Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Bellinghamre sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy ne segítene be védekezésben. Amikor egy darab szart nem ér, akkor is meghal a pályán és hajt mint az állat.Bellinghamet sokak szerint Dortmundban se szerették már. Madridban első pár jó hónap után aranylabdát akartak adni neki. Azóta híg fos. Ez inkább arról árulkodik mennyire nehéz eset.Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.Mi volt?
Stez
remontada
Ami egyreszt nem egy tul pozitiv uzenet Bellinhamrol, ha igaz. De meg rosszabb egy kapitanyrol, mert neki kell tudnia kezelni a jatekosait. Barkit es mindenkit.
Stez
remontada
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Tukel
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Stez csak miattad hajrá Anglia. Bár nem tudom mennyi örömet fogsz lelni a játékukbanEn sem, mert nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelen. Inkabb beraktam volna Rogerst, akivel lassabba valik a jatek, de kreativabba, mintsem hogy ket speedster felrakjak egyszerre, akik csak cselezni tudnak, mert elkezdenek vagy beadogatni, vagy becselezni magukat. En egyiknek sem vagyok nagy fanja, szeretem, ha a palya kozepen van a hangsuly, es ott legalabb egy, de inkabb ket kiemelkedo tizes osztogatja a labdakat. Bellinghamet en imadom, de kicsit fazom tole, mert ebben a szerepkorben eddig kb sosem nyujtott igazan jot.
Toto21
1 hónapja
Margitban mellé ott van a Primadonna és a Teknőc is. Jó hatással vannak egymásra 😀Bellinghamet sokak szerint Dortmundban se szerették már. Madridban első pár jó hónap után aranylabdát akartak adni neki. Azóta híg fos. Ez inkább arról árulkodik mennyire nehéz eset.Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.Mi volt?
Stez
remontada
Ami egyreszt nem egy tul pozitiv uzenet Bellinhamrol, ha igaz. De meg rosszabb egy kapitanyrol, mert neki kell tudnia kezelni a jatekosait. Barkit es mindenkit.
Stez
remontada
1 hónapja
Bellinghamet sokak szerint Dortmundban se szerették már. Madridban első pár jó hónap után aranylabdát akartak adni neki. Azóta híg fos. Ez inkább arról árulkodik mennyire nehéz eset.Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.Mi volt?
Stez
remontada
Stez
1 hónapja
Stez csak miattad hajrá Anglia. Bár nem tudom mennyi örömet fogsz lelni a játékukban
1 hónapja
Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.Mi volt?
Stez
remontada
1 hónapja
Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.Mi volt?
Stez
1 hónapja
Siman adom az ikszet, de nem 0-0-t, inkabb egy 1-1-et.Na, gyros tal uton, megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!9es oddsot adnak a 0-0-ra, szerintem túl magas ez is 😅
Amugy valami ergya retek jatekot varok, talan egy ikszre hozzuk, vagy zacsi. 🤣
Stez
zacknorb
1 hónapja
Na, gyros tal uton, megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!9es oddsot adnak a 0-0-ra, szerintem túl magas ez is 😅
Amugy valami ergya retek jatekot varok, talan egy ikszre hozzuk, vagy zacsi. 🤣
Stez
1 hónapja
Meg is vagyok döbbenve.Nem azt mondtad, Kongoval jatszanak?Martinez suta, szoval tole az lepett volna meg, ha nem kezdeti a minusz egy ember CR-t, es csak akkor kuldi be, amikor mar megvan az elony.Kongóval játszanak.
Portugaliaban meg mindig nem akarjak elfogadni, hogy a mai futballban nagyon keves csapat birja el, ha van egy ember, aki egyaltalan semmit sem vedekezik.
Pedig ebben a keretben siman ott lehetne akar egy vb-gyozelem is. Raadasul ez az utolso nagy dobasuk peldaul Fernandessel, ilyen tizest nem fognak egyhamar talalni.
Stez
Be is baszna ha a védekezésen múlna a végeredmény. Lő Ronaldo 2-3 gólt, simán nyernek így is.
Plusz bármelyik csapatot irányítanám, ha CR a keretemben van és egészséges, nincs olyan, hogy ne tenném be.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.
