Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Bazsinho
1 004
Ramoscsak a legnagyobbak hagyják ki ígyÉs Jaap Stam.
Klaci79
csipkelli
több mint 1 éve
az telirüssztel belebikázottcsak a legnagyobbak hagyják ki ígyÉs Jaap Stam.
Klaci79
csipkelli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
‘Nem szokott a lába megtemegni’ -szólt Hajdú BIktriad, Te vagy az?! 🙂
ozibozi
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
youtu.be/gWx2-iim1ZY
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
hívja a getafe?Na a VB után Kanet kinyírják otthon. Hátha ezek után háta közepére nem kívánja a hazai sajtot és eligazol MünchenbeMadridba
csebi
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Na a VB után Kanet kinyírják otthon. Hátha ezek után háta közepére nem kívánja a hazai sajtot és eligazol MünchenbeMadridba
csebi
több mint 1 éve
pedig feljött volna 5-3ra mbappével és ha továbbmennek meglehett volna az angol-kane tippem 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mi az istennek kell ilyeneket mondani, hogy ő sosem hibázik, meg a világ legjobb 11es rúgója, ha nem mondta volna tuti berúgja, én újra rúgatnám
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
2-2t tippelten a cégesben, úgy első lennék, így negyedik
több mint 1 éve
Lehet alákapott a szél?
több mint 1 éve
Duff
3 133
Sztem eleteben eloszor baszott egy igy tizit Kane
több mint 1 éve
Na a VB után Kanet kinyírják otthon. Hátha ezek után háta közepére nem kívánja a hazai sajtot és eligazol Münchenbe
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mondtam, hogy a másik oldalra kéne
több mint 1 éve
Még Hajdúbé is FG-ről beszél. LOLOLOL
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
csak a legnagyobbak hagyják ki így
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Asamoah Gyan 2010-es büntetője óta nem örültem ennyire kihagyott 11-esnek 😀
több mint 1 éve
Kane a kurvaanyádat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
aztakurva
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ozibozi
17 161
‘Nem szokott a lába megtemegni’ -szólt Hajdú B
több mint 1 éve
Pedig jol lotte, magasan kozépre 🤣Érvényes az XP!
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Szép FG kísérlet volt!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Jó volt, csak kicsit magas.