Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azért a mélyponton a Fidesz félmondat után kisebb számot is el tudtam volna képzelni nekik.
több mint 1 éve
Egyre nagyobb az elégedetlenkedők tábora, nem vagyok benne biztos, hogy ha lenne szikra, nem lenne itt durvább szitu.Nekem nagyon fura, hogy elkezdtek mostanában nagyon kapkodni, a veszélyhelyzetet is nagyon korán meghosszabbították, most már az alkotmányt is faragják, ráadásul az, hogy kivették a kegyelemből az igazságügy miniszteri ellenjegyzést, az is értékelhető felkészülésnek a későbbiekre, hiszen így 5 évig bármelyikük kegyelmet kaphat Sulyoktól, bárki lesz is kormányon éppen...szerintem nem készülnek vereségre, mert mindig lehet hangolni a választási törvényt úgy, hogy nyerjenek.444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszKészülnek egy esetleges vereségre, hogy utána bármilyen közös hitelfelvételt "megvétózhassanak", tényleg mindig van lejjebb, ilyenekre használni a 2/3-ot és az alkotmányt, gyomorforgató nekem...
Tessely Zoltán módosítója pedig kétharmados többséghez kötné a közös uniós hitelfelvételt.
deyell
StormST
inkább az lehet a háttérben, hogy 132/133 (nem a számok a lényeg mielőtt valaki ebbe köt bele) szavaz mellette és az egy renitens lesz az aki adott napon beleáll valami miatt, mert brüsszel, meg soros meg az elvei stb, így ugye nem lehet kompletten a fideszre mutogatni, hanem valaki elviszi a balhét. gondolom minden alkalommal másik balfasz, aki épp akkor kihúzta a gyufát.
színjáték az egész.
Fontos_Vidra
Mintha beijedtek volna, hogy elsöpri őket a népharag, aminek szerintem kb. nulla az esélye, de nekem az jön le, hogy annyira elkényelmesedtek, hogy már az első megingást is iszonyatosan túlreagálják...
StormST
több mint 1 éve
Nekem nagyon fura, hogy elkezdtek mostanában nagyon kapkodni, a veszélyhelyzetet is nagyon korán meghosszabbították, most már az alkotmányt is faragják, ráadásul az, hogy kivették a kegyelemből az igazságügy miniszteri ellenjegyzést, az is értékelhető felkészülésnek a későbbiekre, hiszen így 5 évig bármelyikük kegyelmet kaphat Sulyoktól, bárki lesz is kormányon éppen...szerintem nem készülnek vereségre, mert mindig lehet hangolni a választási törvényt úgy, hogy nyerjenek.444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszKészülnek egy esetleges vereségre, hogy utána bármilyen közös hitelfelvételt "megvétózhassanak", tényleg mindig van lejjebb, ilyenekre használni a 2/3-ot és az alkotmányt, gyomorforgató nekem...
Tessely Zoltán módosítója pedig kétharmados többséghez kötné a közös uniós hitelfelvételt.
deyell
StormST
inkább az lehet a háttérben, hogy 132/133 (nem a számok a lényeg mielőtt valaki ebbe köt bele) szavaz mellette és az egy renitens lesz az aki adott napon beleáll valami miatt, mert brüsszel, meg soros meg az elvei stb, így ugye nem lehet kompletten a fideszre mutogatni, hanem valaki elviszi a balhét. gondolom minden alkalommal másik balfasz, aki épp akkor kihúzta a gyufát.
színjáték az egész.
Fontos_Vidra
Mintha beijedtek volna, hogy elsöpri őket a népharag, aminek szerintem kb. nulla az esélye, de nekem az jön le, hogy annyira elkényelmesedtek, hogy már az első megingást is iszonyatosan túlreagálják...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
szerintem nem készülnek vereségre, mert mindig lehet hangolni a választási törvényt úgy, hogy nyerjenek.444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszKészülnek egy esetleges vereségre, hogy utána bármilyen közös hitelfelvételt "megvétózhassanak", tényleg mindig van lejjebb, ilyenekre használni a 2/3-ot és az alkotmányt, gyomorforgató nekem...
deyell
StormST
színjáték az egész.
több mint 1 éve
A Momentum egyetlen esélye, hogy betagozódna MP mellé, mint balliberális szövetséges, és sztem már látszanak ilyen próbálkozások, Annácska MP tüntetésről posztol és társai. A Kutyáknak sztem a magja megmarad, azt az esélyüket vesztették el MP színre lépésével, hogy az ellenzékből kiábrándult nagyobb tömegeket magukhoz vonzzák, de 5% felett így is meglehetnek. Feriék lesznek remélem korrektül arcon baszva, amivel a szektán kívüli rész látja majd, hogy nem feltétlenül a DK-ra kell szavazni, ha le akarod váltani Orbánt.Mondhatja azt is h nem állnak jól és szóljak mkinek aláírni. Mert én célirányosan mentem és mondtam is h titeket kereslek itt.Mit mondjon, hogy szarul állnak? 😊 a pártok pesti kvótái nem állnak olyan rosszul, (ilyenkor minden párt, vagyhát a profibbak, megyei kvótákat rak össze amennyit hozni kell, a párt sajátosságai alapján) vidéken zuhantak be teljesen.A folyosói pletykák szerint nem véletlen, hogy elmaradoznak a nagy bejelentések az eu -választási aláírások leadásáról - mert finoman szólva nyögvenyelősen megy a rendszerellenzéknek. Momentum pénteken 11 ezer körül volt, Jobbik - LMP mindegy is, DK-éknak meglesz, Kutyáknál is döcögős 2RK, MMM, Nép pártján, ilyesmi maguktól esélytelen. Elképzelhető, hogy khm. "segítségre" khm. lesz szükség néhány párt esetében.. A Tiszának megvan, fene tudja miért nem adták még le.Tegnap kutyaknal írtam alá. 2. Kerulethez nem sok hiányzott már, EPvel sem álltak rosszul elvileg, azt mondtak nekem.
MC12
csebi
Szerintem a legtöbb ismert pártnak, így vagy úgy meglesz, de ez a nyögvenyelés, ahogy az elvileg közép partok haladnak az aláírásgyűjtéssel, vezethetnek érdekes Ep eredményhez. (Mondjuk momo 0 mandátum, Tisza siman veri Feriéket, ilyesmi)
MC12
Sztem momentum nulla lesz és érzékelve a hétvégén a hangulatot az sem kérdés h a Tisza veri a DKt. Nem feltétlenül baj az átrendeződés de oda fogunk jutni még mindig nem lesz értelmezhető egy part akire szívesen húznam be a kutyák mellett.
csebi
De majd a választások után az okosak úgy is megmagyarázzák, mi a fasz történt és abból mi következik...
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszKészülnek egy esetleges vereségre, hogy utána bármilyen közös hitelfelvételt "megvétózhassanak", tényleg mindig van lejjebb, ilyenekre használni a 2/3-ot és az alkotmányt, gyomorforgató nekem...
deyell

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mondhatja azt is h nem állnak jól és szóljak mkinek aláírni. Mert én célirányosan mentem és mondtam is h titeket kereslek itt.Mit mondjon, hogy szarul állnak? 😊 a pártok pesti kvótái nem állnak olyan rosszul, (ilyenkor minden párt, vagyhát a profibbak, megyei kvótákat rak össze amennyit hozni kell, a párt sajátosságai alapján) vidéken zuhantak be teljesen.A folyosói pletykák szerint nem véletlen, hogy elmaradoznak a nagy bejelentések az eu -választási aláírások leadásáról - mert finoman szólva nyögvenyelősen megy a rendszerellenzéknek. Momentum pénteken 11 ezer körül volt, Jobbik - LMP mindegy is, DK-éknak meglesz, Kutyáknál is döcögős 2RK, MMM, Nép pártján, ilyesmi maguktól esélytelen. Elképzelhető, hogy khm. "segítségre" khm. lesz szükség néhány párt esetében.. A Tiszának megvan, fene tudja miért nem adták még le.Tegnap kutyaknal írtam alá. 2. Kerulethez nem sok hiányzott már, EPvel sem álltak rosszul elvileg, azt mondtak nekem.
MC12
csebi
Szerintem a legtöbb ismert pártnak, így vagy úgy meglesz, de ez a nyögvenyelés, ahogy az elvileg közép partok haladnak az aláírásgyűjtéssel, vezethetnek érdekes Ep eredményhez. (Mondjuk momo 0 mandátum, Tisza siman veri Feriéket, ilyesmi)
MC12
Sztem momentum nulla lesz és érzékelve a hétvégén a hangulatot az sem kérdés h a Tisza veri a DKt. Nem feltétlenül baj az átrendeződés de oda fogunk jutni még mindig nem lesz értelmezhető egy part akire szívesen húznam be a kutyák mellett.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Senki nem hisz nekem, pedig mondom egy ideje: a MoMonak🏴Mit mondjon, hogy szarul állnak? 😊 a pártok pesti kvótái nem állnak olyan rosszul, (ilyenkor minden párt, vagyhát a profibbak, megyei kvótákat rak össze amennyit hozni kell, a párt sajátosságai alapján) vidéken zuhantak be teljesen.A folyosói pletykák szerint nem véletlen, hogy elmaradoznak a nagy bejelentések az eu -választási aláírások leadásáról - mert finoman szólva nyögvenyelősen megy a rendszerellenzéknek. Momentum pénteken 11 ezer körül volt, Jobbik - LMP mindegy is, DK-éknak meglesz, Kutyáknál is döcögős 2RK, MMM, Nép pártján, ilyesmi maguktól esélytelen. Elképzelhető, hogy khm. "segítségre" khm. lesz szükség néhány párt esetében.. A Tiszának megvan, fene tudja miért nem adták még le.Tegnap kutyaknal írtam alá. 2. Kerulethez nem sok hiányzott már, EPvel sem álltak rosszul elvileg, azt mondtak nekem.
MC12
csebi
MC12
több mint 1 éve
Mit mondjon, hogy szarul állnak? 😊 a pártok pesti kvótái nem állnak olyan rosszul, (ilyenkor minden párt, vagyhát a profibbak, megyei kvótákat rak össze amennyit hozni kell, a párt sajátosságai alapján) vidéken zuhantak be teljesen.A folyosói pletykák szerint nem véletlen, hogy elmaradoznak a nagy bejelentések az eu -választási aláírások leadásáról - mert finoman szólva nyögvenyelősen megy a rendszerellenzéknek. Momentum pénteken 11 ezer körül volt, Jobbik - LMP mindegy is, DK-éknak meglesz, Kutyáknál is döcögős 2RK, MMM, Nép pártján, ilyesmi maguktól esélytelen. Elképzelhető, hogy khm. "segítségre" khm. lesz szükség néhány párt esetében.. A Tiszának megvan, fene tudja miért nem adták még le.Tegnap kutyaknal írtam alá. 2. Kerulethez nem sok hiányzott már, EPvel sem álltak rosszul elvileg, azt mondtak nekem.
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A folyosói pletykák szerint nem véletlen, hogy elmaradoznak a nagy bejelentések az eu -választási aláírások leadásáról - mert finoman szólva nyögvenyelősen megy a rendszerellenzéknek. Momentum pénteken 11 ezer körül volt, Jobbik - LMP mindegy is, DK-éknak meglesz, Kutyáknál is döcögős 2RK, MMM, Nép pártján, ilyesmi maguktól esélytelen. Elképzelhető, hogy khm. "segítségre" khm. lesz szükség néhány párt esetében.. A Tiszának megvan, fene tudja miért nem adták még le.Tegnap kutyaknal írtam alá. 2. Kerulethez nem sok hiányzott már, EPvel sem álltak rosszul elvileg, azt mondtak nekem.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszZse-ni-á-lis. Mint Sobel százados.
