Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.
warr_b
30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
kapitnono
A középpályás meg is járta már amúgy
csebi
A kapus is volt a Lipcse játékosa, csak nem jászott egy meccset sem
kapitnono
Sok Red Bullos csapat... mondjuk a Leedsbe ne jöjjön 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
warr_b
30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
kapitnono
csebi
A kapus is volt a Lipcse játékosa, csak nem jászott egy meccset sem

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
aranyos spanyol punetta
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
warr_b
kapitnono

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Elment a tipp így, de legalább Oyarzabal rúgta, brutális hét lesz ez fantasy szempontból, minden nagy név villog....

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
tippem szempontjából jó hogy jött ez a gól (a spanyol válogatottat rühellem), viszont 3-1et írtam.

Hogy lőnek gólt Alabáék?
gamerkr
3 megvan, már csak egy sms kell a spanyoloknak egy öngólhoz 😀
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Óóó...

1 hónapja
Mondjuk ez nagyon szép volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
warr_b

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
warr_b
Nem ismerunk semmifele Schlagert. Az o neve Redzic csapattarsa.

1 hónapja

1 hónapja
Várható volt h előbb utóbb balhé lesz.
Cigány módon játszanak a spanyolok és a bíró őket támogatja folyamatosan
csebi
Ennyire utálod a spanyolokat vagy mi? Mert nagyon nem ez történik a pályán 😀
kapitnono
Nem. Mindkét csapat hidegen hagy.
De a spanyolok már akkor esnek ha egy osztrák védő elfingja magát és követelik egyből a pirosat.
Mikor ok szabalytalankodnak akkor vagy elengedik vagy úgy fel vannak háborodva mintha a bíró alkotmányt sértett volna. Nem szimpatikus ahogy játszik ez a spanyol társaság, bíró meg támogatja őket ebben.

1 hónapja
Na ez most mondjuk játék volt

1 hónapja
csebi
Ennyire utálod a spanyolokat vagy mi? Mert nagyon nem ez történik a pályán 😀

1 hónapja
de a kurva anyját a fifának, ha végre bevezetnék, hogy a vétkes csapat játékosa hozzá nem érhetne a labdához, - nemhogy felvegye és elsétáljon vele- mert azonnal sárga, akkor nem lenne ez az egész műhiszti
NB2
Be van vezetve. De mikor egyszer végre alkalmaztak a real ellen utólag még a PSG is ki volt akadva …

1 hónapja
Úgy látszik Arnautovic ennél a bironal csinálhat bmit úgyis szabálytalanságot fúj nála
csebi
Mondjuk tett érte bőven, mindig is egy türhő volt 🤣

1 hónapja
de a kurva anyját a fifának, ha végre bevezetnék, hogy a vétkes csapat játékosa hozzá nem érhetne a labdához, - nemhogy felvegye és elsétáljon vele- mert azonnal sárga, akkor nem lenne ez az egész műhiszti
1 hónapja

1 hónapja
Úgy látszik Arnautovic ennél a bironal csinálhat bmit úgyis szabálytalanságot fúj nála

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Ez miért nem sárga legalább a kapusnak?
warr_b
Mert spanyol
csebi
Azt értem 😄
De bazz tizenhatoson kívül letarolta az osztrákot.
warr_b
Mert ő a labdára ment és elfejelte, az osztrák meg csak befeküdt alá.
slowmotion
ezt forma 1-ben versenybalesetként titulálnám.
shagi0206
Kb. Meg onnan, ha az egyik felugrik, a másik meg csak belép alá, az ráadásul kva veszélyes is.
slowmotion
Arna értem én h egy világtalan paraszt de itt meg mintha próbálta volna is összehuzni magát meg lentebb hajolni h ne ütközzon vele míg Simont nem érdekelte senki és semmi csak hogy vagy a labdát vagy a babát elvigye.
csebi
Nem, ő konkrétan fejelni ment fel. Csak annyira határozottan csinálta, mint a prime Van Dijk. Arnautovic meg csak becsokizott a gatyába. Hát baszki, csak a kisebbek ellen mer keménykedni?
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
warr_b
Mert spanyol
csebi
Azt értem 😄
warr_b
slowmotion
shagi0206
Kb. Meg onnan, ha az egyik felugrik, a másik meg csak belép alá, az ráadásul kva veszélyes is.
slowmotion
azt én is tudom, 1x régen nekem is volt olyan kispályán, hogy felugrottam, alám másztak, ahogy már mentem lefele fejelés után alám mászott az egyik, nyilván kontrollálni se tudtam magam, ahogy a hátán "feküdtem" a levegőben lógó lábammal meg pont tökön rúgtam a másikat aki ott volt 😀
1 hónapja
warr_b
Mert spanyol
csebi
Azt értem 😄
warr_b
slowmotion
shagi0206
slowmotion
Arna értem én h egy világtalan paraszt de itt meg mintha próbálta volna is összehuzni magát meg lentebb hajolni h ne ütközzon vele míg Simont nem érdekelte senki és semmi csak hogy vagy a labdát vagy a babát elvigye.

1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tippem szempontjából jó hogy jött ez a gól (a spanyol válogatottat rühellem), viszont 3-1et írtam.

Hogy lőnek gólt Alabáék?

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
A vb-n eddig látottak alapján még mindig nem látom, hogy melyik csapat tud olyan szinten játszani, mint a csigazabálók. Persze 1-1 meccsen bárki bukhat, szóval nem borítékolható a francia vb cím, de ha valakire tenni kéne, azt oda tenném.
shagi0206
A franciak is pont annyira jatszanak, amennyire engedik oket. A jobb csapatok nem fogjak engedni. En ertem, hogy nagyon jol neznek ki, de nem a spanyolokkal, argentinokkal, angolokkal, portugalokkal jatszottak, hanem sormeccseket kb. Az eselyesek tobbsege pedig azert meg nagyon elvetve mutatta meg a foga feherjet, mert nem is volt egyaltalan szukseg ra.

1 hónapja
A vb-n eddig látottak alapján még mindig nem látom, hogy melyik csapat tud olyan szinten játszani, mint a csigazabálók. Persze 1-1 meccsen bárki bukhat, szóval nem borítékolható a francia vb cím, de ha valakire tenni kéne, azt oda tenném.
shagi0206
Engem azért érdekelne hogy mondjuk a spanyolok ellen ha eldugják a labdát hogy muusikálnak. Mert az ő játékuk is a labdatartásra irányul. Mondjuk nekik könnyebb átalakulni a gyors szélsőjátékkal labdaszerzés után hosszú indításra és megindulásra.