1 hónapja
Valojaban CR a portugaloknal a klubfutball koronazatlan legendaja, de valogatott szinten statisztikak ide vagy oda, de a portugalok atka, miota elmult 31-32 eves. Onnantol kezdett ugy belassulni, es tojni vedekezni, es a csapat annyira o kozpontu, hogy teljesen szetesnek rendszeresen. Raadasul sok-sok eve miatta szenved Fernandes is a valogatottban, ugyhogy meg a tarsait is visszafogja.0 - Cristiano Ronaldo has now gone 10 consecutive major tournament games without scoring for Portugal (FIFA World Cup/EURO):
— OptaJoe (@OptaJoe) June 17, 2026
33 shots
11 on target
0 goals
Drought. pic.twitter.com/PYQIHPgCkM
azert ez lassan a komikus kategoria. egyszeruen nem lehet ekkora egoja egy embernek, hogy zsinorban a 3. nagy tornat is szetveri inkabb az orszaganak, ahelyett hogy leulne a padra es bejonne a meccs vegen 15-20 percre a faradt labak ellen.
ez a portugal keret VB eselyes lehetne, ha elfogadna eleteben eloszor, hogy mar nem nemzetkozi szintu jatekos. ketlem, hogy ez meg fog tortenni.
mate93
1 hónapja
0 - Cristiano Ronaldo has now gone 10 consecutive major tournament games without scoring for Portugal (FIFA World Cup/EURO):
— OptaJoe (@OptaJoe) June 17, 2026
33 shots
11 on target
0 goals
Drought. pic.twitter.com/PYQIHPgCkM
azert ez lassan a komikus kategoria. egyszeruen nem lehet ekkora egoja egy embernek, hogy zsinorban a 3. nagy tornat is szetveri inkabb az orszaganak, ahelyett hogy leulne a padra es bejonne a meccs vegen 15-20 percre a faradt labak ellen.
ez a portugal keret VB eselyes lehetne, ha elfogadna eleteben eloszor, hogy mar nem nemzetkozi szintu jatekos. ketlem, hogy ez meg fog tortenni.
1 hónapja
Na, gyros tal uton, megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is! Amugy valami ergya retek jatekot varok, talan egy ikszre hozzuk, vagy zacsi. 🤣
1 hónapja
jo.444.hu/2026/06/17/kiutaztak-mexikoba-az-angol-focihuliganok-a-86-os-vb-re-es-sosem-mentek-haza
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Amúgy nagyon jó kis kultúrált focit mutatott a DK, fasza volt a taktika is, jó lesz ez.Amióta Varjú az elnök, kezdik magukat összeszedni.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
YoungZeeZee
9 920
siman lehetne c roni egy bika utolso 20-30 perc .Nem azt mondtad, Kongoval jatszanak?Martinez suta, szoval tole az lepett volna meg, ha nem kezdeti a minusz egy ember CR-t, es csak akkor kuldi be, amikor mar megvan az elony.Kongóval játszanak.
Portugaliaban meg mindig nem akarjak elfogadni, hogy a mai futballban nagyon keves csapat birja el, ha van egy ember, aki egyaltalan semmit sem vedekezik.
Pedig ebben a keretben siman ott lehetne akar egy vb-gyozelem is. Raadasul ez az utolso nagy dobasuk peldaul Fernandessel, ilyen tizest nem fognak egyhamar talalni.
Stez
Be is baszna ha a védekezésen múlna a végeredmény. Lő Ronaldo 2-3 gólt, simán nyernek így is.
Plusz bármelyik csapatot irányítanám, ha CR a keretemben van és egészséges, nincs olyan, hogy ne tenném be.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
ahogy lebron belatta iden h alljunk kicsit hatrebb cr is belathatna.
1 hónapja
Nem azt mondtad, Kongoval jatszanak?Martinez suta, szoval tole az lepett volna meg, ha nem kezdeti a minusz egy ember CR-t, es csak akkor kuldi be, amikor mar megvan az elony.Kongóval játszanak.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Álmodban felsírsz miatta?EZ NEM PIROS??Ha a törpehuszaré nem volt az akkor ez sem....
Kenny
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Amúgy én az üzbégektől is sokat várok, szóval ez a K csoport még egész vicces is lehet a harmardik körre...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Tuti 1-1 lesz az is.elkezdek minden meccsen BTTS-re fogadniNe most kezd el szerintem a következőn🤣
slowmotion
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
: DDDDDDDDDDDDDEZ NEM PIROS??Ha a törpehuszaré nem volt az akkor ez sem....
Kenny
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Mondjuk a brazilok és a franciák (és am az argentinok) se kis csapat ellen játszottak, angolok sem az elken fognak.Európát eddig az északiak mentik megNémetek, franciák, norvégok, argentínok agyonvágták a kiscsapatot, brazilok, spanyolok, portugálok nem.
az összes déli ország egy nagy nulla eddig
NB2
Az angolok vajon melyik csoportba csatlakoznak be?
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Amúgy nagyon jó kis kultúrált focit mutatott a DK, fasza volt a taktika is, jó lesz ez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"