NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért én szeretnék már egyszer befizetni arra az "eltűnne az összes cigány" opcióra, ha nem jön be, visszahívhatjátok őket.DubErről beszélek, ilyen opció nincs és nem is lehet (és akkor magán a felvetésen ne is moralizáljunk), aki ezt egyáltalán felveti, azzal nem foglalkozhat egy magát komolyan vevő ember - legalábbis a politikában - másként, mintsem agyhalottként, és ezért ilyen rossz az átlagos jobbik szavazó megítélése. Egyszerűen erről vitatkozni is már a józan ész és racionalizmus megcsúfolása

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszönöm szépen a személyeskedést, így legalább világos, hogy a nácizáson és a személyeskedésen kívül semmit nem tudsz. cartman023Ühüm. 727 poszton keresztül náciztam és személyeskedtem a politika topikban. Három dolog:
1) a nácizáshoz magamat idézném:
Nyilván költői túlzás lenácizni a JobbikotGyurma Pappa2) a személyeskedéshez: tényleg úgy gondoltam, hogy egy mezei troll vagy, de tévedtem. Az ostobát is visszavonom. Minden bizonnyal te vagy a világ egyik legkiegyensúlyozottabb embere, hiszen ha bármi olyannal találkozol, ami nem fér bele a világképedbe, egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Ez nyilván nagyon egyszerű és könnyű út a boldogsághoz.
3) Én nem a Jobbik miatt kelek ki magamból, hanem pl. miattad. Megint magamat idézném (nem szeretem, de kell):
Ezt is többször mondtam már: hiszem hogy helyük van a magyar politikai palettán, de arra gondolni, hogy valaha értelmes kormánypárt lesz belőlük vicces.Gyurma PappaEaglesmcnabb hsz-val vagy Dubbal pl. nem látsz engem személyeskedni vagy nácizni, hanem értelmesen elbeszélgetek velük.
Nyugodtan folytathattad volna a több hónapos hallgatásodat velem szemben, én is boldogabb lettem volna.cartman023Sokadik problémám a te boldogságod, de rá kellett jönnöm, hogy szórakoztató veled beszélgetni.
Mari néni meg azt látja, hogy a Jobbik egyáltalán tenni akar valamit a bűnözés felszámolásáért. Én értem, hogy szívügyetek a megélhetési bűnözés támogatása, de vidéken ezt máshogy gondolják.cartman023Aha. Leírtam, leírom mégegyszer: 1000 fős kisfaluba járok anyóst látogatni minden hónapban, ahol 80% cigány, erősen első kézből látom a problémákat. Nem a problémát vitatom, hanem a megoldást. Na erről majd később.
Szerintem nem a szobából beszélek kifele, mert én képzeld, helybe járok a "pofonokért". Amíg a Fidesz nem terelte be a teljes "munkanélküli" képzését állami kézbe, egy Pécs közeli alapítvány szervezésében 7 éven keresztül oktattam cigányokat, hogy számviteli asszisztens lehessen belőlük. 107 fiatalt tanítottam, 3 hónapon keresztül minden péntek d.u.-om és szombat d.e.-m elment rá, 7 éven át.Ma felhívtam az oktatás szervezőt, hogy van-e adatuk arról, hogy hol, miként dolgoznak a fiatalok, és tavaly év végi adata szerint 84-en ma is a szakmában vannak szerte az országban, 8-en elmentek külföldre (mert angolul is tanultak), a többiekről nem tud semmit. Szerintem lehet hogy többet tettem az integrációért, mint a Jobbik egésze.
És tudod mennyit kerestem vele? Pont semmit. Tavaly ráadásul, mi az önkéntes oktatók fizettük ki a vizsgadíjakat, mert arra már nem maradt pénze az alapítványnak.
Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023Aha. Ez olyan megoldás, mint a pushup melltartó: drága, szépnek látszik, de a valódi problémát nem oldja meg.
Elmondom mi a helyzet ezzel az "érpataki modellel": nézzük úgy, hogy tanár néni vagyok, az osztályomban van egy-két gyerek, aki rosszalkodik, mondjuk firkál a falra. Odamegyek, tarkón baszom, elveszem tőle a filcet, és megmondom neki: itt nem lesz firkálás, amíg én itt vagyok, mert én erős vagyok, de meg gyenge, és nekem vannak barátaim a tanári karban, aki szintén erősek, és ők is tarkón basznak. A gyerek nem is firkál az osztályteremben, de amikor hazamegy, vagy kimegy az utcára, esetleg átmegy egy másik terembe, ott már bizony nem hagyja abba.
Nézzünk egy másik megoldást, hívjuk "véletlenszerűen" kiválasztott magyar település alapján "cserdi modellnek": odamegyek a gyerekhez, és azt mondom neki: figyelj, adok a filc helyett a könyvet, "játssz" azzal fiam, látod én is azt csinálom. Vagy adok neki egy kalapácsot, gyere barkácsoljunk együtt, látod milyen szépet építettem én is. És a gyerek hazamegy és nem firkál, inkább olvas, barkácsol. És amikor lesz gyereke, nem azt fogja neki tanítani, hogy óvatosan törj be Érpatakon, mert jön a Gárda, hanem hogy olvass, mert akkor nem jön a tanári kar, és jól megvernek.
Őszintén kérdezem, minden Jobbik szavazótól, melyik a jobb megoldás? Ja, hogy az első látványos? Persze (mondjuk azt hagyjuk, hogy Gyöngyöspatán pl. az Oszi megítélt magának 800e jutalmat, meg ugye az iskolát a bírósági is elítélte szegregáció miatt, meg persze az érpatakiak ugyanúgy lopnak, csak épp más faluban). Hatékony hosszútávon? Közel sem.
Szerintem a második azért jobb megoldás, csak ahhoz türelem kell és idő. Azt meg a politikus nem ismeri, mert neki MA kell a pénzünk.

több mint 11 éve
...LecsóNem akarlak megbántani, de komolyan van, aki még mindig itt tart? Mondjál már egy országot, ahol sikeresen be tudtak illeszkedni a cigányok? Bárhol a világon ahol ők megjelennek, mindenhol rühellik őket mint a szart. Finnországtól kezdve, Kanadán át, Franciaországig. Nyilván ők is rasszisták és/vagy szar az oktatásuk és nincs munkahely se. Na hagyjuk már... Meg ez a szegénység duma... A két világháború után elég nagy szopórolleren volt az ország, érdekes módon mégse a lopásban-rablásban látta a megoldást a magyarság. Azért én szeretnék már egyszer befizetni arra az "eltűnne az összes cigány" opcióra, ha nem jön be, visszahívhatjátok őket. (A közmunka sem így megy ahogy írod, eleve nem 3 hónapig vannak, hanem 5-6, amit meghosszabbíthatnak nekik bárhányszor. Egyébként képzettségtől függően 50-65 ezer között kapnak készhez havonta)
több mint 11 éve
Banyek!!!Ez a cigányos rész elég durva, te valahol Pesten élsz valami gazdag helyen?😊 Politikusoktól szoktam ekkora ökörséget hallani. Te valami nagyon más világban élsz, illetve nem jársz nyitott szemekkel.
több mint 11 éve
A Jobbik legalább felveti azt a problémát, aminek a nevét a többi párt kiejteni sem meri.cartman023Nem lehet, hogy azért nem veti fel más párt ugyanazokat a problémákat, mert nem ugyanúgy látja? Nem azt látja problémának, amit a Jobbik? Te azt állítod be erényként, hogy a Jobbik legalább felveti a problémát. De mi van akkor ha ez olyan probléma, amit ő kreál, pont azért, hogy felvethesse?
Azt mondja a Jobbik, hogy probléma van a cigányokkal. Persze hogy van. Mindig lehet csinálni egy riportot, ahol egy cigány kirabol egy nem cigányt. A valóság ezzel szemben az, hogy nem cigány probléma van, hanem mély szegénység. Mo-n 750E cigány él, és legalább 2.5M (egyesek szerint 3M) ember él szegénységben. Ebből legalább annyi nem cigány él ugyanolyan körülmények között, legalább annyi nem cigány próbál bűnözésből megélni, mert nem talál más megoldást. Szociális krízis van, vagy lesz nagyon hamar, de erre az a válasz, hogy "cigánybűnözés". A szegénységnek, a bűnözésnek Mo-n cigány arca van, mert a politika azt ad neki, így nem kell szembesíteni a társadalmat azzal, hogy ez már róluk is szól. Nem, ez a cigányokról szól. Ha egy varászütésre eltűnne az összes cigány az országból, akkor sem szűnne meg az alap probléma. Az egyszeri jobbikos meg nézne mint a vettmalac, hogy most akkor mi van?
Az alap probléma ezzel szemben az, hogy Mo-n nincs elég munkahely. Az állam nem tud munkahelyet teremteni, kár ebben bízni, nincs saját pénze, az adófizetők pénzét meg nem költheti arra, mert kell bölcsire, rendőrre, meg orvosra (meg stadionra) A közmunka nem munkahely, hanem szociális rendszer része, az hogy cserébe reszifórumot rendez be a közmunkás, annak lehet pozitívuma, (a cigány is felkel, elmegy, stb, nem vitatom) de ettől ez még nem munkahely. Ráadásul max 3 hónapig tart. Egy munkahelynek legalább annyi kritériumot kellene teljesítenie, hogy olyan megélhetést biztosítson a munkásnak, amiből napról napra munkaképes állapotban tudja magát tartani. Lássuk be, ez nehéz havi 3*47E/12 mínusz adó-ból.
Munkahelyet a tőke tud teremteni, amit a tőkés befektet, keresve a megtérülését. De Mo elvesztette a tőkevonzó képességét, ez sok apró, egymásra rakódó okra vezethető vissza. Gazdaság politika, oktatás, (felnőtt is!), adórendszer, eü, stb. Beruházásokra lenne szükség, amiből munkahely lesz. Ezzel szemben a Jobbik a külföldi tőke ellen uszít, és a nemlétező magyar tőkétől várja a megoldást. Hol van a magyar tőkés? Hány van belőle? 5? 10? Egy német konszern több értéket állít elő egy év alatt, mint a teljes magyar GDP. Akkor miről beszélünk? Még egy szaros felcsúti stadiont is adóforintokból kellett megépíteni, mert nem volt annyi haver, hogy összedobták volna rá a pénzt. Illetve összedobták, csak közpénzből. Így nekem is menne...
A Jobbik nem a valódi problémát veti fel, hanem a valódi problémát átértelmezi, más köntöst húz rá, mert úgy könnyebb eladni a népnek. Nem lehet, hogy azért nem sikerült megoldani a roma integrációt, mert ez valójában nem is integrációs feladat? Ezek a cigányok itt élnek több száz éve. Nem arról van szó, hogy egy cigány idecsöppent, és meg kell tanítani nem cigányul élni, hanem a szegénységben élő embereknek munkát kellene adni, a gyerekét meg tanítani kellene. Más a kúltúra, mások a szokások, de ilyen alapon a tótokat meg a szlávokat is folyamatosan integrálni kellene...
A szent magyar földről meg ne is beszéljünk. Hagy kérdezzem már meg, ha egy külföldinek bérbe adjuk a földet, mit csinál vele? Összefogja a négy sarkát, és hazaviszi? Vagy esetleg megműveli? Termel rajta? Kinek a földje áll parlagon mostanában az országban? Az osztrák, holland gazdáé, vagy a magyaré? Nem tudunk hatékonyan, tehát versenyképesen gazdálkodni. Erről is az EU tehet? Vagy a terület alapú támogatást valahogy jobban kellene felhasználni? Kinek kellene ez a sok magyar föld itthon, ha nem járna mellé 60 rongy hektáronként a gonosz EU-tól? Pénz kellene, meg szaktudás. Kishantost persze beszántjuk, mert az működik 20 éve, meg munkát ad 18 embernek. De kell a 60 rongy, bio élelmiszert meg termeljen a geci német. De ez már inkább Sobrinak szól...
több mint 11 éve
nekem erről az jut eszembe, emlékszem anyával vesztem össze valami apró-cseprű szar dolgon, szóval semmi komoly, és odavágtam, hogy "majd én másképp fogom nevelni a gyerekem, ha lesz", mire elmosolyodott és csak annyit mondott, hogy "annak idején én is ezt mondtam, meg általában mindenki ezt mondja".Lehet mondani hogy "biztos hogy szar lesz a jobbik, mert voltam lakossági fórumon és hülyeségeket beszéltek stb" de az a szomorú hírem van hogy biztosan állítani nem lehet, mivel még nem votlak hatalmon, ettől kezdve minden csak FELTÉTELEZÉS. AZ viszont hogy a fidesz és az mszp szar lesz az TÉNY. eaglesmcnabbAz biztos, hogy elméleti kormányzásban a jobbik magasan a legjobb, csak apró bökkenő, hogy az idealizmusnak nem sok köze van a valós problémamegoldáshoz. Persze a "majd mi máshogy csináljuk" lózung hajtogatása (bár mindenki így kezdte, kevés lehet az olyan politikus, aki úgy nőtt fel, hogy "én most megmutatom, mennyit is lehet lopni az államkasszából") karöltve pár kényes kérdés felvetésével bőven elég a széles támogatói bázishoz. A nagytőkések (értsd az ő olvasatukban zsidók) és a cigányok személyében ellenségképet se volt nehéz felállítani, és ami igazán mutatja, hogy mennyit is érnek, hogy négy parlamenti év után még mindig itt tartunk.baggio
több mint 11 éve
Én nem mondtam, hogy szerintem agyhalott vagy, annyit mondtam, hogy egyesek azért hihetnek annak, mert ilyeneket írsz.A Jobbik legalább felveti azt a problémát, aminek a nevét a többi párt kiejteni sem meri.
De lehet hogy tévedek, és másért tartanak annak.
De látom, nem érted a lényegét annak, amit írtam, leírom másként:
Trutykó azért volt szemléletes, és ugyanakkor nem ide illő, mert ő egy olyan ember, aki felkap egy hírt vagy eseményt, csámcsog rajta egy jót, majd eléd köpi, hogy ezt edd meg baszod... Aztán az emberek meg is kajálják. De ha megkérdezed, hogy mit kellene csinálni, akkor az a válasza hogy öljük meg, kergessük el. Pont, mint a Jobbik.
Ezzel a videóval te is csak a problémát veted fel, mint általában a szélsőjobb. Mindenki tudja, hogy van probléma, hogy emberek szarul élnek, bűnöznek, hogy kirabolják őket, hogy félnek, stb. Ezt nem kell ilyen fasza videókkal prezentálni.
Ha elvek mentén szavaznál a jobbikra, nem protestből, akkor el tudnád mondani, hogy hogyan képzeled el a megoldását ennek vagy annak a problémának. Nem azt írtad volna az utolsó bekezdésben, hogy húzzanak el a picsába, az én hazám, nehogy már én alkalmazkodjak... Rossz hírem van, mindenkinek alkalmazkodni kell... Nekik is ,neked is. Ezért élünk társadalomban. És ezért nehéz megoldani ezeket a problémákat.
Az a bizonyos mondatom lehet, hogy leírja a fideszt, de az a fideszt minősíti, nem engem. Annyit akartam vele érzékeltetni, hogy nem fogok soha a jobbikra szavazni, mert nem látom esélyét, hogy európai módon, az országnak nem kárt okozva tudnának kormányozni.Lecsó
Ezt a problémát Európában jelenleg senki sem tudta megoldani, elképzelések vannak, de eredményeket egyik ország sem tud felmutatni a roma-integrációban.
több mint 11 éve
Az elmúlt néhány oldal hozzászólásai tökéletesen megmutatják, hogy ebben az országban még jó hosszú ideig nem lesz társadalmi béke köszönhetően fantasztikus pártjainknak.
több mint 11 éve
Lehet mondani hogy "biztos hogy szar lesz a jobbik, mert voltam lakossági fórumon és hülyeségeket beszéltek stb" de az a szomorú hírem van hogy biztosan állítani nem lehet, mivel még nem votlak hatalmon, ettől kezdve minden csak FELTÉTELEZÉS. AZ viszont hogy a fidesz és az mszp szar lesz az TÉNY. eaglesmcnabbAz biztos, hogy elméleti kormányzásban a jobbik magasan a legjobb, csak apró bökkenő, hogy az idealizmusnak nem sok köze van a valós problémamegoldáshoz. Persze a "majd mi máshogy csináljuk" lózung hajtogatása (bár mindenki így kezdte, kevés lehet az olyan politikus, aki úgy nőtt fel, hogy "én most megmutatom, mennyit is lehet lopni az államkasszából") karöltve pár kényes kérdés felvetésével bőven elég a széles támogatói bázishoz. A nagytőkések (értsd az ő olvasatukban zsidók) és a cigányok személyében ellenségképet se volt nehéz felállítani, és ami igazán mutatja, hogy mennyit is érnek, hogy négy parlamenti év után még mindig itt tartunk.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem hülyéztelek le, mert jobbikos szavazó vagy. Azt találtam furcsának, hogy ha valaki harmadjára is szavaz egy politikai irányzatra, az hülye, aki meg csak azért szavaz valakire, mert ő még nem volt, az okos.Most tényleg?"agyhalott jobbikosok" gyönyörű általánosítás. Bár megvallom őszintén...eaglesmcnabbEbben a hozzászólásodban minden benne volt, amiért egyeseknek megfordul a fejében, hogy talán tényleg agyhalott a jobbikosok többsége.
