Soccer
41 feliratkozó
2 órája
És még Szoboszlainak is passzolt.A meccs utáni interjúban beismerte, hogy összekeverte MacAllisterrel és csak azért. Magától nem tenne ilyet 🙂
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 órája
Mikey
18 839
Egy bajnokit nem látok, nyilván azon gurít hatot a csapat. Na majd ma visszanézem.Salah 16 meccsen 15+11. És még Szoboszlainak is passzolt.
14 órája
ozibozi
17 489
Ezt is csak bosszantásból 😊Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Most pár évig nyugi lesz.
14 órája
Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
15 órája
Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
15 órája
Szóval akkor a PL Év Játékosa a bimbifrizurás lesz?
15 órája
Vagy td rossz xp-vel meg egy fg. No igen.vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
YoungZeeZee
15 órája
Nagyon aranyos a bíró spori, a kis szöszit most kellett volna zuhanyozni küldeni. Már persze csak ha volt ideje megizzadni...
15 órája
YoungZeeZee
8 605
vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
15 órája
3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
15 órája
Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Toto21
5 996
Salah aranylabdás lesz jövőre
15 órája
Mennyire látszik hogy nem tetszik neki 😂
15 órája
shagi0206
11 150
Végül lehet csak Salah lesz a meccs embere. 2 gól, 2 gólpassz.
15 órája
Salah már a gólpasszlistát is vezeti
15 órája
shagi0206
11 150
Most jut eszembe, hogy sík hülye vagyok, hogy nem raktam meg 2000 euroval, hogy 4 gól felett lesz a Pool, gyakorlatilag biztos voltam benne.8 fölé is lehetett volna 😀
Duff
15 órája
Duff
3 144
Huh baszd meg ez a védekezés... 😀
15 órája
Na, ez az eredmény már nagyon hízelgő a Spursnek. A Pool meg jó lenne ennyire nem engedne ki, nehogy még elhigyje a Spurs, hogy itt van keresnivalójuk.diaz villantott
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
shagi0206
11 150
Na, ez az eredmény már nagyon hízelgő a Spursnek. A Pool meg jó lenne ennyire nem engedne ki, nehogy még elhigyje a Spurs, hogy itt van keresnivalójuk.
15 órája
isten ments, cinikusan értettem, hogy egyfolytában gólok, gólhelyzetek vannak, jó meccstörténhetne már valami ezen a spurs-pool meccsen...Fordítson a Spurs?
Stoki
Willie Parker
15 órája
Willie Parker
15 521
történhetne már valami ezen a spurs-pool meccsen...Fordítson a Spurs?
Stoki
15 órája
ez a glazer family kb.olyan mint duchatelet a IV.kerületben 😊
15 órája
Duff
3 144
Most jut eszembe, hogy sík hülye vagyok, hogy nem raktam meg 2000 euroval, hogy 4 gól felett lesz a Pool, gyakorlatilag biztos voltam benne.
15 órája
esanders10
568
Tizenéves Glazer/Woodward vezette ámokfutás eredményét látjuk máig. Sir Jim első éve miatt őket még nem hurrognám le, de egyelőre nem kedvezőek az előjelek. Már az hatalmas szálka a szememben hogy a Glazerek maradhattak, és megint ők jártak az egésszel a legjobban.