NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

57 perce
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 252
Horvátok eléggé megégnek otthon
Toto21
Amikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Most vajon komolyan veszik?
Őszentsége Sobri Jóska
Akiket megverünk soha nem veszik komolyan, nem tudtad?
remontada
ah megcsinálták a korosztályunk 6-3-át lesz miből élni megint 30 évig

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 417 — #NoStress
Toto21
Amikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Jogos. A sakkozó Tartakower híres mondása: „Soha nem győztem le egészséges ellenfelet.”

1 órája
remontada San Francisco 49ers 2 264
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Toto21 Chicago Bears 9 298

Úgynevezett erős kezdések
zacknorb
gyorstüzelő
3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 679 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Úgynevezett erős kezdések
3 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 252
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
kicsit, de a horvátok nyomták ma angol nl mentalitással

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 417 — #NoStress
Toto21

4 órája
4 órája
remontada San Francisco 49ers 2 264
Mi a baj ezzel a mondattal?
😀
Én imádom.
Kell a zrika, minden téren, főleg ha ennyire szar a közhangulat a válogatott körül.
Mondja csak, megteheti, kit érdekel a sajtó vagy mit gondolnál róla a Pool-nál?
Két barát szívatja egymást 🤣
JC6 (Mr. Miele)
Mindig kell valamin vergődni azért. Semmi más értelme nincs
10 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 437
Mi a baj ezzel a mondattal?
😀
Én imádom.
Kell a zrika, minden téren, főleg ha ennyire szar a közhangulat a válogatott körül.
Mondja csak, megteheti, kit érdekel a sajtó vagy mit gondolnál róla a Pool-nál?
Két barát szívatja egymást 🤣
10 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 364
Hétfőn ütni kellene valahogy az ukránokat....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha mégy a meccsre, vasrúddal tudok szolgálni
11 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 364
Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂
clbass
Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...

Szépen elrontották ezt az estét is. Reméljük azért a kinti NSO-s tudosítóval szóba áll még.
gamerkr
Istenem, nem jól használ egy kifejezést és lássuk be, Kerkez sem mostanában kap Nobelt.
Dzsokijuing
Vagy most bizonyíthat a magyar sajtó, hogy Dominik barátja és szépen, cizelláltan hozza le a nyilatkozatot, hogy Angliában, v a Poolnál fel se tűnjön.
Mondjuk ha Kerkez nem a legélesebb kés a fiókban, akkor Szobó meg a fakanál, ami még tompább.
11 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 196 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
akkor gyorsan be kéne hívni Bödét. Ő tényleg Földhöz tudja vágni az ellenfelet. Nem úgy, mint Bárány akit egy lehellettel eldöntenek...
Toto21
Annak elég egy lepkefing is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
akkor gyorsan be kéne hívni Bödét. Ő tényleg Földhöz tudja vágni az ellenfelet. Nem úgy, mint Bárány akit egy lehellettel eldöntenek...
14 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 158
Mondjuk nem értem hirtelen mi ez a kiakadás, anno már akkor is ezzel szivatták Milost, hogy 3 nyelven lett neki elmondva hogy ne csináljon hülyeséget, erre ki lett állítva.
zacknorb
Igen, ez nekem is megvan, de szerintem ő tényleg az a karakter, ahogy itt írták is, hogy teljesen hidegen hagyják az ilyen élcelődések.
14 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 679 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mondjuk nem értem hirtelen mi ez a kiakadás, anno már akkor is ezzel szivatták Milost, hogy 3 nyelven lett neki elmondva hogy ne csináljon hülyeséget, erre ki lett állítva.
14 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 872 — Amerikai sportok rajongója
Meghallgattam. Szobo szó szerint azt mondta Kerkezről, hogy "még akkor is, ha néha nem a legélesebb kés a fiókban, a szívét-lelkét kiteszi mindig a pályára".
Gyanúm szerint nem a képességeit vonta kétségbe, hanem - a maga kevéssé cizellált módján - annak a véleményének próbált hangot adni, hogy Kerkez akkor is teljes erőbedobással küzd, amikor nem igazán megy neki a játék.
nagylaza, főpohárnok
ami ugye az alap kéne legyen a válogatottban.
14 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 196 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 órája
clbass New Orleans Saints 3 177 — Saints fan
Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂
clbass
Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...

Szépen elrontották ezt az estét is. Reméljük azért a kinti NSO-s tudosítóval szóba áll még.
gamerkr
Pontosan ezért emeltem ki 😉
Szót sem érdemelne, ha nem ismernénk a sajtót…
17 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
clbass
Ugyan már, pont láttam, egyèrtelmű hogy "baráti oltás" volt nincs ebben semmi...de persze majd felfújják 😏
17 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 744 — Saturday Night Lights
clbass

gamerkr
Istenem, nem jól használ egy kifejezést és lássuk be, Kerkez sem mostanában kap Nobelt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Végre megtalalta Szoboszlai helyét, ezek a dinamikus labdakihozatalok nagyon adták
Milyen sebessége van 😮
A középpályát így elég volt megnyerni, 1 gólt találtak
Most nem kéne változtatni
Osváth nagyon jó volt még remélem Bollát inkább Lukács helyett latjuk, jövö héten nem lesz a Kerkez kivancsi vagyok kit tud helyére tenni
sapka
Annyira fixnek tekintem Doktoricsot, hogy lehet Markgráf lesz
1 napja
sapka Washington Commanders 6 695 — sapka
Végre megtalalta Szoboszlai helyét, ezek a dinamikus labdakihozatalok nagyon adták
Milyen sebessége van 😮
A középpályát így elég volt megnyerni, 1 gólt találtak
Most nem kéne változtatni
Osváth nagyon jó volt még remélem Bollát inkább Lukács helyett latjuk, jövö héten nem lesz a Kerkez kivancsi vagyok kit tud helyére tenni

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
1 napja
gamerkr Green Bay Packers 12 131 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
clbass

1 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 373 — beers & Packers
Meghallgattam. Szobo szó szerint azt mondta Kerkezről, hogy "még akkor is, ha néha nem a legélesebb kés a fiókban, a szívét-lelkét kiteszi mindig a pályára".
Gyanúm szerint nem a képességeit vonta kétségbe, hanem - a maga kevéssé cizellált módján - annak a véleményének próbált hangot adni, hogy Kerkez akkor is teljes erőbedobással küzd, amikor nem igazán megy neki a játék.