NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Én lennék az egyszeri Jobbik szavazó? Ne őrjíts már meg.... 😊LecsóAkkor meg hagyd őket kibontakozni...
Így honnan tudjam meg, hogy örülnek, vagy sem?
több mint 11 éve
Én lennék az egyszeri Jobbik szavazó? Ne őrjíts már meg.... 😊
több mint 11 éve
Ha már a provokatív kérdéseknél tartunk, ugyanezt megkérdezhetné egy magára valamit adó újságíró attól az embertől ott banneredben.szerintem Sobri ebből a válaszodból meg is kapta, amire kíváncsi volt.
"A szélsőségek visszaszorítására a megoldás a jó kormányzás ."
Ismerős?
Na akkor most hogy is van ez?Lecsó
több mint 11 éve
Ha már a provokatív kérdéseknél tartunk, ugyanezt megkérdezhetné egy magára valamit adó újságíró attól az embertől ott banneredben."A szélsőségek visszaszorítására a megoldás a jó kormányzás ."
Ismerős?
Na akkor most hogy is van ez?
több mint 11 éve
Mondjuk így, 2 héttel a választások után érdeklődnék a felvállaltan Jobbik-szavazóknál, hogy most ők örülnek, vagy sem?Egyrészt náci párt ilyen jól ritkán szerepel, megsüvegelendő, hogy ráéreztek a politika azon szegmensére, ahol ők is lecsipegethetik a maguk falatkáit, másrészt viszont annyira nyert a Fidesz, hogy sanszuk sincs érdemi módon tevékenykedniük, és ez a pár mandátum nem elég ahhoz, hogy bármit is megvalósíthassanak abból, amivel a szavazatokat begyűjtötték.
Tehát marad minden ahogy eddig, de ránézésre megerősödött a Jobbik.
Az egyszeri Jobbik szavazó ennek most örül, vagy sem?
több mint 11 éve
Kimondta a nagy igazságot:
zseniálisAmadeus91
"... mert hát, mit mondjak magának, egyik párt a másik..."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miről van szó 😀
több mint 11 éve
vastagbor.blog.hu/2014/04/19/alkozmunkasokat_mutatott_a_nemet_teveseknek_salgotarjanbocsi, ha volt már.
több mint 11 éve
nem fognak, mert visszadobta Madrid..többé-kevésbé témába vág, Katalónia mikor voksol?Amadeus91
Kitért az Európán működő szélsőséges szakadár mozgalmakra is, melyek ebből a helyzetből erőt meríthetnek, aktivizálhatják magukat.Vrijbloed
Mindig jövőre
több mint 11 éve
.többé-kevésbé témába vág, Katalónia mikor voksol?
Kitért az Európán működő szélsőséges szakadár mozgalmakra is, melyek ebből a helyzetből erőt meríthetnek, aktivizálhatják magukat.Vrijbloed
több mint 11 éve
Tegnap az ESTÉ-ben elkaptam Nógrádi véleményét a helyzetről:Szerinte olyan folyamatok is elindultak, amit értelemszerűen már Putyin sem tud kezelni, és neki sem érdeke, hogy tovább fajuljon a helyzet.
Gondolok itt arra, hogy a genfi megállapodást a donecki szakadárok teljesen semmibe veszik.
Azért kicsit visszanyalna a fagyi, ha Lavrovék kérésére sem hagynák abba a harcokat, majd őszintén felháborodnának, hogy nem kapnak Putyinéktől már segítséget, pedig éppen "őértük csinálják" az egészet.
Kitért az Európán működő szélsőséges szakadár mozgalmakra is, melyek ebből a helyzetből erőt meríthetnek, aktivizálhatják magukat.
több mint 11 éve
Ki az orosz fan és mit imádnak?mert akkor a sok orosz fan is megkapná, amit annyira imád most. Jó lenne, én pedig bólogathatnék, hogy "ÉN BEZZEG megmondtam".Amadeus91Miért is?Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.önismétlés; remélem nem állnak meg Záhonynál.Amadeus91
Én nem tudom, hogy ennyire hogy lehet naivnak lenni... Hülye liberális iskola még mindig jól tartja magát ezek szerint,biztos nagyon népszerű.
A kérdésem: ha az oroszok szép lassan beszivárognak egész Kelet-Ukrajnába, meg fognak állni? Illetve meddig jöhetnek szép lassan egy esetleges háborút kockáztatva?
Mégis, ha Ukrajna NATO tag lenne: milyen szankciók érték volna már az oroszokat?Vrijbloed
Teljesen feleseges képzelgés azt gondolni hogy itt bármi komolyabb lesz, Putyin nem hülye, elveszi azt amit el lehet könnyen, ezen a világ mélységesen felháborodik aztán a kedélyek lenyugszanak és megy a világ tovább.JayB
több mint 11 éve
index.hu/gazdasag/2013/10/03/lazar_kicsinyes_pitianer_cikk_az_indexen/pedig még örülhetne is, hogy megint Vitya meg Felcsút van a középpontban, és nem az ő disznóságairól van szó HMVH-en...