Te protest szavazó vagy, de kikéred magadnak az agyhalott jelzőt, ugyanakkor lenézed azt, aki elvei mentén szavaz jobb vagy baloldalra.Lecsó
Elkezdik itt a fórumon a Jobbik szavazóit lehülyézni, az a Jobbikos szavazóknak persze kötelességük ezt eltűrni, mert az van, amit a "demokraták" mondanak, más álláspont nincs.
De persze ha a Jobbikosok visszakérdeznek, hogy mégis ki a hülye, akkor már felzúdulás van, csapkodjuk az asztalt, hogy ők hogy mernek ilyen dolgokat mondani.cartman023
Én örülök, ha itt normális jobbikos szavazók elmondják, hogy hogyan látják a dolgokat. Ettől még nem fogok velük egyetérteni, de próbálom őket megérteni.
Hogy egy híres zsidót idézzek:
"Annyira vagyok demokrata, hogy ugyan semmiben nem egyezik a véleményünk, de bármit megtennék azért, hogy elmondhasd"
több mint 11 éve
Én nem mondtam, hogy szerintem agyhalott vagy, annyit mondtam, hogy egyesek azért hihetnek annak, mert ilyeneket írsz.De lehet hogy tévedek, és másért tartanak annak.
De látom, nem érted a lényegét annak, amit írtam, leírom másként:
Trutykó azért volt szemléletes, és ugyanakkor nem ide illő, mert ő egy olyan ember, aki felkap egy hírt vagy eseményt, csámcsog rajta egy jót, majd eléd köpi, hogy ezt edd meg baszod... Aztán az emberek meg is kajálják. De ha megkérdezed, hogy mit kellene csinálni, akkor az a válasza hogy öljük meg, kergessük el. Pont, mint a Jobbik.
Ezzel a videóval te is csak a problémát veted fel, mint általában a szélsőjobb. Mindenki tudja, hogy van probléma, hogy emberek szarul élnek, bűnöznek, hogy kirabolják őket, hogy félnek, stb. Ezt nem kell ilyen fasza videókkal prezentálni.
Ha elvek mentén szavaznál a jobbikra, nem protestből, akkor el tudnád mondani, hogy hogyan képzeled el a megoldását ennek vagy annak a problémának. Nem azt írtad volna az utolsó bekezdésben, hogy húzzanak el a picsába, az én hazám, nehogy már én alkalmazkodjak... Rossz hírem van, mindenkinek alkalmazkodni kell... Nekik is ,neked is. Ezért élünk társadalomban. És ezért nehéz megoldani ezeket a problémákat.
Az a bizonyos mondatom lehet, hogy leírja a fideszt, de az a fideszt minősíti, nem engem. Annyit akartam vele érzékeltetni, hogy nem fogok soha a jobbikra szavazni, mert nem látom esélyét, hogy európai módon, az országnak nem kárt okozva tudnának kormányozni.
több mint 11 éve
chvs
86
durva, hogy akiknek leginkább adok itt a véleményére, és intelligens, komolynak tűnő emberek, azok teljesen kivetkőznek magukból, ha a jobbikról kell véleményt formálni.
több mint 11 éve
Mindenkinek joga van leírni a véleményét.Persze az benne van a pakliban, hogy ha valaki leírja a véleményét, akkor bárki más is leírhatja a véleményről a véleményét, majd akárki a véleményről írt véleményről alkotott véleményét, és így tovább a végtelenségig.
Tehát joga mindenkinek van véleménytnyílvánítani, még egy ostoba jobbikosnak is.
Sőt, én direkt őket kérdeztem, hogy elégedettek e a 23 mandátummal, vagy sem.
Jobbikos politikai elemzőt nem láttam, jobbikos ismerősöm nincs, a kuruc.infot olvasgatva okosabb nem lettem a témában, ezért gondoltam, hogy itt tekintenék bele az agyhalál hétköznapjaiba, hisz attól, hogy a Jobbik egy rasszista párt, én is azt hittem, hogy egymillió szavazója, és azok közül az a néhány, aki ide is ír, nem lehet mind ugyanolyan retardált, mint az a szerep, amit a Jobbik felvállalt. Mondjuk eddig ez nem igazolódott, dehát nem szokásom egykönnyen feladni, így szívesen olvasom még a vélemények hömpölygését, hátha árnyalódik a bennem lévő kép.
