Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/02/dobrev-ha-orban-kisebbsegbe-szorul-elorehozott-valasztasok-johetnekA Fidesz veszít az EP választáson --> a megrettent, meghasonlott képviselők megtagadják Viktort (aki eddig az Imperio átokkal gyakorolt felettük hatalmat), és mind átállnak a hatalmas győzelmet arató DK frakciójába --> a DK-nak sima parlamenti többsége lesz, de annyira demokratikusak, hogy nem akarnak beleülni a NER-be, hanem előrehozott választásokat tartanak.
Klára, 2/3-os parlamenti frakcióval miért lenne előválasztás jún. 9 után?
Amadeus von Dollárbaloldal
Egyúttal bejelöltem a logikai lánc leginkább reális elemét is. 😀
több mint 1 éve
444.hu/2024/05/02/dobrev-ha-orban-kisebbsegbe-szorul-elorehozott-valasztasok-johetnekKlára, 2/3-os parlamenti frakcióval miért lenne előválasztás jún. 9 után?
több mint 1 éve
is. a nácikat is lehülyézte, meg a diplomásokat is a nácikhoz alacsonyította. two in one.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.Novák Előd még kellemetlenebb volt, aki azt mondta, hogy persze lehet volt ilyen, de amúgy nem jellemző ez rájuk, pl. van sok diplomás szavazójuk is. Sikerült burkoltan lehülyéznie ezzel a szavazóikat.
telex.hu/belfold/2024/05/02/toroczkai-laszlo-mi-hazank-elnok-majalis-rendezveny-naci-karlendites-velemeny-manipulacio
KB23
Jughead
több mint 1 éve
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.Novák Előd még kellemetlenebb volt, aki azt mondta, hogy persze lehet volt ilyen, de amúgy nem jellemző ez rájuk, pl. van sok diplomás szavazójuk is. Sikerült burkoltan lehülyéznie ezzel a szavazóikat.
telex.hu/belfold/2024/05/02/toroczkai-laszlo-mi-hazank-elnok-majalis-rendezveny-naci-karlendites-velemeny-manipulacio
KB23
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.A nyugatifény mellett a kuruc se írt a Medián kutatásról, arrafelé is nagy lehet a boldogság.
KB23
több mint 1 éve
Én már azt reméltem, hogy egyszer eltűnt, de ez egy igazi csótány, nem döglik meg könnyen...Polgárosodik a szentem? 😄 Szerintem fel se tűnne senkinek, ha eltűnne a közéletből. 😄 Vona se hatott meg engem amikor eltűnt, pedig tőle sokat vártam.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23
Negritis, a vajda
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Polgárosodik a szentem? 😄 Szerintem fel se tűnne senkinek, ha eltűnne a közéletből. 😄 Vona se hatott meg engem amikor eltűnt, pedig tőle sokat vártam.Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23
Negritis, a vajda
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.nah ő is elindul a Vona-i úton? 😀
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mennyire szar, amikor zseb náci elkezd mentegetőzni, főleg a saját szavazói ellen. Hát igen, ilyen mikor szembe jön a valóság.telex.hu/belfold/2024/05/02/toroczkai-laszlo-mi-hazank-elnok-majalis-rendezveny-naci-karlendites-velemeny-manipulacio
több mint 1 éve
Az ollók ollóznak?Ha baj van, Hornra és a republikonra mindig lehet számítani 😊 én még egy jó Pulai-féle publicust hiányolok, ahol az MSZP 7-9% között lenne, ha egyedül indulna és a Fidesz 30% alatt van a biztos szavazók között 😊
Két közvéleménykutató cég 10 százalék alá, másik két közvéleménykutató cég meg 20 százalék fölé… hmmm érdekes
vpi
MC12
több mint 1 éve
Ha baj van, Hornra és a republikonra mindig lehet számítani 😊 én még egy jó Pulai-féle publicust hiányolok, ahol az MSZP 7-9% között lenne, ha egyedül indulna és a Fidesz 30% alatt van a biztos szavazók között 😊
Két közvéleménykutató cég 10 százalék alá, másik két közvéleménykutató cég meg 20 százalék fölé… hmmm érdekes
vpi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Azt passz. Budafokot hallottam konkrétan megnevezve egyedül.Újpest, Budafok, és Újbuda?Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani. MC12de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
Magyar Péter tehát azt ígéri, hogy fővárosi listát állítanak, és „akármennyire nem tetszik” ez a DK-nak és a Fidesznek, elérnek egy olyan eredményt, hogy nélkülük se a kormánynak, se az ellenzéknek nem lehet majd többsége a fővárosi közgyűlésben.
