Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 216 — je suis poloska
Jó nagy potya baszki, de szerintem les volt, csak nem ismételték meg másodjára.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 464 — beers & Packers
Buziberke!
warr_b
Sima vendég lesz, készülj fel a pinyő hengerre.
eaglesmcnabb
Az Otigba-Ilyinbor belsővédő párossal, a kis Pintérrel meg Radóval a kezdőben? Give me a break.
warr_b
hendi vasas. lehet rakni.
Kenny
Remèlem olyan nagy összeget azért nem tettél rá...

warr_b
Na, már nem 0 a gólok száma...
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 159 — Kinek mit intézett a kormánya
Buziberke!
warr_b
eaglesmcnabb
Az Otigba-Ilyinbor belsővédő párossal, a kis Pintérrel meg Radóval a kezdőben? Give me a break.
warr_b
Kenny
Pedig erre majdnem tettem hogy kettővel nyer a Gyirmót 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 159 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a rogri vagy ki, még a szítiben sem a legjobb nem a világon.
Ennél még a messzi ronaldo éra is komolyabb volt.
ozibozi
En szerintem nagyon megerdemelte, csapata kulcsfiguraja, posztjan top es fontos meccseket kepes eldonteni. Ha nincs a palyan, az teljesen eszreveheto a csapata jatekan. Orulok, hogy o nyert. Igaz Carvalajnak is ugyanigy orultem volna. Mondjuk en csak egy United drukker vagyok.. 😊
Padrinaggio
Akkor miért nem akkor kapta amikor olyan csapatban játszott, ami nyert is valamit idén.
ozibozi
Nyert valamit idén
Nem csak a BL meg a kontinenstornák léteznek (plusz azon is MVP volt)
zacknorb
A sziti is működik nélküle.
Remek playa de nem a világ tetején.
ozibozi
csak vele sokkal jobban
és a vizsgált időszakban tudott egy domináns csapat legfontosabb és majdhogynem legjobb játékosa lenni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 528 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Buziberke!
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
Kenny
Remèlem olyan nagy összeget azért nem tettél rá...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 209
ozibozi
En szerintem nagyon megerdemelte, csapata kulcsfiguraja, posztjan top es fontos meccseket kepes eldonteni. Ha nincs a palyan, az teljesen eszreveheto a csapata jatekan. Orulok, hogy o nyert. Igaz Carvalajnak is ugyanigy orultem volna. Mondjuk en csak egy United drukker vagyok.. 😊
Padrinaggio
Akkor miért nem akkor kapta amikor olyan csapatban játszott, ami nyert is valamit idén.
ozibozi
Nyert valamit idén
zacknorb
A sziti is működik nélküle.
Remek playa de nem a világ tetején.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nagyjából összeszámoltam, durván 5000 játékperce volt a 2023/24 es szezonban. Azért valami különdíjat még odaadnék neki. 😀
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Ez a rogri vagy ki, még a szítiben sem a legjobb, nem a világon.
ozibozi
Én örülök hogy ő nyerte, évek óta posztján a legjobb, pedig ez a 6-os poszt nem ugyanaz mint régen, egy komplex játékos kell ide, aki szó szerint mindenben jó. Nem véletlenül vadásszák erre a posztra az embereket a top klubok 70-80-100 Milliókért, és ezek a játékosok mind rosszabbak mint Rodri.
több mint 1 éve
ozibozi
Padrinaggio
ozibozi
Nyert valamit idén

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi
Padrinaggio
Akkor miért nem akkor kapta amikor olyan csapatban játszott, ami nyert is valamit idén, ha már ilyen jó, mert tavaly nélküle is darált a sziti

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
ozibozi
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 381 — Csodabogár
Savinho XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 1 éve
Mindenki azonnal fel tudja sorolni azokat a vicc aranylabdásokat fejből is az elmúlt 2o-25 évből, amikor ilyen egynyári bohócok kapták meg.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 464 — beers & Packers
Buziberke!
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
Kenny
Első félidőt láttad?
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 432

na ez kurvára szimpatikus/tetszetős
zacknorb
Mondjuk ők ünnepelni jöttek.

Ellenben a Real Madrid egy részükről (és valljuk be mindenki részéről) felháborító történés ellen szólal fel, ugyanis nem azzal van baj, hogy Rodri kapja, hanem hogy ezt Vini már megkapta, majd hirtelen valami megváltozott (lehet Szentkirályi Alexandra nem volt elég erősen kihúzva a szavazó lapokról?)
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!

zacknorb
így is lehet.

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Buziberke!
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b

több mint 1 éve
Én carvajalt sokszor ekéztem évekig, már temettem hogy idejekorán kiöregedett, de amit az elmúlt két évben letolt az világklasszis, TAA-kkal összehasonlítani szerintem sértés, ha mindenki egészséges a liverpool kezdő leggyengébb láncszeme a csávó, ügyes szó se róla, és jól a fizikai adottságai, de nála azért hátrány hogy jobbhátvédként pont csak védekezni nem tud (robertson a túloldalon szerintem két klasszissal jobb, csak gyengébb a marketingje) de nyilván ez csak az én véleményem.
eaglesmcnabb
Lol, a csávó top1, max top2 legfontosabb játékosa a Poolnak, a labdás játék rajta folyik keresztül, ő kb. egy irányító.
zacknorb
Hát ezaz, minden csak éppen nem jobb bekk 😀.
Kb az összes Real-Poolt, ahol a fasz jobb oldalán voltunk rajta nyertük meg, olyan területek voltak mögötte, hogy azt még az egykori szovjetúnió is megirigyelné. A két BL döntőn és az oda-vissza vágós real-pool nyolcaddöntőn egyaránt ő volt a legszarabb mezőnyjátékosuk, kérdezd meg nyugodtan a pool szurkolókat, vannak itt elegen. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor Ramost hypeolták hogy mennyi gólt szerez védő létére, csak nem számolták bele hogy mennyit kaptunk miatta. 😀
eaglesmcnabb
Szerinted nem jobb bekk. (Tény, hogy nem a klasszikus hátul védekezem, néha felfutok jobbunkó.)
Kloppnak viszont az egyik legsikeresebb korszaka köthető ehhez.
Most hogy a Real pont tudott erre fegyvert találni az nekik csak jó, nem csak abból a <9 meccsből kell kiindulni. Folyamat 100 pont körül tudtak hozni a bajnokságban.
Sőt, ennek hatására egyre többen kezdtek el ezzel játszani, hogy az egyik hátvéd behúzódik szituatív duplahatosba.
Plusz azért teljesen más a szélen neki, mint Ramosnak középen, akinek tényleg az lenne a fő feladata (aztán amúgy az ő góljaival is sokat nyertek)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 528 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Buziberke!
warr_b
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Buziberke!
warr_b

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Buziberke!

több mint 1 éve
Nem lehet korrektül összevetni, összehasonlítani, dijazni két játékost, akik körül teljesen más csapatok, taktika, szervezet, stb. van, ráadásul más a posztjuk, a feladatuk, a szerepük.
Így eleve faszság érvelni két teljesen különböző koordinátarendszerben.
Egy kapus, egy védő csapata ha nem kap gólt mondjuk 10 meccsen, az kiemelkedő teljesítmény, de hogy vethető össze azzal, ha egy csatár vagy középpályás csapata meg lő minden meccsen egy gólt? Sehogy. Ráadásul még az is lehetséges, hogy ezen 20 meccsen egyik csapat se nyer egyszer se.
És akkor még vegyünk hozzá olyan egyáltalán nem egzaktul összevethető szempontokat amik egy ilyen MVP-szerű díj megítéléssnel bejönnek, hogy marketing, eredményértékelés és súlyozás, elfogultság, szimpátia, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
Nyilvám, én csak leírtam hogy miért adnám carvajalnak.

Ebben sem értenek velem egyet sokan, és ezt alaírom, de én minden évben a legnagyobb clutchnak adnám, nem a gólgyárosoknak, hanem azoknak, akik a legfontosabb meccseken játszanak igazán jól, mert jól focizni mára már kurvasokan tudnak, kulcsszituációban, kurvafontos meccseken viszont csak kevesen. Ez alapjám döntenék.
Én carvajalt sokszor ekéztem évekig, már temettem hogy idejekorán kiöregedett, de amit az elmúlt két évben letolt az világklasszis, TAA-kkal összehasonlítani szerintem sértés, ha mindenki egészséges a liverpool kezdő leggyengébb láncszeme a csávó, ügyes szó se róla, és jól a fizikai adottságai, de nála azért hátrány hogy jobbhátvédként pont csak védekezni nem tud (robertson a túloldalon szerintem két klasszissal jobb, csak gyengébb a marketingje) de nyilván ez csak az én véleményem.
eaglesmcnabb
Lol, a csávó top1, max top2 legfontosabb játékosa a Poolnak, a labdás játék rajta folyik keresztül, ő kb. egy irányító.
zacknorb
Hát ezaz, minden csak éppen nem jobb bekk 😀.
Kb az összes Real-Poolt, ahol a fasz jobb oldalán voltunk rajta nyertük meg, olyan területek voltak mögötte, hogy azt még az egykori szovjetúnió is megirigyelné. A két BL döntőn és az oda-vissza vágós real-pool nyolcaddöntőn egyaránt ő volt a legszarabb mezőnyjátékosuk, kérdezd meg nyugodtan a pool szurkolókat, vannak itt elegen. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor Ramost hypeolták hogy mennyi gólt szerez védő létére, csak nem számolták bele hogy mennyit kaptunk miatta. 😀

több mint 1 éve
eaglesmcnabb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Remélem Messi vagy Ronaldo nyeri az aranylabdát, esetleg Giroud szólhat még bele