Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
34M font... hol ér ő ennyit...

Beki
A Fulhamnél
zacknorb
angol
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Beki
A Fulhamnél

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 071
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Varane meg Como
ozibozi
Ezen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
Toto21
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.
slowmotion
Levezetni tökéletes, elengedte ő már a top focit azzal, hogy mindent megnyert fiatalon

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.

Toto21
igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
csebi
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.

De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.

Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Toto21
ja kellenek a vezeregyinesegek, de a vedelemben az egyetlen vezert aruljak nagy boszen ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.

Toto21
igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
csebi
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.

De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.

Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
több mint 1 éve

Toto21

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
X. Simons -> a PSG elviekben megegyezett a Leipzig-el, hogy jövöre megint náluk lesz kölcsönben
több mint 1 éve
Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.
Toto21
Labtores baszki …
csebi
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.
csebi
Upa, Dier, Kim, Stanisic ?

Coman-nál is kihültek az átigazolási hírek. Nem tudom kit sikerül így majd eladni. De Ligt tuti áron alul kel majd el, vagy megmarad a fizetése, amitöl szabadulni akarnak.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Varane meg Como
ozibozi
Toto21
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.
több mint 1 éve
Toto21
Labtores baszki …
csebi
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Friss:
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Frosinone -> Como kölcsönbe
Filippo Distefano (olasz, cs) Fiorentina -> Frosinone kölcsönbe
Robin Le Normand (spanyol, hv) Real Sociedad -> Atlético Madrid 34.5 millió EUR
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Rio Ave kölcsönbe
Kelvin Yeboah (olasz, cs) Genoa -> Minnesota United 3 millió EUR
Junior Flemmings (jamaicai, cs) Toulouse -> Ajman Club ingyé
Samuel Dahl (svéd, hv) Djurgarden -> AS Roma 4.3 millió EUR
Sardar Azmoun (iráni, cs) Leverkusen -> Shabab Al-Ahli 5 millió EUR
Raphaël Varane (francia, hv) Manchester United -> Como ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Varane meg Como
ozibozi
több mint 1 éve
Toto21
Labtores baszki …
csebi
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
kurva anyád Bognár

elnézést csak kikívánkozott 😀

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Spanyolok az U19-es EB-t is behúzták a franciák ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 405
milyen fasza hogy az egy bajnoksagban jatszo csapatok egymassal jatszanak 😀 foleg a nagyok
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Hülye Vasas, már csak az Újpestben bízhat az ember.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 213
Varane meg Como
több mint 1 éve
Toto21
Labtores baszki …

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2 tabella élén nem lesz sok változás innen

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 414 — LIGHTS OUT!
Köcsög Paks is csak egy kamu 11essel tudott pontot menteni.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Iktriadék a 97. percben mentettek pontot Bzdafokon.
warr_b
Miután az első félidőben azt csináltunk, amit akartunk. Látom sikerült átmenteni a tavalyi formát...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 652 — beers & Packers
Kezdetnek nem volt rossz ez a Vasas W.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Könyves ❤️
zacknorb
Csempiöncsippp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta