Politika
64 feliratkozó
több mint 12 éve
hvg.hu/itthon/20130610_Niincs_penz_a_Corvinuson_a_liftek_uzemeltamikor én oda jártam (2001-2006) már akkor több éves probléma volt.
az, hogy ilyen szinten rogytak meg csak az állami elvonás oka, vagy volt ott is "rokonok"?Amadeus91
jellemzően azon nevettünk, hogy a "közgáz" több száz milliós adósságtól szenved, amíg szemben a műszaki egyetem pedig süllyed. jól szemlélteti a felsőoktatásunkat, és egyáltalán semmi köze a mostani storyhoz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PanRp1j4gX4#!bájos mikor a kis cigók ölelgetik a Szeretett Vezért.
a gyomorforgató az, hogy majd el lesz adva hogy OV hívó szavára mozdult meg a Nép a bajban. az hogy parádézik a politikus mindenféle katasztrófánál az standard, de Vitya kezdi már túlpörögni a szerepét. rossz ripacs.
több mint 12 éve
hvg.hu/itthon/20130610_Niincs_penz_a_Corvinuson_a_liftek_uzemeltaz, hogy ilyen szinten rogytak meg csak az állami elvonás oka, vagy volt ott is "rokonok"?
több mint 12 éve
visszatérve a médiára (aka negyedik hatalmi ág) egy pillanatra, azért nem mindenhol mennek rosszul a dolgok:www.kreativ.hu/media/cikk/jobban_teljesitett_a_fidesz_koruli_mediabirodalom
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ha egy blogoldal facebookos bejegyzését linkeled, készülj fel rá, hogy egyesek forráskritikával élnek 😊 mellesleg a tartalom sem tudom, mennyire hiteles, de igazából mindegy is. Naponta meg kell lepődni azon, hogy a politikus politikai hasznot akar kovácsolni mindenből, ami szembejön? Bajnairól is ott a fotó, ahogy egy jobbikossal együtt pakolászik, ez teljesen természetes. Nem ők fogják megállítania Dunát, de ilyen helyzetben úgy kell tenni, mintha legalábbis komoly szerepet vállalnának benne.
több mint 12 éve
csak vagy olyan bölcs, nem vakon beleugrani egy (esetleges) pofonba. Szeretnék nem csalódni.Tudnom kellene a cikk tartalmát ahhoz, hogy alapból kétkedéssel olvassam?jjncaaTartalomtól függetlenül, még nem kattintottam rá: te tényleg mindent elhiszel, hogy ami valahova le van írva, az úgy is történt?jjncaanem, de ez a sztori már poénnak is jó.
edit: ha nem kattintottál rá, honnan tudod, hogy mi van benne?Amadeus91
több mint 12 éve
Tudnom kellene a cikk tartalmát ahhoz, hogy alapból kétkedéssel olvassam?Tartalomtól függetlenül, még nem kattintottam rá: te tényleg mindent elhiszel, hogy ami valahova le van írva, az úgy is történt?jjncaanem, de ez a sztori már poénnak is jó.
edit: ha nem kattintottál rá, honnan tudod, hogy mi van benne?Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tartalomtól függetlenül, még nem kattintottam rá: te tényleg mindent elhiszel, hogy ami valahova le van írva, az úgy is történt?jjncaanem, de ez a sztori már poénnak is jó.
edit: ha nem kattintottál rá, honnan tudod, hogy mi van benne?
több mint 12 éve
Tartalomtól függetlenül, még nem kattintottam rá: te tényleg mindent elhiszel, hogy ami valahova le van írva, az úgy is történt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bulleye, faszikám 😊a média közszolgálat?Amadeus91A közszolgálat mikor volt jövedelmező műfaj?jjncaaA haszonra még frappáns válasz se volt. 😊Sobri Jóskacélja az lenne, hogy az emberek objektív tájékoztatásra való igényét elégítse ki, értelme meg kb. az, hogy rádöbbentse őket, ilyen nem létezik 😊jjncaamondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:
Ugyan miért lenne egy sajtóorgánum független?
Mi lenne abból a haszna, mi lenne a célja, az értelme?Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
a média közszolgálat?A közszolgálat mikor volt jövedelmező műfaj?jjncaaA haszonra még frappáns válasz se volt. 😊Sobri Jóskacélja az lenne, hogy az emberek objektív tájékoztatásra való igényét elégítse ki, értelme meg kb. az, hogy rádöbbentse őket, ilyen nem létezik 😊jjncaamondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:
több mint 12 éve
A közszolgálat mikor volt jövedelmező műfaj?A haszonra még frappáns válasz se volt. 😊Sobri Jóskacélja az lenne, hogy az emberek objektív tájékoztatásra való igényét elégítse ki, értelme meg kb. az, hogy rádöbbentse őket, ilyen nem létezik 😊jjncaamondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:

---
több mint 12 éve
A haszonra még frappáns válasz se volt. 😊célja az lenne, hogy az emberek objektív tájékoztatásra való igényét elégítse ki, értelme meg kb. az, hogy rádöbbentse őket, ilyen nem létezik 😊jjncaamondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:
több mint 12 éve
célja az lenne, hogy az emberek objektív tájékoztatásra való igényét elégítse ki, értelme meg kb. az, hogy rádöbbentse őket, ilyen nem létezik 😊mondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:

---
több mint 12 éve
mondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊jjncaaAmire egy kérdéscsokor a válasz:
Mi lenne abból a haszna, mi lenne a célja, az értelme?
több mint 12 éve
mondjuk ilyen alapon feltehetnénk azt a kérdést is, hogy hol van az egész Földön független - nem underground - sajtóorgánum 😊

---
több mint 12 éve
Pártmédiák...Egy időben Eszterházy után én is használtam a médiákokat, kifigurázva a médiákat, de arra az is csúnyán nézett rám, aki tudta hogy a média az többes szám, és az is, aki nem. Ma már gyakran elkövetem én is ezt a hibát, annyira a köznyelv részévé vált. Valószínűleg azért is fogadom könnyen el, mert a médium kifejezés egy sajtótermékre vonatkoztatva nem áll a számra.
(Eltekintve attól, hogy a média a médium többesszáma, a médiák kifejezés olyan, mint a lábakok, vagy a kecskékek)Sobri Jóska
akkor mondj ma Magyarországon olyan jelentősebb médiumot, ami alaposabb szemrevételezés után nem pártmédium szerinted?Sobri JóskaMagyarországon jelentős független sajtóorgánum se az írott, se az elektronikus sajtó piacán nincsen, ezt talán én is megállapítottam már ebben a topicban valamikor. Viszont nagyon is különbséget lehet tenni egy Népszava és egy régi HVG vagy egy Heti válasz és egy Magyar Hírlap között abban a tekintetben, hogy az ideológiai szemüveg náluk milyen mértékben hat a tények eltorzítására.
több mint 12 éve
Pártmédiák...
(Eltekintve attól, hogy a média a médium többesszáma, a médiák kifejezés olyan, mint a lábakok, vagy a kecskékek) és ha elfogadom, hogy a 168óra vagy a Hír Tv pártmédium (és mondjuk elfogadom, de ezen nem is vitáznék), akkor mondj ma Magyarországon olyan jelentősebb médiumot, ami alaposabb szemrevételezés után nem pártmédium szerinted?
És nem az Expressz újságra vagy a Sport Tv-re gondolnék elsősorban, hanem olyanra, mely foglalkozik politikával.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Pártmédiák...Ilyen lesz az euronews, ha Lyonból idejönnek a magyar adással.
(Eltekintve attól, hogy a média a médium többesszáma, a médiák kifejezés olyan, mint a lábakok, vagy a kecskékek) és ha elfogadom, hogy a 168óra vagy a Hír Tv pártmédium (és mondjuk elfogadom, de ezen nem is vitáznék), akkor mondj ma Magyarországon olyan jelentősebb médiumot, ami alaposabb szemrevételezés után nem pártmédium szerinted?
És nem az Expressz újságra vagy a Sport Tv-re gondolnék elsősorban, hanem olyanra, mely foglalkozik politikával.Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Pártmédiák...(Eltekintve attól, hogy a média a médium többesszáma, a médiák kifejezés olyan, mint a lábakok, vagy a kecskékek) és ha elfogadom, hogy a 168óra vagy a Hír Tv pártmédium (és mondjuk elfogadom, de ezen nem is vitáznék), akkor mondj ma Magyarországon olyan jelentősebb médiumot, ami alaposabb szemrevételezés után nem pártmédium szerinted?
És nem az Expressz újságra vagy a Sport Tv-re gondolnék elsősorban, hanem olyanra, mely foglalkozik politikával.
több mint 12 éve
Elképzeltem, hogy közvetítette volna ezt a Hír tv 2006-ban:Nyilván tennék a dolgukat, ahogyan a pártmédiák szokták.
csi77
Mint ahogy azon sincs mit csodálkozni, hogy most ezt az előzmények türkében nem éppen mértéktartónak tűnő levelet is a centristának nehezen nevezhető 168 óra adta közre.