NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
288
28
21:35 Florida @ Missouri [NET4+]
Soccer
41 feliratkozó
57 perce
ah megcsinálták a korosztályunk 6-3-át lesz miből élni megint 30 évigAkiket megverünk soha nem veszik komolyan, nem tudtad?Horvátok eléggé megégnek otthonAmikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Toto21
Most vajon komolyan veszik?
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 órája
Jogos. A sakkozó Tartakower híres mondása: „Soha nem győztem le egészséges ellenfelet.”Akiket megverünk soha nem veszik komolyan, nem tudtad?Horvátok eléggé megégnek otthonAmikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
1 órája
Akiket megverünk soha nem veszik komolyan, nem tudtad?Horvátok eléggé megégnek otthonAmikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
gyorstüzelőLamine Yamal:
— The Spanish Football Podcast (@tsf_podcast) October 3, 2026
Scored after TWO minutes v England
Scored after TWO minutes v Croatia
Scored after SIX minutes v Czechia
⏰️⏰️⏰️
Úgynevezett erős kezdések
zacknorb
3 órája
Lamine Yamal:
— The Spanish Football Podcast (@tsf_podcast) October 3, 2026
Scored after TWO minutes v England
Scored after TWO minutes v Croatia
Scored after SIX minutes v Czechia
⏰️⏰️⏰️
Úgynevezett erős kezdések
3 órája
kicsit, de a horvátok nyomták ma angol nl mentalitássalHorvátok eléggé megégnek otthonAmikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
Horvátok eléggé megégnek otthonAmikor oda-vissza vertük az angolokat az NL-ben, akkor az volt a mondás, hogy nem vették komolyan.
Toto21
4 órája
Horvátok eléggé megégnek otthon
4 órája
Mi a baj ezzel a mondattal?Mindig kell valamin vergődni azért. Semmi más értelme nincs
😀
Én imádom.
Kell a zrika, minden téren, főleg ha ennyire szar a közhangulat a válogatott körül.
Mondja csak, megteheti, kit érdekel a sajtó vagy mit gondolnál róla a Pool-nál?
Két barát szívatja egymást 🤣
JC6 (Mr. Miele)
10 órája
Mi a baj ezzel a mondattal?😀
Én imádom.
Kell a zrika, minden téren, főleg ha ennyire szar a közhangulat a válogatott körül.
Mondja csak, megteheti, kit érdekel a sajtó vagy mit gondolnál róla a Pool-nál?
Két barát szívatja egymást 🤣
10 órája
Hétfőn ütni kellene valahogy az ukránokat....Ha mégy a meccsre, vasrúddal tudok szolgálni
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
11 órája
Vagy most bizonyíthat a magyar sajtó, hogy Dominik barátja és szépen, cizelláltan hozza le a nyilatkozatot, hogy Angliában, v a Poolnál fel se tűnjön.Istenem, nem jól használ egy kifejezést és lássuk be, Kerkez sem mostanában kap Nobelt.Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...
clbass
Szépen elrontották ezt az estét is. Reméljük azért a kinti NSO-s tudosítóval szóba áll még.
gamerkr
Dzsokijuing
Mondjuk ha Kerkez nem a legélesebb kés a fiókban, akkor Szobó meg a fakanál, ami még tompább.
11 órája
Annak elég egy lepkefing isHétfőn ütni kellene valahogy az ukránokat....akkor gyorsan be kéne hívni Bödét. Ő tényleg Földhöz tudja vágni az ellenfelet. Nem úgy, mint Bárány akit egy lehellettel eldöntenek...
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
Hétfőn ütni kellene valahogy az ukránokat....akkor gyorsan be kéne hívni Bödét. Ő tényleg Földhöz tudja vágni az ellenfelet. Nem úgy, mint Bárány akit egy lehellettel eldöntenek...
14 órája
Mondjuk nem értem hirtelen mi ez a kiakadás, anno már akkor is ezzel szivatták Milost, hogy 3 nyelven lett neki elmondva hogy ne csináljon hülyeséget, erre ki lett állítva.Igen, ez nekem is megvan, de szerintem ő tényleg az a karakter, ahogy itt írták is, hogy teljesen hidegen hagyják az ilyen élcelődések.
zacknorb
14 órája
Mondjuk nem értem hirtelen mi ez a kiakadás, anno már akkor is ezzel szivatták Milost, hogy 3 nyelven lett neki elmondva hogy ne csináljon hülyeséget, erre ki lett állítva.
14 órája
Meghallgattam. Szobo szó szerint azt mondta Kerkezről, hogy "még akkor is, ha néha nem a legélesebb kés a fiókban, a szívét-lelkét kiteszi mindig a pályára".ami ugye az alap kéne legyen a válogatottban.
Gyanúm szerint nem a képességeit vonta kétségbe, hanem - a maga kevéssé cizellált módján - annak a véleményének próbált hangot adni, hogy Kerkez akkor is teljes erőbedobással küzd, amikor nem igazán megy neki a játék.
nagylaza, főpohárnok
14 órája
Hétfőn ütni kellene valahogy az ukránokat....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 órája
Pontosan ezért emeltem ki 😉Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...
clbass
Szépen elrontották ezt az estét is. Reméljük azért a kinti NSO-s tudosítóval szóba áll még.
gamerkr
Szót sem érdemelne, ha nem ismernénk a sajtót…
17 órája
Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂Ugyan már, pont láttam, egyèrtelmű hogy "baráti oltás" volt nincs ebben semmi...de persze majd felfújják 😏
clbass
17 órája
Istenem, nem jól használ egy kifejezést és lássuk be, Kerkez sem mostanában kap Nobelt.Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...
clbass
gamerkr
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Végre megtalalta Szoboszlai helyét, ezek a dinamikus labdakihozatalok nagyon adtákAnnyira fixnek tekintem Doktoricsot, hogy lehet Markgráf lesz
Milyen sebessége van 😮
A középpályát így elég volt megnyerni, 1 gólt találtak
Most nem kéne változtatni
Osváth nagyon jó volt még remélem Bollát inkább Lukács helyett latjuk, jövö héten nem lesz a Kerkez kivancsi vagyok kit tud helyére tenni
sapka
1 napja
Végre megtalalta Szoboszlai helyét, ezek a dinamikus labdakihozatalok nagyon adtákMilyen sebessége van 😮
A középpályát így elég volt megnyerni, 1 gólt találtak
Most nem kéne változtatni
Osváth nagyon jó volt még remélem Bollát inkább Lukács helyett latjuk, jövö héten nem lesz a Kerkez kivancsi vagyok kit tud helyére tenni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
1 napja
Jesszusom! Szobo most hülyézte le válogatott és csapattársát élő adásban??? Remélem csak egy sörrel többet ittam 😂Na fasza, ezért Szobo majd magyarázkodhat kinn angliában ha ezt így lehozza a magyar sajtó...
clbass
1 napja
Meghallgattam. Szobo szó szerint azt mondta Kerkezről, hogy "még akkor is, ha néha nem a legélesebb kés a fiókban, a szívét-lelkét kiteszi mindig a pályára".Gyanúm szerint nem a képességeit vonta kétségbe, hanem - a maga kevéssé cizellált módján - annak a véleményének próbált hangot adni, hogy Kerkez akkor is teljes erőbedobással küzd, amikor nem igazán megy neki a játék.