Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Egész jó lett a második félidő.
1 hónapja
Ne csúsztassunk kérem, portugál fejen volt a labda... de úgyis elveszik 😕((( Gvardiol a középcsatár.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
miageci

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Bazzeg mekkora meccs
1 hónapja
Na csak bejött a jinx. Igazából az a megoldás itt, hogy senki nem tud 127 percig koncentrálni az egész Földön....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
LOLOLOLOLOLOLOL
1 hónapja
Tisztelte a mentalitásukat, irigyelte őket, mert az alap volt amire lehet építkezniAz előző horvát ziccer kihagyása után ez kb kódolva voltMikibá mit mondott a jugókról?
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Az előző horvát ziccer kihagyása után ez kb kódolva voltMikibá mit mondott a jugókról?
ozibozi
1 hónapja
This is how my telitalálat dies.... koncentrációhiány közepette 😕Akkor most CR7 = Palpatine?
Igor
1 hónapja
HrvatskaaaaaaaOV szerint most már nem azok. 😀
Mi kutyánk kölyke
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Gvardiol nagy csere volt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
This is how my telitalálat dies.... koncentrációhiány közepette 😕
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
10 perc Dik more
1 hónapja
És lehozza Cét. Hú, ha kiesnek a portugálok...
1 hónapja
Zseni ez a második feles eddig
1 hónapja
Atya isten mit védett costa
1 hónapja
2-3 jó szót a luzitán kapus is megérdemelne
1 hónapja
Nézd, amikor WITHINnya a pályán volt, akkor nem volt jó a csapat... hátha nélküle, WITHOUTnya jobb lesz!EZ a FASZFEJ lecserélte Brunot és Vitinhat😂😂😂Mondjuk Vitinhanak egy jó meccse nem volt a vb-n, nekem óriási csalódás. Brunot én sem értem, benne volt a gól, de a kókler Martineznek mostmár váratlant kellett húznia.
esanders10
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
EZ a FASZFEJ lecserélte Brunot és Vitinhat😂😂😂Mondjuk Vitinhanak egy jó meccse nem volt a vb-n, nekem óriási csalódás. Brunot én sem értem, benne volt a gól, de a kókler Martineznek mostmár váratlant kellett húznia.
esanders10
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!