Szóval "demokrata"ként maradok továbbra is kiváncsi arra, hogy most akkor "jó e jobbikosnak lenni, vagy sem?", engem nem zavar ha eközben mindenféle mellékszálak keletkeznek, vagy félreértelmezések is előbukkannak, majd kiválogatom a búzát az ocsúból.
több mint 11 éve
Most tényleg?"agyhalott jobbikosok" gyönyörű általánosítás. Bár megvallom őszintén...eaglesmcnabbEbben a hozzászólásodban minden benne volt, amiért egyeseknek megfordul a fejében, hogy talán tényleg agyhalott a jobbikosok többsége.
Te protest szavazó vagy, de kikéred magadnak az agyhalott jelzőt, ugyanakkor lenézed azt, aki elvei mentén szavaz jobb vagy baloldalra.Lecsó
Elkezdik itt a fórumon a Jobbik szavazóit lehülyézni, az a Jobbikos szavazóknak persze kötelességük ezt eltűrni, mert az van, amit a "demokraták" mondanak, más álláspont nincs.
De persze ha a Jobbikosok visszakérdeznek, hogy mégis ki a hülye, akkor már felzúdulás van, csapkodjuk az asztalt, hogy ők hogy mernek ilyen dolgokat mondani.
több mint 11 éve
mi volt benne a mondatomban amiért szerinted agyhalott vagyok? igazán érdekelne. a linknek meg nem tvrtko a lényege, hanem az hogy szarni nem mehet ki az öregasszony, mert mire kitörli a seggét üres a hűtő. Mert más, életerős, munkaképes emberek elveszik tőle. Ez aztán a 21. századi európa. szép kilátások. És ez csak a kezdet.
sajnálom hogy neked tvrtko volt a lényeg a videóból./ Amúgy ki nem állhatom azt az embert, de ez tényleg mellékes./
az meg hogy mi volt a lakossági fórumon nem tudom, nem voltam ott, a több mint 80 oldalas programból meg nyugodtan kiírhatod hogy mi a fasiszta, náci. Mondjuk a jobbiknak volt programja legalább. ÉS őket nevezik komolytalannak. Az én szememben az komolytalanabb aki annyira se méltat hogy programot írjon.
"ezek milyen faszán kormányoznak, hiszen nem is azt csinálják, amivel kampányoltak, hanem teljesen mást", ez a mondatod emg telejsen leírja a fideszt,ha jól emlékszem a 2010es plakátokon rajta volt az ingyenes felsőoktatás 😀
de fölösleges a karaktereket pazarolni, aki szemében agyhalott a jobbik és fasiszta azt úgyse én fogom meggyőzni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
"agyhalott jobbikosok" gyönyörű általánosítás. Bár megvallom őszintén...eaglesmcnabbEbben a hozzászólásodban minden benne volt, amiért egyeseknek megfordul a fejében, hogy talán tényleg agyhalott a jobbikosok többsége.
Te protest szavazó vagy, de kikéred magadnak az agyhalott jelzőt, ugyanakkor lenézed azt, aki elvei mentén szavaz jobb vagy baloldalra.
az a szomorú hírem van hogy biztosan állítani nem lehet, mivel még nem votlak hatalmon, ettől kezdve minden csak FELTÉTELEZÉS.eaglesmcnabbTudod azért mondják el a pártok, hogy mit szeretnének csinálni hatalmon, hogy el lehessen dönteni, akarjuk vagy nem akarjuk. Fejlettebb országokban ezt komolyan veszik, nálunk kevésbé. Ezért még lehetne nálunk a Jobbik is űberfasza, és lehet, minden jobbos és balos elismerően csettintene, hogy "ezek milyen faszán kormányoznak, hiszen nem is azt csinálják, amivel kampányoltak, hanem teljesen mást", de lássuk be, hogy ennek igen kicsi az esélye.
El kéne gondolkozni azon hogy a magyarságnak van-e szüksége a kisebbségre, vagy a kisebbségnek a magyarságra. Mert ha ez utóbbi, akkor nem nekünk kéne alkalmazkodni hozzájuk, hanem nekik hozzánk. És ha nem tetszik el lehet menni. De ne nekünk kelljen már a saját hazánkbóleaglesmcnabbNa ez a bekezdés meg igazán szép.
Képes vagy idelinkelni egy bulvártrutykó hírt? Aztán ezzel mit kezdjünk? Ettől már csak egy Frei Tamás riport lett volna cikibb...