Sokszor kérdezik tőlem, miért utálom ennyire ezt a hatalmat. Ha tőletek is megkérdezik, mutassátok meg a fent linkelt kis cikket. Hazudnak, lopnak, és akkor még ki is oktatják nagy pofával azokat, akik leplezik mindezt. Kicsinyes, gusztustalan nacsalnyikok ezek mind: egy lépésre vagyunk attól, hogy az újságírókat is sorra bebörtönözzék, mint Rákosiék. A gyomrom forog.berger90
több mint 11 éve
Ahhoz értelmes dolgokat kellene mondani, lehet több ilyen sikerélményed lennemert akkor a sok orosz fan is megkapná, amit annyira imád most. Jó lenne, én pedig bólogathatnék, hogy "ÉN BEZZEG megmondtam".Amadeus91Miért is?Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.önismétlés; remélem nem állnak meg Záhonynál.Amadeus91
Én nem tudom, hogy ennyire hogy lehet naivnak lenni... Hülye liberális iskola még mindig jól tartja magát ezek szerint,biztos nagyon népszerű.
A kérdésem: ha az oroszok szép lassan beszivárognak egész Kelet-Ukrajnába, meg fognak állni? Illetve meddig jöhetnek szép lassan egy esetleges háborút kockáztatva?
Mégis, ha Ukrajna NATO tag lenne: milyen szankciók érték volna már az oroszokat?Vrijbloed
Teljesen feleseges képzelgés azt gondolni hogy itt bármi komolyabb lesz, Putyin nem hülye, elveszi azt amit el lehet könnyen, ezen a világ mélységesen felháborodik aztán a kedélyek lenyugszanak és megy a világ tovább.JayB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
egy lépésre vagyunk attól, hogy az újságírókat is sorra bebörtönözzék, mint Rákosiék.berger90Igen, szerencsére még vannak olyan újságírók, akik dacolva a rájuk leselkedő veszéllyel és diktatúrával, elég bátrak ahhoz, hogy tegyék a dolgukat.
több mint 11 éve
index.hu/gazdasag/2013/10/03/lazar_kicsinyes_pitianer_cikk_az_indexen/Sokszor kérdezik tőlem, miért utálom ennyire ezt a hatalmat. Ha tőletek is megkérdezik, mutassátok meg a fent linkelt kis cikket. Hazudnak, lopnak, és akkor még ki is oktatják nagy pofával azokat, akik leplezik mindezt. Kicsinyes, gusztustalan nacsalnyikok ezek mind: egy lépésre vagyunk attól, hogy az újságírókat is sorra bebörtönözzék, mint Rákosiék. A gyomrom forog.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
mert akkor a sok orosz fan is megkapná, amit annyira imád most. Jó lenne, én pedig bólogathatnék, hogy "ÉN BEZZEG megmondtam".Miért is?Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.önismétlés; remélem nem állnak meg Záhonynál.Amadeus91
több mint 11 éve
Nem mondom, hogy az egekig ugrálok örömömben az orosz-ukrán helyzet miatt, de a szitu 2 szomszédos ország között durvult el. Kérdezem Amerika hány helyen ment a hadigépezettel tőle több ezer kilométerre lévő országba "rendet" tenni?Ez az egész a 2. vh-ig biztosan visszamegy, azóta meg a világ nagy része csak akkor hőzöng az amerikai hadigépezet ellen, ha éppen ő vagy az érdekszférája sérül. Putyint különösebben nem érdekelte mondjuk Irak (jó, nem támogatta nyilván, de annyira nem izgatta magát rajta), de mióta Obama megint Azerbajdzsánt piszkálja, már jobban izgul, Ukrajna meg ugye egyértelműen az "övé".
NB2
Amúgy is az a véleményem, hogy egy országot sokkal könnyebb a gazdasága révén tönkretenni, mint katonailag visszatámadni.NB2Csak az utóbbi SOKKAL nyereségesebb.

több mint 11 éve
Nem mondom, hogy az egekig ugrálok örömömben az orosz-ukrán helyzet miatt, de a szitu 2 szomszédos ország között durvult el. Kérdezem Amerika hány helyen ment a hadigépezettel tőle több ezer kilométerre lévő országba "rendet" tenni?Amúgy is az a véleményem, hogy egy országot sokkal könnyebb a gazdasága révén tönkretenni, mint katonailag visszatámadni.
Egy nem liberális gondolkodású haverom mondta, hogy egy hülye zs..ó lenyom egy entert és tönkremegy egy ország😊
több mint 11 éve
Miért is?Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.önismétlés; remélem nem állnak meg Záhonynál.Amadeus91
Teljesen feleseges képzelgés azt gondolni hogy itt bármi komolyabb lesz, Putyin nem hülye, elveszi azt amit el lehet könnyen, ezen a világ mélységesen felháborodik aztán a kedélyek lenyugszanak és megy a világ tovább.
több mint 11 éve
Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.önismétlés; remélem nem állnak meg Záhonynál.
több mint 11 éve
Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.ha Ukrajna NATO-tag lenne, akkor esetleg Putyin nem baszakodott volna velük. az már más kérdés, hogy oroszbarát kormányt esetleg be sem engedtek volna az ajtón. képzeld el, hogy amit hétfőn megbeszéltek a védelmi miniszterek ülésén, azt kedden már személyesen Putyinnak jelentik a Krasznaja Plósagyon...
több mint 11 éve
Egyszerűen hihetetlen azokat a nyilatkozatokat olvasni, amelyben kb nem hiszik még most se el, hogy mi zajlik, és csak kullognak az események után. Putyin meg röhög a markába, mert tudja, hogy most ő diktál mindent.Én nem tudom, hogy ennyire hogy lehet naivnak lenni... Hülye liberális iskola még mindig jól tartja magát ezek szerint,biztos nagyon népszerű.
Mégis, ha Ukrajna NATO tag lenne: milyen szankciók érték volna már az oroszokat?