NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem ezt írta, hanem hogy aki a jobbikra szavaz, az az agyhalottHogy van az országban pár százezer hozzá hasonló ostoba agyhalott?Sobri JóskaAki nem a te elképzelésed szerint szavaz, az ostoba agyhalottnak minősül? Ez elég buta és korlátolt felfogás.Jan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a kettő nem zárja ki egymást, de azért nézz majd meg egy-két képet főleg a DK-sok pártrendezvényeirőlAz, hogy a bal oldal ilyen erős köszönhető a sok begyöpösödött nyugdíjasnakvoltál te már békemeneten?
*ezért van kétharmad....Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vagyis az egyszeri Jobbik-szavazó örül, de nem elégedett, hisz semmi se változik az elmúlt 4 évhez képest.Aki nem a te elképzelésed szerint szavaz, az ostoba agyhalottnak minősül? Ez elég buta és korlátolt felfogás.
Akkor felmerül a kérdés: ugyan, mégis, minek örül?
Hogy van az országban pár százezer hozzá hasonló ostoba agyhalott?
Ezzel legitimáltnak tűnik önnön deformitása?
Mert ilyen gyér eredménnyel se szebb jövő, se szebb jövedelem nem lesz, se cigánymentesítés, még csak legitimáció sincs arra, hogy nekikezdjenek a megoldhatatlan problémák orvosolásának, és való igaz, még kormányzati pénz se egy esetleges jobbikos falu- vagy városvezetés számára.
Vagy annak, hogy a valóban totál lejáratódott, leamortizálódott, sárga földi alázott "baloldal", még így is többek számára vonzó alternatíva, mint a "mélymagyar" ostobaság?
Vagy annak, hogy segítenek egzisztenciálisan kb. 50-150 megélhetési nácit, és mégannyi igazi dilinyóst?
Vagy van, aki őszinte naivitással azt hiszi, hogy 2018-ban nem a Fidesz fog nyerni?Sobri Jóska
Én pl kisebbségi listára szavaztam, bár előre lehetett tudni, hogy nem lesz képviselőnk. Azért tettem mégis ezt, mert szabad akaratomból, saját döntésem szerint szavazhattam, és ezt gondoltam helyesnek.
Továbbá vastagon lesz.rom hogy mások szerint ez okos dolog volt-e, vagy agyhalál, nekem többek közt erről is szól a demokrácia, hogy arra szavazok akire akarok. És ezt minden más párt minden szavazójáról pont ugyanígy gondolom.
több mint 11 éve
Pontosan.Sobri!
1. Egymillió ember szavazott a Jobbikra, ennyi hülye csak nincs😊
(...)
A nácizás meg már tényleg röhejes.NB2
a tömeg hitelesít!baggio
több mint 11 éve
Úgy látom kár a kötekedőknek válaszolni, mert jön a szokásos náci, náci, bla bla bla, náci náci és fasiszta.Kaptál érveket, kaptál magyarázatot. Én elmondtam már többször, hogy miért fasiszta a Jobbik, és ezt tartom. A mantrákat te nyomod megállás nélkül. Most először vettem a fáradtságot, hónapokon keresztül szándékosan kerültelek, de most válaszoltam, mert már unalmas vagy.
Sajnálatos, hogy pár ember megragadt ezen a szinten.
Megértem, hogy egyeseknek a vidék valósága felfoghatatlan, jobb a négy fal közül okoskodni.
Pár százezer ember leagyhalottazása meg tökéletesen minősíti a hozzászólót. Végül is érvelni minek, egyszerűbb a megszokott mantrákat nyomatni.cartman023
Vidéki vagyok, az anyósom egy olyan faluban iskola igazgató (most nem így hívják, de mindegy), ahol a falu 80%-a cigány. Ő pl. testközelből látja, hogy a Jobbik minden csak nem megoldás. Ha elhiszed, hogy meg akarják oldani a cigánykérdés, akkor még nagyobb ostoba vagy, mint gondoltam.
