Politika

64 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress
Demagógia vs demagógia:

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Tudjátok, miért ült a csávó? Megölte a főnökét... 😀 somoskovig
Ja, aki szintén tisztességes adófizető állampolgár volt...apeszos
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/03/08/ezert-ult-bortonben-a-fradista-fidesz-hivo/
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Tudjátok, miért ült a csávó? Megölte a főnökét... 😀 somoskovig
Ja, aki szintén tisztességes adófizető állampolgár volt...
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 186 — Chiefs GM
Tudjátok, miért ült a csávó? Megölte a főnökét... 😀

több mint 13 éve
 www.origo.hu/itthon/20130308-facebook-oldalan-uzent-a-korabban-elitelt-sz-ferenc-arrol-miert.html
Ha nem hívta, akkor nem hívta!laccoo74
még jó, hogy elmagyarázza a jogkövető magatartást. Amadeus91
Ezt mondta a "fradista":

„Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam! A múltamat nem tagadom, hogy sihederként, az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok! A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni, hogy a törvény, és a jogkövető magatartás, minden magyar állampolgárra vonatkozik!”

Mára már tisztességes ember.
Engem meggyőzött.
Tessék gyakorolni a keresztényi megbocsájtást, hisz már jó útra tért.
Sobri Jóska
Mert ugye, kurvából lesz a legjobb feleség, hogy stílszerű legyek.😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 524
 www.origo.hu/itthon/20130308-facebook-oldalan-uzent-a-korabban-elitelt-sz-ferenc-arrol-miert.html
Ezt mondta a "fradista":

„Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam! A múltamat nem tagadom, hogy sihederként, az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok! A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni, hogy a törvény, és a jogkövető magatartás, minden magyar állampolgárra vonatkozik!”

Engem meggyőzött.
Sobri Jóska
 hvg.hu/itthon/20130308_Illegalis_penzbehajto_gyilkossag_szferenc

és mi van azzal, hogy "ne ölj"? Amadeus91
Zsidó humbug.Sobri Jóska
pedig valahogy mindig ők élik túl.
több mint 13 éve
Ezt mondta a "fradista":

Engem meggyőzött.
Sobri Jóska

és mi van azzal, hogy "ne ölj"? Amadeus91
Zsidó humbug.

több mint 13 éve
Ezt mondta a "fradista":

Engem meggyőzött.
Sobri Jóska

és mi van azzal, hogy "ne ölj"?
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 186 — Chiefs GM
 kepviselofunky.blog.hu/2013/03/08/robot-mesterhazy_udvozli_a_noket
😂atapapa
😂

Elschmittelték a tavalyi saját közleményüket. Legalább ezzel nem lesznek olyan problémáik, mint a kis 20 perces sikerfilmjükkel... 😀

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 389 — #neverpunt
 kepviselofunky.blog.hu/2013/03/08/robot-mesterhazy_udvozli_a_noket
😂

több mint 13 éve
Ezt mondta a "fradista":

Engem meggyőzött.

több mint 13 éve
még jó, hogy elmagyarázza a jogkövető magatartást.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
(....)Viszont azt továbbra is hangsúlyozom, hogy én csak Dzsoki azon állításával vitatkoztam, hogy "Brüsszelbe már csak a hátsó ajtón engednek minket". Márpedig Brüsszelben ez az egész jogállamféltés meg a többi csak a felszínen megy, semmi különösebb bajuk velünk.(....) Rajna
Hát az indított eljárások tükrében ez azért elég necces nem?
apeszos
Hát ugye van a túlzottdeficit-eljárás, amit tulajdonképpen meg lehetne szüntetni (a feltételeket régóta betartjuk, igazából ebben a viszonylatban sokkal feszültebb volt a viszony a Gyurcsány-Bajnai időszakban, amikor magasról tettek mindenféle előírásra), de azért nyilván szeretnének valami kontrollt felettünk, márpedig ez fenyeget leginkább, különösen az újabb lehetséges szankciókkal, amiket hozzá terveznek kapcsolni.

Azon kívül van ellenünk egy rakat eljárás, de mindenki ellen mennek ilyenek, asszem a legtöbb pl. a franciák ellen. Az EU-s szabályozásokat sokszor országspecifikusan gyártják, sokszor lehetetlen/nem éri meg betartani őket egyes tagállamoknak.

