Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kane - Horvátország 2:1
1 hónapja
a kroatok nem tudták, hogy van egy Kane nevű noname csávó, aki jól is tud fejelni. van ilyen.Azért nem egy Varga Barni
bazdmeg.
petey
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Ezt ilyenkor egyszerűen sosem tudom feldolgozni, hogy profi szinten hogy fordul ez elő. Még a nevetségesen amatőr üzleti ligában is figyelsz az ellenfél legjobb játékosára...
1 hónapja
a kroatok nem tudták, hogy van egy Kane nevű noname csávó, aki jól is tud fejelni. van ilyen. bazdmeg.
1 hónapja
visszaérkezek cigiből, gól. jó csapatra tettem én.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Tuchel elég fáziskéséssel örült 😊
1 hónapja
Oda a telim 😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Keane a vb-n is meg fogja rugni a 60 golt, mint a szezonban. Meccs/10 gol
1 hónapja
nah csak 2-2 lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
na ez az antifutballista megint villant
1 hónapja
A német-angol-holland vonalon. Délen játszák a focit, de TÉNY, hogy az előbbi is eredményes.kis gól is gól
végre lőttek és nem tovább passzolták
NB2
Igen, lőni kell, nem gurigázni. Tök egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem mellesleg, szép gólt rúgtak a horvátok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Madueke felelmetesen buta csavo szegeny. Harmadszor all meg rajta a kontra, mert nem passzol idoben, vagy nem lo idoben, barhogy dont, azt ket utemes lemaradassal teszi, amig visszaernek ra.majd egyszer elbassza (már a saját elgondolása szerint), és abból lesz gól. de egyébként tényleg buta.
Stez
hát, de legalább futni tud.
1 hónapja
Pickford ahelyett hogy a tükör előtt órákig fésülgeti magát ezzel az okádék hajjal inkább megtanulhatná hogy kifelé és ne beüsse a labdát
1 hónapja
Palmer nagyobb hiba szerintem. De igs, hogy van Rogers, Gibbs-White nekem ugy ahogy vallalhato.Madueke felelmetesen buta csavo szegeny. Harmadszor all meg rajta a kontra, mert nem passzol idoben, vagy nem lo idoben, barhogy dont, azt ket utemes lemaradassal teszi, amig visszaernek ra.Mennyie sajnálod, hogy Tuchel otthon hagyta Gibbs-White-ot?
Stez
iktriad
1 hónapja
Ezt bebaszta!Fogalmam sincs hogy egy ennyire jó Comós szezon után hogy lehetett 7es odds hogy gólt lő, de rádobtam egy 2000 es freebetet.😜
1 hónapja
kis gól is gólIgen, lőni kell, nem gurigázni. Tök egyszerű.
végre lőttek és nem tovább passzolták
NB2
1 hónapja
Hatvanadik percben max jon is a Gordon-Rashford csere. A bal szelen meg nem volt labda az angoloknal.
1 hónapja
Madueke felelmetesen buta csavo szegeny. Harmadszor all meg rajta a kontra, mert nem passzol idoben, vagy nem lo idoben, barhogy dont, azt ket utemes lemaradassal teszi, amig visszaernek ra.Mennyie sajnálod, hogy Tuchel otthon hagyta Gibbs-White-ot?
Stez
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
maudeke szépen elbaszta a kontrátaz hagyján, de Madueke is 😀
Negritis, a vajda
1 hónapja
Kis gól is gól!pont akartam írni.
warr_b
kis gól is gól,
both teams to score!
1 hónapja
szedd ki te clown!Nárcisztikus fasz szépen benyelte
petey
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Micsoda szép horvát gól!