NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
212
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
NB2 tabella élén nem lesz sok változás innen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Köcsög Paks is csak egy kamu 11essel tudott pontot menteni.
több mint 1 éve
Iktriadék a 97. percben mentettek pontot Bzdafokon.Miután az első félidőben azt csináltunk, amit akartunk. Látom sikerült átmenteni a tavalyi formát...
warr_b
több mint 1 éve
Kezdetnek nem volt rossz ez a Vasas W.
több mint 1 éve
Könyves ❤️Csempiöncsippp
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bandi, BandiRadó bombaNagyon szép volt
ozibozi
zacknorb

több mint 1 éve
Radó bombaNagyon szép volt
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
milyen gólzápor az Újpest - Felcsút meccsen
több mint 1 éve
Egyenlítés a félidő hosszabbításábanA Várda meg vezet a Fáyban 😂🙈Az egész kurva szorakotató, annyira trash.
warr_b
Amúgy a Vasas jobban játszik, de a milliő kegyetlen.
zacknorb

több mint 1 éve
A Várda meg vezet a Fáyban 😂🙈Az egész kurva szorakotató, annyira trash.
warr_b
Amúgy a Vasas jobban játszik, de a milliő kegyetlen.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi ez a sok néző Újpesten ? A felcsutiak megtöltötték a stadiont?😂Minden MOL alkalmazott kapott jegyet plusz holnap kezdhetnek később😅
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Várda meg vezet a Fáyban 😂🙈

több mint 1 éve
Mi ez a sok néző Újpesten ? A felcsutiak megtöltötték a stadiont?😂
több mint 1 éve
Iktriadék a 97. percben mentettek pontot Bzdafokon.

több mint 1 éve
Már megint abszolút nem értem a kéz szabályt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.
több mint 1 éve
Na bmeg🚨🎥 - Yoro coming off injured! 😔😔 pic.twitter.com/NKnKoIoltd
— Frank🧠🇳🇱 (fan) (@TenHagEra) July 28, 2024
zacknorb
több mint 1 éve
🚨🎥 - Yoro coming off injured! 😔😔 pic.twitter.com/NKnKoIoltd
— Frank🧠🇳🇱 (fan) (@TenHagEra) July 28, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MÁR A MAGYAR VÁLOGATOTT A LEGERŐSEBB – ZSEMBERI JÁNOS a régióbanHangosan felröhögtem
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az 1 az kb 0.6-08 és magyaroknak ‘ismerős’ albánoktól 23-25 (2-4/p)ha magyar adja tivább ugyanazt akkor már 25-30.Nem vagyok használó, saccoltam egyet, ezek szerint rosszul. Ha így vágod, akkor mennyi most egy gramm?Szerintem azt a dealert le kell cserélni gyorsan, mert 40-ért hülyére vesz😎Így van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
🇳🇱 Maatsen: €44.5M
🏴 Archer: €16.65M
🏴 Philogene: €16M
🏴 Iling-Junior: €14M
🏴 Dobbin: €11.8M
🇦🇷 Barrenechea: €8M
🏴 Barkley: €5.9M
Sixo
A Real csak Mbappeért fizet vagy 150 milliót, csak nem a PSG-nek, és nem egy összegben. De ha nem fizetne, akkor ingyen nyilván nem menne oda Mbappe.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Mbappenak fizet, nem a PSG-nek, hisz' lejárt a szerződése. Így nyilván más a könyvelés, de attól még pénzbe kerül a szerződtetése.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
És mit írtam az első hsz-emben?
Hogy ez csak könyveléstechnika.
Nyilván más rubrika, más cimke, de a nap végén, ha megnézed mennyit költöttél játékosra, akkor akárhogy nevezheted a tranzakciót, csak hiányzik az a pénz.
Ha bevásárolni indulsz, és az Aldiban elköltesz 50 rugót, amiről van számlád, majd beugrasz a dealeredhez még egy gramm kokóért, amiről meg nincs, akkor végül mégis 90-t költöttél, annyi hiányzik este a zsebedből, lehet ragozni, de akkoris így van...
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
A művész meg a belpesti’ ad érte 30-35 is,
A szórakozó helyeken A turistáknak meg önjelölt bulibáróknak a falpor lidocain és spuri keverékei és ezek barátai pedig bármennyi is lehetnek😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Én nem hallottam ilyet, de attól nem jelenti hogy nincs 😁Lehet rosszul tudom, de FFP-nél nem kell valahogy a játékos fizuját is figyelembe venni amortizációs szempontból?Lehet hogy hiányzik de ez ezen a szinten nekik aprópénz az 1milliárd euró feletti rekordbevételi év után. Az uefanál pedig nem fog szerepelni az a 150 milliós kiadás a pénzügyi fair playnél és itt csak ez számítÍgy van, igen.Tehát 0 t fizet a PSG nek. Az átigazolásoknál az számít mennyit fizetsz a klubjának, nem az hogy milyen aláírási pénzt ígérsz neki. Nem volt szerződése, tehát ingyen jött, lehet ragozni, de akkor is így van...Olvasd át még egyszer amit írtam.Szerinted a Real Madrid fizetett a PSG-nek Mbappe-ért? Miért tette volna?🚨 Aston Villa are the highest-spending club in Europe this summer... 😳💸Ez is csak könyveléstechnika.
🇧🇪 Onana €60M
🇳🇱 Maatsen: €44.5M
🏴 Archer: €16.65M
🏴 Philogene: €16M
🏴 Iling-Junior: €14M
🏴 Dobbin: €11.8M
🇦🇷 Barrenechea: €8M
🏴 Barkley: €5.9M
Sixo
A Real csak Mbappeért fizet vagy 150 milliót, csak nem a PSG-nek, és nem egy összegben. De ha nem fizetne, akkor ingyen nyilván nem menne oda Mbappe.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Mbappenak fizet, nem a PSG-nek, hisz' lejárt a szerződése. Így nyilván más a könyvelés, de attól még pénzbe kerül a szerződtetése.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
És mit írtam az első hsz-emben?
Hogy ez csak könyveléstechnika.
Nyilván más rubrika, más cimke, de a nap végén, ha megnézed mennyit költöttél játékosra, akkor akárhogy nevezheted a tranzakciót, csak hiányzik az a pénz.
Ha bevásárolni indulsz, és az Aldiban elköltesz 50 rugót, amiről van számlád, majd beugrasz a dealeredhez még egy gramm kokóért, amiről meg nincs, akkor végül mégis 90-t költöttél, annyi hiányzik este a zsebedből, lehet ragozni, de akkoris így van...
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Beki