Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Son of a Beach, mekkora védés volt...
Igor
Beach visszahozta a strandról az ausztrálokatSzóviccbűnözés is kellene a BTK-ba.
Heisman nádor
1 hónapja
Beach visszahozta a strandról az ausztrálokat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Son of a Beach, mekkora védés volt...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
majdnem jött a dráma
1 hónapja
nekem alsóba még valamikor volt hogy valami másik csapat odajött edzeni, és a feladatok közbe egy adag srác mindig játszott rendes meccseket a másik banda ellen.Azt mondják, hogy az ausztrálok kontrázni tudnak, mást se. Ha így van, akkor ha náluk a labda miért tili-toliznak, és nem kúrjak rá félpályáról? Én az Úttörőstadion jobbhátvédjeként mindig ezt tettem, aztan kirúgás, es jöhet a kontrajáték. Mondjuk az akkori edzőm el is küldött a Postásba tekézni.Engem a helyi Kinizsiből küldtek àt a helyi Vasasba, mert betettek védőnek - csatár létemre - és egy meccsen lőttem két öngólt.
Őszentsége Sobri Jóska
Lőni tudtam, na, mondtam is az edzőnek, h az irányzékommal van baj.
Willie Parker
na egyszer kellett szögletet végezni és mindenki elment, mondtam why not. prime Rice szinten véletlen beadtam, majd egész nap rúghattam én 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Nem mintha nem csinálná ezt kb bmeik csapat. Tegnap a spanyolok 1-0nal lazán de előtte kb bmeik másik csapat is egy gólos előnybenegyiptomiez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!a sok közül melyik?
NB2
Löfli
ott fetrengett a 16-oson belül, nem állította meg a bíró, rögtön felugrott és futott tovább, mert arra jött épp az ausszi támadás
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Azt mondják, hogy az ausztrálok kontrázni tudnak, mást se. Ha így van, akkor ha náluk a labda miért tili-toliznak, és nem kúrjak rá félpályáról? Én az Úttörőstadion jobbhátvédjeként mindig ezt tettem, aztan kirúgás, es jöhet a kontrajáték. Mondjuk az akkori edzőm el is küldött a Postásba tekézni.Engem a helyi Kinizsiből küldtek àt a helyi Vasasba, mert betettek védőnek - csatár létemre - és egy meccsen lőttem két öngólt.
Őszentsége Sobri Jóska
Lőni tudtam, na, mondtam is az edzőnek, h az irányzékommal van baj.
1 hónapja
Esély a pönaltikre?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Végülis nincs meghatározva a szabálykönyvben, hogy pontosan milyen mozgáskoordinációval mozoghatnak a játékosok.egyiptomiez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!a sok közül melyik?
NB2
Löfli
ott fetrengett a 16-oson belül, nem állította meg a bíró, rögtön felugrott és futott tovább, mert arra jött épp az ausszi támadás
NB2
1 hónapja
Trezegé, Zicó, Dunga... ismerős nevek öreg foci drukkereknek 😊mondjuk én megértem, néha ha szembejön wikipédián pl, az egyiptomiaknak is van vagy 5-6 nevük
ezek Egyiptomnál vannak 😊
NB2
1 hónapja
egyiptomiez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!a sok közül melyik?
NB2
Löfli
1 hónapja
Trezegé, Zicó, Dunga... ismerős nevek öreg foci drukkereknek 😊Egyiptomiaknak nem brazil sorozatok mennek a tévében, hanem a focivébék története végtelenítve.
ezek Egyiptomnál vannak 😊
NB2
1 hónapja
ez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!a sok közül melyik?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Trezegé, Zicó, Dunga... ismerős nevek öreg foci drukkereknek 😊ezek Egyiptomnál vannak 😊
1 hónapja
Lehet, hogy nekik gyorsan jött a plafon, de alacsonyabb. Mint azoknál a fodballistáknál, akik egy fejjel magasabbak a kortársaknál, túlzottan a fizikai erőfölényükre építenek, aztán amikor a többiek utolérik őket, akkor meg kiderül, hogy amúgy képzetlenebbek.Arról a területről beszélünk ahol akkor piramisokat építettek mikor Európában jobb híján barlangokban húztak meg magukat az emberek kis túlzássalCsebi szakvéleményét kell kikérniIlyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
csebi
1 hónapja
Annyira a vessző paripam h te hozod fel, már megint.Majd keress rá, klubvébén volt talán.Sőt még a Donnarumma vs Musiala is piros volt (nem)Ezt most nem értem
slowmotion
Willie Parker
Csebinek az a másik vesszőparipája.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Azt mondják, hogy az ausztrálok kontrázni tudnak, mást se. Ha így van, akkor ha náluk a labda miért tili-toliznak, és nem kúrjak rá félpályáról? Én az Úttörőstadion jobbhátvédjeként mindig ezt tettem, aztan kirúgás, es jöhet a kontrajáték. Mondjuk az akkori edzőm el is küldött a Postásba tekézni.
1 hónapja
Annál mindenképp 😁Egy fokkal jobb, mintha belelépnélAhhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Willie Parker

1 hónapja
Igen, de hova szartak?Arról a területről beszélünk ahol akkor piramisokat építettek mikor Európában jobb híján barlangokban húztak meg magukat az emberek kis túlzássalCsebi szakvéleményét kell kikérniIlyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
csebi
1 hónapja
Azon gondolkodtam, h kéne alapítanunk egy kipcsak szövetséget és elindulni Mikronéziában
1 hónapja
Arról a területről beszélünk ahol akkor piramisokat építettek mikor Európában jobb híján barlangokban húztak meg magukat az emberek kis túlzássalCsebi szakvéleményét kell kikérniIlyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
1 hónapja
arról nem is beszélve hogy az ausztrál keretben vannak angolszász, olasz, balkáni, helyi őslakosok meg afrikai felmenőkkel rendelkező játékosok, ott mindenből a legjobb vagy a legrosszabb kombinálódott?Csebi Miklós?Csebi szakvéleményét kell kikérniIlyen a kultúrák közti különbség. De koncentráltan szarnak, vagy csak úgy ímmel-ámmal?Ahhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
ez a cigány banda remélem kiesik a picsába!!!
1 hónapja
A sporttörténelem legmenőbb tiltakozása lenne a mongol birkózóedzők gatyára vetkőzése ótaha majd valamelyik egyiptomi játékos a pályára szarik, na arra majd már csettintek egyetAhhoz képest megmaradtak azon a szinten hogy gond nélkül az utca szélére szarnak aztán lazán mennek tovább nem törődve az emberekkel körülöttük. Sajnos legalább egybe mindig belefutok amikor arra járunkMikibácsi mit mond, egyiptomiak tudnak koncentrálni majd?Határeset lehet. Afrikaiak, de nem négerek, és mar akkor fejlett civilizaciójuk volt, amikor mi még az Urálban szedegettük a medveszart.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
peach