Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
ihhhh ha ezt keyg meglatja….. hogy fog ez beleilleni a lazalmaiba 😂
1 hónapja
na ott a kamutizi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ha a tegnapi befújták, szerintem ezt is illene.... akadályozta, és közel volt a labda.Ott is a tizenegyes.
Igor
1 hónapja
Ugyanmar uraim ugyanmar
1 hónapja
Ha a tegnapi befújták, szerintem ezt is illene.... akadályozta, és közel volt a labda.szerk: na elég hamar meg is adta, legalább konzisztensek.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
EZ a FASZFEJ lecserélte Brunot és Vitinhat😂😂😂
1 hónapja
Centiken múlik, se CR7 lesen volt.
1 hónapja
Portugáliának ez már nem opció.Jo meccs. (Nem)Hacsak nincs valami orbitális különbség a résztvevő csapatok között, most már csak a szar kudarckerülő foci lesz, mint kevés kivétellel mindig.
Stez
Kampman
1 hónapja
Jo meccs. (Nem)Hacsak nincs valami orbitális különbség a résztvevő csapatok között, most már csak a szar kudarckerülő foci lesz, mint kevés kivétellel mindig.
Stez
1 hónapja
Szegény CéRonit nagyon zavarja már a labdaLe meri ma vajon szedni? (költői kérdés)
Heisman nádor
1 hónapja
Szegény CéRonit nagyon zavarja már a labda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Proxyi
236
ezen az agon fixen francia - spanyol elodonto lesz, nagyon sokkal vannak a tobbi csapat elott.Mehikó nem kapott még gólt, szerintem elég dark horse-ok hazai pályán pláne.
nekem a masik ag sokkal izgalmasabb, a norveg-brazil-angol-mexiko negyes nagyon kiegyenlitett, nem tudnam megtippelni, hogy innen ki jut a 4 koze. alul pedig az argentina-kolumbia nagy meccs lesz a 8 kozott.
mate93
1 hónapja
De jó meccs volt ez is, ja nem 😄Szerintem abszolút vállalható volt.
warr_b
Amitől viszont előzetesen nagyon féltem két meccs, most fog következni😀
1 hónapja
ezen az agon fixen francia - spanyol elodonto lesz, nagyon sokkal vannak a tobbi csapat elott.nekem a masik ag sokkal izgalmasabb, a norveg-brazil-angol-mexiko negyes nagyon kiegyenlitett, nem tudnam megtippelni, hogy innen ki jut a 4 koze. alul pedig az argentina-kolumbia nagy meccs lesz a 8 kozott.
1 hónapja
Ha ott lennek a stabban, picit rosszul ereznem magam. 😂Aztán volt még két "picit" és két "kicsit". Számoltam.
Stez
1 hónapja
Jajjj tényleg, igazad vanDe ezt is lefújták, jól.Hat nekem amúgy úgy tűnt h a spanyol csávó inkább kapus fele ugrik a labda helyett akadályozva a kapust abban h meg játssza a labdát.Ez sehol nem szabálytalan nálamJa, hàt jó lenne már szabályozni, h ötösön belülre ne mehessen támadó a szögleteknél, mert ez így mindig vitás lesz.
kapitnono
Volt kontakt a felugró támadó és a kapus között, de a kapus nem ezért számolta el magát, hanem mert rossz ütemben, rossz helyre ugrott fel
Willie Parker
Ez hétfőn este szabálytalan volt, azóta nem úgy tűnik.
csebi
Attól még a kapus hibás volt, mert ha jól jön, akkor nem is ütköznek és nem is lehetett volna gól.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
De ezt is lefújták, jól.Hat nekem amúgy úgy tűnt h a spanyol csávó inkább kapus fele ugrik a labda helyett akadályozva a kapust abban h meg játssza a labdát.Ez sehol nem szabálytalan nálamJa, hàt jó lenne már szabályozni, h ötösön belülre ne mehessen támadó a szögleteknél, mert ez így mindig vitás lesz.
kapitnono
Volt kontakt a felugró támadó és a kapus között, de a kapus nem ezért számolta el magát, hanem mert rossz ütemben, rossz helyre ugrott fel
Willie Parker
Ez hétfőn este szabálytalan volt, azóta nem úgy tűnik.
csebi
Attól még a kapus hibás volt, mert ha jól jön, akkor nem is ütköznek és nem is lehetett volna gól.
1 hónapja
De jó meccs volt ez is, ja nem 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ha ott lennek a stabban, picit rosszul ereznem magam. 😂
1 hónapja
bejönni az OT 3 percébe... komolyan megkérdezném a kapitányt a játékos helyében, hogy NOOOORMÁLIS????Ha Pubillra gondolsz akkor sztem neki ez az első tetmeccse
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
újpest még lehet belőleSok Red Bullos csapat... mondjuk a Leedsbe ne jöjjön 😊A kapus is volt a Lipcse játékosa, csak nem jászott egy meccset semA középpályás meg is járta már amúgyGyanítom Schlager sem a Salzburgból fog nyugdíjba menni.30 éves, ha lett volna benne valami kiemelkedő tehetség már elvitték volna legalább egy bundásba
warr_b
kapitnono
csebi
kapitnono
warr_b
1 hónapja
bejönni az OT 3 percébe... komolyan megkérdezném a kapitányt a játékos helyében, hogy NOOOORMÁLIS????