Politika

64 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
nagyon vicces lesz egy pódiumon látni Orbán olyan nagy demokrata államférfiakkal mint Putyin és Kim Dzsongun.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
LOL, ez jó 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bayer Zsoltot olvassák háromezren. Meg talán még másik 2-3 ezer aki élvezi ha szörnyűlködhet. 😊 Úgyhogy Bayer akkor sem a konzervatív választóknak írna, ha maradt volna ilyen a Fidesz táborában mára.
peterk2005
A FB ma fizetett hirdetésben dobta fel a második helyre a falamon a zsóti cikkét. Ha nekem, akkor másnak is. Csak mondom a 2-3 ezerhez.Gyurma Pappa
Én ezen a fórumon is kezdetek óta itt vagyok, de most se tudom megmondani, hogy volt-e valaha fizetett hirdetés. 😀 (Monduk én a filmek közötti reklámokat is kb. abban a percben felejtem el, ahogy lementek, szóval lehet, hogy másokra jobban hatnak az ilyen FB reklámok. Én immunis vagyok.)

Az viszont vicces, hogy ugyanez a zsóti mit írt 2007-ben Putyinról (és Gyurcsányról):
"Oroszoknak lefeküdni energiaügyben, Putyintól ájultan elalélni és félni: gyurcsányság. Utóbb Nyugaton az egészet letagadni, s azt mondani, amit a Nyugat akar hallani (mindezt persze szemrebbenés nélkül): gyurcsányság. "

Még a végén összenő ami összetartozik? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 m.hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150217_Sokkolo_videot_posztolt_kolleganojerol_Gy

Ez alatt a baloldalon...Amadeus91
(Az az uccsó mozdulat átdizájnolásért kiált! Tuti megcsinálja valaki.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Lajosunk eladta a HírTV-t. | ha minden igaz | Amadeus91
Saját magának.
Mi ebben a rákenroll?

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 822 — no es importante
+1 (ILYEN IS CSAK NÁLUNK LEHET!!!NÉGY)

Amadeusnak a német (osztrák) link:  diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/306136/Putin-verabschiedet-sich

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
1. 2014 végén adták át a parcellát, kikövezett utakat alakítottak ki, padokat helyeztek el, és a második világháborúban elesett katonák mellé visszakerültek az 1956-os, fekete, tetejükön vörös csillagos obeliszkek is, az eredeti, 1956-ot ellenforradalomnak beállító, az azt leverő szovjet katonákat hősként kezelő, de újonnan kifényesített feliratukkal.

2. Köszönjük szépen, hogy nem koszorúztak ők is, de remélem még eljön ez az idő

3. Valóban egy másikat koszorúztak meg, néhány lépésre ettől, de nem értem, hogy ez változtat annak jelentőségén, hogy egy ilyen emlékmű lehet Magyarországon? Ugyanis a hadisíron olvasható felirat sérti a szikla szilárdságú alaptörvényt!!! Csak arra a bizonyos köpönyegre lennék kíváncsi, amit oly szívesen fordítgat Orbán
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az ugye megvan, hogy ezt az emlékművet 1. nem most állították 2. magyar politikusok nem voltak ott 3. végül nem is azt koszorúzták meg Putyinék?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Az emlékművel nekem is vannak fenntartásaim. De a felmenőim közt van, aki a Don közelében nyugszik, az oroszok szépen gondozzák a sírját, és amikor kint volt a rokonságból valaki, azt békével és szeretettel fogadták. Emiatt ez az emlékmű - ami tulajdonképpen egy síremlék - szerintem minimum megtűrendő. Feltéve, ha levesszük a fekete-fehér szemüveget....

Közben eldőlni látszik az Orbán-Simicska meccs.James007
a hadisírokat bilaterális egyezmények alapján gondozzák, evvel nincs is semmi gond.
de a jelen helyzettel analóg az lenne, ha az lenne felírva arra a doni emlékműre, hogy "Itt nyugszanak azok, akik a szovjet föld felszabadításáért életüket áldozták".
szerinted hány óra alatt döntené le az orosz nép pár egységsugarú fia? és mennyire lenne jogos a felháborodásuk? teljesen, vagy száz százalékig?

csak hát per pillanat mi vesszük a gázt a ruszkiktól és nem fordítva, és ha a baltás gyilkost némi ígéretért cserébe szabadon engedtük, akkor mit nekünk a saját nagyszüleink emlékének meggyalázása?

remélem, Wittner Mari már megvette a két doboz vörös lakkfestéket, hogy ráboríthassa. csak ha már a baloldalt vezényszóra köpködte '56 ügyében.slowmotion
+1
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
Az emlékművel nekem is vannak fenntartásaim. De a felmenőim közt van, aki a Don közelében nyugszik, az oroszok szépen gondozzák a sírját, és amikor kint volt a rokonságból valaki, azt békével és szeretettel fogadták. Emiatt ez az emlékmű - ami tulajdonképpen egy síremlék - szerintem minimum megtűrendő. Feltéve, ha levesszük a fekete-fehér szemüveget....

Közben eldőlni látszik az Orbán-Simicska meccs.James007
a hadisírokat bilaterális egyezmények alapján gondozzák, evvel nincs is semmi gond.
de a jelen helyzettel analóg az lenne, ha az lenne felírva arra a doni emlékműre, hogy "Itt nyugszanak azok, akik a szovjet föld felszabadításáért életüket áldozták".
szerinted hány óra alatt döntené le az orosz nép pár egységsugarú fia? és mennyire lenne jogos a felháborodásuk? teljesen, vagy száz százalékig?

csak hát per pillanat mi vesszük a gázt a ruszkiktól és nem fordítva, és ha a baltás gyilkost némi ígéretért cserébe szabadon engedtük, akkor mit nekünk a saját nagyszüleink emlékének meggyalázása?

remélem, Wittner Mari már megvette a két doboz vörös lakkfestéket, hogy ráboríthassa. csak ha már a baloldalt vezényszóra köpködte '56 ügyében.
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953

Közben eldőlni látszik az Orbán-Simicska meccs.
több mint 11 éve

az orosz zászló pedig kikerült a parlamentre.
több mint 11 éve
Lajosunk eladta a HírTV-t. | ha minden igaz |
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 822 — no es importante
nem kell vele egyetérteni, sőt, csak egy másik nézőpont

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
Ez az emlékmű gyomorforgató
A XX. századból kevés dologra lehet igazán büszke a magyar, '56 óriási dolog volt, nem túlzás azt mondani, hogy a világtörténelmet is befolyásolta, a demokráciánk mindenkori origója, hivatkozási pontja.
És akkor most a "magyar nép szabadságáért" harcoló oroszoknak legfelsőbb hazai körök hallgatólagos engedélyével magyar földön emlékművet emelnek...atapapa
Tökéletesen jól jellemzi, hogy mit gondol a magyar politikai elit a demokrácia - üzleti érdek - jóízlés kérdéseiről.

Elég frusztráló, de megint Sobrinak van igaza 😉

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Ez az emlékmű gyomorforgató
A XX. századból kevés dologra lehet igazán büszke a magyar, '56 óriási dolog volt, nem túlzás azt mondani, hogy a világtörténelmet is befolyásolta, a demokráciánk mindenkori origója, hivatkozási pontja.
És akkor most a "magyar nép szabadságáért" harcoló oroszoknak legfelsőbb hazai körök hallgatólagos engedélyével magyar földön emlékművet emelnek...

több mint 11 éve

Ez alatt a baloldalon...Amadeus91
Halottról jót vagy semmit...😉
több mint 11 éve

Ez alatt a baloldalon...
több mint 11 éve
Bayer Zsoltot olvassák háromezren. Meg talán még másik 2-3 ezer aki élvezi ha szörnyűlködhet. 😊 Úgyhogy Bayer akkor sem a konzervatív választóknak írna, ha maradt volna ilyen a Fidesz táborában mára.
peterk2005
A FB ma fizetett hirdetésben dobta fel a második helyre a falamon a zsóti cikkét. Ha nekem, akkor másnak is. Csak mondom a 2-3 ezerhez.

több mint 11 éve
Hát figyi, én már rájöttem a dolog nyitjára. Szoborügyben nem politikai meggyőződés vagy kultúra játssza a szerepet, hanem egyszerűen az, hogy vannak olyanok akik kényszert éreznek, hogy szobrokat állítsanak, és vannak olyanok akik meg nem. Akiknél ez kényszer, náluk belefér, hogy a Turul után Horthy, majd a Szovjet hősi emlékmű következzen, a lényeg, hogy szobor legyen. 😀

Klaci79

több mint 11 éve
több mint 11 éve
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 166 — Csodabogár

több mint 11 éve
a "kisebbik rossz" gazdasági teljesítményét már átbeszéltük nemrég, mai produkciójukat pedig inkább nem is linkelem be a jó ízlés és érzés érdekében

persze kinek mi ad reménytbaggio
hát a kisebbik rossz és a jobbik nem ad reményt az biztos. inkább szörnyű

félreértés ne essék, nem az oroszokkal van bajom, üzletelek velük, az ukránokkal is. nekem a magyar közélet teljesen értékelhetetlen részével van bajom, akik még mindig nem jöttek rá, hogy elmúlt az átkos. és ezt ugyanígy gondolom a féltétel nélküli EU, USA hívőkre is, nem csak a bayerzsótira

több mint 11 éve
A radikális jobboldalon van egy olyan narratíva, mely a bolsevizmus meg a Szovjetunió létrejöttét a zsidókhoz köti. E szerint az oroszoknak nincs semmi közük az 1944-45-ös magyarországi nemi erőszakokhoz, az egypárti diktatúra hatalomra segítéséhez és fenntartásához, valamint 1956 leveréséhez. Mindez a zsidó Trockij, a grúz Sztálin és az ukrán Hruscsov műve. Ezt a gondolatot látszik igazolni a Tanácsköztársaság vezetésében és az ÁVH-ban szolgáló zsidók magas aránya.
Az 56-osok lényegében nem a kényszersorozott katonák, hanem a magyarok vesztét akaró zsidóság ellen harcoltak. Az ellen a zsidóság ellen, akik ma már a nyugati államokat és vállalatokat irányítva próbálnak ártani a nekik behódolni nem akaró Magyarországnak és Oroszországnak. Tehát az igaz magyarok ma Putyin mellett állnak.

Bayer írását a fentieket valló emberek fogadják egyetértéssel.Amador
- mondja kérem, van önöknél antiszemitizmus?
- nincs, de igény lenne rá.