Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Pesten a 18-as nem fog már feljebb menni? 97,36-nál még kúszhatna...mi itt jól elpoénkodunk, de a 2 illetőnek azért milyen rohadt éjszakája lesz😊 4 nyüves szavazat!!!
több mint 11 éve
133/199 az 66.83%. Ha a kétharmados törvények nem kétharmad+1 szavazatosak, akkor ez elég, nem?Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90134 kell, nem? 133 nem elég
csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
több mint 11 éve
133Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90134 kell, nem? 133 nem elég
csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
több mint 11 éve
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90Kezdj el kalkulálni néhány határon túli szavazattal is, mielőtt nagyobb izgalomba jönnél 😊
Amúgy tök mindegy, hogy van-e kétharmad, vagy nincs.
több mint 11 éve
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90134 kell, nem? 133 nem elég
csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Gratulálok, ez minőségi volt. Azért remélem majd tudsz aludni..Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...slowmotion
Amíg ilyenek a demokraták, addig mindig lesz helye a radikalizmusnak..
több mint 11 éve
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90be optimista; ha belebuknak ezek a *nemtudommik* a következő ciklusba, akkor nem lesz kire mutogatni 😊
több mint 11 éve
pedig ledózerolhatnák itt a József Attila Gimit, és akkor két legyet ütnének egy csapásra.egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotionnem kaptok stadiontAmadeus91
nem csak stadiont tudnának építeni, hanem még az oktatáson is tovább tudnának spórolni.
több mint 11 éve
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ott száradna le a faszom helyben. ki nem állhatom a műnőket.azé lenne pillanat amikor jöhetne így😊aki tulipánt rajzol a szavazólapra,nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...slowmotion
annak a Voksán Virág lesz!
én kérek elnézést😊NB2
| feketejuk.hu/public/pictures/pages/1672_9250195_9f60963ad19916923f442bbc59b1e640_l.jpeg | NB2
több mint 11 éve
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotionAlap. Aztán behintik sóval, és még kitudja mi történhet
több mint 11 éve
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotionújbuda is gone.
több mint 11 éve
azé lenne pillanat amikor jöhetne így😊aki tulipánt rajzol a szavazólapra,nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...slowmotion
én kérek elnézést😊NB2
| feketejuk.hu/public/pictures/pages/1672_9250195_9f60963ad19916923f442bbc59b1e640_l.jpeg |
több mint 11 éve
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotionnem kaptok stadiont
több mint 11 éve
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?
több mint 11 éve
"Fodor arról beszél, hogy támogatottság nélküli pártok is indultak a versenyben"eaglesmcnabb in 3...2...1...
😀Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 11 éve
"Fodor arról beszél, hogy támogatottság nélküli pártok is indultak a versenyben"😀
több mint 11 éve
aki tulipánt rajzol a szavazólapra,nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...
én kérek elnézést😊NB2
több mint 11 éve
ja, meg az lesz még a szép, amikor a rezsiháború generálisát a saját földijei vágják pofán.akkor most nem lesz újabb csökkentés, hadd szívjanak a büdös prolik?
több mint 11 éve
Dr. Varga László MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP 192igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapa134
kristof
Pakusza Zoltán JOBBIK 186
Sebestyén László FIDESZ-KDNP 177
Mile Lajos LMP 21
Viszont listán jobban szerettétek a Fideszt, mint a jobbikot
több mint 11 éve
meg én havi hatvannal, diákhitellel. amúgy az a vicces, hogy ennél beljebb nem is lehetnénk az első kerületben, és a múltkor úgy basztuk ki közös erővel a fideszes agitátort, hogy Felcsútig szaladt ijedtében. Ellenzéki nyuggerház, yeah! 😊Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...slowmotion
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mondjuk látszik, hogy mennyire akarta azt a körzetet a Fidesz, hiszen Rogán nagyon szerette a polgármesteri posztját, és mégis rávették, hogy menjen be a Parlamentbe.Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...slowmotion
több mint 11 éve
aki tulipánt rajzol a szavazólapra,annak a Voksán Virág lesz!
én kérek elnézést😊