Politika
69 feliratkozó
több mint 12 éve
444.hu/2014/02/18/az-ukran-ellenzek-elore-megtervezett-meszarlasrol-beszel/azért ez kemény.
több mint 12 éve
Nem hiszek ezekben a konteokban. Simán szerintem arra játszanak minden pártban, hogy a végén majd a másikra lehessen kenni a szart.2018-ban még ha nem lesz egy válság/katonai puccs/háború/derül ki a teljes fideszről, hogy sátánista, simán nyernek, Lázár J-val is. Aztán 2022-re lehet megint nyílt a verseny, hiába fogják agyon kommunikálni a vizes VB-t, tudjuk egy egy világversenyre való felkészülés (építkezés) hatásosabb, mint maga az esemény jólét szempontjából.

több mint 12 éve
Van ebben igazság, deszerintem nem direkt bénázás folyik, hanem annak lejátszása hogy amikor majd az istenadta nép megmentőért kiált, akkor az kinek szóljon.mondjuk nekem komolyan megfordult a fejemben (konteó rulez), hogy vajon a ballerek nem direkt bénáznak-e ennyit, hogy nem tisztes vereségnek tűnően tankolnak-e, hátha összezuhan nagyjából minden, és a romjai maguk alá borítják a Fityiszt?persze, csak jeleztem hogy semmi sem véletlen ebben az országban...az olyan, mint ha el sem indulna.slowmotionKomolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/Gyurma Pappa
Ángyán-féle csapat, a 4K, talán a JESZ és társaik nem 2014-re készülnek.Gyurma Pappa
a kulcsfiguráknak valószínűleg úgysincs egzisztenciális problémájuk, ha most kormányra kerülnének, akkor csak nagy szerencsével tudnának alkotni valamit, ráadásul kétharmad nélkül a fél kezük hátra lenne kötve, szóval valószínűleg szopóálarc lenne az ügy vége... akkor meg már hagyják Vityáékat, hátha csinálnak maguknak egy 2010-szerű bukást, és akkor effektíve meló nélkül pottyanhatna az ölükbe a hatalom, ha ügyesen lavíroznak a "futottak még" kategória indulói előtt...slowmotion
Az megint egy másik kérdés, hogy kötve hiszem el a szereplőkről hogy valaha is sikert érhetnek el. Túl sokat kellene felejtenie annak aki a kétharmadot megszavazta hogy az akkor leváltott szereplőkben kicsit is bízzon.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Elnézve ezt az all-around bénázást, lehet benne valami.mondjuk nekem komolyan megfordult a fejemben (konteó rulez), hogy vajon a ballerek nem direkt bénáznak-e ennyit, hogy nem tisztes vereségnek tűnően tankolnak-e, hátha összezuhan nagyjából minden, és a romjai maguk alá borítják a Fityiszt?persze, csak jeleztem hogy semmi sem véletlen ebben az országban...az olyan, mint ha el sem indulna.slowmotionKomolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/Gyurma Pappa
Ángyán-féle csapat, a 4K, talán a JESZ és társaik nem 2014-re készülnek.Gyurma Pappa
a kulcsfiguráknak valószínűleg úgysincs egzisztenciális problémájuk, ha most kormányra kerülnének, akkor csak nagy szerencsével tudnának alkotni valamit, ráadásul kétharmad nélkül a fél kezük hátra lenne kötve, szóval valószínűleg szopóálarc lenne az ügy vége... akkor meg már hagyják Vityáékat, hátha csinálnak maguknak egy 2010-szerű bukást, és akkor effektíve meló nélkül pottyanhatna az ölükbe a hatalom, ha ügyesen lavíroznak a "futottak még" kategória indulói előtt...slowmotion
több mint 12 éve
mondjuk nekem komolyan megfordult a fejemben (konteó rulez), hogy vajon a ballerek nem direkt bénáznak-e ennyit, hogy nem tisztes vereségnek tűnően tankolnak-e, hátha összezuhan nagyjából minden, és a romjai maguk alá borítják a Fityiszt?persze, csak jeleztem hogy semmi sem véletlen ebben az országban...az olyan, mint ha el sem indulna.slowmotionKomolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/Gyurma Pappa
a kulcsfiguráknak valószínűleg úgysincs egzisztenciális problémájuk, ha most kormányra kerülnének, akkor csak nagy szerencsével tudnának alkotni valamit, ráadásul kétharmad nélkül a fél kezük hátra lenne kötve, szóval valószínűleg szopóálarc lenne az ügy vége... akkor meg már hagyják Vityáékat, hátha csinálnak maguknak egy 2010-szerű bukást, és akkor effektíve meló nélkül pottyanhatna az ölükbe a hatalom, ha ügyesen lavíroznak a "futottak még" kategória indulói előtt...
több mint 12 éve
persze, csak jeleztem hogy semmi sem véletlen ebben az országban...az olyan, mint ha el sem indulna.slowmotionKomolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/Gyurma Pappa
Ángyán-féle csapat, a 4K, talán a JESZ és társaik nem 2014-re készülnek.

több mint 12 éve
az olyan, mint ha el sem indulna.Komolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Komolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet.Gyurma Pappaindex.hu/belfold/2014/02/18/papcsak_ellen_indul_az_exnav-os_horvath/

több mint 12 éve
Akkor támogasd vele a Wikipediat! Jobban megérdemli, mint a pártok 😊1. nem kamumegkaptuk a rezsicsökkentésünk eredményét; 1500 forint/év (ÉV) (ebben minden benne van, víz, gáz, villany, hulladék)Kamu..
köszi.Amadeus91
Max, ha barlangban laksz, vagy ha lopod a villanyt. Vagy ha nagyon nagy a famiglia...
Egyébként meg fizesd be a kedvenc pártodnak kampánycélra, ha nem kell...
😊James007
2. nincs kedvenc pártomAmadeus91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
1. nem kamumegkaptuk a rezsicsökkentésünk eredményét; 1500 forint/év (ÉV) (ebben minden benne van, víz, gáz, villany, hulladék)Kamu..
köszi.Amadeus91
Max, ha barlangban laksz, vagy ha lopod a villanyt. Vagy ha nagyon nagy a famiglia...
😊James007
2. nincs kedvenc pártom
több mint 12 éve
megkaptuk a rezsicsökkentésünk eredményét; 1500 forint/év (ÉV) (ebben minden benne van, víz, gáz, villany, hulladék)Kamu..
köszi.Amadeus91
😊
több mint 12 éve
tragkomédiaszerintem ezt valami jobbikos írja, kell az a pár százalék. 😀
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140217_Balogh_Artur_az_amokfuto
ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/JayB
Mindig jövőre
több mint 12 éve
tragkomédiaEddig az volt a baj, hogy nem tudnak kitörni mert írni-olvasni sem tudnak. De most akkor az sem megoldás, ha taníttatjuk a cigányságot? 😊
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140217_Balogh_Artur_az_amokfuto
ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/JayB
(jó azzal persze tisztában vagyok, hogy ez a gyerek nem a teljes cigányságot jelenti)
Amúgy meg sok cigány letagadná, mert akkora állatságokat ír hogy csuhajja 😀
Szerk: "nagy fehér NáciParasztGádzsóSertésKersztény média" XD hát holnapig ezen fogok röhögni 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tragkomédiahvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140217_Balogh_Artur_az_amokfuto
ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/
több mint 12 éve
Horváth-Vágó hétvégi performansz meg van? Ja, ha nem néztek origot, akkor nincs 😊Komolytalanná sikerült silányítani az egész ügyet. Horváth megélhetési konteo gyártó, előadta, hogy ő utazgat az egész országban (minek? csak nem kampányol?), és adjanak neki asztalt (hivatalt gondolom, mire tetszik gondolni?) és megoldja az ügyet. Kérdem én, ha nálam van az elmúlt 24 év legnagyobb áfacsalásának összes bizonyítéka, akkor abból nincs második példányom? Miért nem adta át az átlátszónak? Ja, hogy adótitok? Akkor még sem akkora hős?
Nem titok, hogy áfacsalás van, és meg kellene állítani, ez is tény. De könyörgöm, így? Sickrataman? Ördögbot? Hallgatói Hálózat? Sikerült teljesen hülyét csinálni az egész ügyből. Nyilván a Fidesz/Mszp páros is "ügyesen" agyonhallgatja az egészet. de ez továbbra sem vonja kétségbe azt nálam, hogy Horváth nem egy igazságosztó, hanem simán valaki, aki vágyik a hírnévre.

több mint 12 éve
Nokias dobozt mindenhol osztanak. A világ legbecsületesebb cége is, ez egyszerűen így működik. Azt neked mint cég el kell érned hogy te adhasd a nokais dobozt ne a másik.Az is szempont kéne legyen azért, hogy mekkora a szegénység, hány gyerek, család él szegénységi küszöb alatt egy országban. Ha nagyon sok, akkor az egykulcsos SZJA-nak kevesebb tere kéne legyen, mivel a gazdagabbak ritkán halnak bele, ha évente csak 2x mennek nyaralni, míg a csórók a küszöböt rágják. Ahol meg lehet élni elfogadható módon a minimálbérből is, ott jobban el lehet fogadni az egykulcsos adót.KoriA kutyát nem érdekli, sajnos, mivel mindenkinek az igazságos az, amikor több marad a zsebében, nemde?
A véleményeket olvasgatva az jutott az eszembe, hogy mekkora suttyó már minden, a személyi jövedelmet sávosan adóztató ország! Csak mi vagyunk ilyen fejlett, szuperhatékony, űberigazságos szemléletű nemzet, hogy teszünk egy nagyot a különbségekre, mer' nekünk mindegy... meg a borítékba jön a többi 😀 (ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!toxique
több mint 12 éve
Miért, ők hogy jártak? Még kártérítést is kapnak.(ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!toxiqueNézd meg, hogy járt Hagyó és Hunvald, aztán mindjárt nem olyan csábító a dolog. 😊berger90
több mint 12 éve
(ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!toxiqueNézd meg, hogy járt Hagyó és Hunvald, aztán mindjárt nem olyan csábító a dolog. 😊
Mindig jövőre
több mint 12 éve
444.hu/2014/02/14/kepviselo-ur-nem-lehetne-hogy-a-baloldaliaknal-ne-csokkenjen-a-rezsi/Képviselő úr, nem lehetne, hogy a baloldaliaknál ne csökkenjen a rezsi?
több mint 12 éve
(ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!toxiqueÉs most őszintén: mit teszel érte?
több mint 12 éve
Az is szempont kéne legyen azért, hogy mekkora a szegénység, hány gyerek, család él szegénységi küszöb alatt egy országban. Ha nagyon sok, akkor az egykulcsos SZJA-nak kevesebb tere kéne legyen, mivel a gazdagabbak ritkán halnak bele, ha évente csak 2x mennek nyaralni, míg a csórók a küszöböt rágják. Ahol meg lehet élni elfogadható módon a minimálbérből is, ott jobban el lehet fogadni az egykulcsos adót.KoriA kutyát nem érdekli, sajnos, mivel mindenkinek az igazságos az, amikor több marad a zsebében, nemde?
A véleményeket olvasgatva az jutott az eszembe, hogy mekkora suttyó már minden, a személyi jövedelmet sávosan adóztató ország! Csak mi vagyunk ilyen fejlett, szuperhatékony, űberigazságos szemléletű nemzet, hogy teszünk egy nagyot a különbségekre, mer' nekünk mindegy... meg a borítékba jön a többi 😀 (ott akarok én is dolgozni, ahol a többivel kitömött boritékokat és Nokiás dobozokat osztogatnak)!
több mint 12 éve
megkaptuk a rezsicsökkentésünk eredményét; 1500 forint/év (ÉV) (ebben minden benne van, víz, gáz, villany, hulladék)köszi.
több mint 12 éve
Adótémához:Sajna per pillanat Mo-n már nincs adómorál, lehetne órákat vitatkozni, hogy jó ez így és egyetértünk-e ezzel, de amíg fejétől bűzlik a hal, senki ne várjon semmi javulást! És ha ezt fent nem értik meg, előbb utóbb nagy balhé lesz!
több mint 12 éve
www.origo.hu/nagyvilag/20140213-bekerette-a-magyar-nagykovetet-az-izraeli-kulugy.html?utm_source=freemail-kilepo&utm_medium=friss&utm_campaign=freemailanélkül, hogy kommentelném, itt egy hozzászólás:
Nekem az a véleményem, hogy a háborút - hál'Istennek - közel 70 éve befejezték. Volt Nürnbergben per, fizettünk boldognak és boldogtalannak jóvátételt, kárpótlást és mindent, amivel sújtottak minket. Adtunk mozdonyokat, traktorokat pénzt, buszt és műremekeket. Nagyon sajnálom a háború áldozatait, apám orosz fogságban volt még évekig utána is, nagybátyáim odavesztek.
De lezárták a témát, mert - ahogy mondják: az életnek mennie kell tovább - és új értelmet kaptak a mindennapok. Apáinkra maradt az újjáépítés, a kommunizmus tombolása, majd '56. Nekik a születésünk okozhatott örömöt; és ez segített a fájdalmak feledésében.
Értheted, hogy ezek után már nagyon tele van az, ami ilyenkor tele szokott lenni: unom ezt a nyivákolást, és dühít hogy még zsarolnak is! Azok az asszonyok, akiket a németek, az oroszok erőszakoltak meg, tízezrek akik soha sem jöttek haza a háborúból, azok hozzátartozóinak a fájdalma nem ugyanakkora? Ők mennyi kárpótlást kaptak? Ők miért nem zsarolnak?
Nekem nagyon elegem van! Nem vagyok hajlandó felvállalni semmit a múltból - nem éltem akkor - s nem is érdekel! Nem fogom a gyerekemet bűntudatra nevelni. Ne szabjon meg senki semmit, és ne zsaroljon gerjesztett érzelmekkel!
Az élet megy tovább, és aki nem tudja feldolgozni a történteket, az keressen olyanokat, akik vevők erre.
Hangsúlyozom: nagyon sajnálom a halottakat - mindegyiket egyformán - de ennyi. Feltámasztani senkit sem lehet, ezt tudomásul kell venni.
Ezek az emlék-évek indulatokat gerjesztenek és megosztanak. Elég volt, unom!
És magasról lesz@rom a főigazgató-helyettes vinnyogásait! Csak azzal az országgal merik ezeket a "berendeléseket" megtenni, ahol olyan erkölcsi hulladékok szónokolhatnak, és ugathatnak a parlamentben mint nálunk...
Aggódom az izraeli külügy főigazgató-helyetteseinek és munkatársainak mentális állapotáért...