Soccer

41 feliratkozó

8 napja
Kenny Atlanta Falcons 10 377 — Omar's Coming Yo!
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:
Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.
Sinisa
sokan fikazzak Henriket, de az egyik legjobb itthon.

8 napja
peach Atlanta Falcons 15 133 — a new hope (again)
pető out!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 989 — The Mathematician
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.
alatriste
én se örülök neki, de Bradley pótolhatja legalább minimálisan
főleg a módosított szerepét ami idén volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 7 571
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
warr_b
Basszus
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.
iktriad
Nem az a bajom hogy most került oda. Hanem hogy még mindig ott van, megannyi bukta után 😆
8 napja
alatriste Green Bay Packers 11 534 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.

Liverpool Fc
8 napja
warr_b Washington Commanders 25 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben belső válság a Lacinál:

Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.

The meeting will be held behind closed doors.
zacknorb
Hehe, nem lett volna szabad b*szakodni Szkander béggel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 905 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben belső válság a Lacinál:

Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.

The meeting will be held behind closed doors.

Poloska vagyok.
8 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
warr_b
Basszus
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.
8 napja
NB2 New England Patriots 25 959 — nabege2@yahoo.com
 media1.hu/2025/04/15/rtl-bl-donto-elodontok-rtl-plus-premium-2025-extrak-golvonal/
8 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 444 — Cowboys fan
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀
Heisman nádor
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.
iktriad
írtam már, hogy ha csak feleakkora érzéke van a focihoz, mint az apjának a röpihez, akkor a Honvéd nagyot fogott.
az apját hasonlíthatnám Szoboszlaihoz, hogy focis hasonlat legyen, csak hozzá képest Szoboszlai még semmit nem tett le az asztalra 😮
8 napja
Sinisa New England Patriots 3 011 — Gràcies Pep!
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:
Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 7 571
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Basszus
9 napja
warr_b Washington Commanders 25 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza, főpohárnok
Pedig nagy szarban vannak, bár sűrű a mezőny hátul. 3 fordulóval ezelőtt a Honvéd is 15. volt, most meg 3 W után már a 7. És ennek ellenére (szerencsére már) 6 pontra vagyunk a kieső helytől... 😀

Szerkesztette: iktriad
9 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 15 288 — beers & Packers
9 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 905 — Kinek mit intézett a kormánya
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.

Kenny örülhetsz 😕
petey
Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Se penz, se latszolagos jovokep.

Petot nem sajnalom, jo lesz neki az nb2-ben valahol.
Kenny
Vagy Újpest

Poloska vagyok.
9 napja
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀
Heisman nádor
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.
9 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 399

Kenny örülhetsz 😕
petey

Kenny
Az ő fizetésére biztosan lesz pénz, jövőképet meg a mennyeiben tök felesleges keresni.
Változó mértékben, de minden csapat ad-hoc impulzusok alapján működik.

9 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 651 — "Montoya por favor!"
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 napja
ozibozi New York Giants 18 423
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
9 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 651 — "Montoya por favor!"
honvéd bekezd

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 napja
Kenny Atlanta Falcons 10 377 — Omar's Coming Yo!

Kenny örülhetsz 😕
petey

9 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 547 — #NoStress
Kisvárda:
 nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
zacknorb
Fasza edző lehet, akinek a meccs 38. percében jut el az agyáig az, amit minimális empátiával már a meccs előtt is tudhatott volna. Buta pöcs.

9 napja
Belgium:

Kisvárda:
 nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/

Poloska vagyok.
9 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 504 — Csodabogár

Kenny örülhetsz 😕