Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
ha valóban agyrázkódása lenne, nem álldogálna ott a partvonal mellett!!!
1 hónapja
Eh, az az egyiptomi az KO..

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Please stand up - if you are able - for the national anthem of...érdekes kifejezésRégóta nyomják Amerikában és Kanadában ezt a polkorrekt megfogalmazást, lényegében egy gesztus a mozgássérültek felé, akik nyilván nem nagyon tudnak felállni.
Willie Parker
1 hónapja
Jó lehet az ausztrál csapategység, lefújják a félidőt, erre mindegyik elindul az öltözőbe, egy se ment oda a legalább 3 perce földön fetrengő csapattárshoz...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mekkora egy patkány színész banda ez az egyiptomi. Rossz nézni mennyit fekszenek ha valaki egy picit is hozzájuk ér...az egész 2. félidőt át fogja fetrengeni 😕
kapitnono
1 hónapja
nem igaz, hogy az ausztrálok a rengeteg bevándorlóból nem tudnak egy normális csapatot csinálni
1 hónapja
Mekkora egy patkány színész banda ez az egyiptomi. Rossz nézni mennyit fekszenek ha valaki egy picit is hozzájuk ér...

1 hónapja
na jó kipróbálom csak miattadszarni kene menni inkabb akkor van golmindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
Toto21
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
szarni kene menni inkabb akkor van golmindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
Toto21
1 hónapja
mindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
1 hónapja
mindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatni
1 hónapja
Nem adok sok esélyt az ausziknak, de azért hajrá...egy gólt lőnek majd, de egyébként ki fognak kapni
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Nem adok sok esélyt az ausziknak, de azért hajrá...
1 hónapja
Ashur hàzàból megint lecsaptak
1 hónapja
már vezetnek is a fáraók
1 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊Azért látva a meccseiket nem ergyák az ausztrálok, semmivel se mutattak eddig többet az egyiptomiak. Van egy világsztáruk, az tagadhatatlan, de ennyi.
mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
NB2
1 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊Szörfözésben nagy küzdelem lenne
mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
NB2
1 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
1 hónapja
Please stand up - if you are able - for the national anthem of...érdekes kifejezés
1 hónapja
Ez nagyon érdekes.
Brouwerij van de Vrij
Ha megkérdezték volna, hogy melyik az a két európai csapat aki a mostani +előző 3 vb-n mindig bejutott a 16 közé, nem azt mondtam volna hogy Franciao. és Svájc.
1 hónapja
Slot lesz az—bekerült a körforgásba mint PL bajnok.lemondott, úgyhogy jöhet LeekensSemmi meglepetes, Nagelsmann lemondott, helyesebben lemondattak🤣Koemant nem rúgják ki? jöhetne utána Van Gaal. aztán Van Gaal kirúgása után megint Koeman.
Bence94
deyell
Löfli
1 hónapja
lemondott, úgyhogy jöhet LeekensSemmi meglepetes, Nagelsmann lemondott, helyesebben lemondattak🤣Koemant nem rúgják ki? jöhetne utána Van Gaal. aztán Van Gaal kirúgása után megint Koeman.
Bence94
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!