Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...
több mint 11 éve
Ez a Kucsák-Kunhalmi tuti újra lesz számolva... szóval jobb lenne, ha BAZ 2-ben eldöntenék a 2/3-ot a srácok.. és hátha, könnyebben elereszti akkor ezt a körzetet is a Fidesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90egyelőre úgy néz ki, hála az égnek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90Szerintem nem húzza be.
több mint 11 éve
Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90Ezt már nem is kell feltételes módba tenni szerintem.
több mint 11 éve
Ha a nagymuter is itt számolt, akkor tényleg lassúak, mert innen még nem érkezett be az eredményigen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapa134
kristof
több mint 11 éve
én tudom, amúgy sziasztok.igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊szaba
fasza lesz azt látni, hogy Vitya úgy interpretálja a választást, hogy megint egyértelműen az ország többsége kinyilvánítja, hogy ezt az irányt akarja - miközben úgy vesztettek 700e szavazatot meg tíz százalékot, mint a pinty, és az emberek kevesebb, mint a fele akarja őket.
több mint 11 éve
Varga László vezet baz2ben 😊mustainede nem is kicsivel!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapa134
amúgy lehet azért ilyen lassú a feldolgozás, mert nagyanyám is épp ott számol szavazatot, fél hatra kellett mennie, szerintem azóta kétszer elaludt 😀
nemha jól tudom ez a BAZ02, a szavazatomról meg annyit, hogy most, ilyen tét mellett másként döntenék sztemkristofA bennem lakó Csernus doktor azt mondja, hogy ez a fideszre ment :patapapa
több mint 11 éve
Legszűkebb=a környéken lakók által leadott 700 érvényes szavazatEz hol lehet nézni? Feltöröd a rendszert?szabaAkkor hogy talált oda? 😉igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊szaba
Most nézegetem a legszűkebb lakókörnyezetem pártpreferenciájátatapapa
több mint 11 éve
lol, ha még egy hely kellene és akkor Miskolcon múlna a 2/3-ad ha jól nézemGyurma Pappameg a pesti 18-as körzet, ez a 2 dönti el, hogy meglesz-e a kétharmad
több mint 11 éve
A bennem lakó Csernus doktor azt mondja, hogy ez a fideszre ment :pha jól tudom ez a BAZ02, a szavazatomról meg annyit, hogy most, ilyen tét mellett másként döntenék sztemkristofHányas szavazókör volt? Meglessük a szavazatod? 😊atapapaMiskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊kristof
több mint 11 éve
lol, ha még egy hely kellene és akkor Miskolcon múlna a 2/3-ad ha jól nézem

több mint 11 éve
Ez hol lehet nézni? Feltöröd a rendszert?Akkor hogy talált oda? 😉igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊szaba
Most nézegetem a legszűkebb lakókörnyezetem pártpreferenciájátatapapa
több mint 11 éve
Most az update után Varga László érezheti magát nyeregben. Kár, hogy pont ott a leglassabb a dolgozás, ahol legizgibb.
több mint 11 éve
Rágalom!!! 18-as!igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊szaba
Miskolcon közben: 13-37 (1-2 és a 2-3 között)
több mint 11 éve
Akkor hogy talált oda? 😉igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊szaba
Most nézegetem a legszűkebb lakókörnyezetem pártpreferenciáját
több mint 11 éve
igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapaAmit senki nem jegyez meg, hogy mi a száma. 😊
több mint 11 éve
igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazókörha jól tudom ez a BAZ02, a szavazatomról meg annyit, hogy most, ilyen tét mellett másként döntenék sztemkristofHányas szavazókör volt? Meglessük a szavazatod? 😊atapapaMiskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊kristof
több mint 11 éve
Te vagy a 2 ember egyike aki az MRPP-re szavazott? :# %/ha jól tudom ez a BAZ02, a szavazatomról meg annyit, hogy most, ilyen tét mellett másként döntenék sztemkristofHányas szavazókör volt? Meglessük a szavazatod? 😊atapapaMiskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊kristof
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha jól tudom ez a BAZ02, a szavazatomról meg annyit, hogy most, ilyen tét mellett másként döntenék sztemHányas szavazókör volt? Meglessük a szavazatod? 😊atapapaMiskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊kristof
több mint 11 éve
Négy év csudimóka jön, ha Fodor ezt a bullshitet fogja leadni, és hát mi mást adna.
Mindig jövőre