Soccer
Hangosan felröhögtem
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Az 1 az kb 0.6-08 és magyaroknak ‘ismerős’ albánoktól 23-25 (2-4/p)ha magyar adja tivább ugyanazt akkor már 25-30.Nem vagyok használó, saccoltam egyet, ezek szerint rosszul. Ha így vágod, akkor mennyi most egy gramm?Szerintem azt a dealert le kell cserélni gyorsan, mert 40-ért hülyére vesz😎Így van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
🇳🇱 Maatsen: €44.5M
🏴 Archer: €16.65M
🏴 Philogene: €16M
🏴 Iling-Junior: €14M
🏴 Dobbin: €11.8M
🇦🇷 Barrenechea: €8M
🏴 Barkley: €5.9M
Sixo
A Real csak Mbappeért fizet vagy 150 milliót, csak nem a PSG-nek, és nem egy összegben. De ha nem fizetne, akkor ingyen nyilván nem menne oda Mbappe.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Mbappenak fizet, nem a PSG-nek, hisz' lejárt a szerződése. Így nyilván más a könyvelés, de attól még pénzbe kerül a szerződtetése.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
És mit írtam az első hsz-emben?
Hogy ez csak könyveléstechnika.
Nyilván más rubrika, más cimke, de a nap végén, ha megnézed mennyit költöttél játékosra, akkor akárhogy nevezheted a tranzakciót, csak hiányzik az a pénz.
Ha bevásárolni indulsz, és az Aldiban elköltesz 50 rugót, amiről van számlád, majd beugrasz a dealeredhez még egy gramm kokóért, amiről meg nincs, akkor végül mégis 90-t költöttél, annyi hiányzik este a zsebedből, lehet ragozni, de akkoris így van...
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
A művész meg a belpesti’ ad érte 30-35 is,
A szórakozó helyeken A turistáknak meg önjelölt bulibáróknak a falpor lidocain és spuri keverékei és ezek barátai pedig bármennyi is lehetnek😉
Szerkesztette: ozibozi
Én nem hallottam ilyet, de attól nem jelenti hogy nincs 😁Lehet rosszul tudom, de FFP-nél nem kell valahogy a játékos fizuját is figyelembe venni amortizációs szempontból?Lehet hogy hiányzik de ez ezen a szinten nekik aprópénz az 1milliárd euró feletti rekordbevételi év után. Az uefanál pedig nem fog szerepelni az a 150 milliós kiadás a pénzügyi fair playnél és itt csak ez számítÍgy van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
A Real csak Mbappeért fizet vagy 150 milliót, csak nem a PSG-nek, és nem egy összegben. De ha nem fizetne, akkor ingyen nyilván nem menne oda Mbappe.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Mbappenak fizet, nem a PSG-nek, hisz' lejárt a szerződése. Így nyilván más a könyvelés, de attól még pénzbe kerül a szerződtetése.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Nyilván más rubrika, más cimke, de a nap végén, ha megnézed mennyit költöttél játékosra, akkor akárhogy nevezheted a tranzakciót, csak hiányzik az a pénz.
Ha bevásárolni indulsz, és az Aldiban elköltesz 50 rugót, amiről van számlád, majd beugrasz a dealeredhez még egy gramm kokóért, amiről meg nincs, akkor végül mégis 90-t költöttél, annyi hiányzik este a zsebedből, lehet ragozni, de akkoris így van...
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Beki

Lehet rosszul tudom, de FFP-nél nem kell valahogy a játékos fizuját is figyelembe venni amortizációs szempontból?Lehet hogy hiányzik de ez ezen a szinten nekik aprópénz az 1milliárd euró feletti rekordbevételi év után. Az uefanál pedig nem fog szerepelni az a 150 milliós kiadás a pénzügyi fair playnél és itt csak ez számítÍgy van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Nem vagyok használó, saccoltam egyet, ezek szerint rosszul. Ha így vágod, akkor mennyi most egy gramm?Szerintem azt a dealert le kell cserélni gyorsan, mert 40-ért hülyére vesz😎Így van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
www.fociclub.hu/2024/07/26/szurrealis-ajanlattal-probalkozott-az-fc-barcelona-hogy-megszerezze-dani-olmo-jatekjogat-sajtohir/?fbclid=IwY2xjawERi-ZleHRuA2FlbQIxMQABHaQyMaJo6KoUi8-MTyFPdMuK9R5g3wX_nWC9Hpsl2uiBo6Twt_Grcovy5A_aem_vkK2s4BU_l3OyT6AiHAwlAKomolyan nem értem mi megy a barcanal. Ahelyett, hogy pár év alatt kipucolnak a keretet és rendbetennék az anyagiakat ehelyett tolják maguk előtt a már meglévő szart és meg ra is pakolnak 5 lapáttal.
A csóróság új szintje 😂😂
A következő mi lesz, a Lipcse fizessen, hogy a Barcánál játszik vagy mi?
kapitnono
Finoman szólva érdekes munka folyik ott.
„History is a set of lies agreed upon.”
A csóróság új szintje 😂😂
A következő mi lesz, a Lipcse fizessen, hogy a Barcánál játszik vagy mi?

Szobo gól és elvileg Salah adta a gólpasszt...! Nem láttam de ez lehetetlen 🤣Nem csak elvileg, hanem tényleg is. Szép támadás volt egyébként.
davemayer
Egészen furcsa volt néhány játékost Steelers mezben látni a meccs előtt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Szerintem azt a dealert le kell cserélni gyorsan, mert 40-ért hülyére vesz😎Így van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Szobo gól és elvileg Salah adta a gólpasszt...! Nem láttam de ez lehetetlen 🤣Profi gól volt/ lazán
davemayer
Csak azt felejted el, hogy ez az aláírási pénzt akkor is megkapta 200 milliót kicsengetnek neki lehet nem azonban hanem majd mikor hosszabitanak vele.Semmi.De mi köze van a fizetésének ahhoz, hogy melyik csapat mennyit költött játékosok vételére? Két különböző dolog.Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Ha én ingyen kapok egy kocsit, akkor azt nem is ingyen kaptam, mert utána még kell rá költeném, hiszen fizetnem kell a kötelezőt, a Casco-t, az üzemanyagot, a szervízt stb.?
Jughead
De Mbappe nem fizetésként kapja a 150 milát, hanem aláirási pénzként, ami megfeleltethető az átigazolási pénznek, ha nem járna le a szerződése. És ezen felül kapja a fizut.
Megveszed az autót árában, csak nem az előző tulajtól, hanem az autótól magától.
Őszentsége Sobri Jóska
Marek Rodák (szlovák, kapus) Fulham -> Al-Ettifaq ingyé
Adrián Embarba (spanyol, cs) Almería -> Rayo Vallecano kölcsönbe
Malang Sarr (francia, hv) Chelsea FC -> Lens ingyé
Guéla Doué (francia, hv) Rennes -> Strasbourg 6 millió EUR
Jesper Lindström (dán, kp) Napoli -> Everton FC kölcsönbe
Andrea Colpani (olasz, kp) Monza -> Fiorentina kölcsönbe
Vaclav Cerny (cseh, cs) Wolfsburg -> Rangers kölcsönbe
Morgan Guilavogui (guineai, cs) Lens -> St. Pauli kölcsönbe
Filip Marchwinski (lengyel, kp) Lech Poznan -> Lecce átigazolási ár nem nyilvános
Keidi Bare (albán, kp) Espanyol -> Zaragoza ingyé
Alejandro Francés (spanyol, hv) Zaragoza -> Girona 3.5 millió EUR
Ryan Sessegnon (angol, kp) Tottenham -> Fulham ingyé
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Aláírási pénz nagyon régóta van, és nem számít bele az átigazolási díjba, különben a ffp horpadozna.Semmi.De mi köze van a fizetésének ahhoz, hogy melyik csapat mennyit költött játékosok vételére? Két különböző dolog.Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Ha én ingyen kapok egy kocsit, akkor azt nem is ingyen kaptam, mert utána még kell rá költeném, hiszen fizetnem kell a kötelezőt, a Casco-t, az üzemanyagot, a szervízt stb.?
Jughead
De Mbappe nem fizetésként kapja a 150 milát, hanem aláirási pénzként, ami megfeleltethető az átigazolási pénznek, ha nem járna le a szerződése. És ezen felül kapja a fizut.
Megveszed az autót árában, csak nem az előző tulajtól, hanem az autótól magától.
Őszentsége Sobri Jóska
Már csak azért sem feleltethető meg annak, mert a játékos munka(?)szerződésében van mennyit és mi alapján kap fizetésnek.
NFL-ben mindig is volt aláírási pénz. Akkor ott a három első kör mellett az 50 milliós aláírás is az átigazoláshoz tartozna?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Semmi.De mi köze van a fizetésének ahhoz, hogy melyik csapat mennyit költött játékosok vételére? Két különböző dolog.Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Legalább jött a telimA mennyeiről meg mindenki elfeledjezett? Két meccs már le is ment 😊Ja, Nyíregyháza meccsen controversy tizi, kb mint amiért Cucu nem kapott
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
A mennyeiről meg mindenki elfeledjezett? Két meccs már le is ment 😊Ja, Nyíregyháza meccsen controversy tizi, kb mint amiért Cucu nem kapott
warr_b
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Tesó gyere a Juvéba, mi a legnagyobbakkal harcolunk minden évben.Amúgy viccet félretéve teljesen érthető ez. Ha picit is rosszul sül el ez a Kompany projekt első fél éve akkor Davies-Kimmich ingyen el, Kane és Musiala meg szinte ingyen igazolnak majd el …
🚨 Jamal Musiala wants to be playing for a club who is challenging for the Champions League every season, like Jude Bellingham at Real Madrid.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 26, 2024
He would be concerned if Joshua Kimmich and Alphonso Davies leave Bayern Munich and may see his future elsewhere.
Man City are one… pic.twitter.com/tUSeOaKcZp
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ma kaptunk egy hármast edzőmeccsen a Nürnbergtől, Sixo fórum tájára sem mer jönni 😀Tesó gyere a Juvéba, mi a legnagyobbakkal harcolunk minden évben.Saját magatokkal maximum, meg a szövetséggel és a bírósággal xdd.
🚨 Jamal Musiala wants to be playing for a club who is challenging for the Champions League every season, like Jude Bellingham at Real Madrid.
He would be concerned if Joshua Kimmich and Alphonso Davies leave Bayern Munich and may see his future elsewhere.
Sixo
Majd ha Morata hint nektek minden meccsen 3-at mekkora skizofrén állapotok lesznek itt 😂
zacknorb
Jaj de irigy valaki, szeretnéd te ha az atleti a Serie A-ban indulhatna a legnagyobb királyokkal együtt.Tesó gyere a Juvéba, mi a legnagyobbakkal harcolunk minden évben.Saját magatokkal maximum, meg a szövetséggel és a bírósággal xdd.
Sixo
Majd ha Morata hint nektek minden meccsen 3-at mekkora skizofrén állapotok lesznek itt 😂
zacknorb
Tesó gyere a Juvéba, mi a legnagyobbakkal harcolunk minden évben.Saját magatokkal maximum, meg a szövetséggel és a bírósággal xdd.
Sixo
Poloska vagyok.
Lehet hogy hiányzik de ez ezen a szinten nekik aprópénz az 1milliárd euró feletti rekordbevételi év után. Az uefanál pedig nem fog szerepelni az a 150 milliós kiadás a pénzügyi fair playnél és itt csak ez számítÍgy van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska