függ a minőségtől is meg a hatékonyságtól, meg sok egyébtől, de ugye ezek itt nem játszanak szerepet.
Szóval mennyi?Lecsó
Az én valós életemre nulla kihatással van.
Ráadásul, és ez a fontosabb, nekem sincs semmi ráhatásom, hogy mennyit kapjon.
Nem leszek morcos amiatt, ha a Pats FO nem fizeti meg őket, de akkor se, ha irreálisan túlfizeti. Nem az én kompetenciám.
Nekem jobb ha a kedvenc csapatomban jó, szórakoztató játékosok vannak, de ha van objektív oka, hogy pl ők ketten miért nincsenek ott, zágson. Ez van. Érdemben nem hat az életemre, és nekem sincs ráhatásom.
Ha x mennyiségű közpénzből állami tévét csinálnak, ami szar, akkor ha 2x-ből, vagy 80x-ből csinálják, ugyanez a helyzet. Nem érdekel, nem érinti az életemet, nem nézem, de ami fontosabb, nem tudom elérni, hogy 0.5x vagy 0.1x összegbe kerüljön.
Szóval a válaszom, hogy ha én úgy élek, ahogy akarok, akkor pont leszarom, hogy mennyiből készít műsort a köztévé, mennyit keres Simicska, mennyiért igazol a Barcelona, a lényeg, hogy továbbra is jól érezzem magam.
Ha viszont szarul élek, akkor azon leszek, hogy ne éljek szarul, tehát akkoris leszarom ezeket.
Tehát ha azt olvasnám, hogy a köztévé 1000 milliárd forintból gazdálkodik, akkor azt mondanám, hogy "ez durva, de kár, hogy nem vagyok beszállító", vagy azt, hogy "kit kéne felhívni, hogy én is gyárthassak?", vagy azt, hogy "ja, tudom, ez van, ez a valóság".
több mint 10 éve
szerintem azt fogja mondani, hogy a közpénzből semennyi, saját pénztárcájából 1 forint is. De csak tippelek.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Egy gyors kérdés:
Szóval mennyi?Lecsó
több mint 10 éve
A XIX. kerület meg a Honvédosok meg le vannak szarva. Persze Hemibá még büszke is erre...Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!LakiPedig logikus az ő szemszögükből. Puskás Öcsi a magyarok büszkesége. Mivel itt az a magyar aki Orbánnak csápol, hát Öcsi bá öröksége is az övék.peterk2005
több mint 10 éve
Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!LakiPedig logikus az ő szemszögükből. Puskás Öcsi a magyarok büszkesége. Mivel itt az a magyar aki Orbánnak csápol, hát Öcsi bá öröksége is az övék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.A káros anyag kibocsájtás minél alacsonyabb szinten tartása a társadalom elemi érdeke.
Egy gyors kérdés:
Tudom, hogy ez függ a minőségtől is meg a hatékonyságtól, meg sok egyébtől, de ugye ezek itt nem játszanak szerepet.
Szóval mennyi?
több mint 10 éve

Az m1 nem tud hibázni...ott már eldőlt a választás, mielőtt elkezdődött volna...
több mint 10 éve
Ez nem demagógia, hanem tévedés.Az én életemre nézve az lenne (persze csak ha beengedném őket), hogy ezt a pénzt költhetnénk a...Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Egyrészt a kutya se nézi, másrészt nem az a fő szempont, hogy milyen az adás, hanem, hogy teljenek a napok, hóvége legyen, be lehessen adni a számlát a műsorgyártásokról, a pénz megérkezik, eljut a megfelelő helyekre, újra lemegy egy hónap, utalás, pénz, és újra, és így szépen telnek az évek.
Ennyi a valós metodika, se több, se kevesebb.
Persze mondhatná bárki, hogy ezzel az erővel egy értékelhető műsorfolyam is készülhetne, de valójában felesleges.
Egy híradó tévé adásait senki se rögzíti, hogy visszanézze késöbb, az a pillanatnak szól, minden adás azonnál múlttá válik, aktualitását veszti, a számlákat meg be lehet adni. Egy a teljesítési kritérium, hogy valami történjen a képernyőn. Történik.Sobri Jóska
Például a te életedre nézve mi?Sobri Jóska
Jaj, de ez már megint demagógia.Lecsó
Nem költhetnék.
Te azt feltételezed, hogy pár dilettáns döntéséről van szó, amit ha egy szakmaibb, felkészültebb brigád hozna meg, akkor lehetne máshogy.
De nem lehetne.
Mivel azért ez a csapat hozhat döntéseket, mert ők hajlandók ezeket hozni.
Összekevered az okot és az okozatot.
A mi pénzünkből hazudnak össze hete havat, bele a mi szemünkbe. Ennek azért van jelentősége.Ahogy elfogadom a gépjárművek károsanyagkibocsátását, mint a közlekedés velejáróját, vagy a lihegést, mint a futás velejáróját, vagy a magokat az eperben, jól látod.
Ha ezt nemzeti érzelmű vállalkozók a saját pénzükből finanszíroznák, esküszöm egy szavam sem lenne. Jót kacagnék.
Az alapvető különbség Sobri, hogy te elfogadod az intézményesített lopást, mint a demokrácia velejáróját, mások meg ezen kicsit felhorkannak. Ennyi.Lecsó
Ezen dolgok összességét hívják valóságnak.
több mint 10 éve
Komolyan hétről hétre reklámozni kell a Puskás Akadémia meccseit az összes csatornán? Bemocskolják szegény Öcsi bácsi nevét...Isten nyugosztalja!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 10 éve
m.hvg.hu/velemeny/20150319_TGM_A_politikai_helyzet_Magyarorszagon
több mint 10 éve
A mi pénzünkből hazudnak össze hete havat, bele a mi szemünkbe. Ennek azért van jelentősége.Ha ezt nemzeti érzelmű vállalkozók a saját pénzükből finanszíroznák, esküszöm egy szavam sem lenne. Jót kacagnék.
Az alapvető különbség Sobri, hogy te elfogadod az intézményesített lopást, mint a demokrácia velejáróját, mások meg ezen kicsit felhorkannak. Ennyi.
több mint 10 éve
Az én életemre nézve az lenne (persze csak ha beengedném őket), hogy ezt a pénzt költhetnénk a...Úgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Egyrészt a kutya se nézi, másrészt nem az a fő szempont, hogy milyen az adás, hanem, hogy teljenek a napok, hóvége legyen, be lehessen adni a számlát a műsorgyártásokról, a pénz megérkezik, eljut a megfelelő helyekre, újra lemegy egy hónap, utalás, pénz, és újra, és így szépen telnek az évek.
Persze mondhatná bárki, hogy ezzel az erővel egy értékelhető műsorfolyam is készülhetne, de valójában felesleges.
Egy híradó tévé adásait senki se rögzíti, hogy visszanézze késöbb, az a pillanatnak szól, minden adás azonnál múlttá válik, aktualitását veszti, a számlákat meg be lehet adni. Egy a teljesítési kritérium, hogy valami történjen a képernyőn. Történik.Sobri Jóska
Jaj, de ez már megint demagógia.
több mint 10 éve
A trollkodás a valóság megkérdőjelezése.A közpénzek elosztásának ellenőrzése a demokrácia egyik alappillére, ennek megkérdőjelezése maga a trollkodás. Ahogy a "kutya se nézi" is, mivel a rtl klub és a tv2 mögött még mindig az ország harmadik legnézettebb csatornájáról beszélünk (nem a pápa vagy az erzsébetvárosi tv-ről...), tízezres-százezres nézőszámmal. Ahogy azt is szerintem tudod jól, hogy az MTV-nek van saját archívuma: www.mediaklikk.hu/mediatar/ + nava.hu/baggioÚgymint?És most őszintén: van jelentősége mi történik az m1 csatornán?mivel komoly állami pénzből megy, ezért igen, nagy jelentősége vanbaggio
Szóval? Mi a jelentősége egy nyilvánvaló politikai üzenetek közlésére létrehozott állami/kormányzati tévéadó indulóbénázásának?
Evidens, hogy nem 2015 elején kell a nézőket képernyő elé tapasztani, hanem majd a 2017 őszén induló kampány során.
És nem is az RTL-hez, TV2-höz képest kell pozícionálniuk magukat.
több mint 10 éve
444.hu/2015/03/18/a-kommentelok-nem-fogadtak-jol-a-fidelitas-kurucinfos-kisz-es-hazmester-talalmanyat/
Igen, 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettem .... hogy békaemberekkel fogok találkozni.