Dubot valahol tisztelem: vállalatlan antiszemita, nyugatellenes, gondolom hungarista és kicsit rasszista is (bár az amerikai foci nézés ezt kicsit árnyalja). Nem értek vele egyet, de ő felépített érvek mentén ilyen. Te dobálod a közhelyeket és mantrázol, amikor megkapod, hogy nincs igazad, akkor meg fröcsögés van. Erre pedig nincs más magyarázat, mint hogy vállaltan trollkodsz, vagy ostoba vagy.
Azt hogy te meg még páran így gondoljátok, mások meg nem? Vagy azt kéne megcáfolni, hogy Gyurma szerint retorikában is, érvrendszerben is nagyon közel állnak a nácikhoz?DubBocsánat, nem szerintem hanem cartman023 szerint, mert szerinte vélt vagy jogos sérelmek megtorlása helyes, és Mari néni azért szavaz, mert így meg lesz torolva. Kikérem magamnak, sehol sem állítottam, hogy Jobbik retorikája ilyen, annyit mondtam, hogy cartman érvei ilyenek. Ha ezek a Jobbik érvei, akkor a Jobbik náci érvekkel dolgozik, de én ezt nem mondtam.
A fasisztán ha nagyon akarod elvitatkozhatunk, mely ideológiának nem része a faj és élettér elmélet. Bár nem érzem, hogy a Jobbikban azt a személyi kultuszt, ami mondjuk a Fidesznél megvan Orbán iránt. Retorikában meg a Fidesznél is megvan a nemzeti érzelem meg a szociális érzékenység is, szóval akkor ők is fasiszta párt.DubBocs, az baromság. A Fidesz jobboldali populista párt, közük nincs a rendpárti, milicista fasiszta irányokhoz, amihez a Jobbinak igen csak van.
Már beidéztem korábban is: " A fasiszta mozgalmak közös vonásai:
az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása: lásd Jobbik program
az erős vezető iránti rajongás: lásd Vona minden plakáton
a nacionalizmus legszélsőségesebb formái: lásd korábban
a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit: lásd Jobbik program
valamint a militarizmus: lásd magyar gárda."
Húzz már alá egyet, ami nem igaz. A Fideszre több pont sem igaz. Bár más kérdés, ha valaki elvből fasiszta, az emészthetőbb nekem, mint ha valaki "elvből" populista. Bár ahogy látszik, a Jobbik is tart a populizmus felé (gyors vonatként, "Szebb jövőt, szebb jövedelmet" LOL)

több mint 11 éve
Én ebbe megint nem tudok belekötni. Lehet csak én vagyok ilyen csőlátású, de ha kimennék - nem fogok - Németországba dolgozni, nem várnám el, hogy állampolgár legyek, még ha később úgy döntenék is, hogy ott élek. Nem tartom jogtalannak azt, ha az állampolgárságát egy nemzet származási alaphoz köti.Mondjuk azért az is röhejes, hogy Izraelt hozza fel valaki a közelkeletről elrettentő példa gyanánt. Nem mondom, hogy ott minden okés, de az egyetlen működő demokratikus alapokon álló állam a térségben.szabaIgen, demokratikusan szavazhat, aki megkapja származási alapon az állampolgárságot.Dub
több mint 11 éve
Mondjuk azért az is röhejes, hogy Izraelt hozza fel valaki a közelkeletről elrettentő példa gyanánt. Nem mondom, hogy ott minden okés, de az egyetlen működő demokratikus alapokon álló állam a térségben.szabaIgen, demokratikusan szavazhat, aki megkapja származási alapon az állampolgárságot. De persze nem tagadom, hogy szándékosan provokatív volt a példám.
több mint 11 éve
Mondjuk azért az is röhejes, hogy Izraelt hozza fel valaki a közelkeletről elrettentő példa gyanánt. Nem mondom, hogy ott minden okés, de az egyetlen működő demokratikus alapokon álló állam a térségben.
több mint 11 éve
A nácizás nem röhejes, ugyanis nem lett cáfolva. Cartman meg az érvelésről beszél, de ha kap egy érvet, azt fröcsögésnek titulálja. Kár érte.szabaDe mit kéne megcáfolni? Azt hogy te meg még páran így gondoljátok, mások meg nem? Vagy azt kéne megcáfolni, hogy Gyurma szerint retorikában is, érvrendszerben is nagyon közel állnak a nácikhoz? Ezt mi támasztja alá, vagy az már elég ha ő, te meg még páran így gondoljátok? A náci ideológiának tudtommal része a faj és élettér elmélet is, szerintem ettől azér elég messze áll a Jobbik. A fasisztán ha nagyon akarod elvitatkozhatunk, mely ideológiának nem része a faj és élettér elmélet. Dub
több mint 11 éve
A nácizás nem röhejes, ugyanis nem lett cáfolva. Cartman meg az érvelésről beszél, de ha kap egy érvet, azt fröcsögésnek titulálja. Kár érte.szabaDe mit kéne megcáfolni? Azt hogy te meg még páran így gondoljátok, mások meg nem? Vagy azt kéne megcáfolni, hogy Gyurma szerint retorikában is, érvrendszerben is nagyon közel állnak a nácikhoz? Ezt mi támasztja alá, vagy az már elég ha ő, te meg még páran így gondoljátok? A náci ideológiának tudtommal része a faj és élettér elmélet is, szerintem ettől azér elég messze áll a Jobbik. A fasisztán ha nagyon akarod elvitatkozhatunk, mely ideológiának nem része a faj és élettér elmélet. Bár nem érzem a Jobbikban azt a személyi kultuszt, ami mondjuk a Fidesznél megvan Orbán iránt. Retorikában meg a Fidesznél is megvan a nemzeti érzelem meg a szociális érzékenység is, szóval akkor ők is fasiszta párt. Engem egyébként abszolút nem érdekel, ha lefasisztáznak, de még ha lenáciznak se, nem igazán érdekel. De ha az ilyen témákra érzékenyek vagytok, akkor a Közel-Keleten találtok egy államot, ahol a náci, rasszista ideológiához kísértetiesen hasonló ideológiák nyertek teret az itteninél jóval nagyobb mértékben, olykor talán még állami szinten is (pl.: www.origo.hu/nagyvilag/20130304-etiopiai-bevandorlok-botranyos-fogamzasgatlasi-modszere-izraelben.html Valyon milyen nemzetközi következményei lennének, ha nálunk fordulna elő hasonló?)
több mint 11 éve
Sobri!voltál te már békemeneten?
2. Az, hogy a bal oldal ilyen erős köszönhető a sok begyöpösödött nyugdíjasnak. Félreértés ne essék kell egy baloldal, legyen. De *még mindig rengeteg ember él és úgy szavaz, hogy 80-ban jobb volt a komcsik alatt.
3. Nem tehet róla senki (sem a Jobbik, sem az Összefogás), hogy a kétharmad ilyen módon alakította át a választási tv-t, hogy 44%-kal kétharmadra lehet jutni.
*ezért van kétharmad....
több mint 11 éve
A nácizás nem röhejes, ugyanis nem lett cáfolva. Cartman meg az érvelésről beszél, de ha kap egy érvet, azt fröcsögésnek titulálja. Kár érte.
több mint 11 éve
Sobri!
(...)

a tömeg hitelesít!

---
több mint 11 éve
Sobri!1. Egymillió ember szavazott a Jobbikra, ennyi hülye csak nincs😊
2. Az, hogy a bal oldal ilyen erős köszönhető a sok begyöpösödött nyugdíjasnak. Félreértés ne essék kell egy baloldal, legyen. De még mindig rengeteg ember él és úgy szavaz, hogy 80-ban jobb volt a komcsik alatt.
3. Nem tehet róla senki (sem a Jobbik, sem az Összefogás), hogy a kétharmad ilyen módon alakította át a választási tv-t, hogy 44%-kal kétharmadra lehet jutni.
A nácizás meg már tényleg röhejes.
több mint 11 éve
Biztos ünnepi szünnapot tartanak a Pest környéki szakadt kurvák, azért ez a nagy frusztráltság 😀
több mint 11 éve
Úgy látom kár a kötekedőknek válaszolni, mert jön a szokásos náci, náci, bla bla bla, náci náci és fasiszta.Sajnálatos, hogy pár ember megragadt ezen a szinten.
Megértem, hogy egyeseknek a vidék valósága felfoghatatlan, jobb a négy fal közül okoskodni.
Pár százezer ember leagyhalottazása meg tökéletesen minősíti a hozzászólót. Végül is érvelni minek, egyszerűbb a megszokott mantrákat nyomatni.
több mint 11 éve
Ezt kár volt idefröcsögni.cartman023Szerintem Mari nénit volt kár felhozni. Ha már fröcsögésnél tartunk.

több mint 11 éve
Vagyis az egyszeri Jobbik-szavazó örül, de nem elégedett, hisz semmi se változik az elmúlt 4 évhez képest.Akkor felmerül a kérdés: ugyan, mégis, minek örül?
Hogy van az országban pár százezer hozzá hasonló ostoba agyhalott?
Ezzel legitimáltnak tűnik önnön deformitása?
Mert ilyen gyér eredménnyel se szebb jövő, se szebb jövedelem nem lesz, se cigánymentesítés, még csak legitimáció sincs arra, hogy nekikezdjenek a megoldhatatlan problémák orvosolásának, és való igaz, még kormányzati pénz se egy esetleges jobbikos falu- vagy városvezetés számára.
Vagy annak, hogy a valóban totál lejáratódott, leamortizálódott, sárga földi alázott "baloldal", még így is többek számára vonzó alternatíva, mint a "mélymagyar" ostobaság?
Vagy annak, hogy segítenek egzisztenciálisan kb. 50-150 megélhetési nácit, és mégannyi igazi dilinyóst?
Vagy van, aki őszinte naivitással azt hiszi, hogy 2018-ban nem a Fidesz fog nyerni?
több mint 11 éve
Ezt kár volt idefröcsögni.Szerintem meg te kezdesz unalmas lenni.Mert kezd egy kicsit unalmas lenni.Miért?szabaMondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?A nácizás miatt nem nagyon akartam írni, de azért rászánom magamat.
Egyrészt náci párt ilyen jól ritkán szerepel, megsüvegelendőSobri Jóska
cartman023
De ha szeretnéd, akkor megkérdezem Marika nénit, akit heti 2-3x rabolnak ki, hogy milyen érzés egy náci pártra szavazni.cartman023
Őszintén, mennyiben tér el ez a retorika, érvrendszer a hitleri retorikától, érvrendszertől? Mitől lesz jobb, ha a Jobbik lesz hatalmon, egycsapásra megoldják, hogy ne legyencigánymélyszegény bűnözés?
Teljesen mindegy, hogy ellenkezel, a jobbik egy fasiszta párt, amibe jópár náci is befúrta magát. Egy részük elment Magyar Hajnalt alapítani, és nyilván ott vannak ők, akik már annyira nem is akarják titkolni hogy nácik. Nyilván költői túlzás lenácizni a Jobbikot, de okot adott rá bőven a párt. Lehet ezen megsértődni, de ettől a tény, az tény marad.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Jobbik: elmondtatok mindent amit akartam, kb én is így érzem, a kormányváltás egyszerűen röhejes cél voltMédia: lehet, hogy a jobbik nem kapott sok teret a médiában, de amennyi lejáratást kapott a bal oldal ahhoz képest szépen kapták a voksokat.