Tényleg túl van dimenzionálva ez az EU elleni harc, az Unióban csak a fő irányvonalakba van beleszólásuk az állami vezetőknek, a lényeg a legalsóbb szinteken zajlik és ott senkit nem érdekel a kormányod színezete. Jókor kell jó emberekkel ebédelni, tudni kell prezentálni mindenféle nyelvtudású embert, hogy egy bizonyos ügy gyorsabban haladjon, stb. Ebben nem vagyunk nagyon rosszak, bár kifejezetten jók sem, de ez az elszigeteltség dolog tényleg blődség. Legalábbis én nem tapasztaltam ebből semmit.

több mint 13 éve
Ha nem hívta, akkor nem hívta!
több mint 13 éve
A security szót emeltem ki, valszínűleg ott dolgozik, és gondolom nem titkárnőként.Vagyonvédelmi cég pedig NEM foglalkoztathat köztörvényeseket.laccoo74
Ez nem így van azért.
1, Vagyonvédelmi (és bármilyen egyéb) cég is foglalkoztathat börtönviselt embert, mondjuk adminisztratív munkakörben, és egy adott rendezvényen (eseménynél) szervezőként. Vagyis nem biztonsági szolgálat részeként.
2, Ha egy cég szerződéses viszonyban van egy adott feladat ellátásra egy másik céggel és/vagy magánvállalkozóval, akkor nincs rá lehetősége, se módja, de szüksége se, hogy az alvállalkozója vagy annak alkalmazottainak előéletéről tájékozódjon.
3, Ha valaki csak próbaidőn, próbanapon van, és még nincs élő szerződése, akkor nem tudható, hogy a szerződéskötéskor mi fog kiderülni róla.
4, Ha valaki zsebbe kapja a pénzét az nem törvényes, ámbár cseppet sem ritka gyakorlat, akkor hivatalosan alkalmazva sincs, ergo ott se volt.Sobri Jóska
Én arra akartam rámutatni, hogy vagyonőr tanfolyamot sem végezhet olyan ember, akinek valaha volt dolga a törvénnyel/és nem áldozatként, ha érted mire gondolok/.
több mint 13 éve
A security szót emeltem ki, valszínűleg ott dolgozik, és gondolom nem titkárnőként.Vagyonvédelmi cég pedig NEM foglalkoztathat köztörvényeseket.laccoo74
Ez nem így van azért.
1, Vagyonvédelmi (és bármilyen egyéb) cég is foglalkoztathat börtönviselt embert, mondjuk adminisztratív munkakörben, és egy adott rendezvényen (eseménynél) szervezőként. Vagyis nem biztonsági szolgálat részeként.
2, Ha egy cég szerződéses viszonyban van egy adott feladat ellátásra egy másik céggel és/vagy magánvállalkozóval, akkor nincs rá lehetősége, se módja, de szüksége se, hogy az alvállalkozója vagy annak alkalmazottainak előéletéről tájékozódjon.
3, Ha valaki csak próbaidőn, próbanapon van, és még nincs élő szerződése, akkor nem tudható, hogy a szerződéskötéskor mi fog kiderülni róla.
4, Ha valaki zsebbe kapja a pénzét az nem törvényes, ámbár cseppet sem ritka gyakorlat, akkor hivatalosan alkalmazva sincs, ergo ott se volt.

több mint 13 éve
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/03/07/bortonviselt-fradista-vedi-a-fidesz-szekhazat/

szánalmas.. (de legalább a fidesz és a szervezett huligánok ügyében igazam van 😊 )Amadeus91
Az nagyon érdekes dolog , ha tényleg biztonsági őrként dolgozik ott a csóka.Ugyanis, ha börtönben volt, akkor nem lehet vagyonőr igazolványa, ha nincs igazolványa, akkor értelemszerűen NEM dolgozhat vagyonőrként!Sőt, a tanfolyamot sem kezdhette el, ami szükséges az ilyen jellegű melóhoz!laccoo74
A demonstrálóktól védi, önként.Atari
A Fradi security egyik prominens alakja a cikk szerint.laccoo74
Ez miért meglepő? Kubatov hívta oda telefonon.apeszos
A security szót emeltem ki, valszínűleg ott dolgozik, és gondolom nem titkárnőként.Vagyonvédelmi cég pedig NEM foglalkoztathat köztörvényeseket.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/03/07/bortonviselt-fradista-vedi-a-fidesz-szekhazat/

szánalmas.. (de legalább a fidesz és a szervezett huligánok ügyében igazam van 😊 )Amadeus91
Az nagyon érdekes dolog , ha tényleg biztonsági őrként dolgozik ott a csóka.Ugyanis, ha börtönben volt, akkor nem lehet vagyonőr igazolványa, ha nincs igazolványa, akkor értelemszerűen NEM dolgozhat vagyonőrként!Sőt, a tanfolyamot sem kezdhette el, ami szükséges az ilyen jellegű melóhoz!laccoo74
A Fradi security egyik prominens alakja a cikk szerint.laccoo74
Ez miért meglepő? Kubatov hívta oda telefonon.
több mint 13 éve

A Fradi security egyik prominens alakja a cikk szerint.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 260 — Saturday Night Lights
Tehát az a tény, hogy az összes két lábon járó nyugati EU-s vezető megáll Hegyeshalomnál, irreleváns?
Dzsokijuing
A magyar érdekek brüsszeli képviselete szempontjából tulajdonképpen igen. Persze Magyarország percepciója Nyugaton ettől elég fos lesz a közvéleményben és ez nem előnyös több szempontból, de egy diplomata ilyesmivel nem foglalkozik.

Amúgy EU-s vezetők miért jönnének ide? Voltak itt eleget az elnökség alatt, amúgy meg Strasbourg és Brüsszel között ingáznak, az aktuális elnökség helyszínei mellett.Rajna
Ne keverd össze a kötelező pofaviziteket az érdemi kétoldalú tárgyalásokkal. Na ebből az utóbbiból nem jutott ki nekünk semmi.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 260 — Saturday Night Lights
A devizahitelmentő-akciók logikája a most elhunyt Chávezra fog hasonlítani. Ha Orbán közvetlenül a Zemberekhez fordul és az MNB-tartalékból kihúzza őket a szarból, jövőre pajzsra emelik és mindenki leszarja a nemzetközi szankciókat meg a demokrácia alkonyát. Hugó, a víziló pont így működött, meglehetősen sikeresen. Orbán kőolaj hiányában majd ruszki hitelekhez vagy valami hasonló csodafegyverhez nyúl, de megcsinálja. Dzsokijuing
Pár napja azt mondtad, hogy tuti nyer az ellenzék jól összefogódzkodva.
Most akkor mi lesz?
Megveszi Orbán a koronát kilóra, vagy jön Bajnai, aki kiérdemli?

Sobri Jóska
Annyi mondtam, hogy egyáltalán akkor van esélye az ellenzéknek, ha EGYÉNIBEN összefog, de ha összefog, akkor kiváló esélyei vannak. A lényeg, hogy 2 millió voks alatt beszélni sem érdemes kormányváltásról, a Maszop-E14 közösen úgy másfélnél állhat.
Jól látod, Orbán tényleg arra gyúr, hogy a győzelemért kipárnázza suskával a háztartásokat, Bajnai pedig nem a megváltó, hanem az egyetlen szerencsétlen, aki még próbál értelmeseket mondani a hangzavarban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

A demonstrálóktól védi, önként.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve

Az nagyon érdekes dolog , ha tényleg biztonsági őrként dolgozik ott a csóka.Ugyanis, ha börtönben volt, akkor nem lehet vagyonőr igazolványa, ha nincs igazolványa, akkor értelemszerűen NEM dolgozhat vagyonőrként!Sőt, a tanfolyamot sem kezdhette el, ami szükséges az ilyen jellegű melóhoz!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Az árfolyamokhoz:
Amerikában válság van, a dollár gyenge. Japánban válság+katasztrófák; a jen gyenge. Európában 3 felső közép kategóriás gazdaság a csőd szélén áll (olasz,spanyol,görög), a kettő húzó is alulteljesít (francia,német)toxique
WTF? Elnézést de ebben elég sok tévedés van :

-amcsik: nézd meg a Dow hol van, illetve mi történt a Dell-el és a Heinzzel az elmúlt hónapban mondjuk... nyilván van némi lufi is benne, de szerintem az amcsik elég jól elvannak.
-mióta felsőközép kategóriás Görögország???? olasz oké.. spanyol eléggé határest, khm.. mindegy.
Ezek közül egyedül amúgy a görögök vannak igazán nagy szarban.
-a francia gazdaság baromi nagy szarban van (mármint önmagához/elmúlt 10 évhez képest), a német viszont abszolút nem..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Áder arca mindent elárul
:VIDEO:diverdoc
Hát ez az. Sok mindent meg lehet magyarázni, de ez a gyökér az MNB elnöke.zinedine5
Megdolgozott érte.