Trutykó végigfröcsögte a netet, sírt a halálbüntetésért, mikor szegény Szita Bencét megölte a két kretén.
Az anyjuk a magánéleti problémáinak megoldását abban látta, ha megöli a gyerekét, Trutykó meg a társadalom problémáinak megoldását abban látta, ha megöli a gyilkosokat. Akkor kérdezem, hogy miben is különbözik tőlük?
Tényleg ez lenne a megoldás? Akivel gond van, az takarodjon, vagy dögöljön meg?
Biztos tanulál történelmet. Ez a középkor barátom...
több mint 11 éve
"agyhalott jobbikosok" gyönyörű általánosítás. Bár megvallom őszintén nem érzem magam annak. 😊Szerintem emg az az agyhalott aki 3-adjára szavazott az mszp-re meg a fideszre.
3-adjára. aláírom hogy beleesek egyszer a gödörbe egyszer... És hogy másodjára is, de ha valaki harmadjára is beleesik ugyanabba a gödörbe akkor ott a toronyban kurva nagy baj lehet. És ezek szerint van is. Akkor ki az agyhalott? aki 3-szor ugyanarra a bizonyítottan szarra szavaz(márpedig a lakoság nagyrésze az mszp-fidesz duóra szavazott), vagy akinek van annyi esze hogy nem a NYILVÁNVALÓAN szarra szavaz?
Lehet mondani hogy "biztos hogy szar lesz a jobbik, mert voltam lakossági fórumon és hülyeségeket beszéltek stb" de az a szomorú hírem van hogy biztosan állítani nem lehet, mivel még nem votlak hatalmon, ettől kezdve minden csak FELTÉTELEZÉS. AZ viszont hogy a fidesz és az mszp szar lesz az TÉNY.
www.youtube.com/watch?v=OkEOZDu0f8A
nem érdekel hog cigány vagy magyar vagy akárki,nem csak a cigány bűnözik, ez egyértelmű, DE amíg magyarországon ez emgtörténhet, addig én nem fogok másra szavazni.
lábjegyzet: Talán sokaknak hihetetlenül hangzik, hogy Vannak olyan emberek akiknek nem az a legfontosabb mint az 5. kerületi nyíltan meleg ismerősömnek aki a jobbik ellen bíztat mindenkit, hogy megszólja az embert hogy hogy képes utcán túracipőben járkálni, hanem az hogy a kínkeservesen összekuporgatott pénzét ne vegyék el mások.
fasisztának nem nevezném magam, a feketéket kifejezetten csipázom, a zsidókkal sincs bajom, a cigányoakt sem utálom, de valahol egyetértek Putyin szavaival:
El kéne gondolkozni azon hogy a magyarságnak van-e szüksége a kisebbségre, vagy a kisebbségnek a magyarságra. Mert ha ez utóbbi, akkor nem nekünk kéne alkalmazkodni hozzájuk, hanem nekik hozzánk. És ha nem tetszik el lehet menni. De ne nekünk kelljen már a saját hazánkból
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Jobbik egy, az emberek számára fontos problémát feszeget. Az, hogy nekik ennyi szavazójuk van, köszönhető annak, hogy magával a problémával senki nem foglalkozik komolyan (ahogy gyurma is írta nem is igazán érdekük). A mainstream média pedig a Jobbik látványos ignorálásával, illetve az átlagemberek számára nem olyan súlyú dolgok felnagyításával (szobor-ügy) csak plusz szavazatokat hoz nekik.Arról se feledkezz meg hogy mennyi fiatal támogatja őket, akik nem feltétlenül magával a jobbikkal szimpatizálnak, csak elegük van a töketlen baloldalból, a fidesz pedig nagy ívben tesz a fiatalokra.
Amennyiben valakik foglalkoznának a Jobbik által felvetett kérdésekkel (főleg azzal az eggyel), a támogatottságuk látványosan lecsökkenne és utána lehetne (többé-kevésbé) jogosan nácizni. Mert az nyilvánvaló, hogy Mo-n nincs egymillió náci.
Az persze más kérdés, hogy ez vagy az kinek az érdeke.zinedine5
több mint 11 éve
A Jobbik egy, az emberek számára fontos problémát feszeget. Az, hogy nekik ennyi szavazójuk van, köszönhető annak, hogy magával a problémával senki nem foglalkozik komolyan (ahogy gyurma is írta nem is igazán érdekük). A mainstream média pedig a Jobbik látványos ignorálásával, illetve az átlagemberek számára nem olyan súlyú dolgok felnagyításával (szobor-ügy) csak plusz szavazatokat hoz nekik.Amennyiben valakik foglalkoznának a Jobbik által felvetett kérdésekkel (főleg azzal az eggyel), a támogatottságuk látványosan lecsökkenne és utána lehetne (többé-kevésbé) jogosan nácizni. Mert az nyilvánvaló, hogy Mo-n nincs egymillió náci.
Az persze más kérdés, hogy ez vagy az kinek az érdeke.
több mint 11 éve
Abban viszont igaza van, hogy attól mert van egy, kettő, akárhány jobbikos polgármester, attól még egyáltalán nem biztos, hogy magát a jobbikot és a programját támogatják a szavazóik.A másik irányból sem érdemes összekeverni az önkormányzati és az országgyűlési választásokat.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Szerintem ne keverjük a parlamenti és az önkormányzati választást, teljesen más a kettő, ennyire nem lehet leegyszerűsíteni. Az meg, hogy Vonát idehoztad, szép kanyar.Érpatakon elvileg független jelölt a polgármester.Ömm, ez milyen választás is volt?valóban.Nem.cartman023Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023el is bukták mind a kettőt, nem?Amadeus91
az érpataki körben 202:51-re, a gyöngyöspataiban 510:154-re verték meg a komenistákat, miközben a problémákat nem megoldó narancsbőrösök megalázó 282, illetve 555 szavazatos eredmény hoztak ugyanitt. még szerencséjük, hogy nem Vona indult a Jobbik színeiben, mert ő aztán halomra nyerte volna magát.
oh wait...slowmotion
Mert ha önkormányzati, akkor szólhattak volna.cartman023
Gyöngyöspatán valóban jobbikos (megelőzte a sok független jelöltet, ja), de októberben kiderül, hogy marad-e. az viszont szerintem több, mint jelzésértékű lehet, hogy a jobbikos polgármestert megválasztják, de a jobbik pártelnöke alulmarad a három települési választókörben.
ha a jobbik miatt lett polgármester a polgármester, akkor az országos választásra nem hiszem, hogy egy másik párt jelöltje csábítóbb lehetőséget nyújtana. ha nem a jobbik, hanem a személye miatt lett polgármester a polgármester, akkor nincs értelme a jobbik programjának a térnyeréséről beszélni, mert akkor nem a cigánybűnözés ellen szavaztak, hanem a szomszéd Oszira.slowmotion
több mint 11 éve
Érpatakon elvileg független jelölt a polgármester.Ömm, ez milyen választás is volt?valóban.Nem.cartman023Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023el is bukták mind a kettőt, nem?Amadeus91
az érpataki körben 202:51-re, a gyöngyöspataiban 510:154-re verték meg a komenistákat, miközben a problémákat nem megoldó narancsbőrösök megalázó 282, illetve 555 szavazatos eredmény hoztak ugyanitt. még szerencséjük, hogy nem Vona indult a Jobbik színeiben, mert ő aztán halomra nyerte volna magát.
oh wait...slowmotion
Mert ha önkormányzati, akkor szólhattak volna.cartman023
Gyöngyöspatán valóban jobbikos (megelőzte a sok független jelöltet, ja), de októberben kiderül, hogy marad-e. az viszont szerintem több, mint jelzésértékű lehet, hogy a jobbikos polgármestert megválasztják, de a jobbik pártelnöke alulmarad a három települési választókörben.
ha a jobbik miatt lett polgármester a polgármester, akkor az országos választásra nem hiszem, hogy egy másik párt jelöltje csábítóbb lehetőséget nyújtana. ha nem a jobbik, hanem a személye miatt lett polgármester a polgármester, akkor nincs értelme a jobbik programjának a térnyeréséről beszélni, mert akkor nem a cigánybűnözés ellen szavaztak, hanem a szomszéd Oszira.
több mint 11 éve
Ömm, ez milyen választás is volt?valóban.Nem.cartman023Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023el is bukták mind a kettőt, nem?Amadeus91
oh wait...slowmotion
Mert ha önkormányzati, akkor szólhattak volna.
több mint 11 éve
valóban.Nem.cartman023Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023el is bukták mind a kettőt, nem?Amadeus91
oh wait...
több mint 11 éve
Nem.Aki szerint a Jobbik nem képes a problémák megoldására, annak ajánlom Érpatakot és Gyöngyöspatát megtekintésre, a meleg szobából való nácizás helyett.cartman023el is bukták mind a kettőt, nem?Amadeus91