Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 8 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 8 éve

„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”
- Királyhegyi Pál
Tragédiának nézed? nézd legott Komédiának, s múlattatni fog.- Madách Imre
több mint 8 éve
mióta nálunk játszikhát nyugodtan kiszophattak volna hummelstől, amikor aláfutott a labdának, csodálkoztam is hogy történhetett.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.eaglesmcnabb
Ellenben Boateng hiba nélkül játszott, ő mióta ilyen kurvajó?eaglesmcnabb
- Királyhegyi Pál
több mint 8 éve
tényleg ki lett volna jogos MVP?briareosMehet a hate, de nálam egyértelműen Robbené ez a díj, műesések ide, vagy oda, de nagyot dolgozott, a hátán vitte a hollandokat, zseniális focival és akaraterővel. Ha Ő nem, akkor mehetett volna Müllerhez is a díj, mert győztes csapatból van és ma is jobb volt, mint Messi, jól focizott.
több mint 8 éve
hát nyugodtan kiszophattak volna hummelstől, amikor aláfutott a labdának, csodálkoztam is hogy történhetett.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.eaglesmcnabb
Ellenben Boateng hiba nélkül játszott, ő mióta ilyen kurvajó?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
tényleg ki lett volna jogos MVP?briareosutálom nagyon, de Robben végig jól tolta mind a 7 meccsén
több mint 8 éve
Ettől függetlenül Boateng baromi jó játszott meccsek óta. Szerintem jobban mint Hummels az elmúlt 2 meccsen.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
több mint 8 éve
Éjszakát uraim!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :p
Perception is reality.
több mint 8 éve
na, végre vége van ennek a szarnak, már csak másfél hónap és kezdődik az NFL 😀davemayer

több mint 8 éve
Szerethető válogatott 😊Egervári ennyit meghonosított a soccerben itthon. Mint Pinyő bá a tolódást....
ENNYIgamerkr
több mint 8 éve
"Shkodran Mustafi világbajnok, Messi nem."
- Királyhegyi Pál
több mint 8 éve
így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀vagy akár Besic is
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
Szerethető válogatott 😊ENNYI

több mint 8 éve
nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
na, végre vége van ennek a szarnak, már csak másfél hónap és kezdődik az NFL 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
nice.Lena Gerckeiktriadki is a bigéje?briareos"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91

több mint 8 éve
Lena Gerckeki is a bigéje?briareos"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91
több mint 8 éve
VB legjobb WAG-ja?ThundersNFLWAGon R+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
ki is a bigéje?"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91

több mint 8 éve
VB legjobb WAG-ja?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀
FußballgottAmadeus91