Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
de basszus miért nyugdíjaskoráról meghülyül valaki?Nem feltétlenül, de mondjuk más dolgok lesznek fontosak neki, mint egy 18 éves diáknak vagy egy 40 éves vállalkozónak / alkalmazottnak.
NB2
több mint 1 éve
de basszus miért nyugdíjaskoráról meghülyül valaki?
több mint 1 éve
Pontosan. Itt a buborékban újra és újra elfelejtődik, hogy kisebbségben vagyunk a gondolkodásmód, mentalitás, érdeklődés tekintetében.Ez egy nagyon beszédes kép, hogy kire számíthat a Fidesz... A jó hír, hogy ők az idővel egyre kevesebben lesznek:Pont hogy egyre többen, legalábbis a következő kb. 25 évben még biztosan nem fiatalodik a korfa, választójogi szempontból legalábbis. Ha most rögtön elindulna egy baby boom, annak is majd 20-25 év múlva lenne először látható hatása.
NB2
A 2030-as évek második felében aztán majd nyugdíjba mennek a Ratkó-unokák is, na akkor még fokozottabban lesz igaz, hogy a nyuggerek (meg persze a cigányok) döntik el a választást.
Kampman
több mint 1 éve
Ez egy nagyon beszédes kép, hogy kire számíthat a Fidesz... A jó hír, hogy ők az idővel egyre kevesebben lesznek:A photoshop sem segíthet, doktorminiszterelnökúr nincs jó bőrben.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez egy nagyon beszédes kép, hogy kire számíthat a Fidesz... A jó hír, hogy ők az idővel egyre kevesebben lesznek:Pont hogy egyre többen, legalábbis a következő kb. 25 évben még biztosan nem fiatalodik a korfa, választójogi szempontból legalábbis. Ha most rögtön elindulna egy baby boom, annak is majd 20-25 év múlva lenne először látható hatása.
NB2
A 2030-as évek második felében aztán majd nyugdíjba mennek a Ratkó-unokák is, na akkor még fokozottabban lesz igaz, hogy a nyuggerek (meg persze a cigányok) döntik el a választást.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Ez egy nagyon beszédes kép, hogy kire számíthat a Fidesz... A jó hír, hogy ők az idővel egyre kevesebben lesznek:Kik?
NB2
több mint 1 éve
Ez egy nagyon beszédes kép, hogy kire számíthat a Fidesz... A jó hír, hogy ők az idővel egyre kevesebben lesznek:
több mint 1 éve
Négy hónapon keresztül mintegy 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segíti közel ötszáz cigányzenész vendéglátóhelyi foglalkoztatását a kormány, növelve a programban részt vevő vendéglátóhelyek vonzerejét is. A Muzsikáló Magyarország 2024 program célja a kávéházi cigányzene hagyományainak megőrzése és népszerűsítése. A zenekarvezetők április 29-étől jelentkezhetnek a támogatásra.Az fejenkent 2 millio.
Lehet menni a kasszához.
ozibozi
Ez megy majd a zeneszeknek vagy a vendeglatosnak? Es mekkora idotartamra jar?
Meg mit jelent ez pontosan?
több mint 1 éve
Négy hónapon keresztül mintegy 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segíti közel ötszáz cigányzenész vendéglátóhelyi foglalkoztatását a kormány, növelve a programban részt vevő vendéglátóhelyek vonzerejét is. A Muzsikáló Magyarország 2024 program célja a kávéházi cigányzene hagyományainak megőrzése és népszerűsítése. A zenekarvezetők április 29-étől jelentkezhetnek a támogatásra.Lehet menni a kasszához.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nincs is annál sokkal szebb, mint amikor az Öszödi Igazságbeszéd Rajongói Klub kiragad egy félmondatot, és minden csicskája versenyt háborog. Feri elkezdhet komolyabban inni.
több mint 1 éve
lévén megjelent egy valós kormányváltó alternatíva.ezzel azért bőven várnék még
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért én nem zárnám ki, hogy a fideszes médiahenger 2026-ig a karaktergyilkosságban sikeres lesz MP ellen, túl messze van az még időben, most a kapkodás megy, az első (asszonyverős) töltény csak súrolta, de azért lehet még pár dolog a tarsolyban náluk. Ráadásul az eddigi ellenzéki pártok is támadni fogják végig, mert az ő pozícióikra is tör, így fel lesz neki adva a lecke egy sokfrontos háborúra...MP 26-ig ki fog alakítani egy tiszta versenyhelyzetet, kérdés, mennyi lesz a DK körüli baloldal valódi támogatottsága.Ehhez képest igen, de a medián kutatása szerint a márciusi és áprilisi támogatása a Fidesznek nem csökkent, ami meglepő, mert az összes többi csökkenést mért.Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.legutóbb 62%-ot kaptak EP választáson. ahhoz képest most a 46% is nagy mélypont, EP választásokon eddig mindig többet kaptak, még 2004-ben is, amikor egyszer 50% alatt voltak.
csipkelli
deyell
Szerintem a TISZA a választásokig nőni fog még és ezen az EU választásokon meg fog történni az ellenzék váltás.
focilap
A törpék eltűnnek, a liberális Momentum és a radikális MH pedig hozza a hagyományos SZDSZ-es és széljobbos 5% környékét.
A Kutyák létezése helyi szinten OK, de országosan már kérdőjeles támogatottságú, lévén megjelent egy valós kormányváltó alternatíva.
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
MP 26-ig ki fog alakítani egy tiszta versenyhelyzetet, kérdés, mennyi lesz a DK körüli baloldal valódi támogatottsága.Ehhez képest igen, de a medián kutatása szerint a márciusi és áprilisi támogatása a Fidesznek nem csökkent, ami meglepő, mert az összes többi csökkenést mért.Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.legutóbb 62%-ot kaptak EP választáson. ahhoz képest most a 46% is nagy mélypont, EP választásokon eddig mindig többet kaptak, még 2004-ben is, amikor egyszer 50% alatt voltak.
csipkelli
deyell
Szerintem a TISZA a választásokig nőni fog még és ezen az EU választásokon meg fog történni az ellenzék váltás.
focilap
A törpék eltűnnek, a liberális Momentum és a radikális MH pedig hozza a hagyományos SZDSZ-es és széljobbos 5% környékét.
A Kutyák létezése helyi szinten OK, de országosan már kérdőjeles támogatottságú, lévén megjelent egy valós kormányváltó alternatíva.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ezek továbbra is csak trend-megállapításokra alkalmasak. Simán lehet a mi hazánk 3% is, a dk meg 11.mondanám, hogy ez még szimpatikusabb, de a Mi Hazánk igazán kieshetne már a francba.mediánKb. stimmel azzal, amit ma hallottam:
i.ibb.co/tJMqc4j/ezgif-7-0f83acd71a.jpg
deyell
Fidesz:43
Tisza:23
DK:8
Kutyák:10
Mi Hazánk:6
Többi: 10 (momo 3 többiek 1-2)
Választani tudó, biztos szavazók.
MC12
deyell
Annyi látszik, hogy a Fidesznél egy korlátozott lemorzsolódás van - de az folyamatos, Tiszánál egy robbanás után egyenletes növekedés, többiek összeomlottak és a túlélésért küzdenek. Szerintem a kutyák is, és sok ez a 10% de fene tudja.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A TISZA is leadta az aláírásokatvtr.valasztas.hu/ep2024/valasztopolgaroknak/jelolo-szervezetek?tab=lists
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
mondanám, hogy ez még szimpatikusabb, de a Mi Hazánk igazán kieshetne már a francba.mediánKb. stimmel azzal, amit ma hallottam:
deyell
MC12
buhloone mindstate
több mint 1 éve
mediánKb. stimmel azzal, amit ma hallottam:
deyell
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
focilap
58
Ehhez képest igen, de a medián kutatása szerint a márciusi és áprilisi támogatása a Fidesznek nem csökkent, ami meglepő, mert az összes többi csökkenést mért.Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.legutóbb 62%-ot kaptak EP választáson. ahhoz képest most a 46% is nagy mélypont, EP választásokon eddig mindig többet kaptak, még 2004-ben is, amikor egyszer 50% alatt voltak.
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
tessék mondani, ez már a csodavárás fázisa? 😀Egyre nagyobb az elégedetlenkedők tábora, nem vagyok benne biztos, hogy ha lenne szikra, nem lenne itt durvább szitu.Nekem nagyon fura, hogy elkezdtek mostanában nagyon kapkodni, a veszélyhelyzetet is nagyon korán meghosszabbították, most már az alkotmányt is faragják, ráadásul az, hogy kivették a kegyelemből az igazságügy miniszteri ellenjegyzést, az is értékelhető felkészülésnek a későbbiekre, hiszen így 5 évig bármelyikük kegyelmet kaphat Sulyoktól, bárki lesz is kormányon éppen...szerintem nem készülnek vereségre, mert mindig lehet hangolni a választási törvényt úgy, hogy nyerjenek.444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszKészülnek egy esetleges vereségre, hogy utána bármilyen közös hitelfelvételt "megvétózhassanak", tényleg mindig van lejjebb, ilyenekre használni a 2/3-ot és az alkotmányt, gyomorforgató nekem...
Tessely Zoltán módosítója pedig kétharmados többséghez kötné a közös uniós hitelfelvételt.
deyell
StormST
inkább az lehet a háttérben, hogy 132/133 (nem a számok a lényeg mielőtt valaki ebbe köt bele) szavaz mellette és az egy renitens lesz az aki adott napon beleáll valami miatt, mert brüsszel, meg soros meg az elvei stb, így ugye nem lehet kompletten a fideszre mutogatni, hanem valaki elviszi a balhét. gondolom minden alkalommal másik balfasz, aki épp akkor kihúzta a gyufát.
színjáték az egész.
Fontos_Vidra
Mintha beijedtek volna, hogy elsöpri őket a népharag, aminek szerintem kb. nulla az esélye, de nekem az jön le, hogy annyira elkényelmesedtek, hogy már az első megingást is iszonyatosan túlreagálják...
StormST
NB2
valami ilyesmi volt mondogatva a 18-as választásnál is: csak egy szikra, meg elégedetlen a nép, le lehet őket győzni,
meg végre van, akire lehet szavazni stb stb.
több mint 1 éve
Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.legutóbb 62%-ot kaptak EP választáson. ahhoz képest most a 46% is nagy mélypont, EP választásokon eddig mindig többet kaptak, még 2004-ben is, amikor egyszer 50% alatt voltak.
csipkelli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.Igen, ez nekem is eszembe jutott. Mihez képest van mélyponton?
csipkelli