Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 552
Lehet uristenezni egy vedes de a tornara adjak. Es ha megnezed mennyibol mennyit vedett akkor latod.teljesitmeny alapjan a horvat vagy marokkoi kapust tennem az elso helyre.es oket is is igazolnam le ha manager lennek.az argentin is clutch de nem jelenti az h kurva jo a vb alapjan.szerintem is livakovic vagy bono volt a legjobb, de ők még jópár évig fognak elit szinten focizni, martineznek meg ezzel valszeg megvolt a 15 perc hírnév...volt aki jobban megérdemelteVárjál...Volt 2 meccs mentese az utolso percekben es ket parbajt hozott.de igy sem erdemelte meg.Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
Az argentinnak sikerült 3-szor tisztán szarnia, meg is érdemli a díjat amivel takargathatja a hugyúti fertőzését.
FLZOLI
YoungZeeZee
Volt 2 meccs mentése az utolsó percekben és két párbajt hozott. De így sem érdemelte meg.
Ízlelgetem...
Volt 2 meccs mentése az utolsó percekben és két párbajt hozott. De így sem érdemelte meg.
Mondjuk a döntő utolsó másodpercében 10-ből 9 ember bent látta Koklo Muani lövését, de Martínez védésnek köszönhetően Argentína világbajnok lett.
De mindegy...
Édes istenem.
vpi
Negritis, a vajda
peach
több mint 1 éve
Xga differencia mi lett végül?
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ja mert az olaszok kihúzták kapott gol nélkül. Én azért szeretek a bírókkal foglalkozni de az vmi elképesztő h még 20 év után is alig volt olyan nap h ne jött volna fel ez még most is …b oldalról, őket elkerülte a bíráskodás, ami az olaszokat, spanyolokat nem......Azért érdemtelen döntőbe jutasnak nevezni azt mikor egy csapat 6 meccsből 5 győzelem egy iksz és 14:1 gol arányt hozva, 5 meccsen gólt sem kapva jut döntőbe, haaat elég merész kijelentés sztem.Alapvetően a legjobb küzdőszellemmel rendelkező csapat nyert. Messi, két klasszis játékos, Di Maria és Alvarez és a többi sittes verőember. Ennyi elég 2022-ben egy vb-hez, ami mindent elmond.A 70-es második felében és a 80-as években a brazilok rendszeresen a fülükön vitték a labdát. Faszán még döntőbe sem jutottak be. A 2002-es vb-n Argentínának sokkal jobb csapata volt szerintem, mint ez, aztán kipottyantak a csoportból.
A FIFA örül, dől a lé, egyik csapatban se volt annyi hogy az éremátadókon hasba rúgja a górét vagy felvegyen egy szivárvány színű fuck FIFA pólót. Plussz az előre kitalált forgatókönyv is ült, sikerült betolni Argentínát a döntőbe és ott a törpét megkoronázták. Plussz így a kutyát nem érdekli majd mi volt a vébén.
FLZOLI
A 94-es vb-n a braziloknál volt 8-9 iparos és hentes, elől meg Romario minden meccsen rúgott egy gólt kb (Bebetoról nem megfeletkezve). (A 2002-es vb-n már több klasszissal rendelkeztek, ott pl a tokosok sunnyogtak be érdemtelenül a döntőbe, a világ csúfsága lett volna, ha ők nyernek....)
Működik a recept, ahogy pl. 2016-os EB-n a portugáloknál sem tengtek túl a virtuózok.
Aztán persze van, amikor a legjobb csapat nyer tényleg, mint 14-ben (ezt, de nehezemre esik leírni 😊 ), meg 18-ban.
csi77
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
szerintem is livakovic vagy bono volt a legjobb, de ők még jópár évig fognak elit szinten focizni, martineznek meg ezzel valszeg megvolt a 15 perc hírnév...de ez nem életmű hanem adott teljesítménydíj
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Inkább ebben merüljetek el ez szórakoztatóbb 😉m.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-itt-vannak-a-legszebb-golok-golpasszok-es-vedesek-video-2930477
több mint 1 éve
szerintem is livakovic vagy bono volt a legjobb, de ők még jópár évig fognak elit szinten focizni, martineznek meg ezzel valszeg megvolt a 15 perc hírnév...volt aki jobban megérdemelteVárjál...Volt 2 meccs mentese az utolso percekben es ket parbajt hozott.de igy sem erdemelte meg.Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
Az argentinnak sikerült 3-szor tisztán szarnia, meg is érdemli a díjat amivel takargathatja a hugyúti fertőzését.
FLZOLI
YoungZeeZee
Ízlelgetem...
Mondjuk a döntő utolsó másodpercében 10-ből 9 ember bent látta Koklo Muani lövését, de Martínez védésnek köszönhetően Argentína világbajnok lett.
De mindegy...
Édes istenem.
vpi
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
volt aki jobban megérdemelteVárjál...Volt 2 meccs mentese az utolso percekben es ket parbajt hozott.de igy sem erdemelte meg.Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
FLZOLI
YoungZeeZee
Ízlelgetem...
De mindegy...
Édes istenem.
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Várjál...Volt 2 meccs mentese az utolso percekben es ket parbajt hozott.de igy sem erdemelte meg.Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
FLZOLI
YoungZeeZee
Ízlelgetem...
De mindegy...
Édes istenem.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 552
Volt 2 meccs mentese az utolso percekben es ket parbajt hozott.de igy sem erdemelte meg.Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
FLZOLI
több mint 1 éve
Nagyon fáj?Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
FLZOLI
Akarsz róla beszélni?
Mi a baj?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
patsesként már van más amin rugózom 😊engedjük el, ennek így kellett lennie Infantilis szerint és így is lett! Mindeni idök legjobb VB-jét, minden idök legjobb játékosával felálló csapatnak kellett nyernie!tegnap is alsóhangon 3 sárga is elmaradt, teljesen egyértelmű, gyors indítást megakadályozó visszahúzásnálElmaradt kiallitas az argentinoknalArgentinok egész VBn elkerülték a piros lapok, nem tudom hogyan de mindet evadeltek.
focivb2022.24.hu/hirek/2022/12/19/otamendi-kolo-muani-szymon-marciniak-tizenegyes-piros-lap-argentina-franciaorszag-foci-vb-2022-katar-2022/
YoungZeeZee
Toca
NB2
Toto21
több mint 1 éve
Mi nem érthető ebben?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Szerintem azt senki nem vitatja, hogy érdemtelenül nem lehet VBt nyerni, azt se mondta senki, hogy megnyerették velük. De hogy folyamatosan tolva voltak és a FIFAnak egyértelműen jól jött ez a story az biztos.Semmilyen VB-n, EB-n nem lehet érdemtelenül a döntőbe jutni.Csak itt jó páran írták, hogy az argentinokkal, meg Messivel "megnyerették" a vb-t. Arra kevesebben reflektálnak, pedig súlyos ökörség....
ozibozi
csi77
Arról persze nem tehet Argentína, hogy pl. a brazilok kiverték saját magukat vagy hogy a Franciákat elkapta a nyavaja és Didier meg ostobán nem nyúlt a kerethez.
Ők amit kellett lehozták és megnyerték. VB döntőn pl jobban játszva mint a Franciák.
több mint 1 éve
Toto21
5 949
engedjük el, ennek így kellett lennie Infantilis szerint és így is lett! Mindeni idök legjobb VB-jét, minden idök legjobb játékosával felálló csapatnak kellett nyernie!tegnap is alsóhangon 3 sárga is elmaradt, teljesen egyértelmű, gyors indítást megakadályozó visszahúzásnálElmaradt kiallitas az argentinoknalArgentinok egész VBn elkerülték a piros lapok, nem tudom hogyan de mindet evadeltek.
focivb2022.24.hu/hirek/2022/12/19/otamendi-kolo-muani-szymon-marciniak-tizenegyes-piros-lap-argentina-franciaorszag-foci-vb-2022-katar-2022/
YoungZeeZee
Toca
NB2
Szerkesztette: Toto21
több mint 1 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
tegnap is alsóhangon 3 sárga is elmaradt, teljesen egyértelmű, gyors indítást megakadályozó visszahúzásnálElmaradt kiallitas az argentinoknalArgentinok egész VBn elkerülték a piros lapok, nem tudom hogyan de mindet evadeltek.
YoungZeeZee
Toca
több mint 1 éve
Elmaradt kiallitas az argentinoknalArgentinok egész VBn elkerülték a piros lapok, nem tudom hogyan de mindet evadeltek.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Semmilyen VB-n, EB-n nem lehet érdemtelenül a döntőbe jutni.Csak itt jó páran írták, hogy az argentinokkal, meg Messivel "megnyerették" a vb-t. Arra kevesebben reflektálnak, pedig súlyos ökörség....
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 552
Elmaradt kiallitas az argentinoknalfocivb2022.24.hu/hirek/2022/12/19/otamendi-kolo-muani-szymon-marciniak-tizenegyes-piros-lap-argentina-franciaorszag-foci-vb-2022-katar-2022/
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Semmilyen VB-n, EB-n nem lehet érdemtelenül a döntőbe jutni.
több mint 1 éve
b oldalról, őket elkerülte a bíráskodás, ami az olaszokat, spanyolokat nem......Azért érdemtelen döntőbe jutasnak nevezni azt mikor egy csapat 6 meccsből 5 győzelem egy iksz és 14:1 gol arányt hozva, 5 meccsen gólt sem kapva jut döntőbe, haaat elég merész kijelentés sztem.Alapvetően a legjobb küzdőszellemmel rendelkező csapat nyert. Messi, két klasszis játékos, Di Maria és Alvarez és a többi sittes verőember. Ennyi elég 2022-ben egy vb-hez, ami mindent elmond.A 70-es második felében és a 80-as években a brazilok rendszeresen a fülükön vitték a labdát. Faszán még döntőbe sem jutottak be. A 2002-es vb-n Argentínának sokkal jobb csapata volt szerintem, mint ez, aztán kipottyantak a csoportból.
A FIFA örül, dől a lé, egyik csapatban se volt annyi hogy az éremátadókon hasba rúgja a górét vagy felvegyen egy szivárvány színű fuck FIFA pólót. Plussz az előre kitalált forgatókönyv is ült, sikerült betolni Argentínát a döntőbe és ott a törpét megkoronázták. Plussz így a kutyát nem érdekli majd mi volt a vébén.
FLZOLI
A 94-es vb-n a braziloknál volt 8-9 iparos és hentes, elől meg Romario minden meccsen rúgott egy gólt kb (Bebetoról nem megfeletkezve). (A 2002-es vb-n már több klasszissal rendelkeztek, ott pl a tokosok sunnyogtak be érdemtelenül a döntőbe, a világ csúfsága lett volna, ha ők nyernek....)
Működik a recept, ahogy pl. 2016-os EB-n a portugáloknál sem tengtek túl a virtuózok.
Aztán persze van, amikor a legjobb csapat nyer tényleg, mint 14-ben (ezt, de nehezemre esik leírni 😊 ), meg 18-ban.
csi77
csebi
Hajrá Bad Bones!
több mint 1 éve
Azért érdemtelen döntőbe jutasnak nevezni azt mikor egy csapat 6 meccsből 5 győzelem egy iksz és 14:1 gol arányt hozva, 5 meccsen gólt sem kapva jut döntőbe, haaat elég merész kijelentés sztem.Alapvetően a legjobb küzdőszellemmel rendelkező csapat nyert. Messi, két klasszis játékos, Di Maria és Alvarez és a többi sittes verőember. Ennyi elég 2022-ben egy vb-hez, ami mindent elmond.A 70-es második felében és a 80-as években a brazilok rendszeresen a fülükön vitték a labdát. Faszán még döntőbe sem jutottak be. A 2002-es vb-n Argentínának sokkal jobb csapata volt szerintem, mint ez, aztán kipottyantak a csoportból.
FLZOLI
csi77
több mint 1 éve
Igen, kábé konszenzusosan ez a top5 mezőnyjátékos, aki nem volt világbajnok (Puskás, C.Ronaldo, Cruyff, Eusebio, Di Stefano, de van még Platini, Zico, Keegan, van Basten, Boniek, Figo, Raul, és meg sokan mások, végülis elég bőséges a lista, meg ugye kapusok), de magyarként nálam Puskás a nyerő (meg Czibor, Bozsik, Hidegkúti, Kocsis, Albert, dr. Sárosi), indoklás nélkül. 😛Függetlenül a jelenlegi megítélésétől Cristiano Ronaldo is simán idetartozik.És így maradhat Puskás egyedül a "valaha volt legjobb labdarúgó, akinek nincs VB-címe".)háát Di Stefano, Eusebio, Cruyff lehet vitázna ezzel.
Őszentsége Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
több mint 1 éve
Alapvetően a legjobb küzdőszellemmel rendelkező csapat nyert. Messi, két klasszis játékos, Di Maria és Alvarez és a többi sittes verőember. Ennyi elég 2022-ben egy vb-hez, ami mindent elmond.A 70-es második felében és a 80-as években a brazilok rendszeresen a fülükön vitték a labdát. Faszán még döntőbe sem jutottak be. A 2002-es vb-n Argentínának sokkal jobb csapata volt szerintem, mint ez, aztán kipottyantak a csoportból.
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Fura, elsőre nagyon annak a tűnt. A másik szögből meg fejes. A Nagy Forgatókönyv szerint vissza lehetett volna nézni.De szép francia kezezés volt 3-2nél, ami után 11-es lett. Törpekoronázóforgatókönyv!Egyetlen rossz minosegu lassitast lattam, szerintem kezrol nem pattan igy a labda, sztem csaloka a szog.
csipkelli
JéBé