Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAnd that’s why we extended Adam 😉 https://t.co/mbCRwMGImq
— Mainz 05 English (@Mainz05en) June 23, 2021
több mint 4 éve
Azért az a csoda, hogy páran még két lábon bírnak állni, fel lehetne menni, csak akkor az az ember rettentően hiányozna a védekezésnélNekem ezek az elbaltázott helyzetek fájnak legjobban. Egyrészt nem megy fel ember segíteni, másrészt nincs vállalkozó szellem.Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen.Hát igen. Sok ez a zsinórban 3 meccs labda nyomozás. S legyünk őszinték, normális cserénk sincs tulajdonképpen.
De hatalmasat meloznak! Mindenki elott le a kalappal!
Coolearie
tüsi91
Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kikapunk a faszba, igy jobb? 😀Low tanacstalan. Meglesz. Jot erzek.Fejezd ezt most má abba 😉
Vrij6
dande
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Csak felo, hogy ugyanaz lesz akkor, mint olaszban volt, hogy az mar tul eros volt neki, es sokat hibazott, ki is raktak kezdobol. Nagy Adamnak szerintem minosegre ez az angol 2 a megfelelo.Nagy Ádi hatalmasat melózik.Nekem ő óriási kedvencem, és nagyon sajnáltam hogy az elmúlt időben rosszul jött ki neki minden. De ezen az EBn megmutatja a benne rejlő igazi tehetséget. Nagyon szurkolok neki, hogy a Bristolból előre lépjen ismét.
bcsarli
Hanni
több mint 4 éve
😊Jön Cseri, és rúg még egyet!Nincs a mára benevezett 23-ban.
bcsarli
empty taxi
több mint 4 éve
Gott sei Dank! Ez majdnem akkora előny, mint hogy Sane játszik és kvázi emberelőnyben focizunk.Jön Cseri, és rúg még egyet!Nincs a mára benevezett 23-ban.
bcsarli
empty taxi
több mint 4 éve
Nekem ezek az elbaltázott helyzetek fájnak legjobban. Egyrészt nem megy fel ember segíteni, másrészt nincs vállalkozó szellem.Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen.Hát igen. Sok ez a zsinórban 3 meccs labda nyomozás. S legyünk őszinték, normális cserénk sincs tulajdonképpen.
Coolearie
tüsi91
több mint 4 éve
Nálam holender vagy varga kevin jön fiola helyére
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Jön Cseri, és rúg még egyet!Nincs a mára benevezett 23-ban.
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nagy Ádi hatalmasat melózik.Nekem ő óriási kedvencem, és nagyon sajnáltam hogy az elmúlt időben rosszul jött ki neki minden. De ezen az EBn megmutatja a benne rejlő igazi tehetséget. Nagyon szurkolok neki, hogy a Bristolból előre lépjen ismét.
bcsarli
több mint 4 éve
Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen.Hát igen. Sok ez a zsinórban 3 meccs labda nyomozás. S legyünk őszinték, normális cserénk sincs tulajdonképpen.
Coolearie
több mint 4 éve
De abból is mindig gól van. 😊Egyelőre nem sokak által várt félidei eredmény van ezen a HUNGER Game-n.Ez olyan erőlködés mint mikor Löfli WCzik 😛
iktriad
dande
több mint 4 éve
Jön Cseri, és rúg még egyet!
több mint 4 éve
Azert boven latszik hogy kivannak a sracok rendesen. De hatalmasat meloznak! Mindenki elott le a kalappal!
több mint 4 éve
Belső kpra?Ha Botka off akkor Lang.Varga Roli?
Fiola helyere talan Holender.
De schafer és Kleini 65-70 percet bírnak. Oda kit hozol?
tüsi91
Matthew99
Biztos nem.
Max Sigér de ő lassú ide. Negot belehet hozni, s akkor Lovrencsics a szélre ki.
több mint 4 éve
Székely Dávid. aki a Puskásból közvetít, kicsit olyan lesz most, mint Kevin Harlan azon a Chiefs-Chargers meccsen
több mint 4 éve
Akureyri is mit fordított az izlandi kupában 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ha Botka off akkor Lang.Bolla in, Nego húzódik be belső kp-nak.
tüsi91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
az egy perces hírekben több német támadás volt mint 45 perc alatt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Egyelőre nem sokak által várt félidei eredmény van ezen a HUNGER Game-n.Ez olyan erőlködés mint mikor Löfli WCzik 😛
iktriad
több mint 4 éve
Franciák is megkapták a kamutizijüket, vicc ez a sport.Aki jobban tud esni meg párharcot veszteni, az nyer.
több mint 4 éve
Nagy Ádi hatalmasat melózik.
több mint 4 éve
Ha Botka off akkor Lang.Lang fejlődött már valamit vagy még mindig luftrugó mint anno Svájc ellen?
tüsi91
Schäfer meg Kleini helyett mondjuk Lovret behoznám, de figyelni kellene arra, hogy Botka ne állíttassa ki magát.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
remelem nem niko jon be. meg lehetne oket firkalni par kontraval.Ő és HolenderSchön?van vki qra gyors tamadonk a 2. felidore?Fiola a seggén veszi a levegőt.pont néztem..annyit fut mint állat !😊
Matthew99
yooker
YoungZeeZee
r.baggio
iktriad
több mint 4 éve
Löfli, ki ne menj wc-re a második félidőben!jah a vödröt készítsd be
Willie Parker