Vidék: hiába nyernek a jobbikosok önkormányzatoknál, ha nem kapnak felülről pénzt ők sem fognak tudni sokáig mit kezdeni.
több mint 11 éve
Szerintem meg te kezdesz unalmas lenni.Mert kezd egy kicsit unalmas lenni.Miért?szabaMondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?A nácizás miatt nem nagyon akartam írni, de azért rászánom magamat.
cartman023
De ha szeretnéd, akkor megkérdezem Marika nénit, akit heti 2-3x rabolnak ki, hogy milyen érzés egy náci pártra szavazni.cartman023
Őszintén, mennyiben tér el ez a retorika, érvrendszer a hitleri retorikától, érvrendszertől? Mitől lesz jobb, ha a Jobbik lesz hatalmon, egycsapásra megoldják, hogy ne legyen
Teljesen mindegy, hogy ellenkezel, a jobbik egy fasiszta párt, amibe jópár náci is befúrta magát. Egy részük elment Magyar Hajnalt alapítani, és nyilván ott vannak ők, akik már annyira nem is akarják titkolni hogy nácik. Nyilván költői túlzás lenácizni a Jobbikot, de okot adott rá bőven a párt. Lehet ezen megsértődni, de ettől a tény, az tény marad.

több mint 11 éve
Mert kezd egy kicsit unalmas lenni.Miért?szabaMondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?A nácizás miatt nem nagyon akartam írni, de azért rászánom magamat.
cartman023
De ha szeretnéd, akkor megkérdezem Marika nénit, akit heti 2-3x rabolnak ki, hogy milyen érzés egy náci pártra szavazni.
több mint 11 éve
A tendencia bíztató, főleg, hogy elsősorban a fiatalok körében erősek. Jobban örültem volna persze, ha a Fidesznek nincs meg a 2/3, de igazából amit nagyon akartak és 2/3-os törvény volt már megoldották az előző ciklusban, így nincs nagy jelentősége. Budapesten nem lepődtem meg, noha soha nem leszek képes felfogni, hogy erre a totál lejáratódott baloldalra hogy voltak képesek ott annyian szavazni. Ha az LMP-re szavaznak ott ennyire sokan, nem szólok semmit, na de ezekre?
több mint 11 éve
Miért?Mondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?A nácizás miatt nem nagyon akartam írni, de azért rászánom magamat.
cartman023
több mint 11 éve
Mondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?A nácizás miatt nem nagyon akartam írni, de azért rászánom magamat.
Egyrészt náci párt ilyen jól ritkán szerepel, megsüvegelendő, hogy ráéreztek a politika azon szegmensére, ahol ők is lecsipegethetik a maguk falatkáit, másrészt viszont annyira nyert a Fidesz, hogy sanszuk sincs érdemi módon tevékenykedniük, és ez a pár mandátum nem elég ahhoz, hogy bármit is megvalósíthassanak abból, amivel a szavazatokat begyűjtötték.
Tehát marad minden ahogy eddig, de ránézésre megerősödött a Jobbik.
Az egyszeri Jobbik szavazó ennek most örül, vagy sem?Sobri Jóska
A Jobbik egyértelműen nyert, maximum azok nem örülnek akik tényleg elhitték, hogy a Jobbik lehet a kormányváltó erő.
A választásokon jól szerepeltek, az egyik leglényegesebb az, hogy ha Budapestet kivesszük, akkor vidéken egyértelműen a második erő a Jobbik. Az önkormányzati választásokon sok faluban, városban nyerni fognak és igazából itt fog kiderülni, hogy valaha kormányképes erő lesz-e a Jobbik. Eddig csak 1-2 "mintafalujuk" volt, ha a többi megnyert településen is hasonlóan tudják megvalósítani az elképzeléseiket, akkor talán 2018-2022-re komoly vetélytársai lehetnek a Fidesznek. Habár Budapesten nem hiszem, hogy valaha nyerni fognak.
Az is érdekes, hogy a Jobbik körülbelül nulla médiával szerzett ennyi szavazót, egyedül a facebookon voltak nagyon aktívak. A többi médiában meg főleg negatív színben tüntették fel őket, nulla reagálási lehetőséggel.
Összefoglalva egy Jobbikos szavazó örülhet ennek a választási eredménynek, és bizakodva tekinthet a jövőbe.