NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
171
30
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem Solymaron vagyok.solymárról nehéz lesz? kálvinra meg téged tuti nem engednek beAkkor a tiedet.Eret vagok, ha itt hosszabbitas lesz.nincs is olyanod
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 341
Az volt a kemény, hogy abban a műsorban még a csoportokat is teljesen fals módon tüntették fel, sem a műsorvezető, sem Kálmán nem adta semmi jelét, hogy legalábbis minimálisan tisztában vannak azzal, amiről szó van.mindig ez a szerencsétlen jut eszembe amikor Svájcot látom a pályán 😀Megtette valaki Svájcot?
nagylaza
deyell
gamerkr
több mint 3 éve
Megvan Rabiot igazi posztja, balszárny védő 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Aszongya a kommentátor h a svájciak játszanak a másodpercekkel...Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ezek a franciak az egesz tornan hot gyengek egyebkent. Kezd kijonni a Deschamps-faktor, nyert egy vb-t, jokor volt jo helyen, kis tulzassal. Most, hogy elvaras is van, es edzokent is hozza kene tennie a megrekedo csapathoz valamit, fogalma sincs rola, mi tortenik.
több mint 3 éve
solymárról nehéz lesz? kálvinra meg téged tuti nem engednek beAkkor a tiedet.Eret vagok, ha itt hosszabbitas lesz.nincs is olyanod
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
mindig ez a szerencsétlen jut eszembe amikor Svájcot látom a pályán 😀Megtette valaki Svájcot?
nagylaza
deyell
több mint 3 éve
Megtette valaki Svájcot?mindenki francia wint rakott, leszámítva emptyt, ő x-et
nagylaza
több mint 3 éve
Válogatott itt szinten sztem ennel sokkal jobb keretet nem kaphat edzo, ennek ellenere ilyen lagymatag fosra futja, hat nemtom sztem desamp is a tobb mint velemenyes mint edzo, ha mar tobbeket baszogatunk, vb ide vagy oda😀Épp a vb-n szenvedtek Svájc ellen, nem?
esanders10
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Akkor a tiedet.Eret vagok, ha itt hosszabbitas lesz.nincs is olyanod
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 396
Shaqiri tegnap elment a román éjszakábaBudapestre akart, de Bukarestbe ment
Heisman
több mint 3 éve
esanders10
543
Válogatott itt szinten sztem ennel sokkal jobb keretet nem kaphat edzo, ennek ellenere ilyen lagymatag fosra futja, hat nemtom sztem desamp is a tobb mint velemenyes mint edzo, ha mar tobbeket baszogatunk, vb ide vagy oda😀
több mint 3 éve
Eret vagok, ha itt hosszabbitas lesz.nincs is olyanod
Stez
több mint 3 éve
Shaqiri tegnap elment a román éjszakába
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Megtette valaki Svájcot?
több mint 3 éve
Ki gondolta volna, hogy Lengletrol fognak golt kapni..Deschamps nem az biztos.
Kenny
több mint 3 éve
Kampman
28 341
talán már lehet licencelni személyes időzónákat1.5 perces? hát az ritkaVagy az idő eltolódás 😊ő élőben nézi románbanHoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
Sixo
csebi
Sixo
több mint 3 éve
Eret vagok, ha itt hosszabbitas lesz.
több mint 3 éve
Ki gondolta volna, hogy Lengletrol fognak golt kapni..
több mint 3 éve
1.5 perces? hát az ritkaVagy az idő eltolódás 😊ő élőben nézi románbanHoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
Sixo
csebi
több mint 3 éve
lefárasztottuk a halálcsoport óriásait 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Vagy az idő eltolódás 😊ő élőben nézi románbanHoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
Sixo
több mint 3 éve
ő élőben nézi románbanHoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi