Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Amadeus the Young
32 891
mióta nálunk játszikhát nyugodtan kiszophattak volna hummelstől, amikor aláfutott a labdának, csodálkoztam is hogy történhetett.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.eaglesmcnabb
Ellenben Boateng hiba nélkül játszott, ő mióta ilyen kurvajó?eaglesmcnabb
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Foldesi26
317
tényleg ki lett volna jogos MVP?briareosMehet a hate, de nálam egyértelműen Robbené ez a díj, műesések ide, vagy oda, de nagyot dolgozott, a hátán vitte a hollandokat, zseniális focival és akaraterővel. Ha Ő nem, akkor mehetett volna Müllerhez is a díj, mert győztes csapatból van és ma is jobb volt, mint Messi, jól focizott.
több mint 10 éve
hát nyugodtan kiszophattak volna hummelstől, amikor aláfutott a labdának, csodálkoztam is hogy történhetett.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.eaglesmcnabb
Ellenben Boateng hiba nélkül játszott, ő mióta ilyen kurvajó?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
tényleg ki lett volna jogos MVP?briareosutálom nagyon, de Robben végig jól tolta mind a 7 meccsén
több mint 10 éve
Ettől függetlenül Boateng baromi jó játszott meccsek óta. Szerintem jobban mint Hummels az elmúlt 2 meccsen.nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :pJakehomer
több mint 10 éve
Éjszakát uraim!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.Kapásból ott mellette van egy jobb :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na, végre vége van ennek a szarnak, már csak másfél hónap és kezdődik az NFL 😀davemayer
több mint 10 éve
Szerethető válogatott 😊Egervári ennyit meghonosított a soccerben itthon. Mint Pinyő bá a tolódást....
ENNYIgamerkr
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 891
"Shkodran Mustafi világbajnok, Messi nem."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀vagy akár Besic is
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Szerethető válogatott 😊ENNYI
több mint 10 éve
nálam Robben az MVP még ha nem is kedvelem, egyértelmű.így hogy messi nyert... ennyi erővel Benzema is kaphatta volna 😀
Érdemes lenne visszanézni amúgy a meccset hogy csak Boateng játékát nézzük, Kurvanagyot játszott, jelenleg nincs nála jobb belső védő a világon. Szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
na, végre vége van ennek a szarnak, már csak másfél hónap és kezdődik az NFL 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nice.Lena Gerckeiktriadki is a bigéje?briareos"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91
több mint 10 éve
Lena Gerckeki is a bigéje?briareos"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91
több mint 10 éve
VB legjobb WAG-ja?ThundersNFLWAGon R+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ki is a bigéje?"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀iktriad
FußballgottAmadeus91
több mint 10 éve
VB legjobb WAG-ja?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
"Khedira a 10. olyan jatekos, aki egyazon evben BL-t es VB-t is nyert."Most már nem csak a nőjével villoghat. 😀
FußballgottAmadeus91