Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hol van a nemetek kapujabol Kahn?asszem a bayern egyik elnöki posztjában
Coolearie
több mint 4 éve
Hol van a nemetek kapujabol Kahn?
több mint 4 éve
na nálam lehalt az összes stream 😀az mind1, ki ne menj !
Löfli
több mint 4 éve
na nálam lehalt az összes stream 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
gondolom danilo meg dybala dominálDe nehéz lesz holnap 3:30-kor kelni, ha nyerünk szerintem le se fekszek aludniCopa America követővel várunk a soccer topikban
r.baggio
Kampman
több mint 4 éve
Majd eldönti hogy csávó vagy nem!Csavo siman leszurhatta volna barmelyik jatekost, magyart vagy nemetet, senki se kozel, se tavol.
nyugaton megoldották.
Kenny
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
chandler a jóbarátokból már kicsivel idősebbHonnan tudod, hogy nem két apja van?akkor is a mocskos kurva anyját 😊Mi kértük 😊
nyugaton megoldották.
Kenny
Toca
Kenny
iktriad
több mint 4 éve
Latom mennyire leszarjak a jatekosok ezt a hercehurcat.Csavo siman leszurhatta volna barmelyik jatekost, magyart vagy nemetet, senki se kozel, se tavol.
nyugaton megoldották.
Kenny
undisputedly
Nagyon. Helyes.
több mint 4 éve
De nehéz lesz holnap 3:30-kor kelni, ha nyerünk szerintem le se fekszek aludniCopa America követővel várunk a soccer topikban
r.baggio
több mint 4 éve
Csak hallgattam a félidei elemzést és azt hittem Fodor Gábor van a stúdióban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
De egyedül Orbán néz rá, őt zavarja csak. Véletlen lenne? Aligha!akkor is a mocskos kurva anyját 😊Mi kértük 😊
nyugaton megoldották.
Kenny
Toca
Kenny
több mint 4 éve
Honnan tudod, hogy nem két apja van?akkor is a mocskos kurva anyját 😊Mi kértük 😊
nyugaton megoldották.
Kenny
Toca
Kenny
több mint 4 éve
Meccs előtt is azt mondtam, hogy 8 nap alatt mi ilyen 3 meccset nem fogunk bírni.Igen. Felmentünk 1-0nal a Francia meccsen, aztán…Azért az a csoda, hogy páran még két lábon bírnak állni, fel lehetne menni, csak akkor az az ember rettentően hiányozna a védekezésnélNekem ezek az elbaltázott helyzetek fájnak legjobban. Egyrészt nem megy fel ember segíteni, másrészt nincs vállalkozó szellem.Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen.Hát igen. Sok ez a zsinórban 3 meccs labda nyomozás. S legyünk őszinték, normális cserénk sincs tulajdonképpen.
De hatalmasat meloznak! Mindenki elott le a kalappal!
Coolearie
tüsi91
Solymi
r.baggio
Toca
Nagyon kétlem, hogy kibirnank a második félidőben, de álmomban nem gondoltam volna hogy erről beszélünk majd ennek a meccsnek a szünetében.
több mint 4 éve
De nehéz lesz holnap 3:30-kor kelni, ha nyerünk szerintem le se fekszek aludni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Csavo siman leszurhatta volna barmelyik jatekost, magyart vagy nemetet, senki se kozel, se tavol.
nyugaton megoldották.
Kenny
több mint 4 éve
akkor is a mocskos kurva anyját 😊Mi kértük 😊
nyugaton megoldották.
Kenny
Toca
több mint 4 éve
meg ilyen tömb sót nyalogathatHáztartási keksz, érted????Löfli, ki ne menj wc-re a második félidőben!elintéztem mindent, rajtam ne múljon
Willie Parker
Löfli
Semmi más!!!!
Kampman
több mint 4 éve
Háztartási keksz, érted????Löfli, ki ne menj wc-re a második félidőben!elintéztem mindent, rajtam ne múljon
Willie Parker
Löfli
Semmi más!!!!
több mint 4 éve
Igen. Felmentünk 1-0nal a Francia meccsen, aztán…Azért az a csoda, hogy páran még két lábon bírnak állni, fel lehetne menni, csak akkor az az ember rettentően hiányozna a védekezésnélNekem ezek az elbaltázott helyzetek fájnak legjobban. Egyrészt nem megy fel ember segíteni, másrészt nincs vállalkozó szellem.Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen.Hát igen. Sok ez a zsinórban 3 meccs labda nyomozás. S legyünk őszinték, normális cserénk sincs tulajdonképpen.
De hatalmasat meloznak! Mindenki elott le a kalappal!
Coolearie
tüsi91
Solymi
r.baggio
több mint 4 éve
Határozottan komfortosabb 😊Kikapunk a faszba, igy jobb? 😀Low tanacstalan. Meglesz. Jot erzek.Fejezd ezt most má abba 😉
Vrij6
dande
Vrij6
több mint 4 éve
Nem esik annyira be az Allianzba amúgy kb az az also 5-6 sor ami vészes lehet.A magyar szurkolok hangosabbak, mint a nemetek 😀akik kb el is húztak a nézőtérről az eső elől a büfébe...😊
undisputedly
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Löfli, ki ne menj wc-re a második félidőben!elintéztem mindent, rajtam ne múljon
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!