Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kis gól is gól!faszom, 1 perccel hamarabb írtad mint láttam
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kis gól is gól!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Madueke felelmetesen buta csavo szegeny. Harmadszor all meg rajta a kontra, mert nem passzol idoben, vagy nem lo idoben, barhogy dont, azt ket utemes lemaradassal teszi, amig visszaernek ra.
1 hónapja
maudeke szépen elbaszta a kontrát
1 hónapja
Majd a torna utantol Klopp-pal vagy Guardiolaval! 😀Southgate távozásával nálam feljebb léptek a szimpátia létrán. De Tuchel miatt még nem tudom őket kedvelni. Meglátjuk a VB tud-e segíteni ezen.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Ráadásuk Kanenek eléggé Thomas Müller vibeja van, aki meg a mákos antifutbalista tipikus esete .....
csi77
nem ők mozdultak be
nem ők voltak retardáltak a 16oson belül
kane elsőre kihagyta, de ugyanúgy odaállt és beverte
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
Toto21
1 hónapja
Southgate távozásával nálam feljebb léptek a szimpátia létrán. De Tuchel miatt még nem tudom őket kedvelni. Meglátjuk a VB tud-e segíteni ezen.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Ráadásuk Kanenek eléggé Thomas Müller vibeja van, aki meg a mákos antifutbalista tipikus esete .....
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
1 hónapja
Ja, érzés. De én pont ezek miatt érzem, hogy ez tetszik, ami meg már szimpátia.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
1 hónapja
A vilag legszimpatikusabb csapata!Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
1 hónapja
Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Oldalprofilból Wengernek van egy enyhe Gyurcsány vibeja 😀Terry meg MP xd
ervinator
1 hónapja
Szerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
1 hónapja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.az elit focisták ha van területük kurva jók
Tony Adams
franciák, spanyolok, angolok, németek, de még a portugálok is
a probléma, hogy általában a gól után nem akarnak focizni és ilyenkor jön a gól az ellentől
Anglia most akar még gólt lőni, a horvátoknak meg kell
1 hónapja
Oldalprofilból Wengernek van egy enyhe Gyurcsány vibeja 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Ezek érzések, azzal meg nehéz vitatkozni. A tényekkel lehetne, na de érzésekkel nem 😊mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.pickford minjá megodlja az Xet
Tony Adams
1 hónapja
mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
1 hónapja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.
1 hónapja
Nem ertem a sirast, kiugrott a kapus es bemozdult ket jatekos, konkretan harom ember miatt is ujra kellett rugatni a tizit.be kell rúőgni elsőre és akkor nincs ilyen probléma
Es akkor az angolok a kocsogok, mert a horvatok ekkora balfaszok 😀
Stez
1 hónapja
faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Hajrá Bad Bones!
1 hónapja
Nem.nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelenMár tetszik?
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
De az ilyen helyzetekben, kontrajateknal viszont eletveszelyes lehet, az teny.
1 hónapja
Nem ertem a sirast, kiugrott a kapus es bemozdult ket jatekos, konkretan harom ember miatt is ujra kellett rugatni a tizit.Es akkor az angolok a kocsogok, mert a horvatok ekkora balfaszok 😀
1 hónapja
nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelenMár tetszik?
Stez
1 hónapja
Értelmetlen szabàly #n+1az, de nem annyira nehéz betartani
warr_b