Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 244 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 571 — je suis poloska
Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.
Stez
Mi volt?
remontada
Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.

Ami egyreszt nem egy tul pozitiv uzenet Bellinhamrol, ha igaz. De meg rosszabb egy kapitanyrol, mert neki kell tudnia kezelni a jatekosait. Barkit es mindenkit.
Stez
Bellinghamet sokak szerint Dortmundban se szerették már. Madridban első pár jó hónap után aranylabdát akartak adni neki. Azóta híg fos. Ez inkább arról árulkodik mennyire nehéz eset.
remontada
Bellinghamre sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy ne segítene be védekezésben. Amikor egy darab szart nem ér, akkor is meghal a pályán és hajt mint az állat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 571 — je suis poloska
Tukel

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 912 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez csak miattad hajrá Anglia. Bár nem tudom mennyi örömet fogsz lelni a játékukban
Toto21
En sem, mert nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelen. Inkabb beraktam volna Rogerst, akivel lassabba valik a jatek, de kreativabba, mintsem hogy ket speedster felrakjak egyszerre, akik csak cselezni tudnak, mert elkezdenek vagy beadogatni, vagy becselezni magukat. En egyiknek sem vagyok nagy fanja, szeretem, ha a palya kozepen van a hangsuly, es ott legalabb egy, de inkabb ket kiemelkedo tizes osztogatja a labdakat. Bellinghamet en imadom, de kicsit fazom tole, mert ebben a szerepkorben eddig kb sosem nyujtott igazan jot.

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
Mondjuk nem tudom, mennyire valid Henriknek ez a Bellingham sztorija, de ez eleg kinos Tuchel szamara, ha igaz.
Stez
Mi volt?
remontada
Henderson fontossaga kapcsan mondta, hogy Tuchel nem, de o viszont ra tudta venni Bellinghamet, hogy besegitsen vedekezesben a kozeppalyan.

Ami egyreszt nem egy tul pozitiv uzenet Bellinhamrol, ha igaz. De meg rosszabb egy kapitanyrol, mert neki kell tudnia kezelni a jatekosait. Barkit es mindenkit.
Stez
Bellinghamet sokak szerint Dortmundban se szerették már. Madridban első pár jó hónap után aranylabdát akartak adni neki. Azóta híg fos. Ez inkább arról árulkodik mennyire nehéz eset.
remontada
Margitban mellé ott van a Primadonna és a Teknőc is. Jó hatással vannak egymásra 😀
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 006
Stez
Mi volt?
remontada

Stez
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
Stez csak miattad hajrá Anglia. Bár nem tudom mennyi örömet fogsz lelni a játékukban
1 hónapja
Stez
Mi volt?
remontada

1 hónapja
Stez
Mi volt?
1 hónapja
Na, gyros tal uton, megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!

Amugy valami ergya retek jatekot varok, talan egy ikszre hozzuk, vagy zacsi. 🤣
Stez
9es oddsot adnak a 0-0-ra, szerintem túl magas ez is 😅
zacknorb
Siman adom az ikszet, de nem 0-0-t, inkabb egy 1-1-et.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 025 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Stez
9es oddsot adnak a 0-0-ra, szerintem túl magas ez is 😅
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 933 — #NoStress
Martinez suta, szoval tole az lepett volna meg, ha nem kezdeti a minusz egy ember CR-t, es csak akkor kuldi be, amikor mar megvan az elony.

Portugaliaban meg mindig nem akarjak elfogadni, hogy a mai futballban nagyon keves csapat birja el, ha van egy ember, aki egyaltalan semmit sem vedekezik.

Pedig ebben a keretben siman ott lehetne akar egy vb-gyozelem is. Raadasul ez az utolso nagy dobasuk peldaul Fernandessel, ilyen tizest nem fognak egyhamar talalni.
Stez
Kongóval játszanak.
Be is baszna ha a védekezésen múlna a végeredmény. Lő Ronaldo 2-3 gólt, simán nyernek így is.
Plusz bármelyik csapatot irányítanám, ha CR a keretemben van és egészséges, nincs olyan, hogy ne tenném be.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem azt mondtad, Kongoval jatszanak?
Stez
Meg is vagyok döbbenve.

1 hónapja

1 hónapja

azert ez lassan a komikus kategoria. egyszeruen nem lehet ekkora egoja egy embernek, hogy zsinorban a 3. nagy tornat is szetveri inkabb az orszaganak, ahelyett hogy leulne a padra es bejonne a meccs vegen 15-20 percre a faradt labak ellen.

ez a portugal keret VB eselyes lehetne, ha elfogadna eleteben eloszor, hogy mar nem nemzetkozi szintu jatekos. ketlem, hogy ez meg fog tortenni.
mate93
Valojaban CR a portugaloknal a klubfutball koronazatlan legendaja, de valogatott szinten statisztikak ide vagy oda, de a portugalok atka, miota elmult 31-32 eves. Onnantol kezdett ugy belassulni, es tojni vedekezni, es a csapat annyira o kozpontu, hogy teljesen szetesnek rendszeresen. Raadasul sok-sok eve miatta szenved Fernandes is a valogatottban, ugyhogy meg a tarsait is visszafogja.

1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 622

azert ez lassan a komikus kategoria. egyszeruen nem lehet ekkora egoja egy embernek, hogy zsinorban a 3. nagy tornat is szetveri inkabb az orszaganak, ahelyett hogy leulne a padra es bejonne a meccs vegen 15-20 percre a faradt labak ellen.

ez a portugal keret VB eselyes lehetne, ha elfogadna eleteben eloszor, hogy mar nem nemzetkozi szintu jatekos. ketlem, hogy ez meg fog tortenni.
1 hónapja

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 267 — Saturday Night Lights
 jo.444.hu/2026/06/17/kiutaztak-mexikoba-az-angol-focihuliganok-a-86-os-vb-re-es-sosem-mentek-haza

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 267 — Saturday Night Lights
Amúgy nagyon jó kis kultúrált focit mutatott a DK, fasza volt a taktika is, jó lesz ez.
warr_b
Amióta Varjú az elnök, kezdik magukat összeszedni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
YoungZeeZee 9 920
Martinez suta, szoval tole az lepett volna meg, ha nem kezdeti a minusz egy ember CR-t, es csak akkor kuldi be, amikor mar megvan az elony.

Portugaliaban meg mindig nem akarjak elfogadni, hogy a mai futballban nagyon keves csapat birja el, ha van egy ember, aki egyaltalan semmit sem vedekezik.

Pedig ebben a keretben siman ott lehetne akar egy vb-gyozelem is. Raadasul ez az utolso nagy dobasuk peldaul Fernandessel, ilyen tizest nem fognak egyhamar talalni.
Stez
Kongóval játszanak.
Be is baszna ha a védekezésen múlna a végeredmény. Lő Ronaldo 2-3 gólt, simán nyernek így is.
Plusz bármelyik csapatot irányítanám, ha CR a keretemben van és egészséges, nincs olyan, hogy ne tenném be.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
siman lehetne c roni egy bika utolso 20-30 perc .
ahogy lebron belatta iden h alljunk kicsit hatrebb cr is belathatna.
1 hónapja

Stez
Kongóval játszanak.
Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
EZ NEM PIROS??
Kenny
Ha a törpehuszaré nem volt az akkor ez sem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Álmodban felsírsz miatta?
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan
Amúgy én az üzbégektől is sokat várok, szóval ez a K csoport még egész vicces is lehet a harmardik körre...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
elkezdek minden meccsen BTTS-re fogadni
slowmotion
Ne most kezd el szerintem a következőn🤣
zacknorb
Tuti 1-1 lesz az is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 772 — Omar's Coming Yo!
EZ NEM PIROS??
Kenny
Ha a törpehuszaré nem volt az akkor ez sem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
: DDDDDDDDDDDDD

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 025 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Európát eddig az északiak mentik meg
az összes déli ország egy nagy nulla eddig
NB2
Németek, franciák, norvégok, argentínok agyonvágták a kiscsapatot, brazilok, spanyolok, portugálok nem.
Az angolok vajon melyik csoportba csatlakoznak be?
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk a brazilok és a franciák (és am az argentinok) se kis csapat ellen játszottak, angolok sem az elken fognak.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy nagyon jó kis kultúrált focit mutatott a DK, fasza volt a taktika is, jó lesz ez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"