Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Az összes olyan testrész számít, amivel szabályos gólt lehet szerezni.De láb számít vagy már reg nem ?
Zsellértelkes Vrij
Didier:
......
Toca
...
eaglesmcnabb
Itt melyik lesen lévő testrésszel szabályos gólt szerezni?
több mint 1 éve
Az összes olyan testrész számít, amivel szabályos gólt lehet szerezni.De láb számít vagy már reg nem ?
Zsellértelkes Vrij
Didier:
Hozzátette, előzetesen senkin nem látta, hogy rossz formában lenne bárki is, azonban Ousmane Dembélét és Olivier Giroud-t is lecserélte még a szünet előtt, ugyanis bár a „döntőig elvitték a csapatot”, a fináléban gyengén teljesítettek, a csapatot pedig fel kellett ráznia.Ez lenne a feladatod, hogy ne csak felrakd a csapatot, hanem ha valakik el vannak faradva / le vannak halva akkor kezdobe nyulj bele…
Senki nem látta … mintha nb1 edző nyilatkozna.
Toca
DD megérdemli, kurvára nem volt profi a hozzáállása. Aki lemond a regnáló aranylabdásról, csak azért mert neki személy szerint nem szimpatikus, az valahol megérdemli a bukást.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem, minden olyan testrész, amivel szabályosan játékba lehet avatkozniDidier:És még itt is védte valaki mikor megkapta a kókler jelzőt...
Hozzátette, előzetesen senkin nem látta, hogy rossz formában lenne bárki is, azonban Ousmane Dembélét és Olivier Giroud-t is lecserélte még a szünet előtt, ugyanis bár a „döntőig elvitték a csapatot”, a fináléban gyengén teljesítettek, a csapatot pedig fel kellett ráznia.Ez lenne a feladatod, hogy ne csak felrakd a csapatot, hanem ha valakik el vannak faradva / le vannak halva akkor kezdobe nyulj bele…
Toca
Ő is az újságcikkek/nevek alapján állítja össze a kezdőt vagy ezt hogy?! Ez nem mb1-es, ez megye1-es nyilatkozat
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
De láb számít vagy már reg nem ?
Zsellértelkes Vrij
Didier:
több mint 1 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.Sztem legjobb döntő volt kb ever. Épp ezt beszéltük az ausztrál/Új-Zélandi parral, ok is így gondoltak. Bár a srác bedobta a 66os 4-2 meccset még vagy az 54eset.
Mindezt úgy, hogy 75 percig rémunalmas volt.
Nyilván mindez szubjektív.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Toto21
5 949
En ezert nem is adtam mar le tippen az uccso ket meccsre. Pedig kettovel a vege elott vezettem. 100 pont tulzas, az 10x telibe talalt meccs, ami senkinek se volt. 20-25 lenne realis.25 helyet kbdöntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕a 100,100 külön szerezhető pont (végső győztes, gólkirály) sokat torzított.
Löfli
gamerkr
Willie Parker
több mint 1 éve
Buenos Aires 🤯🏆🇦🇷 #Argentina
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 19, 2022
pic.twitter.com/RaPCkwy96L
több mint 1 éve
Oké, de naptári évre osztogatják még mindig.www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/hivatalos-megvaltozik-az-aranylabda-szavazas-menete/bltf47991bf75220801
Vagy már nem?
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Oké, de naptári évre osztogatják még mindig.Az előző szezonért megkapta tükörsimán.Nem megkapta már?Nincs Benzemanak egyelőre jó szezonja, szóval köze nincs az idei aranylabdához egyelőre.Igen , csak éppen Benzema visszajöhetett volna csak Didiernek nem kell az idei aranylabdás ( mondjuk már lehet Messi kapja ).Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
Willie Parker
Toca
Jughead
Vagy én értesültem máshogyan?
Kampman
Jughead
Vagy már nem?
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Az előző szezonért megkapta tükörsimán.Nem megkapta már?Nincs Benzemanak egyelőre jó szezonja, szóval köze nincs az idei aranylabdához egyelőre.Igen , csak éppen Benzema visszajöhetett volna csak Didiernek nem kell az idei aranylabdás ( mondjuk már lehet Messi kapja ).Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
Willie Parker
Toca
Jughead
Kampman
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nem megkapta már?Nincs Benzemanak egyelőre jó szezonja, szóval köze nincs az idei aranylabdához egyelőre.Igen , csak éppen Benzema visszajöhetett volna csak Didiernek nem kell az idei aranylabdás ( mondjuk már lehet Messi kapja ).Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
Willie Parker
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Nincs Benzemanak egyelőre jó szezonja, szóval köze nincs az idei aranylabdához egyelőre.Igen , csak éppen Benzema visszajöhetett volna csak Didiernek nem kell az idei aranylabdás ( mondjuk már lehet Messi kapja ).Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
Willie Parker
Toca
több mint 1 éve
Messi lenyilatkozta, hogy tudta hogy isten nekiajándékozza ezt (a VB-t). Lehetne mondani hogy nem biztos hogy ő ajándékozta 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Didier lemondását akarják vagy féltik Benzi aranylabdáját? 😀BREAKING:
— Visegrád 24 (@visegrad24) December 18, 2022
Riots have broken out in Paris after France’s defeat to Argentina in the World Cup final.
Police officers are being attacked with rocks and fireworks. pic.twitter.com/5bJ8X1H8hc
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Biztos marokkóiak. Brüsszel? Lángokban?BREAKING:
Riots have broken out in Paris after France’s defeat to Argentina in the World Cup final.
Police officers are being attacked with rocks and fireworks. pic.twitter.com/5bJ8X1H8hc
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
BREAKING:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Igen , csak éppen Benzema visszajöhetett volna csak Didiernek nem kell az idei aranylabdás ( mondjuk már lehet Messi kapja ).Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
Willie Parker
Hát lehet a döntőben pl jó lett volna.
Az, hogy Varana és Kounde hogy játszhatott 115 percet mikor már 45 percnél se tudták hol vannak?
Pavard meg nem tudom szinten sérült lehetett-e mert ha nem akkor az is rejtély miért nem került be.
több mint 1 éve
LeekensSztem sem, neki a válogatott kevés meccs nem kedvezne.ja, de zidane-nal se lennének sokkal előrébb szerintem.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
eaglesmcnabb
Én Deschampsnál nem tudnék jobbat.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Sztem sem, neki a válogatott kevés meccs nem kedvezne.ja, de zidane-nal se lennének sokkal előrébb szerintem.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
eaglesmcnabb
Én Deschampsnál nem tudnék jobbat.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Azért egy Pogba-Kante-Lucas Hernandez-Benzema kaliberű sor kiesését kevés csapat éli túl.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
több mint 1 éve
ja, de zidane-nal se lennének sokkal előrébb szerintem.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Én 19. lettem igy, hogy a nyolcaddöntőtől nem tippeltem, de az argentinokat eltalaltam. Mondjuk ezeket lehet finomhangolni a jövőben.25 helyet kbdöntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕a 100,100 külön szerezhető pont (végső győztes, gólkirály) sokat torzított.
Löfli
gamerkr
Willie Parker
(Legalbbis ezt gondolom, mert már be sem enged, mi a jelszó?
több mint 1 éve
Legalább Deschamps fejlődik, és idén már modernebb focit rakott ki. Voltak hibái, de amekkora a talent level ha még egy kicsit hozzá tud tenni akkor az EB meglehet.Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz