Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
rip Pride
több mint 1 éve
Főnök a saját világát kivetíti az országra továbbra is.
több mint 1 éve
OV miket mond? Én nem merem nézni, de érdekel, hogy értékeli a tavalyi fantasztikus évet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem lehetne, hogy olyan 15:15 környékén egy hatalmas bomba leessen a Várkert Bazárra?Megrendeltem egy század B-52-est,hogy szórják meg a kért területet, de USA kollegák ismeretlen jelentéktelen nyikhaj embert nem bombáznak.....volt a válasz....
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
2-4 kozott attol fugg a 6 millios felujitasbol mennyit hasznalunk el.😀Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.Mennyid van?
Részvényeket néztem de Trump almokfutasa utan… 😀
Toca
szaba
több mint 1 éve
Nem lehetne, hogy olyan 15:15 környékén egy hatalmas bomba leessen a Várkert Bazárra?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.Mennyid van?
Toca
több mint 1 éve
Hogy Hadhazy megélhetési politikusMP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.es mirol?
Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
zacknorb
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 525
MP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.es mirol?
Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
zacknorb
több mint 1 éve
MP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
telex.hu/ellenorzo/2025/02/21/ellenorzo-factcheck-teny-fake-news-orban-ukrajna-hollywood
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Asszem, egy részével - balek módjára - maradok állampapírban. A többi részével én is gondban vagyok, ahogyan sokan mások. Külföldi részvényekbe nem merek belevágni, hazaiakba nem akarok. (Ha már a nagy OTP-felfutásról lemaradtam.) Az aranynak csúcson az ára, de még előfordulhat, hogy beszuszakolom a portfólióba. Valószínűleg veszek valamennyi eurót + erősen kacérkodom a Holddal. Hát, nem túl fantáziadús...Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
magyarnarancs.hu/belpol/ot-budai-lakasa-nagymarosi-vadaszhaza-400-millios-megtakaritasa-van-a-szuvernitasvedelmi-hivatal-elnokenek-274329
NB2
Kamateső 😅🤣OV azzal valahogy elfelejtett dicsekedni, hogy a kibaszott magas infláció miatt lett ennyi a kamat. (És mérget vehetünk rá, hogy ez még mindig kevesebb annál, ami járna. Hisz a KSH adatai alapján számolták ki.)
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 1 éve
Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
magyarnarancs.hu/belpol/ot-budai-lakasa-nagymarosi-vadaszhaza-400-millios-megtakaritasa-van-a-szuvernitasvedelmi-hivatal-elnokenek-274329
NB2
Kamateső 😅🤣OV azzal valahogy elfelejtett dicsekedni, hogy a kibaszott magas infláció miatt lett ennyi a kamat. (És mérget vehetünk rá, hogy ez még mindig kevesebb annál, ami járna. Hisz a KSH adatai alapján számolták ki.)
KeyG
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
NB2
KeyG
több mint 1 éve
Elveszi ő azt máshogy, csak még nem tudunk róla mi jön 😀Kamateső 😅🤣Ugye milyen rendes a Viktor?
KeyG
Pedig el is vehetné!
Lúdas Solymi
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kamateső 😅🤣Ugye milyen rendes a Viktor?
KeyG
Pedig el is vehetné!
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Kamateső 😅🤣
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A kp utjat nem annyira konnyu kovetni.Ha már Csádba kell sietni, ott te már nem tudsz utalgatni.Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
30,3 millió forintot pedig a bankszámláján tart. “
Idióta. 100 millió lekötetlenül, ennek se a “pénzügyi tudatosság” volt a jele az oviban.
MC12
Dzsokijuing
A portfóliót elnézve inkább csak simán pénzügyi analfabéta.
MC12
Meg nekik nem szamit az inflacio.
Majd szereznek meg tobbet ha az kell.
Ez csak a “bevallott” osszeg.
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/02/21/ruszin-szendi-romulusz-magyar-peter-vezerkari-fonok-villa-magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-elszamoltatas/Annyira vicces, hogy fideszesek kikészülnek, hogy emberek amikor fideszesek voltak, mit meg nem engedtek maguknak. Amíg Rommel fideszes volt, addig nem zavart senkit a fideszben, hogy 1 yardért épít magának villát, de ahogy elhagyja a csapatot, előjön a jogérzékenység. 😀
NB2
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 525
mondjuk most meg is ugrott az euro ujra98banReggel mondott valami érdekeset a dagadt geci?Mikor mondott utoljára érdekeset?
ThundersNFL a Paraszt
Mikey
Hanni
több mint 1 éve
Ha már Csádba kell sietni, ott te már nem tudsz utalgatni.Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
Idióta. 100 millió lekötetlenül, ennek se a “pénzügyi tudatosság” volt a jele az oviban.
MC12
Dzsokijuing
A portfóliót elnézve inkább csak simán pénzügyi analfabéta.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
MC12
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
98banReggel mondott valami érdekeset a dagadt geci?Mikor mondott utoljára érdekeset?
ThundersNFL a Paraszt
Mikey