Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Egyelőre nem sokak által várt félidei eredmény van ezen a HUNGER Game-n.
több mint 4 éve
Ha Botka off akkor Lang.Varga Roli?
Fiola helyere talan Holender.
De schafer és Kleini 65-70 percet bírnak. Oda kit hozol?
tüsi91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Low tanacstalan. Meglesz. Jot erzek.Fejezd ezt most má abba 😉
Vrij6
több mint 4 éve
Low tanacstalan. Meglesz. Jot erzek.Az original Lőw az Tuchel mellett dolgozik.
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Löfli, ki ne menj wc-re a második félidőben!
több mint 4 éve
Közben 1-1
több mint 4 éve
Ha Botka off akkor Lang.Fiola helyere talan Holender.
De schafer és Kleini 65-70 percet bírnak. Oda kit hozol?
több mint 4 éve
Low tanacstalan. Meglesz. Jot erzek.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Beszaràs, eddig továbbjutók vagyunk!
több mint 4 éve
Szalai elfáradt
több mint 4 éve
STOP THE COUNT!!!
több mint 4 éve
5 félidő után továbbjutásra állunk, parádé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem odázhatja el Rossi a szünetben Fiola lecserélését, bár ha Botka megsérül és helyette jön Lovrencsics, lövésem nincs ki állhatna be a helyéreBotka helyére Lang vagy Kecskés az alternatíva 3 védős rendszerben, Fiola helyére nincs senki...
r.baggio

Madden hates me.
több mint 4 éve
A magyar szurkolok hangosabbak, mint a nemetek 😀
több mint 4 éve
Ő és HolenderSchön?van vki qra gyors tamadonk a 2. felidore?Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99
yooker
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 4 éve
illés bélavan vki qra gyors tamadonk a 2. felidore?Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99
yooker
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Schön?van vki qra gyors tamadonk a 2. felidore?Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99
yooker
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Robotka eddig korrekt volt, mondjuk fájós bokával, sárga lappal ettől még veszélyforrás.

Madden hates me.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
van vki qra gyors tamadonk a 2. felidore?Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99
yooker
több mint 4 éve
A magyar törpe odaszart a szivárvány végibe!
több mint 4 éve
Úú, az úgy járt mint én... befordult a bokanincs is bokád ...
Nekem is ez volt, részleges szakadás lett
Chargers LT
több mint 4 éve
Nem odázhatja el Rossi a szünetben Fiola lecserélését, bár ha Botka megsérül és helyette jön Lovrencsics, lövésem nincs ki állhatna be a helyére

---
több mint 4 éve
ne fikázdGyenge ez a nemet csapat.Lehet, hogy simán nyerni fognak, de ez egy kurvára hitehagyott csapat, nem csak ezen a meccsen, hanem úgy általában is, egy béna kacsával a kispadon.
Stez
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99