deyell
Ugye megnyeri Geri, neki vannak a haverjai, Feri meg a többiek 😊 legyenek mondjuk 9en, aztán a Fidesz is összeszed ennyit, az 18, szerintem Vitézy miatt bemegy az lmp is 3-4 fővel, ide a momo is bejut szerintem 2-3 fővel, benn lesznek a kutyák, szinten 2-3 fővel, talán a mi hazánk is 1-2 fővel, és akkor mondjuk 5-6 fővel bemegy a Tisza is. (Szerintem Pesten lesz szavazatmegosztás rendesen. Momentumosok, akik leszavaznak Ep-n a Tiszára, de önkorin a momora, vagy fordítva, és ugyanez a kutyáknál)
17 szavazat kell a többséghez, Gerinek ez nem lesz sétagalopp - de elsőre remek mozinak néz ki 😊
MC12
deyell
deyell
több mint 1 éve
Aki megbízhatóan utalja a nyugdíjukat, arra szavaznak, nincs ebben semmi különös, szimpla generációs érdekellentét.Ebben egyáltalán nem vagyok biztos, sőt.Es ?de basszus miért nyugdíjaskoráról meghülyül valaki?Nem feltétlenül, de mondjuk más dolgok lesznek fontosak neki, mint egy 18 éves diáknak vagy egy 40 éves vállalkozónak / alkalmazottnak.
NB2
Kampman
Nem az a lényeg milyen a korfa.
Aki utalja a Fideszt az később is fogja.
Toca
Akiknek mondjuk 1990 óta van választójoga, szerintem legalább a 60-70%-uk szavazott már minimum 2-3 pártra, és nem csak azért, mert mondjuk az addigi kedvencük megszűnt, pl. kisgazdák vagy SZDSZ. Hanem mert a preferenciájuk is megváltozott.
Felhoztam már párszor, de tényleg elég csak megnézni, hogy kik vezették a magyar rozsdaövezetek ikonikus fellegvárait mondjuk 20 éve, és kik most.
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Újpest, Budafok, és Újbuda?Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani. MC12de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
Magyar Péter tehát azt ígéri, hogy fővárosi listát állítanak, és „akármennyire nem tetszik” ez a DK-nak és a Fidesznek, elérnek egy olyan eredményt, hogy nélkülük se a kormánynak, se az ellenzéknek nem lehet majd többsége a fővárosi közgyűlésben.
deyell
Ugye megnyeri Geri, neki vannak a haverjai, Feri meg a többiek 😊 legyenek mondjuk 9en, aztán a Fidesz is összeszed ennyit, az 18, szerintem Vitézy miatt bemegy az lmp is 3-4 fővel, ide a momo is bejut szerintem 2-3 fővel, benn lesznek a kutyák, szinten 2-3 fővel, talán a mi hazánk is 1-2 fővel, és akkor mondjuk 5-6 fővel bemegy a Tisza is. (Szerintem Pesten lesz szavazatmegosztás rendesen. Momentumosok, akik leszavaznak Ep-n a Tiszára, de önkorin a momora, vagy fordítva, és ugyanez a kutyáknál)
17 szavazat kell a többséghez, Gerinek ez nem lesz sétagalopp - de elsőre remek mozinak néz ki 😊
MC12
deyell
buhloone mindstate
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.És a vidékieken?
deyell
több mint 1 éve
Így.Pesten csak egy narancssárga kerület van, a 17., nem?7+2
warr_b
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy nem tudom, volt-e már, de 20 éve csatlakoztunk az EU-hoz.Ezután egyből az EU-t szidják az egypercesben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.valasztas.hu/helyi-onkormanyzati-valasztasok-2019Pesten csak egy narancssárga kerület van, a 17., nem?7+2
warr_b
zacknorb
2019-ben így volt, most nem vágom
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mármint jelenleg? Ott a XII meg az V meg a huszonX-ek (Csepel, meg a túloldala)Pesten csak egy narancssárga kerület van, a 17., nem?Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
deyell
MC12
deyell
Szerintem MP jelenleg leszarja, hogy kinek és hol nullázza az esélyeit.
MC12
warr_b
több mint 1 éve
Pesten csak egy narancssárga kerület van, a 17., nem?Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
deyell
MC12
deyell
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
24.hu/belfold/2024/04/30/zuglo-horvath-csaba-polgarmester-idea-intezet-kozvelemeny-kutatas-hadhazy-akos-varnai-laszlo/Remelem, Zugló lesz az egyik.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
deyell
MC12
deyell
somoskovig
Ott hagyni kell Csacsit szopni.
több mint 1 éve
Három külső kerületi dk-vezette kerületről is pletykáltak, meg egy Fidesz és két dk-s vezetésűről is. Ami közös volt, hogy a minimum helyen (3) fog polgit indítani.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
deyell
MC12
deyell
több mint 1 éve
ott eléggé széttagolt az ellenzék, indul Momentumos illetve LMP-s jelölt HCS ellen, ha a Tisza is indítana jelöltet, akkor lehet hogy még a végén a fidesz nyerne.Remelem, Zugló lesz az egyik.de akkor kell legalább három kerületben polgármesterjelöltet állítania a Tisza Pártnak, hogy legyen fővárosi listájuk, nem? nem tudom melyik három kerület lesz az, de ott eléggé lenullázhatják ezzel az ellenzék esélyét.Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.Jelen pillanatban kevés szórakoztatóbb helyszín látszik politikai értelemben, mint a fővárosi közgyűlés a választások után.
deyell
MC12
deyell
somoskovig
buhloone mindstate