Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Son of a Beach, mekkora védés volt...
Igor
Beach visszahozta a strandról az ausztrálokat
Heisman nádor
Szóviccbűnözés is kellene a BTK-ba.
1 hónapja
Beach visszahozta a strandról az ausztrálokat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Son of a Beach, mekkora védés volt...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
majdnem jött a dráma
1 hónapja
Azt mondják, hogy az ausztrálok kontrázni tudnak, mást se. Ha így van, akkor ha náluk a labda miért tili-toliznak, és nem kúrjak rá félpályáról? Én az Úttörőstadion jobbhátvédjeként mindig ezt tettem, aztan kirúgás, es jöhet a kontrajáték. Mondjuk az akkori edzőm el is küldött a Postásba tekézni.
Őszentsége Sobri Jóska
Engem a helyi Kinizsiből küldtek àt a helyi Vasasba, mert betettek védőnek - csatár létemre - és egy meccsen lőttem két öngólt.
Lőni tudtam, na, mondtam is az edzőnek, h az irányzékommal van baj.
Willie Parker
nekem alsóba még valamikor volt hogy valami másik csapat odajött edzeni, és a feladatok közbe egy adag srác mindig játszott rendes meccseket a másik banda ellen.
na egyszer kellett szögletet végezni és mindenki elment, mondtam why not. prime Rice szinten véletlen beadtam, majd egész nap rúghattam én 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
ez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!
NB2
a sok közül melyik?
Löfli
egyiptomi
ott fetrengett a 16-oson belül, nem állította meg a bíró, rögtön felugrott és futott tovább, mert arra jött épp az ausszi támadás
NB2
Nem mintha nem csinálná ezt kb bmeik csapat. Tegnap a spanyolok 1-0nal lazán de előtte kb bmeik másik csapat is egy gólos előnyben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Azt mondják, hogy az ausztrálok kontrázni tudnak, mást se. Ha így van, akkor ha náluk a labda miért tili-toliznak, és nem kúrjak rá félpályáról? Én az Úttörőstadion jobbhátvédjeként mindig ezt tettem, aztan kirúgás, es jöhet a kontrajáték. Mondjuk az akkori edzőm el is küldött a Postásba tekézni.
Őszentsége Sobri Jóska
Engem a helyi Kinizsiből küldtek àt a helyi Vasasba, mert betettek védőnek - csatár létemre - és egy meccsen lőttem két öngólt.
Lőni tudtam, na, mondtam is az edzőnek, h az irányzékommal van baj.
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 006 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Esély a pönaltikre?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress
NB2
a sok közül melyik?
Löfli
egyiptomi
ott fetrengett a 16-oson belül, nem állította meg a bíró, rögtön felugrott és futott tovább, mert arra jött épp az ausszi támadás
NB2
Végülis nincs meghatározva a szabálykönyvben, hogy pontosan milyen mozgáskoordinációval mozoghatnak a játékosok.

1 hónapja
Trezegé, Zicó, Dunga... ismerős nevek öreg foci drukkereknek 😊
ezek Egyiptomnál vannak 😊
NB2
mondjuk én megértem, néha ha szembejön wikipédián pl, az egyiptomiaknak is van vagy 5-6 nevük

1 hónapja
NB2
a sok közül melyik?
Löfli
egyiptomi
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
NB2
Egyiptomiaknak nem brazil sorozatok mennek a tévében, hanem a focivébék története végtelenítve.
1 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
NB2
a sok közül melyik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
Nem lehetne egyből inkább tizenegyesek?

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Mikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?
Heisman nádor
Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunk
kapitnono
Ilyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?
Őszentsége Sobri Jóska
Csebi szakvéleményét kell kikérni
Willie Parker
Arról a területről beszélünk ahol akkor piramisokat építettek mikor Európában jobb híján barlangokban húztak meg magukat az emberek kis túlzással
csebi
Lehet, hogy nekik gyorsan jött a plafon, de alacsonyabb. Mint azoknál a fodballistáknál, akik egy fejjel magasabbak a kortársaknál, túlzottan a fizikai erőfölényükre építenek, aztán amikor a többiek utolérik őket, akkor meg kiderül, hogy amúgy képzetlenebbek.
1 hónapja
Sőt még a Donnarumma vs Musiala is piros volt (nem)
slowmotion
Ezt most nem értem
Willie Parker
Majd keress rá, klubvébén volt talán.
Csebinek az a másik vesszőparipája.
slowmotion
Annyira a vessző paripam h te hozod fel, már megint.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 203 — #NoStress

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 623 — WHO DAT!!!!
Heisman nádor
Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunk
kapitnono
Egy fokkal jobb, mintha belelépnél
Willie Parker
Annál mindenképp 😁

1 hónapja
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Ilyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Arról a területről beszélünk ahol akkor piramisokat építettek mikor Európában jobb híján barlangokban húztak meg magukat az emberek kis túlzással
csebi
Igen, de hova szartak?
1 hónapja
Azon gondolkodtam, h kéne alapítanunk egy kipcsak szövetséget és elindulni Mikronéziában
1 hónapja
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker

1 hónapja
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Csebi Miklós?
Őszentsége Sobri Jóska
arról nem is beszélve hogy az ausztrál keretben vannak angolszász, olasz, balkáni, helyi őslakosok meg afrikai felmenőkkel rendelkező játékosok, ott mindenből a legjobb vagy a legrosszabb kombinálódott?

1 hónapja
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
ha majd valamelyik egyiptomi játékos a pályára szarik, na arra majd már csettintek egyet
peach
A sporttörténelem legmenőbb tiltakozása lenne a mongol birkózóedzők gatyára vetkőzése óta