deyell
több mint 1 éve
444.hu/2024/04/29/tizenharmadjara-is-modosit-az-alaptorvenyen-a-fideszTessely Zoltán módosítója pedig kétharmados többséghez kötné a közös uniós hitelfelvételt.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Van az USA-ban is ilyen marha rendőr elég sokA világ legrosszabb sitcomja 🤣 Magyar virtus 😁De az a legdurvább, hogy MP csak áll a Skodával, se nem tolat, se előre nem megy, hanem tehetetlenül és tanácstalanul nézi, ahogy a rendőr a kukákat odébbpakolva megoldja a szitut, amire neki nincs válasza, és dühödten veri a fejét a kormányba, hogy így túljártak az eszén, sose gondolt volna arra, hogy a kukákat odébb lehet rakni, vagy a Skoda képes a helyváltoztatásra. Legyőzték.Elképzelem a szitut, ahogy a jó képességű rendőr kiszáll a szolgálati autóból, szépen arrébb teszi a kukákat és visszaül. Komolyan ennél Benny Hill se tudott volna jobbat írni! 😀 Még a zenét is alá lehetne rakni 🤣nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropaganda“ A balhé azzal folytatódott, hogy amikor el akartak hajtani, Magyar Péter beszállt a Skoda Superbjébe és megpróbálta elállni az utat a védett személy (azaz Varga Judit) és a távozó rendőr autója elől. Végül úgy tudtak elhajtani, hogy arrébb tettek néhány kukát, de Magyar ekkor sem akarta hagyni a dolgot. ”
Idő kérdése volt, hogy valamelyik szennylap (NERdiner) "kiszivárogtassa" a jegyző könyvet.
Most komolyan mit várnak ettől? Ennyire hülyének nézik az embereket? Mondjuk azt a kemény magot kar ezzel traktalni, azok már rég a kút mélyen vannak.
KB23
Reális, a rendőr nem előállítja hanem kukákon át menekül 😀
Toca
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
www.youtube.com/watch?v=uFlPdwl5JHw
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A „nemzeti" ogre csapat. 😄 pic.twitter.com/DiESXT36W1
— Hunique (@Skorpiooh) April 29, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A világ legrosszabb sitcomja 🤣 Magyar virtus 😁De az a legdurvább, hogy MP csak áll a Skodával, se nem tolat, se előre nem megy, hanem tehetetlenül és tanácstalanul nézi, ahogy a rendőr a kukákat odébbpakolva megoldja a szitut, amire neki nincs válasza, és dühödten veri a fejét a kormányba, hogy így túljártak az eszén, sose gondolt volna arra, hogy a kukákat odébb lehet rakni, vagy a Skoda képes a helyváltoztatásra. Legyőzték.Elképzelem a szitut, ahogy a jó képességű rendőr kiszáll a szolgálati autóból, szépen arrébb teszi a kukákat és visszaül. Komolyan ennél Benny Hill se tudott volna jobbat írni! 😀 Még a zenét is alá lehetne rakni 🤣nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropaganda“ A balhé azzal folytatódott, hogy amikor el akartak hajtani, Magyar Péter beszállt a Skoda Superbjébe és megpróbálta elállni az utat a védett személy (azaz Varga Judit) és a távozó rendőr autója elől. Végül úgy tudtak elhajtani, hogy arrébb tettek néhány kukát, de Magyar ekkor sem akarta hagyni a dolgot. ”
Idő kérdése volt, hogy valamelyik szennylap (NERdiner) "kiszivárogtassa" a jegyző könyvet.
Most komolyan mit várnak ettől? Ennyire hülyének nézik az embereket? Mondjuk azt a kemény magot kar ezzel traktalni, azok már rég a kút mélyen vannak.
