Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Sok Red Bullos csapat... mondjuk a Leedsbe ne jöjjön 😊A kapus is volt a Lipcse játékosa, csak nem jászott egy meccset semA középpályás meg is járta már amúgyGyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
warr_b
kapitnono
csebi
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A kapus is volt a Lipcse játékosa, csak nem jászott egy meccset semA középpályás meg is járta már amúgyGyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
warr_b
kapitnono
csebi

1 hónapja
aranyos spanyol punetta
1 hónapja
A középpályás meg is járta már amúgyGyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
warr_b
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Elment a tipp így, de legalább Oyarzabal rúgta, brutális hét lesz ez fantasy szempontból, minden nagy név villog....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
tippem szempontjából jó hogy jött ez a gól (a spanyol válogatottat rühellem), viszont 3-1et írtam.3 megvan, már csak egy sms kell a spanyoloknak egy öngólhoz 😀
Hogy lőnek gólt Alabáék?
gamerkr
1 hónapja
Óóó...

1 hónapja
Mondjuk ez nagyon szép volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Gyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
warr_b

1 hónapja
Gyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.Nem ismerunk semmifele Schlagert. Az o neve Redzic csapattarsa.
warr_b
1 hónapja
Gyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.

1 hónapja
Nem. Mindkét csapat hidegen hagy.Várható volt h előbb utóbb balhé lesz.Ennyire utálod a spanyolokat vagy mi? Mert nagyon nem ez történik a pályán 😀
Cigány módon játszanak a spanyolok és a bíró őket támogatja folyamatosan
csebi
kapitnono
De a spanyolok már akkor esnek ha egy osztrák védő elfingja magát és követelik egyből a pirosat.
Mikor ok szabalytalankodnak akkor vagy elengedik vagy úgy fel vannak háborodva mintha a bíró alkotmányt sértett volna. Nem szimpatikus ahogy játszik ez a spanyol társaság, bíró meg támogatja őket ebben.
1 hónapja
Na ez most mondjuk játék volt

1 hónapja
Várható volt h előbb utóbb balhé lesz.Ennyire utálod a spanyolokat vagy mi? Mert nagyon nem ez történik a pályán 😀
Cigány módon játszanak a spanyolok és a bíró őket támogatja folyamatosan
csebi

1 hónapja
de a kurva anyját a fifának, ha végre bevezetnék, hogy a vétkes csapat játékosa hozzá nem érhetne a labdához, - nemhogy felvegye és elsétáljon vele- mert azonnal sárga, akkor nem lenne ez az egész műhisztiBe van vezetve. De mikor egyszer végre alkalmaztak a real ellen utólag még a PSG is ki volt akadva …
NB2
1 hónapja
Úgy látszik Arnautovic ennél a bironal csinálhat bmit úgyis szabálytalanságot fúj nálaMondjuk tett érte bőven, mindig is egy türhő volt 🤣
csebi

1 hónapja
de a kurva anyját a fifának, ha végre bevezetnék, hogy a vétkes csapat játékosa hozzá nem érhetne a labdához, - nemhogy felvegye és elsétáljon vele- mert azonnal sárga, akkor nem lenne ez az egész műhiszti
1 hónapja
Várható volt h előbb utóbb balhé lesz. Cigány módon játszanak a spanyolok és a bíró őket támogatja folyamatosan
1 hónapja
Úgy látszik Arnautovic ennél a bironal csinálhat bmit úgyis szabálytalanságot fúj nála
1 hónapja
Nem, ő konkrétan fejelni ment fel. Csak annyira határozottan csinálta, mint a prime Van Dijk. Arnautovic meg csak becsokizott a gatyába. Hát baszki, csak a kisebbek ellen mer keménykedni?Arna értem én h egy világtalan paraszt de itt meg mintha próbálta volna is összehuzni magát meg lentebb hajolni h ne ütközzon vele míg Simont nem érdekelte senki és semmi csak hogy vagy a labdát vagy a babát elvigye.Kb. Meg onnan, ha az egyik felugrik, a másik meg csak belép alá, az ráadásul kva veszélyes is.ezt forma 1-ben versenybalesetként titulálnám.Mert ő a labdára ment és elfejelte, az osztrák meg csak befeküdt alá.Azt értem 😄Ez miért nem sárga legalább a kapusnak?Mert spanyol
warr_b
csebi
De bazz tizenhatoson kívül letarolta az osztrákot.
warr_b
slowmotion
shagi0206
slowmotion
csebi
1 hónapja
azt én is tudom, 1x régen nekem is volt olyan kispályán, hogy felugrottam, alám másztak, ahogy már mentem lefele fejelés után alám mászott az egyik, nyilván kontrollálni se tudtam magam, ahogy a hátán "feküdtem" a levegőben lógó lábammal meg pont tökön rúgtam a másikat aki ott volt 😀Kb. Meg onnan, ha az egyik felugrik, a másik meg csak belép alá, az ráadásul kva veszélyes is.ezt forma 1-ben versenybalesetként titulálnám.Mert ő a labdára ment és elfejelte, az osztrák meg csak befeküdt alá.Azt értem 😄Ez miért nem sárga legalább a kapusnak?Mert spanyol
warr_b
csebi
warr_b
slowmotion
shagi0206
slowmotion
1 hónapja
Arna értem én h egy világtalan paraszt de itt meg mintha próbálta volna is összehuzni magát meg lentebb hajolni h ne ütközzon vele míg Simont nem érdekelte senki és semmi csak hogy vagy a labdát vagy a babát elvigye.Kb. Meg onnan, ha az egyik felugrik, a másik meg csak belép alá, az ráadásul kva veszélyes is.ezt forma 1-ben versenybalesetként titulálnám.Mert ő a labdára ment és elfejelte, az osztrák meg csak befeküdt alá.Azt értem 😄Ez miért nem sárga legalább a kapusnak?Mert spanyol
warr_b
csebi
warr_b
slowmotion
shagi0206
slowmotion
1 hónapja
tippem szempontjából jó hogy jött ez a gól (a spanyol válogatottat rühellem), viszont 3-1et írtam.Hogy lőnek gólt Alabáék?
1 hónapja
A vb-n eddig látottak alapján még mindig nem látom, hogy melyik csapat tud olyan szinten játszani, mint a csigazabálók. Persze 1-1 meccsen bárki bukhat, szóval nem borítékolható a francia vb cím, de ha valakire tenni kéne, azt oda tenném.A franciak is pont annyira jatszanak, amennyire engedik oket. A jobb csapatok nem fogjak engedni. En ertem, hogy nagyon jol neznek ki, de nem a spanyolokkal, argentinokkal, angolokkal, portugalokkal jatszottak, hanem sormeccseket kb. Az eselyesek tobbsege pedig azert meg nagyon elvetve mutatta meg a foga feherjet, mert nem is volt egyaltalan szukseg ra.
shagi0206
1 hónapja
A vb-n eddig látottak alapján még mindig nem látom, hogy melyik csapat tud olyan szinten játszani, mint a csigazabálók. Persze 1-1 meccsen bárki bukhat, szóval nem borítékolható a francia vb cím, de ha valakire tenni kéne, azt oda tenném.Engem azért érdekelne hogy mondjuk a spanyolok ellen ha eldugják a labdát hogy muusikálnak. Mert az ő játékuk is a labdatartásra irányul. Mondjuk nekik könnyebb átalakulni a gyors szélsőjátékkal labdaszerzés után hosszú indításra és megindulásra.
shagi0206