Soccer
41 feliratkozó
8 napja
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:sokan fikazzak Henriket, de az egyik legjobb itthon.
Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.
Sinisa
8 napja
pető out!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 napja
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.én se örülök neki, de Bradley pótolhatja legalább minimálisan
alatriste
főleg a módosított szerepét ami idén volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
Nem az a bajom hogy most került oda. Hanem hogy még mindig ott van, megannyi bukta után 😆A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.BasszusAz első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
8 napja
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.

Liverpool Fc
8 napja
Közben belső válság a Lacinál:Hehe, nem lett volna szabad b*szakodni Szkander béggel.
Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.
The meeting will be held behind closed doors.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 napja
Közben belső válság a Lacinál:Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.
The meeting will be held behind closed doors.
Poloska vagyok.
8 napja
A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.BasszusAz első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
8 napja
írtam már, hogy ha csak feleakkora érzéke van a focihoz, mint az apjának a röpihez, akkor a Honvéd nagyot fogott.Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.Mondom én 😀honvéd bekezdÉs tényleg 😊
Heisman nádor
ozibozi
Heisman nádor
iktriad
az apját hasonlíthatnám Szoboszlaihoz, hogy focis hasonlat legyen, csak hozzá képest Szoboszlai még semmit nem tett le az asztalra 😮
8 napja
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 napja
BasszusAz első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
9 napja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pedig nagy szarban vannak, bár sűrű a mezőny hátul. 3 fordulóval ezelőtt a Honvéd is 15. volt, most meg 3 W után már a 7. És ennek ellenére (szerencsére már) 6 pontra vagyunk a kieső helytől... 😀
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: iktriad
9 napja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
9 napja
Vagy Újpestállítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
Se penz, se latszolagos jovokep.
Petot nem sajnalom, jo lesz neki az nb2-ben valahol.
Kenny
Poloska vagyok.
9 napja
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.Mondom én 😀honvéd bekezdÉs tényleg 😊
Heisman nádor
ozibozi
Heisman nádor
9 napja
Az ő fizetésére biztosan lesz pénz, jövőképet meg a mennyeiben tök felesleges keresni.állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
Kenny
Változó mértékben, de minden csapat ad-hoc impulzusok alapján működik.

9 napja
Mondom én 😀honvéd bekezdÉs tényleg 😊
Heisman nádor
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

9 napja
honvéd bekezd
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

9 napja
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
9 napja
Kisvárda:Fasza edző lehet, akinek a meccs 38. percében jut el az agyáig az, amit minimális empátiával már a meccs előtt is tudhatott volna. Buta pöcs.
nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
zacknorb

9 napja
Belgium:GENK GOALKEEPER GETS HUGS FROM LIÈGE FANS
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) April 14, 2025
On Sunday, RFC Liège supporters reflected on a dramatic moment off the pitch. After Brent Stevens, goalkeeper of Jong RC Genk, saved a penalty, there was a warm applause from the stands.
The show of support from the Liège fans was… pic.twitter.com/p0iMB1jd43
Kisvárda:
nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
Poloska vagyok.
9 napja
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Kenny örülhetsz 😕