KB23
Toca
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
De az a legdurvább, hogy MP csak áll a Skodával, se nem tolat, se előre nem megy, hanem tehetetlenül és tanácstalanul nézi, ahogy a rendőr a kukákat odébbpakolva megoldja a szitut, amire neki nincs válasza, és dühödten veri a fejét a kormányba, hogy így túljártak az eszén, sose gondolt volna arra, hogy a kukákat odébb lehet rakni, vagy a Skoda képes a helyváltoztatásra. Legyőzték.Elképzelem a szitut, ahogy a jó képességű rendőr kiszáll a szolgálati autóból, szépen arrébb teszi a kukákat és visszaül. Komolyan ennél Benny Hill se tudott volna jobbat írni! 😀 Még a zenét is alá lehetne rakni 🤣nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropaganda“ A balhé azzal folytatódott, hogy amikor el akartak hajtani, Magyar Péter beszállt a Skoda Superbjébe és megpróbálta elállni az utat a védett személy (azaz Varga Judit) és a távozó rendőr autója elől. Végül úgy tudtak elhajtani, hogy arrébb tettek néhány kukát, de Magyar ekkor sem akarta hagyni a dolgot. ”
KB23
Toca
KB23
több mint 1 éve
Elképzelem a szitut, ahogy a jó képességű rendőr kiszáll a szolgálati autóból, szépen arrébb teszi a kukákat és visszaül. Komolyan ennél Benny Hill se tudott volna jobbat írni! 😀 Még a zenét is alá lehetne rakni 🤣nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropaganda“ A balhé azzal folytatódott, hogy amikor el akartak hajtani, Magyar Péter beszállt a Skoda Superbjébe és megpróbálta elállni az utat a védett személy (azaz Varga Judit) és a távozó rendőr autója elől. Végül úgy tudtak elhajtani, hogy arrébb tettek néhány kukát, de Magyar ekkor sem akarta hagyni a dolgot. ”
KB23
Toca
több mint 1 éve
nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropaganda“ A balhé azzal folytatódott, hogy amikor el akartak hajtani, Magyar Péter beszállt a Skoda Superbjébe és megpróbálta elállni az utat a védett személy (azaz Varga Judit) és a távozó rendőr autója elől. Végül úgy tudtak elhajtani, hogy arrébb tettek néhány kukát, de Magyar ekkor sem akarta hagyni a dolgot. ”
KB23
több mint 1 éve
nepszava.hu/3233731_mandiner-varga-judit-magyar-peter-veszekedes-rendori-jegyzokonyv-kormanypropagandaIdő kérdése volt, hogy valamelyik szennylap (NERdiner) "kiszivárogtassa" a jegyző könyvet.
több mint 1 éve
Zsákos bácsi az elején ad valamit , utána nem érzel már semmit sem. Max másnap reggel..Elég merész a vonatot bedobni egy olyan kép kapcsán, ahol ott van az öreg eresz király.a biztos megoldás a vonat/sétaC biztos hogy nem, fújjHát, ha gyorsan akarsz agyvérzésben meghalni, akkor biztosan.
B ez nem egy Fake Taxi, azon kívül meg fix kicsinálnának
D egy óra után megölném magam, Hajdú Petyánál elég volt
Az A lesz a választás, főleg ha Robinál van cucc (van nála, mindig van nála)
zacknorb
Szerintem a D lenne a megoldás, mert Gulyás Geri azért normális személy, MP is valszeg, Juditot meg csendre intenék.
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
ervinator
több mint 1 éve
Elég merész a vonatot bedobni egy olyan kép kapcsán, ahol ott van az öreg eresz király.a biztos megoldás a vonat/sétaC biztos hogy nem, fújjHát, ha gyorsan akarsz agyvérzésben meghalni, akkor biztosan.
zacknorb
Szerintem a D lenne a megoldás, mert Gulyás Geri azért normális személy, MP is valszeg, Juditot meg csendre intenék.
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Viktor és Feri mellé simán. Kurva érdekes beszélgetés lenne.
zacknorb
több mint 1 éve
Ha 18 feletti nőnemű személy lennék, akkor a C a leginkább biztonságos.a biztos megoldás a vonat/sétaC biztos hogy nem, fújjHát, ha gyorsan akarsz agyvérzésben meghalni, akkor biztosan.
zacknorb
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda