Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 704 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Itt lakom az alkotmányon. Tobbsegeben nyugdijasok kullognak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

3 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
500k lesz az meglátod 😊

3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 740 — Csodabogár
csináltam egy gyors mapcheckinget a Jászaitól az Alkotmány elejéig egy crowded becsléssel, jóindulattal 50k

3 hónapja
A margit hid már teljesen ures innen a bem mozitol nézve

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 859 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 859 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Beszarok, Kubatov ki rendelte Bödét, Grófot, Botkát meg a haverokat az első és második sorba.
Ez már a vég
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem marhára nem rendelte ki. Ők maguktól gondolják ezt.
Plusz Bödének miért diktálna ő?
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 679 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dopeman felajánlotta szolgálatait Vlagyimir Putyinnak a Békemeneten

Nagyon sok pénztért dolgoznék a Putyinnak, és segíteném, hogy befolyásolják Orbán Viktor hatalomban maradása érdekében a magyar választásokat

– mondta Pityinger László alias Dopeman a Telex kérdésére, miután megállították egy rövid interjúra a Békemeneten.

A Telex videós újságírója visszakérdezett, mondván, hogy némi iróniát vélt felfedezni a rapper szavaiban, de Dopeman erre úgy válaszolt: „Nem, nem, nagyon komolyan szeretnék dolgozni”.

Előzőleg a kormánypárti előadó a riporter kérdésére azt mondta: „Ukrajna kirobbantott egy energetikai háborút Magyarország ellen”. A Barátság kőolajvezeték leállásával kapcsolat azt monda:

Nem az az lényeg, hogy az oroszok meglőttek egy tárolót, mert az ukránok meg meglőtték a szivattyút, sőt, az ukránok megpróbálták felrobbantani a Déli-Áramlatot, háta akkor már majd gáz sem jön, és a végén nem lesz energia.

Arra a kérdésre, hogy melyek a a legfontosabb témák, amelyek alapján eldönti, hogy kire szavaz a választásokon, Dopeman azt mondta:

A magyarság jóléte. A mi nagy családunk éljen szépen, boldogan, szeretetben, egészségben, és élje túl a harmadik világháború fenyegető rémét.

😂😄😆🤡🤡

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
most ez nekem tűnik csak kurva karcsúnak vagy csak nem mutatják a többit? vagy nem véletlenül nem mutatják?
petey
A vége a Moszkva térig ér…
Janek
Igen, az egyik vége Moszkvában a másik itt. Csak már megint nem a jó vége van itt nálunk.
3 hónapja
most ez nekem tűnik csak kurva karcsúnak vagy csak nem mutatják a többit? vagy nem véletlenül nem mutatják?
petey
Janek
Az érdekes,mert az Elvis Presley térről indultak, irányban pont az ellenkező..
kapitnono
Értsd jól

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 679 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/03/14/mar-nem-dolgozik-az-atv-nel-a-riporter-aki-megkerdezte-szijjartot-hogy-birja-a-harcot-brusszel-ellen

3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 365 — nabege2@yahoo.com
a Kijeves pólót felvettem, de lusta voltam kimenni a nyugatihoz meló előtt 😕
Löfli
nyuggerek a banyatankjaikkal agyonvertek volna 😀
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 330 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
a Kijeves pólót felvettem, de lusta voltam kimenni a nyugatihoz meló előtt 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 415 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
petey
Janek
Mármint az oroszországi térre gondolsz? 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 740 — Csodabogár
petey
Janek
kapitnono
szerintem vicc vót.

amúgy most nézem, hogy befordultak a Bajcsy-ra, és a vége már nagyon üres a Jászai Mari térnél

3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 426 — WHO DAT!!!!
petey
Janek

3 hónapja
petey

3 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 862
 telex.hu/belfold/2026/03/15/bekapcsolt-mikrofonnal-indult-el-a-patriota-eloje-erdekes-beszelgetest-hallhattak-a-nezok
NB2
 www.reddit.com/r/hungary/s/fo9Bj689ow

😀
3 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 770 — Poloska confirmed
Beszarok, Kubatov ki rendelte Bödét, Grófot, Botkát meg a haverokat az első és második sorba.
Ez már a vég
JC6 (Mr. Miele)
értelemileg nem lógnak ki onnan ezek😊
zavi27
Mindig ezeket a képeket szoktam küldözgetni a nem fideszes, de massziv fradista haveromnak. Emberünk nagyobb lelki viharban van ilyenkor mint Anakin 😀
3 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 057
Feró ma sem szomjas
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 713 — Omar's Coming Yo!
Ez már a vég
JC6 (Mr. Miele)
mi fiaink.

3 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 745 — Amerikai sportok rajongója
Ez már a vég
JC6 (Mr. Miele)
értelmileg nem lógnak ki onnan ezek😊

Szerkesztette: zavi27
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 314
Ez már a vég
3 hónapja
 24.hu/kozelet/2026/03/14/panyi-szabolcs-matrjoska-bothalozat/

3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 365 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2026/03/15/bekapcsolt-mikrofonnal-indult-el-a-patriota-eloje-erdekes-beszelgetest-hallhattak-a-nezok
3 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 677
Azt az eget, belehallgattam a menetes feró interjúba. Dobhatjuk ki a töri könyveket. Utálom átírom az egész XX. századot.
Tactful Cactus
Link van?
KeyG
 m.youtube.com/watch?v=WhdcGhRvLIU&pp=ygUPYsOpa2VtZW5ldCAyMDI20gcJCZoBo7VqN5tD

1 óra környékén

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!