Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Igen a csapat rendben van és ha edzőjük is lenne gyanúsan már 2x címvédők lennének.Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
Kampman
több mint 1 éve
Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Szerintem csak ha lebőgnek 2024-ben.
Toca
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Messinek hány gyereke van?Úgy nézett ki, mintha egy fél óvoda ott lett volna vele a dobogón 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?Nem hiszem, a csapat rendben van.
Toca
több mint 1 éve
Szerintetek kibasszák Deschampot vagy megvárják amíg bebukják miatta a következő EBt is ?
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Biztosan létezik, a németek azt hiszem le is vetítették az 50. évfordulón, de mainstream portálokon aligha találod meg.Mármint teljes.A berni vb-döntőről létezik felvétel?Zsellértelkes Vrij
Szokol
Szokol
több mint 1 éve
Mármint teljes.A berni vb-döntőről létezik felvétel?Zsellértelkes Vrij
Szokol
több mint 1 éve
A berni vb-döntőről létezik felvétel?www.youtube.com/watch?v=5cVrWymwsRg
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Hányingert kapni nincs kedvem így nézze aki akarja 😀Ismétlik egyébként, szóval a hatásnak még nincs is végeMinden idők legjobb soccer meccse, figyelembe véve a tétet, az izgalmat, az utolsó 30-40 percet, hogy nem a hosszabbításra/büntetőkre bazíroztak sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás végén.Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.Mármint vb meccse? Vagy az általad látott vb döntők közül a legjobb?
Mindezt úgy, hogy 75 percig rémunalmas volt.
Nyilván mindez szubjektív.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
A végeredmény mindegy, ha a franciák nyernek, legfeljebb még inkább mondanám ezt.
Lehet, hogy még túlságosan a meccs hatása alatt vagyok, de az én szubjektív listámon ez most az 1.
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Ismétlik egyébként, szóval a hatásnak még nincs is végeMinden idők legjobb soccer meccse, figyelembe véve a tétet, az izgalmat, az utolsó 30-40 percet, hogy nem a hosszabbításra/büntetőkre bazíroztak sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás végén.Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.Mármint vb meccse? Vagy az általad látott vb döntők közül a legjobb?
Kampman
Zsellértelkes Vrij
A végeredmény mindegy, ha a franciák nyernek, legfeljebb még inkább mondanám ezt.
Lehet, hogy még túlságosan a meccs hatása alatt vagyok, de az én szubjektív listámon ez most az 1.
Kampman
több mint 1 éve
A berni vb-döntőről létezik felvétel?
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Minden idők legjobb soccer meccse, figyelembe véve a tétet, az izgalmat, az utolsó 30-40 percet, hogy nem a hosszabbításra/büntetőkre bazíroztak sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás végén.Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.Mármint vb meccse? Vagy az általad látott vb döntők közül a legjobb?
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
25 helyet kbdöntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕a 100,100 külön szerezhető pont (végső győztes, gólkirály) sokat torzított.
Löfli
gamerkr
több mint 1 éve
döntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕a 100,100 külön szerezhető pont (végső győztes, gólkirály) sokat torzított.
Löfli
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
1966-os Angol-NSZK piros zászlót dob,legjobb meccs a Liverpool - Deportivo Alavés volt. de ez a legjobb vb döntőnek elmegyMinden idők legjobb meccse volt ez szerintem.hát erős túlzás
Kampman
Toca
deyell
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Na végre, most már nincs hiányérzetem. 😊Szóval nem hiába jött ki a templomból!
444.hu/2022/12/18/orban-emmanuel-macron-es-csanyi-sandor-tarsasagaban-nezi-a-vb-dontot
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Értem amit mondasz, de ez inkább erőn felüli 10 perc volt. De ha akarod hívhatjuk dominalasnak ( én 30 perc kontroll nélkül nem mondanám annak ).Rúgtak 2 gólt, volt még 2 ajtó ablak helyzetük, az argentinok a fülükön vették a levegőt, világukat nem tudták. Igen, ott domináltak.A rendes játékidő utolsó tizenötpercének tekintetében azért engem érdekelne, mi a retkes faszt csináltak addig a franciák....Dominálni ?
Ugye addig ráfogtuk a kankóra, de mivel utána tudtak dominálni, nyilvánvalóan nem ez történt.
Mindkét csapatra rá lehet mondani, miért érdemelte volna meg és miért nem, de amelyik csapat tud úgy futballozni mint a francia, az első 80 perc miatt bőven rászolgáltak a zakóra.
gabokocka
Most azért mert találtak egy tizit és utána felporogve mentek egy jó 10 percet az sokat nem jelent. Lásd holland meccs.
Toca
gabokocka
Az a baj, hogy az ott elégetett energiák visszaütöttek, illetve hogy jöttek a friss argentin emberek, amire Didier kurva lassan reagált.
Ezt a meccset Argentína irányította és bár simán megnyerhették volna a meccset a franciák azért önmagában csak villanásaik voltak.
több mint 1 éve
Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.Mármint vb meccse? Vagy az általad látott vb döntők közül a legjobb?
Kampman
több mint 1 éve
döntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕én a 3. helyről felkúsztam a másodikra, teljesen jó volt 😀
Löfli
| nem |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
döntő előtt 8. voltam, utána meg 25., tényleg nem volt jó ez a pontozás 😕
több mint 1 éve
Na végre, most már nincs hiányérzetem. 😊444.hu/2022/12/18/orban-emmanuel-macron-es-csanyi-sandor-tarsasagaban-nezi-a-vb-dontot
több mint 1 éve
Minden idők legjobb meccse volt ez szerintem.hát erős túlzás
Kampman