Soccer
angol34M font... hol ér ő ennyit...A Fulhamnél
🚨⚪️⚫️ Emile Smith Rowe to Fulham, here we go! Arsenal accept £34m package offered.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 29, 2024
Club record signing for Fulham as ESR will travel for medical tests and sign the contract.
£27m fixed fee, £7m add-ons as @skysports_sheth has reported. pic.twitter.com/6pDFZheC1a
Beki
zacknorb
34M font... hol ér ő ennyit...A Fulhamnél
🚨⚪️⚫️ Emile Smith Rowe to Fulham, here we go! Arsenal accept £34m package offered.
Club record signing for Fulham as ESR will travel for medical tests and sign the contract.
£27m fixed fee, £7m add-ons as @skysports_sheth has reported. pic.twitter.com/6pDFZheC1a
Beki
Poloska vagyok.
Levezetni tökéletes, elengedte ő már a top focit azzal, hogy mindent megnyert fiatalonLehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.Varane meg ComoEzen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
ozibozi
Toto21
slowmotion
ja kellenek a vezeregyinesegek, de a vedelemben az egyetlen vezert aruljak nagy boszen ...en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
csebi
De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.
Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
csebi
De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.
Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Upa, Dier, Kim, Stanisic ?2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
csebi
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.
Coman-nál is kihültek az átigazolási hírek. Nem tudom kit sikerül így majd eladni. De Ligt tuti áron alul kel majd el, vagy megmarad a fizetése, amitöl szabadulni akarnak.
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.Varane meg ComoEzen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
ozibozi
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Frosinone -> Como kölcsönbe
Filippo Distefano (olasz, cs) Fiorentina -> Frosinone kölcsönbe
Robin Le Normand (spanyol, hv) Real Sociedad -> Atlético Madrid 34.5 millió EUR
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Rio Ave kölcsönbe
Kelvin Yeboah (olasz, cs) Genoa -> Minnesota United 3 millió EUR
Junior Flemmings (jamaicai, cs) Toulouse -> Ajman Club ingyé
Samuel Dahl (svéd, hv) Djurgarden -> AS Roma 4.3 millió EUR
Sardar Azmoun (iráni, cs) Leverkusen -> Shabab Al-Ahli 5 millió EUR
Raphaël Varane (francia, hv) Manchester United -> Como ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
Poloska vagyok.
Iktriadék a 97. percben mentettek pontot Bzdafokon.Miután az első félidőben azt csináltunk, amit akartunk. Látom sikerült átmenteni a tavalyi formát...
warr_b
Könyves ❤️Csempiöncsippp
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta