NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Oké, veletek még sosem fordult elő, hogy összekevertétek a napokat? | Azt hittem már elmúlt éjfél, pedig nem. |Ennek most én is gyorsan utánanéztem, mert nem rémlettJó, most már nyugodj le, és koncentrálj a holnapi Packers W-re.holnap milyen Packers meccs lesz? :o
nagylaza, főpohárnok
Löfli
Kampman
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csak Kurt Warner egyik fia (a másik a Temple-n kezdő QB) meg Darren Sproles fiatalabb kiadásbanRemélem Jordy Nelson ott lesz.holnap milyen Packers meccs lesz? :oTCU Packers vs Kansas State Packers 18 órától, Tulane Packers vs UCF Packers 22 órától az Arena4-en
Löfli
r.baggio
Kampman
---
Ghana fans chanting URUGUAY HOME and KOREA KOREA they celebrating this like a win. Not the revenge they wanted but it’s the one they got 😂😂 pic.twitter.com/arcdl5p6Ud
— Aziz Farah (@azizfaarah) December 2, 2022
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Diósgyőr Packers-Haladás Packers 13:00-tól!!!holnap milyen Packers meccs lesz? :oTCU Packers vs Kansas State Packers 18 órától, Tulane Packers vs UCF Packers 22 órától az Arena4-en
Löfli
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 359
Remélem Jordy Nelson ott lesz.holnap milyen Packers meccs lesz? :oTCU Packers vs Kansas State Packers 18 órától, Tulane Packers vs UCF Packers 22 órától az Arena4-en
Löfli
r.baggio
több mint 1 éve
Ahelyett h örülnél hogy a 63. percben hozták le, és nem a 60. perc előtt 😀 😀 😀Én megvettem jesust -3 pontert, nagy huzás volt!🤣🤣Kemény kilenc pont tipperen ma a négy meccsre 😀Dettó... és elment 7 a kameruni gólon, meg most 6 azon h nem rúgta be Lukic.
warr_b
Legalább a Fifas játékot vezetem, az a csoda mondjuk h ilyen szar csapattal, megint senki nem csinált semmit a héten.
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jabazd, vezetnem kéne vagy húsz ponttal🤣🤣😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Érdemes az első hármat összeadni, úgy jön ki hogy ki hány kimenetelt talált el... Fisherman 30, Mócsa 29, de még nekem is kettővel több van a 15. helyen, mint neked...
Kampman
Te profitáltál a legtöbbet az egyik csapat góljai című faszságból 😛
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Én megvettem jesust -3 pontert, nagy huzás volt!🤣🤣Kemény kilenc pont tipperen ma a négy meccsre 😀Dettó... és elment 7 a kameruni gólon, meg most 6 azon h nem rúgta be Lukic.
warr_b
Legalább a Fifas játékot vezetem, az a csoda mondjuk h ilyen szar csapattal, megint senki nem csinált semmit a héten.
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
holnap milyen Packers meccs lesz? :oTCU Packers vs Kansas State Packers 18 órától, Tulane Packers vs UCF Packers 22 órától az Arena4-en
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman
28 359
Ennek most én is gyorsan utánanéztem, mert nem rémlettJó, most már nyugodj le, és koncentrálj a holnapi Packers W-re.holnap milyen Packers meccs lesz? :o
nagylaza, főpohárnok
Löfli
több mint 1 éve
holnap milyen Packers meccs lesz? :o😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Jó, most már nyugodj le, és koncentrálj a holnapi Packers W-re.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Jó, most már nyugodj le, és koncentrálj a holnapi Packers W-re.
Kampman
több mint 1 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Érdemes az első hármat összeadni, úgy jön ki hogy ki hány kimenetelt talált el... Fisherman 30, Mócsa 29, de még nekem is kettővel több van a 15. helyen, mint neked...
Kampman
Te profitáltál a legtöbbet az egyik csapat góljai című faszságból 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
A 16 nyolcaddöntősből:Semmi kipcsak?
- 8 európai
- 2 ázsiai
- 2 afrikai
- 2 dél-amerikai
- 1 észak-amerikai
- 1 ausztrál
és mióta 32 csapatos a vb, először fordult elő, hogy senki nem zárta 100%-osan a csoportkört
r.baggio
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Kampman
28 359
fft-archivum.nemzetisport.hu/wp-content/uploads/2017/12/KovacsK.jpg?mwfmv=1513195709Kommentár nélkül, érti aki érti 😀
deyell
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Jó lenne tudni kinek drukkol most majd a miniszterelnök úr!? 🤷♂️
több mint 1 éve
Kemény kilenc pont tipperen ma a négy meccsre 😀Dettó... és elment 7 a kameruni gólon, meg most 6 azon h nem rúgta be Lukic.
warr_b
Szerkesztette: Igor
több mint 1 éve
a kameruni győzelemre pedig 8.5-szörös5-ös szorzó volt rá, nem is értettem.Na még egy sárga, és megvan a 7 (és 5000 HUF)úriember biztosra nem fogad!
Kampman
r.baggio
Kampman
---
több mint 1 éve
Kampman
28 359
A 16 nyolcaddöntősből:Korrekt, bár lényegében Ausztrália is ázsiai
- 8 európai
- 2 ázsiai
- 2 afrikai
- 2 dél-amerikai
- 1 észak-amerikai
- 1 ausztrál
és mióta 32 csapatos a vb, először fordult elő, hogy senki nem zárta 100%-osan a csoportkört
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 359
Nem volt.Magasabb lapszámot kellett volna megfogadni....5-ös szorzó volt rá, nem is értettem.Na még egy sárga, és megvan a 7 (és 5000 HUF)úriember biztosra nem fogad!
Kampman
r.baggio
Kampman
Igor
több mint 1 éve
Kemény kilenc pont tipperen ma a négy meccsre 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
bogjosi
1 501
még egy svájci gól, és ők lennének az elsők 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Magasabb lapszámot kellett volna megfogadni....5-ös szorzó volt rá, nem is értettem.Na még egy sárga, és megvan a 7 (és 5000 HUF)úriember biztosra nem fogad!
Kampman
r.baggio
Kampman
Szerkesztette: Igor