Politika
65 feliratkozó
10 hónapja
Menő ez a KDNP kripliharc, döglött kakasok csatája a nemlétező szemétdombért. 😊
10 hónapja
totális Fidesz megsemmisülést szeretnék 😊Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
vpi
10 hónapja
A Viktor által belengetett sajtóperek hol tartanak? 😊
10 hónapja
Mert az a fixa ideád, hogy ha valaki győz, akkor nagyon győz.Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.És?
NB2
A teljes határontúli szavazatmennyiség 1-2 mandátumot jelent.
Lepkefing.
Őszentsége Sobri Jóska
Lehet ez szoros, főleg a kis pártokkal és akkor ez a lepkefing még bebüdösíthet valakinek. (Sztem is MP-nek).
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.10% kevés? Egy 22 éves fideszes egyeduralom után? Az ember kb egyedüliként ki mer menni nem fideszesként (talán a Mome próbálkozott még, más az orrát nem dugta ki) és te kevesled a 10%-ot?
NB2
10 hónapja
Na ez már nem szekunder szégyen, ez már a lyukas vödör alja.Mennyi idő, amíg a Disney letiltja ezt a fost? 😄
telex.hu/belfold/2025/05/23/harcosok-klubja-szentkiralyi-alexandra-brad-pitt-filmjelenet-fight-club
KB23
10 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.És?
NB2
A teljes határontúli szavazatmennyiség 1-2 mandátumot jelent.
Lepkefing.
10 hónapja
Megnéztem a 24.hu erdélyi videóját illetve a HVG is rakott fel ma egyet. Finoman fogalmazva én nem érzem, hogy a Fidesz elveszítené Erdélyt. Max egy 10%-ot csökken a népszerűsége, de nem felejtik ott el, hogy mennyi pénzt adott nekik Orbán, ott is 40 felett tuti Fidesz, ha esik ha fúj.
10 hónapja
Jankó fel van háborodva, hogy béke kormá yként uszítanak mindenkit, egyre durvábban, és most ha kimegy az emberek közé, akkor balhé van…Miskolcon meg főleg nem tudom mire számított.
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Lázár Jankónak sikerült kimondani, hogy "elmentek dolgozni és beintegrálódtak!!! a munka világába"! Szép volt Lézer úr...és ő egy hivatásos politikus.Vagy hátha felvették CD lemezre. 😊
remélem ezt kiexportálja majd valaki 😀
Klaci79
10 hónapja
Lázár Jankónak sikerült kimondani, hogy "elmentek dolgozni és beintegrálódtak!!! a munka világába"! Szép volt Lézer úr...és ő egy hivatásos politikus.remélem ezt kiexportálja majd valaki 😀
10 hónapja
Kolbászt töltenikorlátozott tapasztalatom alapján a kolbász/hurkatöltő technika egyébként tényleg nem mindegy, abból lehet érvényes következtetéseket levonni másra is
warr_b
ehehe xd
10 hónapja
Kolbászt tölteni, meg a hagymás sült vért is szarul csináljanem tud nokedlit szaggatni?Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
Bántóan nincs senki a Fideszben a Tüttő Kata posztra.
Amadeus az áttelelt poloska
fake.id
JéBé
fake.id
warr_b
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
"Több ezer tagja van a KDNP-nek" - mondja a kiugrott srác éppen Marcinál. Szerintem szavazója nincs annyi.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
nem tud nokedlit szaggatni?Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id
warr_b
10 hónapja
Nem a kinézete a fő gond vele...nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Ő fiatal korában jó menet lehetett.nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
fake.id
Amúgy miért van ennyi szőke a női szakaszban?
10 hónapja
nála még én is jobb milf vagyok borotválkozás nélkülKeruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
JéBé
10 hónapja
attól még egy genyórázó mária hasonmás versenyen simán lehet első helyezett. és nála a bolti csöcs már ki is van pipálva, jó lesz az xdismerem személyesen, messze van - nálam - a milftől.Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
10 hónapja
ismerem személyesen, messze van - nálam - a milftől.Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
10 hónapja
latod, van itt otlet. nincs is szukseg mar az ugyvedi praxisra ...Kéne már egy magyar drogérialánc a 2Rule mintájára.nembaj az, mert nekem is kimaradt. hat ilyet baszki. raadasul Marci egy gonosz nemet multinal veszi a fogkremet?bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
telex.hu/zacc/2025/05/19/piperek-haztartasi-cikkek-arresstop-nagy-marton-arcsokkenes-fogkrem
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
csebi
Lehetne pl Andika a neve vagy "Csodaszarvas", egy ilyen koppintott Rossmann logoval, meg "Aktív szépség" pontgyűjtő kártyával.
Promóplakáton pedig ofc Sarka Kata vigyoroghatna.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Keruletunk buszkesege, Dunai Moni?Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
fake.id
10 hónapja
Remélem, hogy a Fidesz annyiban - is - követni fogja az MSZP útját, hogy előbb-utóbb megjelenik a MILF tagozat.hogy a faszomba ne lenne, jeneiné rubovszky csilla neked semmi? jó ő mondjuk kdnps, de ne legyünk telhetetlenek
10 hónapja
Kéne már egy magyar drogérialánc a 2Rule mintájára.nembaj az, mert nekem is kimaradt. hat ilyet baszki. raadasul Marci egy gonosz nemet multinal veszi a fogkremet?bocs, akkor itt is kimaradtJuhinál láttam ezt a videót, nekem ez eddig kimaradt. Beszarás bazzeg 😀 😀 😀Itt is volt
telex.hu/zacc/2025/05/19/piperek-haztartasi-cikkek-arresstop-nagy-marton-arcsokkenes-fogkrem
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
csebi
Lehetne pl Andika a neve vagy "Csodaszarvas", egy ilyen koppintott Rossmann logoval, meg "Aktív szépség" pontgyűjtő kártyával.
Promóplakáton pedig ofc Sarka Kata vigyoroghatna.
Szerkesztette: resistance is futile